Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Πήγα να χτυπήσω Σόνια που μου είχε λείψει, αλλά Σόνια δεν βρήκα. Παρούσες Ζάνα, Κλαούντια, Κα Ελένη και Ναόμπι ή κάτι τέτοιο. Θα ξαναπέράσω.

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Πήγα να χτυπήσω Σόνια που μου είχε λείψει, αλλά Σόνια δεν βρήκα. Παρούσες Ζάνα, Κλαούντια, Κα Ελένη και Ναόμπι ή κάτι τέτοιο. Θα ξαναπέράσω.
το μωρο η Μαρια δεν ηταν ?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
η σονια εχει επισκεψεις απο την πατριδα της!!!!!!(περιοδο) απο πεμπτη ξανα...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σε προσφατη επισκεψη τιμηθηκε κλαουντια.
Παρουσες ζανα,ελενη,μελινα ξανθο πιπινι και η μαρια.
Αν και με τραβηξε μαρια περισσοτερο,επειδη ειχα δοκιμασει πηρα κλαουντια.Οι αποψεις συναγωνιστων για την κορασιδα διιστανται.
Καθαροτατη(πριν και μετα μπανιο),στο μασαζ πολυ καλα και καλο κυριως πιατο.Γνωμη μου παντα-αν βελτιωσει λιγο την συμμετοχη στο μπριζολιασμα και παρατεινει τα προκαταρκτικα θα μαζεψει και περισσοτερο χαρτι.Εχει παρει τις σωστες βασεις απο τις μετρ του ιδρυματος.
Τιμες οι γνωστες.
Οσο ημουνα στην συνεδρια ο κωδων χτυπαγε ανελεητα.
Βγαινοντας δεν υπηρχε καμια σε κουζινα και χωλ....
surprised-040.gif
surprised-040.gif

lykos1072

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Σε προσφατη επισκεψη τιμηθηκε κλαουντια.
Παρουσες ζανα,ελενη,μελινα ξανθο πιπινι και η μαρια.
Αν και με τραβηξε μαρια περισσοτερο,επειδη ειχα δοκιμασει πηρα κλαουντια.Οι αποψεις συναγωνιστων για την κορασιδα διιστανται.
Καθαροτατη(πριν και μετα μπανιο),στο μασαζ πολυ καλα και καλο κυριως πιατο.Γνωμη μου παντα-αν βελτιωσει λιγο την συμμετοχη στο μπριζολιασμα και παρατεινει τα προκαταρκτικα θα μαζεψει και περισσοτερο χαρτι.Εχει παρει τις σωστες βασεις απο τις μετρ του ιδρυματος.
Τιμες οι γνωστες.
Οσο ημουνα στην συνεδρια ο κωδων χτυπαγε ανελεητα.
Βγαινοντας δεν υπηρχε καμια σε κουζινα και χωλ....
surprised-040.gif
surprised-040.gif
Οντως πολυ καθαρη αλλα μου τι δινει η απαθεια της ,κατα το μπριζολαρισμα και οι fake φωνουλες. Εγω δεν την εχω παρει εδω και πολυ καιρο ,γιατι μανουριασε σε καποια φαση, οταν προτιμισα καποια αλλη και μου την ειπε ασχημα .οπωσ καταλαβενετε εγινε της μασατζους εκει μεσα και το κακο ηταν οτι ελειπε η Ζανα

Επισκέπτης
επισκεψη σημερα 15.00 ανοιγμα πορτας το σονακι φιλι στο μαγουλο περασμα στο σαλονι να δω τα κοριτσια μου ειπε....σαλοναρισμα ακομα η κλαουντια κ η μαρια(τι μουνι ειναι αυτο,αξιζει τιποτα?πολυ προστυχη φατσα απιστευτη πατουρα κ μαλλι οπως μου αρεσει κοντο καρε με φρατζα)περασα φυσικα με σονια....μασαζακι καλο προς μετριο ποιο καλο στα ποδια που μου αρεσει περισσοτερο,μετα απο τομασαζ με τα χερια κ ενω ειμαι μπρουμητα προσπαθεια για b2b αλλα ποιο πολυ ετριβε της βυζαρες της στο σωμα μου ενω με φυλαγε απο το λαιμο κ τα αυτια ολη την πλατη , γυρισμα κ αφου για κανα 5λεπτο φιλιομασταν ,φιλαει καλα νομιζα οτι ειμαι με την πρωην γκομενα μου αρχιζει να μου γλυφει τα αρχιδια αρκετη ωρα ενω μετα τον πηρε στο στομα ,πολυ καλη πιπα υγρη κ χωρις χερια ,μετα της λεω η σειρα μου κ αφου την ξαπλωνω στο κρεβατι αρχιζω να γλυφω το πεντακαθαρο μουνακι της...εδειξε να το απολαμβανει ενω πιεζε το κεφαλι μου προς το μουνι της, περασμα προφυλακτικου κ αλλαγη στασεων(4) ,αφαιρεση προφυλακτικου κ τελειωμα στο στοματακι της,45 λεπτα ευχαριστα ενω ειναι η τριτη φορα που την περνω κ καθε φορα ειναι κ καλυτερη,εντυπωση μου εκανε οτι ενω η προηγουμενη φορα ηταν τον νοεμβρη στη γιορτη μου με θυμοταν κ μαλιστα θυμοταν οτι ειμασταν παλι στο ιδιο δωματιο,
η σονια ειναι γλυκια φατσουλα στο σωμα ειναι ζυμαρακι που το κανεις οτι θελεις ενω ειναι ευχαριστη κ επικοινωνιακη ,φιλακια μεχρι την επομενη φορα.....

αξίζει και πολύ μάλιστα!!! :pipa1: :fuck1:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.351
Πόντοι
46.232
Οντως πολυ καθαρη αλλα μου τι δινει η απαθεια της ,κατα το μπριζολαρισμα και οι fake φωνουλες. Εγω δεν την εχω παρει εδω και πολυ καιρο ,γιατι μανουριασε σε καποια φαση, οταν προτιμισα καποια αλλη και μου την ειπε ασχημα .οπωσ καταλαβενετε εγινε της μασατζους εκει μεσα και το κακο ηταν οτι ελειπε η Ζανα
θα συμφωνησω , τρομερη απαθεια κ μεγαλη υποκριτικη ικανοτητα στα αχ βαχ που κατανταει κουραστικο.....

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Παρασκευή απόγευμα όλα τα δωμάτια ρεζερβέ και έτερος συναγωνιστής στο σαλονάκι. Όπως μπήκα,  βγήκα :)

...  και μετά σου λέει "κρίση"...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
θα συμφωνησω , τρομερη απαθεια κ μεγαλη υποκριτικη ικανοτητα στα αχ βαχ που κατανταει κουραστικο.....

Ρε παιδιά για το Κλαουντιάκι, έχω εντελώς αντίθετη άποψη !

Οπως και για Μόνικα (πρώην Στου-47)

Τι διάλο, τον τραβηχτικό έχω με τα έπιπλα ??? :think:

Τα έπιπλα τα έλκω σαν μαγνήτης
σαν στο σταφύλι ο σπουργίτης
μόλις βρεθούνε απο πάνω
λεν το δεσπότη μπαρμπα-Πάνο !

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Παρασκευή απόγευμα όλα τα δωμάτια ρεζερβέ και έτερος συναγωνιστής στο σαλονάκι. Όπως μπήκα,  βγήκα :)

...  και μετά σου λέει "κρίση"...
Στο φαΐ και στο νίνι έλληνας δεν γνωρίζει και ούτε θα γνωρίσει κρίση .
Στο κατάστημα τίμησα Πάολα , εγώ προσωπικά την έχω σε εκτίμηση και για την παρουσία της και για τις υπηρεσίες της , φυσικά και άξιζε τη ψήφο . Μου είπε ότι έφυγε από Σολωμού και από δω και πέρα θα είναι Στουρνάρι .
Ζάνα τυχερουλα μαζεύεις το αφρόκρεμα του χώρου  :tits:

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Κι όμως κρίση λέγεται να είναι γεμάτα τα μασατζίδικα και να πολλαπλασιάζονται καθημερινά. Πολύς κόσμος που είναι σήμερα εκεί παλιότερα ήταν σε cg, ct κλπ πληρώνοντας μάλλον πιο πολλά λεφτά.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μαλακιες ρε παιδες εδω εξω υπαρχει πολυ πεινα τι λεμε τωρα
εγω πιστευω οτι σε απο σεπτεμβρη θα χουν κλεισει    πολλα
ηδη αρκετα εχουν κοψει  η ζανα παει καλα
γιατι προσφερει καλο μασαζ και μπριζολα και ειναι παλια πουτανα
με την καλη εννοια.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Από τα 4.000.000 ανθρώπους που ζουν στην Αττική, οι 100.000 να μείνουν υγιείς οικονομικά φτάνουν και περισσεύουν να συντηρηθούν πολλά μαγαζιά. Βασικά φτάνουν και λιγότεροι αλλά λέμε τώρα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μαλακιες ρε παιδες εδω εξω υπαρχει πολυ πεινα τι λεμε τωρα
εγω πιστευω οτι σε απο σεπτεμβρη θα χουν κλεισει    πολλα
ηδη αρκετα εχουν κοψει  η ζανα παει καλα
γιατι προσφερει καλο μασαζ και μπριζολα και ειναι παλια πουτανα
με την καλη εννοια.

αυτή την εποχή,το παιχνίδι σε οποιοδήποτε επάγγελμα λέγεται "επιβίωση"....και εδω που τα λέμε τα μασατζίδικα έχουν γίνει πάρα πολλά....ηδη τα στριπτηζάδικα βαράνε μυγες,ενω τα call girls,κλπ,έχουν κατεβάσει τις τιμές....η Ζάνα ξέρει καλά τη συνταγή για να φύγει ο πελάτης ευχαριστημένος και γι' αυτό επιβιώνει....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Μη ξεχνάμε οτι η Ζάνα είναι πολύ καλή επαγγελματίας και ως γνωστόν ο καλός επαγγελματίας ποτέ δεν έχασε σε οποιαδήποτε κατάσταση!!

Μακάρι να ήταν και άλλοι/ες τόσο επαγγελματίες σαν την Ζανα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom