Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Eπειδή λιγο πιο πριν την εχυσα στον κωλο της
μην ξεχνατε  ;)

URL]]

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.920
Πόντοι
6.495
Γιατί δίνει κουλούρι??? (τελικά??)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.876
Πόντοι
46.232
Eπειδή λιγο πιο πριν την εχυσα στον κωλο της
μην ξεχνατε  ;)

https://[URL unfurl="true"]www.llamaproducts.com/assets/product_pics/betadine.jpg[/img[/URL]]

[/quote]

δινει η σονια κωλο? δυο φορες που εχω περασει ουτε να το συζυτησει δεν ηθελε.....

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
δινει η σονια κωλο? δυο φορες που εχω περασει ουτε να το συζυτησει δεν ηθελε.....

Αυτή είναι και η δική μου εμπειρία. Προσθέτω ότι και όταν δουλευε στη Μιχαλακοπούλου 99 της το ειχα προτείνει με αποτέλεσμα αρνητικό και τότε.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Λέει ο άθρωπας,

άμα δεν φοβούνται τα μικρόβια, μήπως φοβηθούν τα χύσα

κάτσε να τους ταρακουνήσω λιγάκι με τις γλυφοκωλάδες !

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.876
Πόντοι
46.232

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
Αυτή είναι και η δική μου εμπειρία. Προσθέτω ότι και όταν δουλευε στη Μιχαλακοπούλου 99 της το ειχα προτείνει με αποτέλεσμα αρνητικό και τότε.
καλα αστο με την μιχαλακοπουλου...εκει δεν εκανε γενικα καλο προγραμμα...τωρα με την ζανα ψιλοεστρωσε....

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
κλαουντια,  ελενη,   σονια και  ζανα ηταν  σημερα.     περασα με σονια.   ολα καλα.   δεν νομιζω να υπαρχει κατι καινουργιο, ωστε να ειπωθει.   μαλλον και αυτη  πρεπει να ευχαριστηθηκε.  η ανασα τηs και το χτυποκαρδι τηs, τετοιο φανερωνε.     γουσταρει  γλυψιμο  στην πισω τρυπουλα  και ιδιωs στο μουνακι τηs.  
Μετα το γλυψιμο, γλιστραει καλυτερα εεε !!!
Κατι ξερεις εσυ !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Μετα το γλυψιμο, γλιστραει καλυτερα εεε !!!
Κατι ξερεις εσυ !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  αυτεs,  μαs τα μαθαινουμε.  δασκαλιτσεs με  doctora.   σε περιμενε προχθεs  καποιοs , που του ειχεs πει, οτι θα πηγαινεs.  ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.876
Πόντοι
46.232
επισκεψη σημερα 15.00 ανοιγμα πορτας το σονακι φιλι στο μαγουλο περασμα στο σαλονι να δω τα κοριτσια μου ειπε....σαλοναρισμα ακομα η κλαουντια κ η μαρια(τι μουνι ειναι αυτο,αξιζει τιποτα?πολυ προστυχη φατσα απιστευτη πατουρα κ μαλλι οπως μου αρεσει κοντο καρε με φρατζα)περασα φυσικα με σονια....μασαζακι καλο προς μετριο ποιο καλο στα ποδια που μου αρεσει περισσοτερο,μετα απο τομασαζ με τα χερια κ ενω ειμαι μπρουμητα προσπαθεια για b2b αλλα ποιο πολυ ετριβε της βυζαρες της στο σωμα μου ενω με φυλαγε απο το λαιμο κ τα αυτια ολη την πλατη , γυρισμα κ αφου για κανα 5λεπτο φιλιομασταν ,φιλαει καλα νομιζα οτι ειμαι με την πρωην γκομενα μου αρχιζει να μου γλυφει τα αρχιδια αρκετη ωρα ενω μετα τον πηρε στο στομα ,πολυ καλη πιπα υγρη κ χωρις χερια ,μετα της λεω η σειρα μου κ αφου την ξαπλωνω στο κρεβατι αρχιζω να γλυφω το πεντακαθαρο μουνακι της...εδειξε να το απολαμβανει ενω πιεζε το κεφαλι μου προς το μουνι της, περασμα προφυλακτικου κ αλλαγη στασεων(4) ,αφαιρεση προφυλακτικου κ τελειωμα στο στοματακι της,45 λεπτα ευχαριστα ενω ειναι η τριτη φορα που την περνω κ καθε φορα ειναι κ καλυτερη,εντυπωση μου εκανε οτι ενω η προηγουμενη φορα ηταν τον νοεμβρη στη γιορτη μου με θυμοταν κ μαλιστα θυμοταν οτι ειμασταν παλι στο ιδιο δωματιο,
η σονια ειναι γλυκια φατσουλα στο σωμα ειναι ζυμαρακι που το κανεις οτι θελεις ενω ειναι ευχαριστη κ επικοινωνιακη ,φιλακια μεχρι την επομενη φορα.....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
επισκεψη σημερα 15.00 ανοιγμα πορτας το σονακι φιλι στο μαγουλο περασμα στο σαλονι να δω τα κοριτσια μου ειπε....σαλοναρισμα ακομα η κλαουντια κ η μαρια(τι μουνι ειναι αυτο,αξιζει τιποτα?πολυ προστυχη φατσα απιστευτη πατουρα κ μαλλι οπως μου αρεσει κοντο καρε με φρατζα)περασα φυσικα με σονια....μασαζακι καλο προς μετριο ποιο καλο στα ποδια που μου αρεσει περισσοτερο,μετα απο τομασαζ με τα χερια κ ενω ειμαι μπρουμητα προσπαθεια για b2b αλλα ποιο πολυ ετριβε της βυζαρες της στο σωμα μου ενω με φυλαγε απο το λαιμο κ τα αυτια ολη την πλατη , γυρισμα κ αφου για κανα 5λεπτο φιλιομασταν ,φιλαει καλα νομιζα οτι ειμαι με την πρωην γκομενα μου αρχιζει να μου γλυφει τα αρχιδια αρκετη ωρα ενω μετα τον πηρε στο στομα ,πολυ καλη πιπα υγρη κ χωρις χερια ,μετα της λεω η σειρα μου κ αφου την ξαπλωνω στο κρεβατι αρχιζω να γλυφω το πεντακαθαρο μουνακι της...εδειξε να το απολαμβανει ενω πιεζε το κεφαλι μου προς το μουνι της, περασμα προφυλακτικου κ αλλαγη στασεων(4) ,αφαιρεση προφυλακτικου κ τελειωμα στο στοματακι της,45 λεπτα ευχαριστα ενω ειναι η τριτη φορα που την περνω κ καθε φορα ειναι κ καλυτερη,εντυπωση μου εκανε οτι ενω η προηγουμενη φορα ηταν τον νοεμβρη στη γιορτη μου με θυμοταν κ μαλιστα θυμοταν οτι ειμασταν παλι στο ιδιο δωματιο,
η σονια ειναι γλυκια φατσουλα στο σωμα ειναι ζυμαρακι που το κανεις οτι θελεις ενω ειναι ευχαριστη κ επικοινωνιακη ,φιλακια μεχρι την επομενη φορα.....
βρε την σονια.....εκανε προοδους βλεπω...... :pipa2: :pipa2: :pipa2:

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Η Σόνια είναι στανταράκι.
Την έχω πάρει 5 φορές και συνήθως όταν θέλω να ξεκουραστώ και να περάσω καλά.
Τελευταία φορά την προηγούμενη Παρασκευή. Βρέθηκα για δουλειά στα εξάρχεια και λόγω βροχής (μηχανή βλέπεις) έκανα στάση μέχρι να κοπάσει.
Τελικά δεν τη γλύτωσα τη βροχή, αλλά πέρασα μια ωρίτσα πολύ καλά.
Τους πελάτες της τους θυμάται και τους περιποιείται πολύ καλά.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.072
Πόντοι
22.785
Πέρασμα πρός τό μεσημερ-άπογευμα άπό τό ίδρυμα τού στοχασμού ,
καί μέ  προβληματισμό γιά έπιλογή κορασίδος μέ τήν βοήθεια τής
κυρίας Ζάνας...για μένα η γυναίκα αύτή είναι το όμορφο φύλο τής ζωής
φέρεται και άγετε παντού κυκλοφορεί καί με τόν άέρα της όμορφαίνει
τόν χώρο πού βρίσκεται.....

Είναι άπό τά άτομα πού μάς θυμίζουν ότι ύπάρχει όμορφιά.

Έχει τή δύναμη να έξουσιάζει κάθε άρσενικό και μπορεί να φέρει
τον κόσμο στά γόνατα ή να τόν έξυψώσει.........

Άφέθηκα λοιπόν καί έγώ γιά πολοστή φορά  ;) ;) ;)

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
περασα χθες στην πορτα σονια.Η ζανα δουλευε και παρελασανε Μαρια με κοντο μαυρο μαλλι καρε η Ειρηνη με μαυρο μαλλι μακρυ και απο ελληνικα τιποτα και η Ελενη σταθερη αξια εκει μεσα.Περασα με ελενη και για μια ακομα φορα εμεινα ικανοποιημενος 100%.τι μασαζ τι φραπε τι καλαμακι τι μπριζολα ολα τελεια

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Σημερινή επίσκεψη στο Στουρναρη 29 μαζί με εκλεκτό συναγωνιστή amjik, ειδήμονα του χώρου και γνωριμία με την Ελένη που είχα «σταμπάρει» εδώ και καιρό.

Γυναίκα  με όλη την σημασία της λέξεως, πληθωρική, με πλούσιες καμπύλες, ξανθά σπαστά μαλλιά, όμορφα εκφραστικά μάτια.

Το μασάζ της πέρα για πέρα επαγγελματικό. Το κατέχει πραγματικά, χαλάρωσε όσο δεν πάει. Υπομονετική με πολύ καλή τεχνική το σώμα μου αφέθηκε στα έμπειρα χέρια για της για την άπλυτη χαλάρωση.

Εξίσου δυνατή ομως ήταν και στα περεταίρω. Εξαιρετική γνώστης των μυστικών του sex με άψογα προκαταρκτικα, εξαιρετικό στοματικό , απολαυστικό sex.
Μια πολύ καλή εμπειρία που σίγουρα δεν θα αργήσω να ξαναζήσω.

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
91
Πόντοι
5.765
χθεσινο μεσημεριανο περασμα με ολα τα δωματια γεματα. παρουσες μαρια, ελενη,ζανα,σονια,αντζελινα,μελινα η μιλενα,και αλλη μια κοπελα που δε θυμαμαι.δυσκολα παντως για τις καινουργιες αφου τα στανταρ του ιδρυματοςειναι δυνατα και τα δωματια λιγα.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom