Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
για την μαρια γνωριζω οτι καπου σπουδαζε μαλλον σε σχολη ονυχοπλαστικης .επισης τοτε λεγαμε οτι η ζανα την προοριζε για την συνεχεια της . πολλοι απο εμας ομως μεσα σε αυτους και εγω ελεγα στην ζανα οτι σε καμια περιπτωση δεν κανει της ιδιες υπηρεσιες με αυτην !!!! οσο για οτι αφορα για δεσμο γνωριζω οτι κατι ειχε τ, τωρα αν αποφασισε αυτος να την τραβιξει απο εκει μεσα και αν η μαρια ειχε μαζεψει τα αναλογα φραγκα για να ανοιξει ενα μαγαζακι πανω σε συτο που σπουδασε , μπορει και να τα παρατησε . εμενα παντως δεν με στεναχωρησε καθολου αυτο , ποτε δεν την πηγενα . για νταρτανοκαταστασεις υπαρχει η ελενη λιγο milf βεβαια αλλα απαιχτη στην εργασια της .

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
:2funny:  :2funny:  τι λεs παλι ρε συ ?    παντωs οταν εχουν καποιο  γκομενο, δεν πολυπανε με ορεξη στο δωματιο.  ειναι κουμπωμενεs.   και δεν κανουν και τα κεφια των πελατων, με αποτελεσμα να χανουν πελατεια.    απο την αλλη μην νομιζειs οτι και ο γκομενοs περναει ζαχαρη.  :2funny:( λεπτομερειεs αλλη φορα   ;))  οτι πρεσσαρισμα τρωνε απο τουs πελατεs,  καπου πρεπει να ξεσπανε και αυτεs οι κακομοιρεs. :2funny:          ειναι παρα πολυ περιεργεs και δυσκολεs στα προσωπικα τουs.    πολυ περισσοτερο απο τιs απλεs γκομενεs.     η ψυχολογικη τουs κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη.    φταιει φαινεται η κλεισουρα( πολλεs ωρεs.  απο το πρωι μεχρι το βραδυ )    τα πολλα πηδηματα ,    δεν εχουν και προσωπικη ζωη.    αλλα αυτο επελεξαν να κανουν ειτε γιατι τουs αρεσει πολυ το χρημα, ειτε απο αναγκη.    να μου πειs αναγκη εχουν παρα πολλεs, αλλα δεν ακολουθουν ολεs οι γυναικεs αυτον τον δρομο.    

:woldman:, :thumbsup: !!!

anemoss119

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
1
:2funny:  :2funny:  τι λεs παλι ρε συ ?    παντωs οταν εχουν καποιο  γκομενο, δεν πολυπανε με ορεξη στο δωματιο.  ειναι κουμπωμενεs.   και δεν κανουν και τα κεφια των πελατων, με αποτελεσμα να χανουν πελατεια.    απο την αλλη μην νομιζειs οτι και ο γκομενοs περναει ζαχαρη.  :2funny:( λεπτομερειεs αλλη φορα   ;))  οτι πρεσσαρισμα τρωνε απο τουs πελατεs,  καπου πρεπει να ξεσπανε και αυτεs οι κακομοιρεs. :2funny:          ειναι παρα πολυ περιεργεs και δυσκολεs στα προσωπικα τουs.    πολυ περισσοτερο απο τιs απλεs γκομενεs.     η ψυχολογικη τουs κατασταση δεν ειναι και η καλυτερη.    φταιει φαινεται η κλεισουρα( πολλεs ωρεs.  απο το πρωι μεχρι το βραδυ )    τα πολλα πηδηματα ,    δεν εχουν και προσωπικη ζωη.    αλλα αυτο επελεξαν να κανουν ειτε γιατι τουs αρεσει πολυ το χρημα, ειτε απο αναγκη.    να μου πειs αναγκη εχουν παρα πολλεs, αλλα δεν ακολουθουν ολεs οι γυναικεs αυτον τον δρομο.     
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
βλεπω κουβεντα για την καινουργια μαρια ουτε κουβεντα!!! ωραια αλληλεγγυη εχουμε...και μην πει κανεισ οτι δεν ξερει τιποτα γιατι ουρα ειχε αι οχι μονο μια φορα.....κατα τ αλλα ενημερωνουμε,κ.τ.λ....αρε αγαπουληδες και μονοφαγαδες.....δεν ειναι η κποελα σας,απλως να ενημερωσω ετσι

Επισκέπτης
βλεπω κουβεντα για την καινουργια μαρια ουτε κουβεντα!!! ωραια αλληλεγγυη εχουμε...και μην πει κανεισ οτι δεν ξερει τιποτα γιατι ουρα ειχε αι οχι μονο μια φορα.....κατα τ αλλα ενημερωνουμε,κ.τ.λ....αρε αγαπουληδες και μονοφαγαδες.....δεν ειναι η κποελα σας,απλως να ενημερωσω ετσι

φίλε είσαι άδικος ;) κάτι έχει γραφτεί για το σοκολατί δέρμα της και για το φανταστικό κωλαράκι της ;) πολύ καβλιάρα δοκίμασέ την ;)

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
Ζάνα, βρες χώρο με ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΩΜΑΤΙΑ!!!

:2funny:

mark1laz

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ποσο παει ρε παιδιά ειμαι άσχετος με το αθλημα!
60 ή 80 € ;;;
ποσο διαρκεί περίπου 30 λεπτά ή 1 ώρα;;;
πληρώνουμε πριν ή μετά τις υπηρεσίες;;

ευχαριστώ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ποσο παει ρε παιδιά ειμαι άσχετος με το αθλημα!
60 ή 80 € ;;;
ποσο διαρκεί περίπου 30 λεπτά ή 1 ώρα;;;
πληρώνουμε πριν ή μετά τις υπηρεσίες;;

ευχαριστώ

60 Ε σκέτο μασάζ-80 Ε το φουλ πρόγραμμα
45 λεπτά
μετά

παρακαλώ :grin:

mark1laz

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εχθές:Ζάνα στην υποδοχή,Ελένη=εμπειρία και Κλαούντια.
για την Κλαούντια ξέρει κανείς τίποτα;; Δεν βλέπω τίποτα για αυτην να γραφεται...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
εχθές:Ζάνα στην υποδοχή,Ελένη=εμπειρία και Κλαούντια.
για την Κλαούντια ξέρει κανείς τίποτα;; Δεν βλέπω τίποτα για αυτην να γραφεται...

jeryyy άγαπημένε μου σέ βρίσκω (μαλακό) γιατί ???? :2funny:

Ή Κλαούντια άγαπημένε είναι όντως καλή , άρκετά καλή καί
πάρα πολύ καθαρή ........ στή συμετοχή θά έλεγα μέ άριστα τό 10 ??
8.5 !!!

Βέβαια έδώ παίζη ρόλο καί ό παράγων πελάτης !!

Υ.Γ. Αυτά τα όλίγα καί θά έπανέλθω

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
jeryyy άγαπημένε μου σέ βρίσκω (μαλακό) γιατί ???? :2funny:

Ή Κλαούντια άγαπημένε είναι όντως καλή , άρκετά καλή καί
πάρα πολύ καθαρή ........ στή συμετοχή θά έλεγα μέ άριστα τό 10 ??
8.5 !!!

Βέβαια έδώ παίζη ρόλο καί ό παράγων πελάτης !!

Υ.Γ. Αυτά τα όλίγα καί θά έπανέλθω

Η Κλαούντια είναι μια νταρντάνα που φοράει ένα πουκάμισο για φούστα-μπλούζα? ολος ο κώλος εξω....η επιγραφή "γαμήστε με" μόνο έλειπε.....δεν εχω ακουσει και τα καλύτερα......

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
φίλε είσαι άδικος ;) κάτι έχει γραφτεί για το σοκολατί δέρμα της και για το φανταστικό κωλαράκι της ;) πολύ καβλιάρα δοκίμασέ την ;)
Σοκολατι δερμα και κωλος ολα τα λεφτα.Απο μασαζ επισης καλη.Απο υπηρεσιες βεβαια μην περιμενετε ζανας ή ελενης.Ειναι μικρο.Δεν συστηνεται για πορωμενους μιλφακηδες που εχουν κανει τα παντα με τις δυο πορτιερισες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Η Κλαούντια είναι μια νταρντάνα που φοράει ένα πουκάμισο για φούστα-μπλούζα? ολος ο κώλος εξω....η επιγραφή "γαμήστε με" μόνο έλειπε.....δεν εχω ακουσει και τα καλύτερα......
Η κορασίς άγαπητέ πού άναφερθήκατε όνομάζεται Βανέσα !!!!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Γιατί δηλαδή αμα δε είχε ολο τον κόλο εξω θα το είχαμε απορεία αμα το πνίγει ή αν είναι παρθένα

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Μολις εφυγα!!!δεν αντεχω να μην τα πω!!παρτουζα με ζανα κ μαρια!!!απλα οτι καλυτερο εχω κανει στα μασαζ!!!120 το κουστουμακι vfm :rockon:
το λεσβιακο με σαντιγες στα βυζια κ στο καυλι μου απλα δεν υπηρχε!!!!μετα το τελειωμα ειχαμε μασαζ με 4 χερια!!!αναποδα δηλαδη πρωτα σπαλομπριζολα βουβαλισια και μετα μασαζακι...ελιωσα λεμεεεεεεεε

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μολις εφυγα!!!δεν αντεχω να μην τα πω!!παρτουζα με ζανα κ μαρια!!!απλα οτι καλυτερο εχω κανει στα μασαζ!!!120 το κουστουμακι vfm :rockon:
το λεσβιακο με σαντιγες στα βυζια κ στο καυλι μου απλα δεν υπηρχε!!!!μετα το τελειωμα ειχαμε μασαζ με 4 χερια!!!αναποδα δηλαδη πρωτα σπαλομπριζολα βουβαλισια και μετα μασαζακι...ελιωσα λεμεεεεεεεε
Η Μαρία δεν παντρέυτηκε;;άλλη Μαρία είναι αυτή όχι η δίμετρη νταρντανορουμάνα;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506

...Τόσο σαντιγύ με 120 ευρώ, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ VFM!!

georgekara

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2009
Like
228
Πόντοι
26
Για τους λατρεις του λεσβιακου ειναι vfm!τωρα για του αλλους.....μπορει να μην τους κανει...εγω παντως εκατσα 1 ωρα γαμουσα ζανα ενω επαιζαν μεταξυ τους....περασα καλα κ θα ξαναπαω με το φιλαρακι μου για τρελλη παρτουζα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom