Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές, είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα κ αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ειδικό άθλημα πρόσφατα.
Από κριτικές κ σχόλια για τα αγωνιστηκα γήπεδα του κέντρου της Αθήνας μου έδοσε την εντύπωση πως είναι καλός αγωνιστηκός χόρος.
Έκανα μια επίσκεψη στο εν λόγω ύδρυμα κ πέτυχα Ζάνα, Σουζάνα κ άλλη μια. Πήρα Σουζάνα κ έμεινα απόλυτα ευχαριστημενος. Απ'ότι έχω διαβάσει παίζουν κ άλλες μπάλα εκεί μέσα. Μπορεί κάποιος να κάνει μια ενημέρωση, παρακαλώ, για το μαγαζί κ το υπάρχων ρόστερ για να ξέρουμε που βάζουμε την ψωλή μας???  :helpplea:
Ευχαριστώ

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
για να ξέρουμε που βάζουμε την ψωλή μας???
------
:o :o  τς  τς-- !!   Ουδείς σεβασμος για τις εργαζόμενες κοπέλες  και το ασθενες φυλον .... :rolleyes:
Τουλάχιστον , ως φαίνεται  στο "υδρυμα" (water supply foundation?) αυτό :cheesy: --- εφαγες  με την πρώτη .... ;)

vrelos2

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μολις εφυγα!!!δεν αντεχω να μην τα πω!!παρτουζα με ζανα κ μαρια!!!απλα οτι καλυτερο εχω κανει στα μασαζ!!!120 το κουστουμακι vfm :rockon:
το λεσβιακο με σαντιγες στα βυζια κ στο καυλι μου απλα δεν υπηρχε!!!!μετα το τελειωμα ειχαμε μασαζ με 4 χερια!!!αναποδα δηλαδη πρωτα σπαλομπριζολα βουβαλισια και μετα μασαζακι...ελιωσα λεμεεεεεεεε
  δευτερα πρωι πρωι ειμαι εκει!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.074
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα αγαπητοί συναγωνιστές, είμαι νέος σε αυτόν τον τομέα κ αποφάσισα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο ειδικό άθλημα πρόσφατα.
Από κριτικές κ σχόλια για τα αγωνιστηκα γήπεδα του κέντρου της Αθήνας μου έδοσε την εντύπωση πως είναι καλός αγωνιστηκός χόρος.
Έκανα μια επίσκεψη στο εν λόγω ύδρυμα κ πέτυχα Ζάνα, Σουζάνα κ άλλη μια. Πήρα Σουζάνα κ έμεινα απόλυτα ευχαριστημενος. Απ'ότι έχω διαβάσει παίζουν κ άλλες μπάλα εκεί μέσα. Μπορεί κάποιος να κάνει μια ενημέρωση, παρακαλώ, για το μαγαζί κ το υπάρχων ρόστερ για να ξέρουμε που βάζουμε την ψωλή μας???  :helpplea:
Ευχαριστώ

ξεκινα να διαβαζεις,139 σελιδες εχουν γραφτει για το μαγαζι...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ενασκώβ Ικυαλοσράβι  (ενας κοβει  κι αλλος ράβει)... :2funny:

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0
ξεκινα να διαβαζεις,139 σελιδες εχουν γραφτει για το μαγαζι...

Εχω διαβασει αρκετες, αλλα νομιζω είναι άσκοπο να διαβαζω σελιδες από τον Μάρτιο κ πισω.
Στις περισσότερες περιπτώσεις ούτως ή άλλως κουβέντα κάνετε, αλλιώς δεν θα ζητούσα βοήθεια. :P

tubanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2011
Κριτικές
2
Like
9
Πόντοι
1
Ρε παίδες για την Souzana την μελαχροινή έχεται μάθει τίποτα?Εκανε μεταγραφή ή έφαγε πόδι?Είχα κάτι χρωστούμενα  :s&m_3:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ρε παίδες για την Souzana την μελαχροινή έχεται μάθει τίποτα?Εκανε μεταγραφή ή έφαγε πόδι?Είχα κάτι χρωστούμενα  :s&m_3:

Κι εγώ έχω χρωστούμενα με την κυρία. Από το γλωσσόφιλο που μού είχε δώσει κατά την παρουσίαση των κοριτσιών όταν είχα πάει εκεί πριν 1,5-2 μήνες (είχα πάρει την Ελένη τότε και είχα γράψει review).

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Αφιερωμένο στη νέα παρουσία του ιδρύματος! :smitten:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κοινώς άβυζη. Είδος προς εξαφάνιση τα 3+

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δηλαδή σύμφωνα με τα κριτήριά σου αν κάποια έχει βυζιά τριάρια είναι άβυζη;

Όχι ρε συ. Μιλάω για τα κάτω από 3. Τα 2άρια ας πούμε τα θεωρώ μικρά και για τα πιο κάτω δε συζητώ.
Τα 3άρια προκρίνονται αλλά το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει από εκει και πάνω. Και εκεί είναι που υπάρχει
πραγματική έλειψη. Επίσης πολλές λένε ότι έχουν 3άρια ή 4άρια αλλά στη πραγματικότητα έχουν μικρότερα.
Για να μη μιλήσω για τα ενισχυτικά σουτιέν που φοράνε για να μας παραπλανήσουν στη παρέλαση ότι έχουν μπούστο
και μετά όταν τα βγάλουν  :headbang:
Μακάρι να υπήρχαν αρκετές θεραπεύτριες με πραγματικά 3άρια αλλα και με αντίστοιχο σωματότυπο έτσι? όχι νταρντάνες.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Τα 3άρια προκρίνονται αλλά το πραγματικό παιχνίδι αρχίζει από εκει και πάνω. Και εκεί είναι που υπάρχει
πραγματική έλειψη.
    διαβασε στο φορμιωνοs  ενα τελευταιο μου ,  και πηγαινε να βρειs μια απο τιs 2,  η και τιs 2 .  για να ευχαριστηθειs  :tits:( σιγουρα 4αρια) ,  απο 23χρονα πανεμορφα μωρα. 

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
     διαβασε στο φορμιωνοs  ενα τελευταιο μου ,  και πηγαινε να βρειs μια απο τιs 2,   η και τιs 2 .   για να ευχαριστηθειs  :tits:( σιγουρα 4αρια) ,  απο 23χρονα πανεμορφα μωρα. 
Άσε ρε Τζεράλντο...εκεί για να πας πρέπει νά'χεις μπάρμπα Δήμαρχο και να κουνάς πολλά μαρούλια στο μάτι του Μεγάλου Αδελφού!!!

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Άσε ρε Τζεράλντο...εκεί για να πας πρέπει νά'χεις μπάρμπα Δήμαρχο και να κουνάς πολλά μαρούλια στο μάτι του Μεγάλου Αδελφού!!!

μπάρμπα ναι

πολλα μαρουλια οχι...διαβασε το σχετικο θρεντ

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  ξεκουτιαθηκεs τελειωs ?  :2funny:  τι επαθεs ρε συ ?  πριν λιγο καιρο, ησουν μια χαρα.  και ελεγεs se εμενα να προσεχω.  ;) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom