You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
ειναι ανοιχτα σημερα παιδες?
ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
τελικα ηταν ανοιχτό??? (ιντερνετικό χιουμορ)
καποτε υπήρχε και ενα τηλεφωνο καπου αλλα μαλλον το εβγαλαν. Ειχε ποσταρει και καποιος το τηλ αλλα μαλλον σβηστηκε το ποστ . Μαλλον τους τα επρηξαν στα τηλέφωνα .
Σε προσφατη επισκεψη περασα απο τον 1ο και αι εργασιαι συνεχιζονται με ρυθμο σαλιγκαριου . και στο πηγαινε και στο φευγα ακουγα ενα μαστορα να βαραει κάτι. Αν τα μαστορια πληρωνονται σε ειδος μαλλον αρχιζουν και καταρεουν σωματικα .
.....που τα βρίσκεις!
Windows
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Like
- 488
- Πόντοι
- 26
χτες ήταν κλειστά , κάποιος έπρεπε να το πει , το τηλέφωνο υπερέχει και το λόγο που δεν απαντούσε κάποιος το ανάφερα πιο πανο . Οσο για τη μετακόμιση , που είπαν κάποιοι φίλοι ότι αργεί , απο τι εχω πληροφορηθεί , γίνετε καλη δουλεια και αυτός ειναι ο μόνος λόγος . Σε λίγες μέρες θα κατεβούν στο πρώτοτελικα ηταν ανοιχτό??? (ιντερνετικό χιουμορ)
καποτε υπήρχε και ενα τηλεφωνο καπου αλλα μαλλον το εβγαλαν. Ειχε ποσταρει και καποιος το τηλ αλλα μαλλον σβηστηκε το ποστ . Μαλλον τους τα επρηξαν στα τηλέφωνα .
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.749
- Πόντοι
- 41.813
τελικα ηταν ανοιχτό??? (ιντερνετικό χιουμορ)
τηλ 2103302282
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.749
- Πόντοι
- 41.813
αποψη για τη Μαρια εχουμε?
η γνωμη μου
περασμα σημερα το μεσημερι . διαλεξα τη ζωη. ομορφη για τα γουστα μου, με καλο μασαζ και προθυμη σε ολα τα υπολοιπα. το μονο μειον οι υπερβολικες φωνες "ευχαριστησις". καθως εφευγα ειδα τη σονια που εβγενε απο δωματιο. νομιζω τις εχουν μεινει καποια κιλακια αλλα ηταν ντυμενη και δεν μπορω να ειμαι και σιγουρος.
Deadpool669
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Σημερινό πέρασμα και εγώ, αρχικα διάλεξα μια ψηλή τη Λάρα αλλα οσο περίμενα στο σαλονάκι για δωμάτιο πέρασε η Άννα οπότε και άλλαξα και πήρα αυτη.
Ωραίο προσωπο , μαλαχροινή μεγάλα βυζιά, καλο σωμα, καλούτσικο μασάζ και στα επόμενα με προέτρεπε να της χαιδευω και τη πίσω τρύπα (ειπε οτι τη δίνει με +20)
και θα την έπαιρνα αλλα με τρέλλανε και δεν άντεξα και κατέθεσα μέσα της, της υποσχέθηκα για την άλλη φορά . Θα ακολουθήσει και κριτική
Ωραίο προσωπο , μαλαχροινή μεγάλα βυζιά, καλο σωμα, καλούτσικο μασάζ και στα επόμενα με προέτρεπε να της χαιδευω και τη πίσω τρύπα (ειπε οτι τη δίνει με +20)
και θα την έπαιρνα αλλα με τρέλλανε και δεν άντεξα και κατέθεσα μέσα της, της υποσχέθηκα για την άλλη φορά . Θα ακολουθήσει και κριτική
χθεσινο περασμα μετα απο καιρο!!!η Ζανα σκετι καυλα οπως παντα!!Δοκημασα αννα μασαζ ποτε δεν παιρνω στον αγωνα ακα πιπα βαθια με φτυσιματα με κοιταγματα στα ματια αντεχει pse dynato περασμα χωρις σαλιο το κουλουρι σφιχτο με καλη αισθηση και τελειωμα στο στομα με χαμογελο!!περασα καλα χαλαρη κοιλια λιγο fake αλλα πηρα αυτο που ηθελα!!Η Ζωη ειναι μουναρα η Βικη με το καρε καστανο εχει πολυ καλο σωμα μαρια επισης και εχω μπει σε πειρασμο να δοκημασω τη Δαναη καστανο κοντο αδυνατο για ακροβατικα ΗΜελινα θα γυρισει την αλλη εβδομαδα καλο βολι
Καλησπέρα στους συνοδοιπόρους των μασάζ , μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα που πέρασα στο εξωτερικό λόγω δουλειάς, επέστρεψα στα πατρια εδάφη και με την πρώτη ευκαιρία επισκέφτηκα την υπέροχη Ζάνα και τα κορίτσια της , καλά μιλάμε για μουνοθύελα....πόσες έχεις μαζέψει βρε Ζάνα μου, είναι το κάτι άλλο, αφού ζαλίστηκα με τόσα κωλους και μπουτάκια και διέκρινα και δυο τρεις βυζαρούδες.... αχ αχ αχ, παντως για να έχω το μυαλό μου ήσυχο και επειδή δεν ήθελα να πειραματιστώ, διάλεξα την Μόνικα μου την κορμάρα μου με το βελούδινο σώμα και το υπέροχο κωλαράκι.....αφού μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ ανέβηκε πάνω μου και και μου τα πήρε όλα..... με ξεζούμησε....να΄σαι καλά Μόνικά μου. θα σε κλωνοποιήσω.... ή θα σε παντρευτώ....φιλάκια πολλα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
θα σε κλωνοποιήσω.... ή θα σε παντρευτώ....φιλάκια πολλα
κλωνοπίησε την καλύτερα, αμα την παντρευτεις θα σου στοιχισει ακριβότερα....
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
κλωνοπίησε την καλύτερα, αμα την παντρευτεις θα σου στοιχισει ακριβότερα....
ρε συ Ζερο το παλικαρι αγαπει ... αστο
εδω ξεχασε να μας πει οτι απο αυριο αντε μεθαυριο πανε στις νεες εγκαταστασεις του α οροφου
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
ρε συ Ζερο το παλικαρι αγαπει ... αστο
εδω ξεχασε να μας πει οτι απο αυριο αντε μεθαυριο πανε στις νεες εγκαταστασεις του α οροφου
ναι ισχυει και αυτο, οπως και η προσεχης επανεμφανιση της κοντοπουτανης Σονιας μετα απο μήνες
Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
ναι ισχυει και αυτο, οπως και η προσεχης επανεμφανιση της κοντοπουτανης Σονιας μετα απο μήνες
ενημερωμενο σε βρισκω χρυσο μου ....
αντε να χαθεις ρεμαλι ..ε ρεμαλι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
ενημερωμενο σε βρισκω χρυσο μου ....
αντε να χαθεις ρεμαλι ..ε ρεμαλι