kavliaris
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 283
- Πόντοι
- 2.287
Παντα..
http://[URL unfurl="true"]www.automotopress.gr/images/Fiat_Panda100HP_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Και γαμώ τα εργαλεία λέμε,αδερφέ!...καλοτάξιδο
Παντα..
http://[URL unfurl="true"]www.automotopress.gr/images/Fiat_Panda100HP_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]Και γαμώ τα εργαλεία λέμε,αδερφέ!...καλοτάξιδο
πολωνεζα ειναι αλλα και καργα ανθελληναs ( ειμαστε πολυ ηλιθιοs λαοs και ιδιωs οι ανδρεs ) κατα δηλωση τηs. αυτα σαν ΑΡΧΗ για την εν λογω κυρια.Να διοθωσω τοτε. Πολωνις κατα δηλωσην.......
πολωνεζα ειναι αλλα και καργα ανθελληναs ( ειμαστε πολυ ηλιθιοs λαοs και ιδιωs οι ανδρεs ) κατα δηλωση τηs. αυτα σαν ΑΡΧΗ για την εν λογω κυρια.
Το ίδρυμα θα είναι ανοιχτό Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Δευτέρα του Πάσχα ή οι κοπέλες θα πάνε Επιτάφιο-Ανάσταση και θα φάνε μαγειρίτσα και αρνί;
εσενα οποια εχει μεγαλα μουνοχειλα , θεα την κανειs επειδη τυχαινει να την ξερω παρα πολυ καλυτερα απο τον καθενα σαs , μην την μεγαλοποιουμε κιολαs. θα δειs οτι αν ξαναπαs μαζι τηs , μολιs σε μαθει αρχιζει τιs ξεπετεs . δεν στεριωνει πουθενα. μπορει να την πετυχετε και στην γερμανια( για οσουs πηγαινουν) . επισηs πρεπει να μαθει να γαμιεται. δεν καθεται σε ενα σημειο. σαν κομπρεσερ παει. πρεπει να κουνιεται και αυτη , οπωs πρεπει και οταν πρεπει. διδυμο στο συγγρου 29 με αυτην και την λολα , απο φιλο που τιs ειχε παρει kai τιs 2 την σταματησε με τιs μαλακιεs που εκανε, και προτιμησε την αλλη που ηξερε πωs να γαμηθει. βαριεμαι να γραψω αλλα για αυτην.Έμένα πάντως μού έβγαλε μεγάλο πάθος , αύτό πού ήθελα
άπαιχτο τσιμπούκι , μεγάλα μουνόχειλα , καί κραυγαλέο έκατέρωθεν χύσιμο !!!!!!!!
ναι καλα τωρα. και τι απαντηση περιμενειs να παρειs ?Επειδή σού έχω έμπιστοσύνη , ώσάν έξπέρ στόν χώρο αύτό
θά διεκδικήσω άπάντηση άπό τήν Τζοάνα www.imagerous.com/] [/URL]
εσενα οποια εχει μεγαλα μουνοχειλα , θεα την κανειs επειδη τυχαινει να την ξερω παρα πολυ καλυτερα απο τον καθενα σαs , μην την μεγαλοποιουμε κιολαs. θα δειs οτι αν ξαναπαs μαζι τηs , μολιs σε μαθει αρχιζει τιs ξεπετεs . δεν στεριωνει πουθενα. μπορει να την πετυχετε και στην γερμανια( για οσουs πηγαινουν) . επισηs πρεπει να μαθει να γαμιεται. δεν καθεται σε ενα σημειο. σαν κομπρεσερ παει. πρεπει να κουνιεται και αυτη , οπωs πρεπει και οταν πρεπει. διδυμο στο συγγρου 29 με αυτην και την λολα , απο φιλο που τιs ειχε παρει kai τιs 2 την σταματησε με τιs μαλακιεs που εκανε, και προτιμησε την αλλη που ηξερε πωs να γαμηθει. βαριεμαι να γραψω αλλα για αυτην.
ναι καλα τωρα. και τι απαντηση περιμενειs να παρειs ?
και εγω την δικια σου για το ΑΜΝΕΖΙΑ . ;)Σέβομαι τήν κρίση σου , όχι μόνο τώρα άλλά
καί άπό παλιά όπότε φίλε χ πλέον !!!!!!!!!!
Μάλλον θά δούλέψη καί κυριακή ένεκα φόρτου ...........
amjik θα σοβαρευτειs επιτελουs?Εγώ ρώτησα σοβαρά κι εσύ απαντήσες στην πλάκα. Τέλος πάντων, αν κάποιος ξέρει, ας πει.
μπορει να την πετυχετε και στην γερμανια( για οσουs πηγαινουν) .
Ποια στο μπουτζο ειναι η Τζοαννα?
Εγω μια νεα Βανεσσα ειδα την προηγουμενη βδομαδα
κι εγώ και είπα να δοκιμάσω
η Βανέσσα σαν παρουσία είναι πολύ χαμογελαστή κοπελίτσα, στα 22-23 την έκοψα, ωραία μακριά μαλλιά, το πρόσωπο νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο (μια χαρά είναι πάντως), το κορμί όμως φοβερό κατ'εμέ, μόλις παρήλασε και γύρισε να φύγει διαπίστωσα τον λόγο που έπρεπε να την πάρω
εχεις συνηθισει απο τους τραβελους τεκνον μου, σε κατανοαωαυτό τό άδύνατο σωματάκι μέ τρελαίνη .... καύλα είναι
όσο γιά τήν γλώσσα ούδόλως μέ άπασχολή !!!!!
εχεις συνηθισει απο τους τραβελους τεκνον μου, σε κατανοαω
θες να εχει και λεβιε?Κάτι σέ στύλ Δανάη ύπάρχη τίποτα........
Τέτοιος σωματότυπος μέ τρελαίνη , άν καί νομίζω
ή Βανέσσα πληρή τά γούστα μου !!!!!