Προκειται για αλλη....ειναι πιπινοειδες κατα δηλωση της 22 μαιων
Περιγραφή της κορασίδας, ξέρει κανείς...???
Προκειται για αλλη....ειναι πιπινοειδες κατα δηλωση της 22 μαιων
δευτερα πρωι πρωι ειμαι εκει!!Μολις εφυγα!!!δεν αντεχω να μην τα πω!!παρτουζα με ζανα κ μαρια!!!απλα οτι καλυτερο εχω κανει στα μασαζ!!!120 το κουστουμακι vfm
το λεσβιακο με σαντιγες στα βυζια κ στο καυλι μου απλα δεν υπηρχε!!!!μετα το τελειωμα ειχαμε μασαζ με 4 χερια!!!αναποδα δηλαδη πρωτα σπαλομπριζολα βουβαλισια και μετα μασαζακι...ελιωσα λεμεεεεεεεε
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές, είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα κ αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ειδικό άθλημα πρόσφατα.
Από κριτικές κ σχόλια για τα αγωνιστηκα γήπεδα του κέντρου της Αθήνας μου έδοσε την εντύπωση πως είναι καλός αγωνιστηκός χόρος.
Έκανα μια επίσκεψη στο εν λόγω ύδρυμα κ πέτυχα Ζάνα, Σουζάνα κ άλλη μια. Πήρα Σουζάνα κ έμεινα απόλυτα ευχαριστημενος. Απ'ότι έχω διαβάσει παίζουν κ άλλες μπάλα εκεί μέσα. Μπορεί κάποιος να κάνει μια ενημέρωση, παρακαλώ, για το μαγαζί κ το υπάρχων ρόστερ για να ξέρουμε που βάζουμε την ψωλή μας???
Ευχαριστώ
ξεκινα να διαβαζεις,139 σελιδες εχουν γραφτει για το μαγαζι...
Ρε παίδες για την Souzana την μελαχροινή έχεται μάθει τίποτα?Εκανε μεταγραφή ή έφαγε πόδι?Είχα κάτι χρωστούμενα
Αφιερωμένο στη νέα παρουσία του ιδρύματος!
Κατω απο 3...έχει βυζιά αυτή, ρε?? Μη τραβιέμαι στο κέντρο, γέρος άνθρωπος...
Κοινώς άβυζη. Είδος προς εξαφάνιση τα 3+
Δηλαδή σύμφωνα με τα κριτήριά σου αν κάποια έχει βυζιά τριάρια είναι άβυζη;
διαβασε στο φορμιωνοs ενα τελευταιο μου , και πηγαινε να βρειs μια απο τιs 2, η και τιs 2 . για να ευχαριστηθειs ( σιγουρα 4αρια) , απο 23χρονα πανεμορφα μωρα.Τα 3άρια προκρίνονται αλλά το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει από εκει και πάνω. Και εκεί είναι που υπάρχει
πραγματική έλειψη.
Άσε ρε Τζεράλντο...εκεί για να πας πρέπει νά'χεις μπάρμπα Δήμαρχο και να κουνάς πολλά μαρούλια στο μάτι του Μεγάλου Αδελφού!!!διαβασε στο φορμιωνοs ενα τελευταιο μου , και πηγαινε να βρειs μια απο τιs 2, η και τιs 2 . για να ευχαριστηθειs ( σιγουρα 4αρια) , απο 23χρονα πανεμορφα μωρα.
Άσε ρε Τζεράλντο...εκεί για να πας πρέπει νά'χεις μπάρμπα Δήμαρχο και να κουνάς πολλά μαρούλια στο μάτι του Μεγάλου Αδελφού!!!
ξεκουτιαθηκεs τελειωs ? τι επαθεs ρε συ ? πριν λιγο καιρο, ησουν μια χαρα. και ελεγεs se εμενα να προσεχω. ;)Άσε ρε Τζεράλντο...εκεί για να πας πρέπει νά'χεις μπάρμπα Δήμαρχο και να κουνάς πολλά μαρούλια στο μάτι του Μεγάλου Αδελφού!!!