Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ηλικίες περίπου οι Πολωνοιλλύριες;;;

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Να διοθωσω τοτε. Πολωνις κατα δηλωσην.......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
  πολωνεζα  ειναι  αλλα και καργα ανθελληναs  (  ειμαστε πολυ ηλιθιοs λαοs  και ιδιωs οι ανδρεs )  κατα δηλωση τηs.  αυτα σαν  ΑΡΧΗ  για την εν λογω κυρια. 

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Το ίδρυμα θα είναι ανοιχτό Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Δευτέρα του Πάσχα ή οι κοπέλες θα πάνε Επιτάφιο-Ανάσταση και θα φάνε μαγειρίτσα και αρνί;

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Δεν νηστεύετε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
   πολωνεζα  ειναι  αλλα και καργα ανθελληναs   (  ειμαστε πολυ ηλιθιοs λαοs  και ιδιωs οι ανδρεs )   κατα δηλωση τηs.   αυτα σαν  ΑΡΧΗ  για την εν λογω κυρια. 

Επειδή σού έχω έμπιστοσύνη , ώσάν έξπέρ στόν χώρο αύτό
θά διεκδικήσω άπάντηση άπό τήν Τζοάνα www.imagerous.com/] [/URL]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Το ίδρυμα θα είναι ανοιχτό Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Δευτέρα του Πάσχα ή οι κοπέλες θα πάνε Επιτάφιο-Ανάσταση και θα φάνε μαγειρίτσα και αρνί;

Μάλλον θά δούλέψη καί κυριακή ένεκα φόρτου ........... :bounce-glasses: :bounce-glasses:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Έμένα πάντως μού έβγαλε μεγάλο πάθος , αύτό πού ήθελα
άπαιχτο τσιμπούκι , μεγάλα μουνόχειλα , καί κραυγαλέο έκατέρωθεν χύσιμο !!!!!!!!
   εσενα οποια εχει μεγαλα μουνοχειλα , θεα την κανειs  :2funny: :2funny:     επειδη τυχαινει να την ξερω  παρα πολυ καλυτερα απο τον καθενα σαs  ,         μην την μεγαλοποιουμε κιολαs.    θα δειs οτι αν ξαναπαs μαζι τηs  ,    μολιs σε μαθει αρχιζει τιs ξεπετεs .   δεν στεριωνει πουθενα.   μπορει να την πετυχετε και στην γερμανια(  για οσουs πηγαινουν) .       επισηs  πρεπει να μαθει να γαμιεται.     δεν καθεται σε ενα σημειο.   σαν κομπρεσερ παει.  πρεπει να κουνιεται και αυτη , οπωs πρεπει και οταν πρεπει.      διδυμο στο συγγρου 29  με αυτην και την λολα   ,    απο φιλο που τιs ειχε παρει  kai τιs 2  την σταματησε με τιs μαλακιεs που εκανε,  και προτιμησε την αλλη που ηξερε πωs να γαμηθει.    βαριεμαι να γραψω αλλα για αυτην.    

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
   εσενα οποια εχει μεγαλα μουνοχειλα , θεα την κανειs  :2funny: :2funny:     επειδη τυχαινει να την ξερω  παρα πολυ καλυτερα απο τον καθενα σαs  ,         μην την μεγαλοποιουμε κιολαs.    θα δειs οτι αν ξαναπαs μαζι τηs  ,    μολιs σε μαθει αρχιζει τιs ξεπετεs .   δεν στεριωνει πουθενα.   μπορει να την πετυχετε και στην γερμανια(  για οσουs πηγαινουν) .       επισηs  πρεπει να μαθει να γαμιεται.     δεν καθεται σε ενα σημειο.   σαν κομπρεσερ παει.  πρεπει να κουνιεται και αυτη , οπωs πρεπει και οταν πρεπει.      διδυμο στο συγγρου 29  με αυτην και την λολα   ,    απο φιλο που τιs ειχε παρει  kai τιs 2  την σταματησε με τιs μαλακιεs που εκανε,  και προτιμησε την αλλη που ηξερε πωs να γαμηθει.    βαριεμαι να γραψω αλλα για αυτην.    

Ο.Κ έπεισθην ...... δεύτερη φορά είπάμε όχι
πάμε γι΄άλλα άγαπητέ στά σίγουρα πλέον .....

Τά σέβη μου !!!!11

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποια στο μπουτζο ειναι η Τζοαννα?
Εγω μια νεα Βανεσσα ειδα την προηγουμενη βδομαδα  :think:

κι εγώ :sunglasses: και είπα να δοκιμάσω :sunglasses:

η Βανέσσα σαν παρουσία είναι πολύ χαμογελαστή κοπελίτσα, στα 22-23 την έκοψα, ωραία μακριά μαλλιά, το πρόσωπο νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο (μια χαρά είναι πάντως), το κορμί όμως φοβερό κατ'εμέ, μόλις παρήλασε και γύρισε να φύγει διαπίστωσα τον λόγο που έπρεπε να την πάρω :kissass:

σημαντικό μειονέκτημα ότι δεν ξέρει γρι ελληνικά/αγγλικά οπότε όποιος θέλει κουβεντούλα κατά το τρίψιμο, στην νοηματική...

το μασαζάκι ήταν απρόσμενα καλό θα έλεγα, ηλίου φαεινώτερον ότι έχει αποφοιτήσει από την Μεγάλη της Ζάνας Σχολή :rockon: ως είθισται στο ίδρυμα, το τρίψιμο έγινε με την κορασίδα να μένει από την αρχή μόνον με τα εσώρουχά της, πράγμα ουδόλως κακό αφού σου παρείχε ένα καταπληκτικό στριγκοθέαμα :o

μετά το τρίψιμο, καλαμάκι άνευ και σερβίρισμα κοψιδίου, όχι κακό αλλά δεν πήρα και αυτό το κάτι παραπάνω :think:

συμπέρασμα: τίμια επιλογή, αν βγάλει και λίγο περισσότερο αισθησιασμό θα είναι ακόμα πιο τίμια :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
κι εγώ :sunglasses: και είπα να δοκιμάσω :sunglasses:

η Βανέσσα σαν παρουσία είναι πολύ χαμογελαστή κοπελίτσα, στα 22-23 την έκοψα, ωραία μακριά μαλλιά, το πρόσωπο νομίζω δεν είναι το δυνατό της σημείο (μια χαρά είναι πάντως), το κορμί όμως φοβερό κατ'εμέ, μόλις παρήλασε και γύρισε να φύγει διαπίστωσα τον λόγο που έπρεπε να την πάρω :kissass:

Συμφωνώ άγαπητέ , αυτό τό άδύνατο σωματάκι μέ τρελαίνη .... καύλα είναι
όσο γιά τήν γλώσσα ούδόλως μέ άπασχολή !!!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αυτό τό άδύνατο σωματάκι μέ τρελαίνη .... καύλα είναι
όσο γιά τήν γλώσσα ούδόλως μέ άπασχολή !!!!!
εχεις συνηθισει απο τους τραβελους τεκνον μου, σε κατανοαω  :priest:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
εχεις συνηθισει απο τους τραβελους τεκνον μου, σε κατανοαω  :priest:

Κάτι σέ στύλ Δανάη ύπάρχη τίποτα........
Τέτοιος σωματότυπος μέ τρελαίνη , άν καί νομίζω
ή Βανέσσα πληρή τά γούστα μου !!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom