eistevlakes
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τι εννοείς αποκαταστάθηκε????Η Μαρία σταμάτησε και αποκατασταθηκε!!!!
Τι εννοείς αποκαταστάθηκε????Η Μαρία σταμάτησε και αποκατασταθηκε!!!!
Γιατί εάν αποκαταστάθηκε μαλακιές μου έλεγε ο συναγωνιστήςΤι εννοείς αποκαταστάθηκε????
Γιατί εάν αποκαταστάθηκε μαλακιές μου έλεγε ο συναγωνιστής
[/quote
απεκατεσταθει με παπα και με κουμπάρο ....τι εννοώ.............
πάντως οι βυζούδες πολωνές αδερφές........η μία ψηλή με βύζους τούμπανο ....με στυλ γυφτορουμανας είναι η ευα που δουλευε παλιά μπουμπουλίνας........... πήγε γέννησε και ξανα προς την δόξα τραβα ....και επειδή έχει πέσει πείνα .....και οι κολουρτζήδες καλοδεχούμενοι !!!!!
Πολύ σωστός ο φίλος , όντως έτσι έγινε , βρήκε άντρα το κορίτσι και πάει για γάμο .Η Μαρία σταμάτησε και αποκατασταθηκε!!!!
Ναι εδώ αθηνα είναι με κάποιον , και από τι μου είπε πάνε σοβαρά , να ναι καλά το κορίτσι .πράγματι είχε πάρει κιλά αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν πολύ καλή... στην Ελλάδα βρήκε άντρα ή στην πατρίδα της?
η Εύα ήταν στην Σολωμού και από εκεί την ήξερε η Ζάνα (έχουμε γίνει ρεπόρτερ!!!) αλλά δεν ήξερα πως γέννησε, η αδερφή της καλή? την έχει πάρει κανείς?
Κουβέντα να γίνει αδερφέ(έχουμε γίνει ρεπόρτερ!!!)
τζοανα ηταν και στο συγγρου 29 και στο πατησιων 160. βαρεθηκα να την πηδαω. δεν ειχε τιποτα αλλο να μου δωσει. θα δοκιμασω και την αδελφη τηs.Ναι είναι βυζαρούδες ,και γράψε λάθος για Εύα , Τζοάνα είναι τώρα ;)
...Καμιά (ΣΩΣΤΗ) εκτίμηση για νούμερο?
τζοανα ηταν και στο συγγρου 29 και στο πατησιων 160. βαρεθηκα να την πηδαω. δεν ειχε τιποτα αλλο να μου δωσει. θα δοκιμασω και την αδελφη τηs.
Σαββατο 16/04/2011 και ωρα 15.50
Πηγα κι εγω με τη Ζανα!!!
Αργοτερα η κριτικη!
βιτζιοζε μου εσυ. τωρα οσο αφορα την τζοαννα,( αν δεν τα διαβαζαν) και εγραφα το βιογραφικο τηs και αυτα που ξερω για παρτη τηs, δεν θα εβρισκε δουλεια σε κανενα μασατζιδικο. αλλα αs εχει χαρη, που την λυπαμαι αν και δεν τηs αξιζει.Φίλτατε καί οί δυό τους είναι καλές χωρίς άμφιβολία........
ή τζοάνα είναι λίγο ποιό μπροστά ........ ;)
αρρωστε. και δεν με ενημερωσεs ?Σαββατο 16/04/2011 και ωρα 15.50
Πηγα κι εγω με τη Ζανα!!!
Αργοτερα η κριτικη!
βιτζιοζε μου εσυ. τωρα οσο αφορα την τζοαννα,( αν δεν τα διαβαζαν) και εγραφα το βιογραφικο τηs και αυτα που ξερω για παρτη τηs, δεν θα εβρισκε δουλεια σε κανενα μασατζιδικο. αλλα αs εχει χαρη, που την λυπαμαι αν και δεν τηs αξιζει.
απο οτι μπορω να ξερω, οχι .Μόνο αν έχει να κάνει με θέμα υγείας θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις ενημέρωση.
Ρόστερ σημερνό
Ζάνα επι της υποδοχής με πολύ ανεβασμένη διάθεση (κάβλες ?)
Τζοάννα (απασχολημένο)
Σουζάνα (ενδιαφέρον μιλφοέτσι)
Ελενάρα (τα γνωστά)
Σόνια (ανανεωμένο)
Κλαούντια (ευχάριστη έκπληξη) !
Λεπτομέρειες στη Κλαουντιάδα, πυ θ΄αρχίσω να γράφω (άμα προλάβω) !