Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγώ κάποτε (πριν μήνες) είχα περάσει Κυριακή και ήταν κλειστά. Φαίνεται όμως ότι αυτό άλλαξε. Να υποθέσω ότι το ρόστερ δεν είναι πληρες τις Κυριακές;

εγώ πριν δύο εβδομάδες είχα περάσει Κυριακή και ήταν κλειστά :huh: τι παίζει ρε συντρόφια? :think:

Επισκέπτης

και μια ακόμη απορία...η Μαρία μια νταρντάνα Ρουμάνα με ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΑΡΑ ξέρεις κανείς που πήγε?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Την Κυριακη το ιδρυμα ειναι κλειστο.
Τα κοριτσια ξεκουραζονται.

Με αυτό που γράφεις εσύ και ο προηγούμενος τείνω να πιστέψω ότι δεν έπεσα στην περίπτωση όταν πριν καιρό πέρασα μια Κυριακή από εκεί και ήταν κλειστά.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Με αυτό που γράφεις εσύ και ο προηγούμενος τείνω να πιστέψω ότι δεν έπεσα στην περίπτωση όταν πριν καιρό πέρασα μια Κυριακή από εκεί και ήταν κλειστά.
Αυτο που γραφω μου το ειπε η ιδια η Ζανα, σε σχετικη ερωτηση, σε προσφατη επισκεψη μου.

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
η Μαρία μια νταρντάνα Ρουμάνα με ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΑΡΑ ξέρεις κανείς που πήγε
====
ΟΚ- ειπαμε οτι την κυριακη ειναι κλειστά-
και  οτι η Μαρία εγκατέλειψε--- και αναφέρθηκε εδώ ότι παντρευτηκε ... :)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
η Μαρία μια νταρντάνα Ρουμάνα με ΜΕΓΑΛΗ ΚΩΛΑΡΑ ξέρεις κανείς που πήγε
====
ΟΚ- ειπαμε οτι την κυριακη ειναι κλειστά-
και  οτι η Μαρία εγκατέλειψε--- και αναφέρθηκε εδώ ότι παντρευτηκε ... :)

το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? :2funny: :2funny: :2funny:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Είπα οτι αναφέρθηκε- απλα ....δεν την ξερω προσωπικα... αλλα ειπώθηκε οτι ειχαν πτώση οι υπηρεσίες της  ..επειδή είχε δεσμό ... :rolleyes:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Είπα οτι αναφέρθηκε- απλα ....δεν την ξερω προσωπικα... αλλα ειπώθηκε οτι ειχαν πτώση οι υπηρεσίες της  ..επειδή είχε δεσμό ... :rolleyes:

ίσα ίσα επειδή είχε δεσμό, έπρεπε να ήταν καλύτερη :pipa1: :fuck1: :grin:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Μπα ...  οι καλές  και τίμιες  κοπελες  το τιμάνε το στεφάνι τους ....  :rolleyes: :cheesy:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
το τραγουδάκι τοων Πελόμα Μποκίου , ταιριάζει γάντι  ... :dancing:
>>>>

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Φυσικα--  ;) Ο   Βλάσης ήταν τραγουδιστής και κρουστός των Πελόμα Μποκιού- έτσι ξεκινησε
στο συγκεκριμενο παντως τραγουδάει ο Ν. Δαπέρης- ολος ο 1ος  δισκος  των  Πελόμα Μποκιού- &  Γαρυφαλλε κλπ
 στα λινκς  της στηλης  δεξια / στο youtube
διοτι ... ειμαστε και off topic   :rolleyes:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Φυσικα--  ;) Ο   Βλάσης ήταν τραγουδιστής και κρουστός των Πελόμα Μποκιού- έτσι ξεκινησε
στο συγκεκριμενο παντως τραγουδάει ο Ν. Δαπέρης- ολος ο 1ος  δισκος  των  Πελόμα Μποκιού-  στα λινκς  της στηλης  δεξια / στο youtube
διοτι ... ειμαστε και off topic   :rolleyes:

είσαι ενημερωμένος περί τα μουσικά φίλε, εγώ είμαι ολίγον άσχετος :grin:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ίσα ίσα επειδή είχε δεσμό, έπρεπε να ήταν καλύτερη :pipa1: :fuck1: :grin:
:2funny:  :2funny:  τι λεs παλι ρε συ ?    παντωs οταν εχουν καποιο  γκομενο, δεν πολυπανε με ορεξη στο δωματιο.  ειναι κουμπωμενεs.  και δεν κανουν και τα κεφια των πελατων, με αποτελεσμα να χανουν πελατεια.    απο την αλλη μην νομιζειs οτι και ο γκομενοs περναει ζαχαρη.  :2funny:( λεπτομερειεs αλλη φορα  ;))  οτι πρεσσαρισμα τρωνε απο τουs πελατεs,  καπου πρεπει να ξεσπανε και αυτεs οι κακομοιρεs. :2funny:          ειναι παρα πολυ περιεργεs και δυσκολεs στα προσωπικα τουs.    πολυ περισσοτερο απο τιs απλεs γκομενεs.    η ψυχολογικη τουs κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη.    φταιει φαινεται η κλεισουρα( πολλεs ωρεs.  απο το πρωι μεχρι το βραδυ )    τα πολλα πηδηματα ,    δεν εχουν και προσωπικη ζωη.    αλλα αυτο επελεξαν να κανουν ειτε γιατι τουs αρεσει πολυ το χρημα, ειτε απο αναγκη.    να μου πειs αναγκη εχουν παρα πολλεs, αλλα δεν ακολουθουν ολεs οι γυναικεs αυτον τον δρομο.   

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
:2funny:  :2funny:  τι λεs παλι ρε συ ?    παντωs οταν εχουν καποιο  γκομενο, δεν πολυπανε με ορεξη στο δωματιο.  ειναι κουμπωμενεs.   και δεν κανουν και τα κεφια των πελατων, με αποτελεσμα να χανουν πελατεια.    απο την αλλη μην νομιζειs οτι και ο γκομενοs περναει ζαχαρη.  :2funny:( λεπτομερειεs αλλη φορα   ;))  οτι πρεσσαρισμα τρωνε απο τουs πελατεs,  καπου πρεπει να ξεσπανε και αυτεs οι κακομοιρεs. :2funny:          ειναι παρα πολυ περιεργεs και δυσκολεs στα προσωπικα τουs.    πολυ περισσοτερο απο τιs απλεs γκομενεs.     η ψυχολογικη τουs κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη.    φταιει φαινεται η κλεισουρα( πολλεs ωρεs.  απο το πρωι μεχρι το βραδυ )    τα πολλα πηδηματα ,    δεν εχουν και προσωπικη ζωη.    αλλα αυτο επελεξαν να κανουν ειτε γιατι τουs αρεσει πολυ το χρημα, ειτε απο αναγκη.    να μου πειs αναγκη εχουν παρα πολλεs, αλλα δεν ακολουθουν ολεs οι γυναικεs αυτον τον δρομο.     

μέσες άκρες καλά τα λες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom