CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Πέθανα στο γέλιο ρε Ινδιάνε
ΥΓ: προφανές mistyping λόγω της ώρας του μυνηματος
Τι σου κάνει ενα ομικρον........
Πέθανα στο γέλιο ρε Ινδιάνε
ΥΓ: προφανές mistyping λόγω της ώρας του μυνηματος
το μωρο η Μαρια δεν ηταν ?Πήγα να χτυπήσω Σόνια που μου είχε λείψει, αλλά Σόνια δεν βρήκα. Παρούσες Ζάνα, Κλαούντια, Κα Ελένη και Ναόμπι ή κάτι τέτοιο. Θα ξαναπέράσω.
το μωρο η Μαρια δεν ηταν ?
η σονια εχει επισκεψεις απο την πατριδα της!!!!!!(περιοδο) απο πεμπτη ξανα...Πήγα να χτυπήσω Σόνια που μου είχε λείψει, αλλά Σόνια δεν βρήκα. Παρούσες Ζάνα, Κλαούντια, Κα Ελένη και Ναόμπι ή κάτι τέτοιο. Θα ξαναπέράσω.
Οντως πολυ καθαρη αλλα μου τι δινει η απαθεια της ,κατα το μπριζολαρισμα και οι fake φωνουλες. Εγω δεν την εχω παρει εδω και πολυ καιρο ,γιατι μανουριασε σε καποια φαση, οταν προτιμισα καποια αλλη και μου την ειπε ασχημα .οπωσ καταλαβενετε εγινε της μασατζους εκει μεσα και το κακο ηταν οτι ελειπε η ΖαναΣε προσφατη επισκεψη τιμηθηκε κλαουντια.
Παρουσες ζανα,ελενη,μελινα ξανθο πιπινι και η μαρια.
Αν και με τραβηξε μαρια περισσοτερο,επειδη ειχα δοκιμασει πηρα κλαουντια.Οι αποψεις συναγωνιστων για την κορασιδα διιστανται.
Καθαροτατη(πριν και μετα μπανιο),στο μασαζ πολυ καλα και καλο κυριως πιατο.Γνωμη μου παντα-αν βελτιωσει λιγο την συμμετοχη στο μπριζολιασμα και παρατεινει τα προκαταρκτικα θα μαζεψει και περισσοτερο χαρτι.Εχει παρει τις σωστες βασεις απο τις μετρ του ιδρυματος.
Τιμες οι γνωστες.
Οσο ημουνα στην συνεδρια ο κωδων χτυπαγε ανελεητα.
Βγαινοντας δεν υπηρχε καμια σε κουζινα και χωλ....
επισκεψη σημερα 15.00 ανοιγμα πορτας το σονακι φιλι στο μαγουλο περασμα στο σαλονι να δω τα κοριτσια μου ειπε....σαλοναρισμα ακομα η κλαουντια κ η μαρια(τι μουνι ειναι αυτο,αξιζει τιποτα?πολυ προστυχη φατσα απιστευτη πατουρα κ μαλλι οπως μου αρεσει κοντο καρε με φρατζα)περασα φυσικα με σονια....μασαζακι καλο προς μετριο ποιο καλο στα ποδια που μου αρεσει περισσοτερο,μετα απο τομασαζ με τα χερια κ ενω ειμαι μπρουμητα προσπαθεια για b2b αλλα ποιο πολυ ετριβε της βυζαρες της στο σωμα μου ενω με φυλαγε απο το λαιμο κ τα αυτια ολη την πλατη , γυρισμα κ αφου για κανα 5λεπτο φιλιομασταν ,φιλαει καλα νομιζα οτι ειμαι με την πρωην γκομενα μου αρχιζει να μου γλυφει τα αρχιδια αρκετη ωρα ενω μετα τον πηρε στο στομα ,πολυ καλη πιπα υγρη κ χωρις χερια ,μετα της λεω η σειρα μου κ αφου την ξαπλωνω στο κρεβατι αρχιζω να γλυφω το πεντακαθαρο μουνακι της...εδειξε να το απολαμβανει ενω πιεζε το κεφαλι μου προς το μουνι της, περασμα προφυλακτικου κ αλλαγη στασεων(4) ,αφαιρεση προφυλακτικου κ τελειωμα στο στοματακι της,45 λεπτα ευχαριστα ενω ειναι η τριτη φορα που την περνω κ καθε φορα ειναι κ καλυτερη,εντυπωση μου εκανε οτι ενω η προηγουμενη φορα ηταν τον νοεμβρη στη γιορτη μου με θυμοταν κ μαλιστα θυμοταν οτι ειμασταν παλι στο ιδιο δωματιο,
η σονια ειναι γλυκια φατσουλα στο σωμα ειναι ζυμαρακι που το κανεις οτι θελεις ενω ειναι ευχαριστη κ επικοινωνιακη ,φιλακια μεχρι την επομενη φορα.....
θα συμφωνησω , τρομερη απαθεια κ μεγαλη υποκριτικη ικανοτητα στα αχ βαχ που κατανταει κουραστικο.....Οντως πολυ καθαρη αλλα μου τι δινει η απαθεια της ,κατα το μπριζολαρισμα και οι fake φωνουλες. Εγω δεν την εχω παρει εδω και πολυ καιρο ,γιατι μανουριασε σε καποια φαση, οταν προτιμισα καποια αλλη και μου την ειπε ασχημα .οπωσ καταλαβενετε εγινε της μασατζους εκει μεσα και το κακο ηταν οτι ελειπε η Ζανα
αξίζει και πολύ μάλιστα!!!
[/quote
tnx daniel , απο βδομαδα αν με βγαζει ο δρομος θα την τιμησω
tnx daniel , απο βδομαδα αν με βγαζει ο δρομος θα την τιμησω
θα συμφωνησω , τρομερη απαθεια κ μεγαλη υποκριτικη ικανοτητα στα αχ βαχ που κατανταει κουραστικο.....
Στο φαΐ και στο νίνι έλληνας δεν γνωρίζει και ούτε θα γνωρίσει κρίση .Παρασκευή απόγευμα όλα τα δωμάτια ρεζερβέ και έτερος συναγωνιστής στο σαλονάκι. Όπως μπήκα, βγήκα
... και μετά σου λέει "κρίση"...
μαλακιες ρε παιδες εδω εξω υπαρχει πολυ πεινα τι λεμε τωρα
εγω πιστευω οτι σε απο σεπτεμβρη θα χουν κλεισει πολλα
ηδη αρκετα εχουν κοψει η ζανα παει καλα
γιατι προσφερει καλο μασαζ και μπριζολα και ειναι παλια πουτανα
με την καλη εννοια.
η ζανα παει καλα
γιατι προσφερει καλο μασαζ και μπριζολα και ειναι παλια πουτανα
με την καλη εννοια.