Ξέρουμε αν σήμερα είναι ανοιχτό;
Τις Κυριακες μου φαινεται δεν ανοιγουν .
Σε προσφατη επισκεψη περασα απο τον 1ο και αι εργασιαι συνεχιζονται με ρυθμο σαλιγκαριου . και στο πηγαινε και στο φευγα ακουγα ενα μαστορα να βαραει κάτι. Αν τα μαστορια πληρωνονται σε ειδος μαλλον αρχιζουν και καταρεουν σωματικα .
Ας ριξω και μια κριτικη με μπολικη σαλτσα.
Λογω πολυεπιπεδου καζου σε ανταγωνιστικο ιδρυμα ελεγα να απεχω απο τον χωρο αλλα βλέπω οτι τα λεφτα μας θα τα φαει ο Στουρναρας οποτε καλύτερα να τα φαει η Στουρνάρη
1η φορα στο μαγαζι μου ανοιξε μια που δε μου φανηκε και πολυ εξυπνη
- απο που μας εμαθες ??
- απο ενα γνωστο μου
-και τι σου ειπε δηλαδη???
πως δεν της είπα "με καταλαβε οτι εχω καιρο να
και μου ειπε για
τραβα Στουρναρη
Το σαλονακί λιγο πικραμενο και τα κοριτσια ηταν απέναντι. Τα βαρια χαρτια του μαγαζιου δεν τα ειδα αλλα ειδα γυρω στις 8 κοπέλες και σκεφτομαι οτι το κουζινακι των κοριτσιων ειναι μια σταλιά οποτε πως χωρανε 12 ατομα εκει μεσα
. Ελπιζω στο νεο χωρο να προβλεπεται ανετο κουζινακι για τα κορίτσια γιατι ο παρών χωρος ειναι καταθλιπτικός . Παντως το κλίμα αναμεσα στα κοριτσια φανηκε αρκετα καλό
Παρηλάσαν πολλές και διαφορες αλλα ημουν σε πεσμενη ψυχολογικη κατασταση και δεν θυμαμαι ονοματα και φατσες . εντυπωση μου εκανε μια μου πηρε πόζα πανω στην κασα της πόρτας :S και ο ορισμος του μιλφ πριγκιπησσα Λία (αναφορα στην
www.google.gr/search?hl=el&q=princess+Leia&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.44158598,d.bGE&biw=1024&bih=499&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=PXBPUdH4EPLE4gSLmoGoBg]princess Leia[/url]από το Star wars), γυναικα για να μαθαινει τους νεαροτερους και να θυμιζει στους γηραιότερους τα μυστικα του σεχ - δεν ξερω ομως αν θα πέρναγα μαζί της . Καλή εντυπωση μου εκανε μια αδυνατη με φουντωτο μαλί που το ονομα της ειναι ή Μαρία ή Αννα (καπου χαθηκα εκει στα ονόματα μαλλον το αιμα εφυγε απο το πανω κεφαλι με πορεια προς το κάτω). Λογω κακης ψυχολογιας ομως ηθελα κατι ουδετερο και μαλιστα προς το ξανθό , δεν ειδα πολλες ξανθες στο μαγαζι, μονο 2 που ηταν σαν ξαδελφες και επελεξα την Τζουλια - το ονομα της άλλης δεν το θυμομουν
Η Τζουλια ειναι μια ξανθουλα κοντουλα με καλό σχετικά σώμα και μικρουλα . Τελικα παραειναι μικρη (στα 20 ) και αν το ηξερα δεν θα την επελεγα . Δεν μου αρεσει να βγαινουν τα κοριτσια από μικρες στο επάγγελμα ουτε να εχει ο πελατης μεγάλη διαφορα ηλικιας από την θεραπευτρια .
Ευχαριστη με καλη συζήτηση και "δουλεματακι" και μου εφτιαξε τα κεφια. Μονο κακο η ανακριση με προσωπικες ερωτησεις που θα μπορουσα να μην απαντησω αλλα εχω μια αδυναμία στο ξανθο (αν ποτε κλεψω καμια τραπεζα και με πιασουν οσο και να με δειρουν οι μπατσοι δεν θα ομολογησω - αν μου πεταξουν ομως καμια ξανθια μπατσινα θα της τα πω όλα )
Στο μασαζ αν και δεν της φαινεται ειναι καλή εως πολύ καλή απλα ακόμα δεν δειχνει να το ευχαριστιεται αλλα να τα κανει ολα μηχανικά , καποιες στιγμες ομως ηταν πολυ καλή .
Τα του αγωνα μαλλον αδιαφορα αφου δεν ειχα ιδιαιτερα κεφια ουτε η θεραπευτρια με αφησε να κινηθω και ελευθερα (ειμαι βεβαια και μαζεμενος και δεν μου αρεσει να πιέζω) και με ψιλοχαλασαν τα συνεχη βρωμολογα . Εγω δεν ειμαι πολυ των βρωμόλογων , μου αρκει το σκουικ σκουικ του κρεβατιου , αλλα και παλι τα βρωμολογα πρεπει να ειναι
- Σκισε με (παυση) βαλτον στο μουνακι μου (παυση) με γαμας (παυση) κλπ και οχι
- Σκισεμεβαλτονστομουνακιμουγαμεμεβαλτονολονμεσαμπλαμπλαμπλαμπλα ετσι ξεκαρφωτα ολα μαζι εκτός ρυθμου
τεσπα ουδετερη κρινεται η συνεδρια (όπως ακριβως την ηθελα ) με πολυ τιμιότητα στον χρόνο .Και πεντε τελειωσα το 1ο ντους και τριανταπεντε το 2ο , αν δεν ειχα τελειωσει τόσο γρηγορα θα μου ειχαν χαρισει και ενα 5λεπτο (εμαθα πια να κοιτάω τα ρολόγια). κοστος 60€ /μιση ωρα
Η κοπελα προτεινεται σε κατω των 35 πιπινολαγνους που θα της πουνε να βγαλει το σκασμο στο κυριως πιατο . Της αφιερωνω το "Σκασε" του Δαντη (
A2wEOYcXIr8]κλικ[/MEDIA] εδω) στο 2ο μερος αλλα και το "Εισαι νινι ακόμα" (
FunTEJoyKBM]κλικ[/MEDIA] εδω) μιας και τελικα θελω την γυναικα πιο ωριμη (πιο πολυ μου παει να κανω τον συμμαθητη-μαθητη παρα τον δασκαλο) . Παντως η κοπέλα εχει πλάκα και με εκανε να ξεχαστώ λίγο.
παντως το κακο στα μασαζ ειναι οι πολλες γυναικες και η αισθηση οτι σε κουτσομπολευουν και λένε όλα οσα γινονται στο δωματιο η μιά στην άλλη . και εμεις αυτο κανουμε αλλα εμεις ειμαστε άλλο ;). Τεσπα αν δεν εχω χαλαστει τελειως απο την φαση του μασαζ ισως ξαναπαω για αυτην με το φουντωτο μαλί ή για καμια πολυδοαφημιζόμενη μιλφ .