Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Ομορφόπαιδα καλημέρα αν κάποιος μάθει για την μετακόμιση να μας ενημερώσει γιατί πιάστηκα πάλι και θέλω ένα μασάζ σε νουρού δωμάτιο  :fuck1:
τα ειπαμε σε αυτο το θρεντ ...
θα παει εναν οροφο παρακατω στο ιδιο κτιριο μεσα στον επομενο μηνα μαλλον

Errikos77

Μέγας
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
99
Like
5.186
Πόντοι
4.280
λεω να κατεβω για χαλαρωση αφου εφαγα ενα παλτο προχτες σε στουντιο

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: Η ζάνα μου είπε ότι θα επιστρέψει σύντομα στην υπηρεσία η Σόνια

gutterball21

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2011
Like
4
Πόντοι
0
ρε παιδες η ελενη ειναι η ιδια που δουλευε στο golden time συγγρου 45?η 45+ με τα τατουαζ? :huh:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Ελενάρα και πάσης Ελλάδος, ρε...

pistone

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ωραία παρέα :rockon:, αύριο που είναι τσικνοπέμπτη, σκέφτομαι να πάω να τσιμπήσω..... :knockinb: :knockinb: από το μαγαζί της φίλης μου της Ζάνας :rockon: :rockon:.... με ξεσήκωσε ένας φίλος που ξετρελάθηκε όταν τον έστειλα για πρώτη φορά στη Ζάνα....πήγε βέβαια διαβασμένος :birdman:αφού είδε όλα τα κορίτσια....πήρε την Μόνικακαι τον έστειλε αδιάβαστο :rockon: :rockon: :rockon:χαχαχα....όταν βρεθήηκαμε για καφέ, μόνο για αυτήν μου μιλούσε, για το υπέροχο μασάζ της τον ερωτισμό που βγάζει και το  :knockinb: :knockinb: :knockinb:...του γυάλισε από ότι μου είπε και η Τζούλια με το ωραίο το πεταχτό κωλαράκι :fuck2: :fuck2:καισκέφτεται να την πάρει την επόμενη φορά διπλό με την Μόνικα :rockon:. γούστα είναι αυτά, πάντως εγώ αύριο θα δοκιμάσω Ζάνα-Μόνικαγια να με ξεζουμίσουν στο μασάζ και στο κρεβάτι :tits: :tits: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon:. Σκέφτηκα και ένα δυνατό ρόστερ να προτείνω για το καινούργιο μαγαζί στην φίλη μου τη Ζάνα... έχουμε και λέμε, Σόνια , Μόνικα, Τζούλια, Νάταλι( στη Σολωμού ήταν παλιά), Μελίνα,την Μαρία( από το Αίγιο) και κάποιες ΄΄αλλες καλές που θα βρει.... Αυτά... καλά ξεσκίσματα σε όλους :knockinb: :knockinb: :knockinb: καικαλή Τσικνοπέμπτη :rockon: :rockon: :rockon:

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Ξανα παλι στα γνωστα....

απο κοριτσια ....για ολα τα γουστα!!!

και ενω εχω τα στανταρακια μου (μονικα για τα καλα,και λια για τα αγρια....)ειπα να δοκιμασω Ραμονα!!!

Και δεν το μετανιοσα...!!!

Γλυκια,χαμογελαστη, ομιλιτικη οταν και οπου χριαζετε!!!

Στα του αγωνα προθυμη για ολα!!!

Ειναι αυτο που γουσταρω στης γυναικες της...μπαμπατσικες γιατι η ραμονα τα εχει τα κιλακια :tits:  :knockinb: :pipa1: της και μου αρεσει!!!!

ΑΥΤΑ

proedros46

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
267
Πόντοι
606
Καλημέρα στην ωραία παρέα :rockon:, αύριο που είναι τσικνοπέμπτη, σκέφτομαι να πάω να τσιμπήσω..... :knockinb: :knockinb: από το μαγαζί της φίλης μου της Ζάνας :rockon: :rockon:.... με ξεσήκωσε ένας φίλος που ξετρελάθηκε όταν τον έστειλα για πρώτη φορά στη Ζάνα....πήγε βέβαια διαβασμένος :birdman:αφού είδε όλα τα κορίτσια....πήρε την Μόνικακαι τον έστειλε αδιάβαστο :rockon: :rockon: :rockon:χαχαχα....όταν βρεθήηκαμε για καφέ, μόνο για αυτήν μου μιλούσε, για το υπέροχο μασάζ της τον ερωτισμό που βγάζει και το  :knockinb: :knockinb: :knockinb:...του γυάλισε από ότι μου είπε και η Τζούλια με το ωραίο το πεταχτό κωλαράκι :fuck2: :fuck2:καισκέφτεται να την πάρει την επόμενη φορά διπλό με την Μόνικα :rockon:. γούστα είναι αυτά, πάντως εγώ αύριο θα δοκιμάσω Ζάνα-Μόνικαγια να με ξεζουμίσουν στο μασάζ και στο κρεβάτι :tits: :tits: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon:. Σκέφτηκα και ένα δυνατό ρόστερ να προτείνω για το καινούργιο μαγαζί στην φίλη μου τη Ζάνα... έχουμε και λέμε, Σόνια , Μόνικα, Τζούλια, Νάταλι( στη Σολωμού ήταν παλιά), Μελίνα,την Μαρία( από το Αίγιο) και κάποιες ΄΄αλλες καλές που θα βρει.... Αυτά... καλά ξεσκίσματα σε όλους :knockinb: :knockinb: :knockinb: καικαλή Τσικνοπέμπτη :rockon: :rockon: :rockon:

Δοκιμασε διδιμο μονικα με λια!!!!!!!!!

ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...γιατι επεστρεψε?.... :think: :think:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565

δεν ξερουμε επισημα ...ειναι να επιστρεψει ( εκτος αν επεστρεψε και δεν ενημερωσε κανεις )
εδω  ο συντροφος απλως κανει ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ στην διευθυνση
Ζανα ..να σου πω μαζεψε ολα τα αστερια απο τα ελαιοτριβεια , φτιαξε ενα χλιδατο χωρο ..και ριξε τις τιμες στο 10ρικο  ... κατα προτιμηση με δυο εκτονωσεις

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
δεν ξερουμε επισημα ...ειναι να επιστρεψει ( εκτος αν επεστρεψε και δεν ενημερωσε κανεις )
εδω  ο συντροφος απλως κανει ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ στην διευθυνση
Ζανα ..να σου πω μαζεψε ολα τα αστερια απο τα ελαιοτριβεια , φτιαξε ενα χλιδατο χωρο ..[size=20pt]και ριξε τις τιμες στο 10ρικο  [/size] ... κατα προτιμηση με δυο εκτονωσεις

5 ευρω η εκτόνωση δηλ? :2funny:

οχι ακόμα
κατα το Πάσχα ακουγεται η επιστροφη της

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.105
Πόντοι
15.565
10 ρικο ???
Πολλα ειπα  :headbang: :headbang:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
ρε παιδες η ελενη ειναι η ιδια που δουλευε στο golden time συγγρου 45?η 45+ με τα τατουαζ? :huh:
52 και φέτος αλλά δεν τις φαίνεται με τίποτα και δεν την πιάνουν στο μασάζ και στο γαμήσι όλες οι αλλες μαζί
[size=10pt]ΕΛΕΝΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ[/size]

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Κρίση-κρίση, αλλά το μαγαζί γεμάτο. Κουδούνια χτυπάνε, τους διώχνουν γιατί δεν έχουν πού να τους βάλουν, εγώ περίμενα στο σαλόνι κανά μισάωρο παρέα με τις -τάνες να έρχονται να δουν τιβί, πάλι καλά που δεν με έβαλαν και στην κουζίνα μαζί τους να περιμένω. Το μενού πολύ καλό βέβαια - αλλά ρε γαμώτο πολύ μιλφαρία!
Την περιέργεια μου κίνησε μία θεραπεύτρια με καρέ ίσιο μαλλί και μεγάλο βυζί, νεαρής ηλικίας, το πολύ 30, που όμως ήταν απασχολημένη και δεν έμαθα ποια είναι. Έχει ακνείς ιδέα για ποια μιλάω; Εγώ προτίμησα Βίκυ, νεαρά εξ Αλβανίας, με πολύ ωραίο κορμί (μείον το σχεδόν ανύπαρκτο βυζί) και εξαιρετικά καλό σέρβις.

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Κρίση-κρίση, αλλά το μαγαζί γεμάτο. Κουδούνια χτυπάνε, τους διώχνουν γιατί δεν έχουν πού να τους βάλουν, εγώ περίμενα στο σαλόνι κανά μισάωρο παρέα με τις -τάνες να έρχονται να δουν τιβί, πάλι καλά που δεν με έβαλαν και στην κουζίνα μαζί τους να περιμένω. Το μενού πολύ καλό βέβαια - αλλά ρε γαμώτο πολύ μιλφαρία!
Την περιέργεια μου κίνησε μία θεραπεύτρια με καρέ ίσιο μαλλί και μεγάλο βυζί, νεαρής ηλικίας, το πολύ 30, που όμως ήταν απασχολημένη και δεν έμαθα ποια είναι. Έχει ακνείς ιδέα για ποια μιλάω; Εγώ προτίμησα Βίκυ, νεαρά εξ Αλβανίας, με πολύ ωραίο κορμί (μείον το σχεδόν ανύπαρκτο βυζί) και εξαιρετικά καλό σέρβις.

Μεγάλε αν δεν σε έχουν βάλει στο αποθηκάκι να περιμένεις (κουζίνα και μπάνιο είναι για τους mainstream), δεν έχεις εντρυφήσει στο μαγαζί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom