Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
αμτσικ-καμτσικ εχεις πακετο

http://[URL unfurl="true"]www.do-me.gr/prod_img/PGB0820001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ιβλιδακο  :smitten: :smitten:μέσα άπό αυτές τίς σελίδες θα σού δοθεί η εύκαιρία να μάθεις
όλα τά μυστικά της τέχνης του όλισβου και να γίνεις
άριστος τεχνίτης.... καί έσύ !!!!!!!!!!

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ιβλιδακο  :smitten: :smitten:μέσα άπό αυτές τίς σελίδες θα σού δοθεί η εύκαιρία να μάθεις

Λες να γίνει έμπορας από την Μίλητο?

eistevlakes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν θα ήθελε η Ζάνα μια τέτοια κατάσταση (δηλαδή ουρές μέχρι την πύλη του Ε.Μ.Π.).

ΥΓ: Δεν είμαι η Ζάνα (Έλλην επαρχιώτης εγώ, Μολδαβή εκείνη), ούτε εκπρόσωπός της. Απλά μια εκτίμηση κάνω χρησιμοποιώντας τον κοινό νου.

Δεν γίνεται συναγωνιστή  η Ζήνα έχει πολλά έξοδα βαλε φώτα νερά τηλεφώνα νοίκια τα ποσοστά των διαφημιστών τις προηγούμενης σελίδας βλέπε 132...????>>>>>..... :grouphug: :grouphug: :woldman: :woldman: :priest: :priest: :jerking: :jerking: :offtopic: :offtopic:
Και στο κάτω κάτω της γραφείς έχει την μοναδική τεχνική μασάζ αν δεν σε σακατέψει και γλιτώσεις τον σίγουρο τραυματισμό  :knuppel:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Κάθε φορά εμφανίζεσαι στις 3 η στις 4 το πρωί για να γράψεις κάτι εναντίον της Ζάνας,με εμπάθεια και με αθλια ορθογραφία....Να ξέρεις κάτι φίλε.....τα προσωπικά που μπορεί να έχει κάποιος με κάποια κοπέλλα του χώρου,δεν ενδιαφέρουν κανέναν....Πηγαίνετε λύστε τα αλλού....Η παρουσία σου εδω μέσα δεν προσφέρι απολύτως τίποτα....

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Δεν γίνεται συναγωνιστή  η Ζήνα έχει πολλά έξοδα ...
===
Αντε πάλι με την "Ζήνα"  ;) ...... Xena ? !!.... :2funny:
->

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Δεν γίνεται συναγωνιστή  η Ζήνα έχει πολλά έξοδα ...
===
Αντε πάλι με την "Ζήνα"  ;) ...... Xena ? !!.... :2funny:
->
Ρε observer νασε ρωτησω κατι....αν και  :offtopic: αν δεν ρωτησω θα σκασω
Πως κανεις παραθεσεις, με copy paiste;Ετσι οπως βγαινουν τα γραμματα και αυτες οι γραμμες======
ασχετο αλλα μου θυμιζουν τηλεγραφο :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,1 KB · Εμφανίσεις: 11

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
με τις παραθέσεις, εχω προβλημα με το λειτουργικό του  υπολογιστή  και τον browser  απο εδώ που γράφω-  και το κάνω..  χειροκινητα , για να ειναι ευδιάκριτο  :rolleyes: :rolleyes: :)

eistevlakes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κάθε φορά εμφανίζεσαι στις 3 η στις 4 το πρωί για να γράψεις κάτι εναντίον της Ζάνας,με εμπάθεια και με αθλια ορθογραφία....Να ξέρεις κάτι φίλε.....τα προσωπικά που μπορεί να έχει κάποιος με κάποια κοπέλλα του χώρου,δεν ενδιαφέρουν κανέναν....Πηγαίνετε λύστε τα αλλού....Η παρουσία σου εδω μέσα δεν προσφέρι απολύτως τίποτα....

Αθλία ορθογραφία στις 4:43 τα ξημερώματα το δέχομαι αλλά στις 15:32 το κοπέλα με 2 λλ και το προσφέρει με ι παρά πάει. Ωστόσο έρχεσαι όμως και επαληθεύεις αυτό που συνέχεια γράφω περί διαφημιστές γιατί αντιλαμβάνομαι μια κάψα ένα πείσμα λες και σου έθιξα τι γυναίκα και στο κάτω κάτω της γραφής ορίστε το διόρθωσα για να μη λες δεν έχω προσωπικά με τι Ζήνα απλά δεν ξέρει να κάνει μασάζ ,παστολαδωνει εκεί τους βυζους τρίβετε επάνω σου και αυτό ήταν . Α και παρεμπίπτοντος όταν γραφώ Ζήνα είναι γιατί αυτό είναι το όνομα της τουλάχιστον στο χωριό της.βλέπεις είμαι καιρό και εγώ στον χώρο τον μασάζ και ας έχω μόνο 5 post και όχι 7500 όσο για το 3 το πρωί δεν με πιάνουν τα ηρεμιστικά τι να κάνω χαζεύω διαφημιστικά και προμότορες που τρέχουν να μαζέψουν τα αμάζευτα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
προτιμω εμπορος στη Μιλητο
:2funny:

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αθλία ορθογραφία στις 4:43 τα ξημερώματα το δέχομαι αλλά στις 15:32 το κοπέλα με 2 λλ και το προσφέρει με ι παρά πάει. Ωστόσο έρχεσαι όμως και επαληθεύεις αυτό που συνέχεια γράφω περί διαφημιστές γιατί αντιλαμβάνομαι μια κάψα ένα πείσμα λες και σου έθιξα τι γυναίκα και στο κάτω κάτω της γραφής ορίστε το διόρθωσα για να μη λες δεν έχω προσωπικά με τι Ζήνα απλά δεν ξέρει να κάνει μασάζ ,παστολαδωνει εκεί τους βυζους τρίβετε επάνω σου και αυτό ήταν . Α και παρεμπίπτοντος όταν γραφώ Ζήνα είναι γιατί αυτό είναι το όνομα της τουλάχιστον στο χωριό της.βλέπεις είμαι καιρό και εγώ στον χώρο τον μασάζ και ας έχω μόνο 5 post και όχι 7500 όσο για το 3 το πρωί δεν με πιάνουν τα ηρεμιστικά τι να κάνω χαζεύω διαφημιστικά και προμότορες που τρέχουν να μαζέψουν τα αμάζευτα
καλα ειμαι κι εγω αλλα εισαι κ εσυ μια λερα... ;)

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Μωρή πουτανιτσα , το τι είσαι πολύ καιρό στο χώρο είναι δεδομένο γιατί ξέρεις το χενα  :2funny: θα μας πεις που είναι το μπουρδελακι σου τώρα μήπως και ερχόμαστε και σου πετάξουμε κάνα χύσει στα μούτρα αν είσαι καλο κορίτσι πουτανάκι e πουτανάκι .
Και το πραγματικό όνομα η Ζάνα δεν το έχει κρυφό , στο τοίχο είναι κρεμασμενο το διπλωμα της , και οποις γουστάρει το βλέπει μωρή αλήτισσα  :s&m_1: γιατί το κορίτσι μας στο μασαζ έχει και master σαρεσει δεν σαρεσει :pipa3:

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Ρε εσύ τι ασχολείσαι και χαλιέσαι με κάθε παπάρα η μαλακό .
Για τι Ζάνα αναφέρονται με τα καλύτερα λόγια από τότε που ήταν μάρνης , από τότε που πρωτοξεκίνησε το site .

Απ: Μασατζίδικα που γαμάς
« Απάντηση #6 στις: 15/08/06, 14:02 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
εγω επιμενω στην μαρνης .
Τωρα οι πιο πολλες λοιπουν διακοπες.
Γαματη ειναι η ΖΑΝΑ (ειναι διακοπες απο παρασκευη θα παει ιταλια στην αδελφη της και μετα κρητη) .
ΠΡΟΣΟΧΗ να εχετε παντα μαζι προφυλακτικο.Και προσοχη επανω στην καυλα μην ξεχαστητε ( πολλεσ το βουτανε και το βαζουν στεγνα μεσα πχ ζανα )
Εαν δεν εχετε ξαναπαει απλα πεξτε το ανετος ( πχ τωρα που δεν ειναι εκει η ζανα ζητα αυτην ) Μακρια απο την αννα την ψηλη ξανθια .
Θανατος εινα η ΜΟΝΙΚΑ (ακανει πολλα αεροπλανικα και σου κανει και μασαζ με το σωμα ),καλες ρωξανη ,θεωδορα.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΗΝ δινετε παραπανω απο 50+20(70) για ολα γιατι χαλατε την πιατσα .
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=36.0]
]

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε Windows,να κάνω 2 παρατηρήσεις τόσο στα γραφόμενά σου,όσο και σε αυτό που παραθέτεις.
Δεν χρειάζονται,κατά την γνώμη μου,ακραίες εκφράσεις....ο τύπος είναι βέβαιο οτι εχει προσωπικά με τη Ζάνα...δεν ξέρω καν αν είναι αντρας η γυναίκα...αλλά να σου πώ και κατι...δεν με νοιάζει!!!!
Εγώ απλά του είπα οτι η παρουσία του εδω είναι ανεπιθύμητη.Απο κει και πέρα,αφού δεν υπάρχει moderation για να τον διαγράψουν,η καλύτερη αντιμετώπιση ειναι η αδιαφορία....
Τώρα,σε σχεση με την παράθεση που έβαλες απο το 2006...την "ψιλοθάβεις" νομίζω τη Ζάνα γιατί κάπου σαν να λές οτι πηδιέται ακάποτα....σ' εμένα δεν εχει δόσεο τέτοιο δείγμα,αλλά ας είμαστε προσεκτικοί...
Και κάτι ακόμα...αν το 2006 η τιμή στα μασατζίδικα ήταν 70 ευρώ,τότε δεν είναι καθόλου ακριβά σήμερα τα 70 η τα 80....βέβαια τώρα έχουμε οικονομική κρίση,αλλά και πάλι 5 χρόνια σταθερές τιμές δεν εχει κανένα αλλο "προιόν"...
Καλά να περνάς....

eistevlakes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μωρή πουτανιτσα , το τι είσαι πολύ καιρό στο χώρο είναι δεδομένο γιατί ξέρεις το χενα  :2funny: θα μας πεις που είναι το μπουρδελακι σου τώρα μήπως και ερχόμαστε και σου πετάξουμε κάνα χύσει στα μούτρα αν είσαι καλο κορίτσι πουτανάκι e πουτανάκι .
Και το πραγματικό όνομα η Ζάνα δεν το έχει κρυφό , στο τοίχο είναι κρεμασμενο το διπλωμα της , και οποις γουστάρει το βλέπει μωρή αλήτισσα  :s&m_1: γιατί το κορίτσι μας στο μασαζ έχει και master σαρεσει δεν σαρεσει :pipa3:

Οοοοοοοοοο κατεβάζουμε το επίπεδο και απαντάμε ευθέος!!!! Το ότι το γραφεί το δίπλωμα από τα ιεκ ξ…  δεν έχει να ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :jerking: :jerking: και Μάρκος Μπότσαρης άμα πεις θα στο βάλουν με επίχρυση γραμματοσειρά και αν βάλεις και 100€ στο κάνουν ντελιβερι στο σπίτι  και δεν θα σε έχουν δει ποτέ αλλά επειδή το τραβάς το θέμα δες αυτό

Το ειδές? ωραία δες και αυτό…

forumgr.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=14:2010-09-23-09-34-34&id=136:-29-&Itemid=31

και  απάντησε σε αυτό το θέμα μωρή καργιολίτσα??? :fuck1: :fuck1: :zfuck:
έχουμε πάρει όλα τα forum και κάνουμε copy paste και μετά δεν πρόκειται περί διαφημιστών <7500 χιλιάδες διαφημίσεις >
ρε κλασε μας τα γόνατα γιατί τα α…… δεν τα φτάνεις  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οοοοοοοοοο κατεβάζουμε το επίπεδο και απαντάμε ευθέος!!!! Το ότι το γραφεί το δίπλωμα από τα ιεκ ξ…  δεν έχει να ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ :jerking: :jerking: και Μάρκος Μπότσαρης άμα πεις θα στο βάλουν με επίχρυση γραμματοσειρά και αν βάλεις και 100€ στο κάνουν ντελιβερι στο σπίτι  και δεν θα σε έχουν δει ποτέ αλλά επειδή το τραβάς το θέμα δες αυτό

Το ειδές? ωραία δες και αυτό…

forumgr.com/index.php?option=com_content&view=article&catid=14:2010-09-23-09-34-34&id=136:-29-&Itemid=31

και  απάντησε σε αυτό το θέμα μωρή καργιολίτσα??? :fuck1: :fuck1: :zfuck:
έχουμε πάρει όλα τα forum και κάνουμε copy paste και μετά δεν πρόκειται περί διαφημιστών <7500 χιλιάδες διαφημίσεις >
ρε κλασε μας τα γόνατα γιατί τα α…… δεν τα φτάνεις  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

μπραβο ρε φιλε την ξεμπροσθιασες την λουγκρα

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
καθυστερημενη ενημερωση...
επισκεψη 18 ή 19 Απριλη
Πορτα η Ζανα, παρελαση μαλλον πληρες ροστερ καπου 6-7
συνεδρια με θεια Ελενη....αψογος επαγγελματισμος
πολυ καλο μασαζ - δυνατο & αισθησιακο - γλυπσιματα παντου - ρουφηγματα - ολα καλα !!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Σωστός ο παπούς με τη θέια Ελένη... +1.000 για τα σίγουρα. Ελένη ή Ζάνα για να μη κλαίς τα λεφτά.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Υποθέτω ότι μιλφάκιας. Καλά το λέω;

Καλά το λές, αλλά η Ελένη (καλή της ώρα) γυροφέρνει στην περιοχή των μετα-milf, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία της σαν παροχή υπηρεσιών στη συνεδρία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom