Θέλω να γράψω και εγώ για την Πάολα (παλιότερη επίσκεψη).
Αν είναι η ίδια που ήταν στη Σολωμού είναι πολύ καλό κορίτσι. Ψηλή, μελαχροινή με αρκετά μεγάλα βυζιά στητά. Επίσης έχει πάρα πολύ γλυκό πρόσωπο και ένα πολύ ωραίο χαμόγελο.
Η μόνη ατέλεια είναι ότι έχει λίγο κοιλίτσα. Όμως εμένα αυτή η μικρή ατέλεια με καυλώνει γιατί της δίνει προσωπικότητα και την κάνει ιδιαίτερη (δεν θέλω να γαμάω τέλειες πλαστικές κούκλες).
Την τίμησα μόνο μια φορά στη Σολωμού. Αυτό που μου έμεινε είναι ένα πολύ γλυκό συναίσθημα. Δεν έκανα μασάζ, ήθελα να ασχοληθώ μαζί της όλη την ώρα. Συνεχώς είχε αυτό το γλυκό χαμόγελο. Δεν είναι μόνο η κοπέλα να σου κάνει αυτό που θες. Είναι και πως το κάνει. Αν έχει ξυνισμένη μούρη ή σου ζητάει συνεχώς παραπάνω λεφτά τότε ξενερώνεις και δεν ξαναπατάς.
Κάποια στιγμή, μια Κυριακή, την είδα τυχαία στο δρόμο, από μακριά, στην Κηφισιά. Είχε βγει μάλλον βόλτα αφού τέλειωσε τη δουλειά. Ήταν πολύ εντυπωσιακή και έξω.
Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν την επισκέφτηκα και άλλες φορές. Δεν μου έκανε αυτό το ιδιαίτερο κλικ, και έτσι συνέχισα την αναζήτησή μου στα μασαζίδικα. Πάντως δεν μετάνιωσα τα χρήματα που της έδωσα.