Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Ξέρουμε εορταστικό πρόγραμμα?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
η μαλλον νομιζω  οτι ο συναγωνιστης εχει δανεισει το νικ του και στην ζανα και γραφει κ αυτη καμια φορα ωραια πραγματα μια μεγαλη οικογενεια...
η ζανα παντως ειναι απο τα καλυτερα κοριτσια του χωρου
και μπορει και γω αν ημουν φιλος της να με κατεφερνε.... να της δωσω
λιγο πενα....να χαρει κι αυτη.

κορίτσαρος 42 ετών!!!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Σήμερα ανοιχτό ???

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε παιδια αν περασει κανεις να ενημερωσει γιατι ψηνομαι κι εγω να περασω και δεν ειμαι και κοντα!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
[size=15pt]Την άκουσα στερεοφωνικά![/size]

Ημερομηνια επισκεψης 16-04-2011 και ωρα 16.00

Σκασαμε μυτη στο ιδρυμα της ακολασιας και της σωματικοπνευματικης ευεξιας
με εξαιρετη παρεα!

Το Roaster ηταν φουλ! Κατεβασαμε 4αδα!

Μονο η ντροπη του Site (Ουτε το ψευδωνυμο του δεν μπωρω να γραψω!) περασε και δεν ακουμπησε
και ο CHEYENNE που εφαγε ακυρο απο την Ελενη καθως δεν ηταν εκει αυτη τη μερα!

Εγω και ο Amjik ειπαμε να παμε να εξερευνησουμε τα δωματια να δουμε αν τα κρεβατια ηταν στις θεσεις τους!

Εγω λοιπον επελεξα την Κυρια Ζανα!
Ενα αρχοντικο Milf με σωμα που δεν χωραει αμφιβολιες για την ομορφια του!

Ολοι την γνωριζουμε!

Στητο σωμα στο 1.65!
Ξανθα-μαυρα μοντερνα μαλλια με φρατζα!
Στηθος το οποιο δεν κρατιεται μεσα στο στενο μπλουζακι και θελει να ξεχυλισει απ'εξω!
Εντυπωσιακη περιφερεια και ζουμερα μπουτακια!
Ψηλα τακουνια στα υπεροχα ποδια της!

Αυτη η ρομπα η ασπρη του γιατρου ειναι πολυ σεχυ επανω της!

Με βαζει στο δωματιο μου διχνει τα κατατοπια καθως ειναι η πρωτη μου φορα σε μαγαζι τετοιου τυπου
και αμεσως κατευθυνομαι προτ το Γιακουζι!

Φρεσκαρομαι, ανοιγω την πετσετουλα που ηταν τυληγμενη σε διαφανο σελοφαν και ανεβαινω στο μασαζοκρεβατο.
Εισοδος τη Κυριας στο δωματιο!
Επιλογη μουσικης στο στερεοφωνικο και αμεσως την δουλεια.

Αρχη με ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ σε σημειο πονου!
Απο τα δαχτυλα των ποδιων μεχρι τα δαχτυλα των χεριων!

Σπαταλησαμε ετσι αρκετη ωρα. Πανω απο 30 λεπτα!
Ειχα χαλαρωσει τοσο πολυ που ηθελα απεγνωσμενα να την γαμησω!

Ετσι κι εγινε!

Ξαπλωνω ανασκελα αρχιζοντας το "ακα"!
Μετα απο πληρη στυση της ζηταω να ερθει σε θεση 69!
Εκει το ευχαριστηθηκα! Την εφαγα!

Στο καπακι περασμα καποτουλας και ολιγολετο γαμησι σε σταση CowGirl!
Η καταθεση του ασπρου υγρου πυρ ηταν γεγονος!

Ηταν μπορω να πω μια πολυ ευχαριστη πρωτη εμπειρια στο χωρο των Μασαζ!
Στο τελος ξανα φρεσκαρισμα το Γιακουζι και εξοδος!

Θερμοι χαιρετισμοι και αποχωρηση απο το φρουριο της καβλας!

I'LL BE BACK που ελεγε και ο ARNOLD στη γνωστη ταινια!

eistevlakes

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Και  πάει η διαφήμιση σφαίρα ήθελα να ξερά τι ποσοστά παίρνεις από τι Ζήνα ??????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και  πάει η διαφήμιση σφαίρα ήθελα να ξερά τι ποσοστά παίρνεις από τι Ζήνα ??????

Πρώτον,είναι Ζάνα και οχι Ζήνα.....και δεύτερον,ο συναγωνιστής τα γράφει με τρόπο λίγο υπερβολικό,αυτά που περιγράφει όμως ειναι 100% αλήθεια....Η Ζάνα είναι πολλά χρόνια στο χώρο,είναι αγαπητή απο όλους και αυτό το έχει κατακτήσει με την συμπεριφορά της,που είναι πάντα αψογη,είτε λειτουργεί σαν σερίφισσα,είτε σαν θεραπαινίδα....

Οι προμότορες αγαπητέ φαίνονται απο μακριά....αυτός δεν είναι.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Πρώτον,είναι Ζάνα και οχι Ζήνα.....και δεύτερον,ο συναγωνιστής τα γράφει με τρόπο λίγο υπερβολικό,αυτά που περιγράφει όμως ειναι 100% αλήθεια....Η Ζάνα είναι πολλά χρόνια στο χώρο,είναι αγαπητή απο όλους και αυτό το έχει κατακτήσει με την συμπεριφορά της,που είναι πάντα αψογη,είτε λειτουργεί σαν σερίφισσα,είτε σαν θεραπαινίδα....

Οι προμότορες αγαπητέ φαίνονται απο μακριά....αυτός δεν είναι.....

Άγαπημένε μου φίλε βραχεία μνήμη μάς καταλογίζω καί ώς άλλη Κασσάνδρα που είχε τιμωρηθεί να μήν τήν πιστέυει κανείς καί σωσίβιο όλων τών ειδών τά προμόσιον  πού σε κάνουν να βλέπεις τόν κόσμο ίδανικό καί τον έαυτό σου ίδανικότερο μαλάκα !!!!!!!!

υ.γ Ή μομφή άγαπητέ δέν άφορά έσάς , ούτε τό άξιόμαχο μέλος speed !!!!!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Άγαπημένε μου φίλε βραχεία μνήμη μάς καταλογίζω καί ώς άλλη Κασσάνδρα που είχε τιμωρηθεί να μήν τήν πιστέυει κανείς καί σωσίβιο όλων τών ειδών τά προμόσιον  πού σε κάνουν να βλέπεις τόν κόσμο ίδανικό καί τον έαυτό σου ίδανικότερο μαλάκα !!!!!!!!

υ.γ Ή μομφή άγαπητέ δέν άφορά έσάς , ούτε τό άξιόμαχο μέλος speed !!!!!!!
ποιον αφορα προεδρα?
το κοινοβουλειο?
ειναι προταση μομφης?
θα ψηφιστει ενεκα κρισης?

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Και  πάει η διαφήμιση σφαίρα ήθελα να ξερά τι ποσοστά παίρνεις από τι Ζήνα ??????

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο ποστ του speed για τη Ζάνα (και όχι Ζήνα). Όντως ο speed είναι πιο επικο-λυρικός από όσο θα ήταν ένας αποστασιοποιημένος μέσος πελάτης της Ζάνας. Έχει όμως το ελαφρυντικό της πρόσφατης συνεύρεσης μαζί της (εννοώντας ότι θα πρέπει να πέρασε πολύ καλά). Επί της ουσίας η γνώμη μου είναι ότι η Ζάνα είναι από τις κορυφαίες παρουσίες της αθηναϊκής massage scene τόσο ως προς το μασάζ όσο και ως προς το σεξ. Για το λόγο αυτό λαμβάνει κολακευτικά σχόλια συχνά και για τον ίδιο λόγο το θρεντ του μαγαζιού της έχει τις περισσότερες "σελίδες" από όλα τα άλλα αντίστοιχα θρεντ. Πέραν αυτών, η Ζάνα δεν παύει να είναι μια γυναίκα που ήδη έχει περάσει και εδώ και χρόνια την πρώτη νεότητά της με αποτέλεσμα τα σημάδια του χρόνου να είναι εμφανή τόσο στο σώμα της όσο και στο πρόσωπό της (το οποίο πρόσωπο έτσι κι' αλλιώς δεν έχει τίποτα το σπουδαίο, εμφανισιακά).

Επομένως, ο πελάτης σταθμίζει τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζει. Αν ενδιαφέρεται για κορυφαίες υπηρεσίες (στα αθηναϊκά στανταρ πάντα) πηγαίνει με τη Ζάνα, παραβλέπει τις εμφανισιακές ατέλειές της και περνάει καλά. Αν ενδιαφέρεται να συνευρεθεί με κάποια νεαρή κοπέλα με "φρέσκο" κορμί, απλά αγνοεί τη Ζάνα και πηγαίνει γι' ...άλλα. Εγώ προσωπικά ανήκω στην πρώτη κατηγορία (χωρίς να έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό).

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Νομίζω τον αδικείς.

Πρέπει να καταθέσεις ένα ογδοντάρι στη Ζάνα και τότε θα το καταλάβεις και μετά τις υπηρεσίες που θα δεχτείς μάλλον θα την θεωρήσεις Ζίνα. Η συγκεκριμένη ειναι το καλύτερο VFM.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτό από μόνο του δεν λεει κάτι

Λέει και μάλιστα πολλά.....έρχεται κάποιος με 5 posts και όλα για τη Ζανα,η κάποια Μαρία που δούλευε εκεί και κάνει παρατηρήσεις σε αξιότιμο και εγκυρο συναγωνιστή με 7500 ποσταρίσματα.....Και μάλιστα στις 3 η ώρα το πρωί.....
Και μεγάλη σημασία του δόσαμε.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom