sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν η κουζίνα ήτανε σε καλύτερη κατάσταση,μπορεί να την χρησιμοποιούσαν![]()
![]()
Δεν έχει και ημι-υπαίθριο να τον καταπατήσουν...
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αν η κουζίνα ήτανε σε καλύτερη κατάσταση,μπορεί να την χρησιμοποιούσαν![]()
![]()
γαμιεται η ζανα
Επαγγελματικά μιλάει, μη δίνεις σημασίαΕπειδή δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφεις αυτό, μπορείς να μάς πεις τι εννοείς;
ναι αλήθεια είναι... με μένα χθές και από τότε έχω ξεχάσει το ονομά μου. Τις μισές επισκέψεις τις έχω κάνει με Ζάνα (περιττό να να αναφέρω και εγώ εντυπώσεις από δυνατό μασάζ, όλες τις παροχές και την υπερπλήρη κάλυψη του ωραρίου συνεύρευσης) και τις άλλες μισές με το λοιπό προσωπικό. Τελικά αυτή κρατάει το 50% (τουλάχιστον) του μαγαζιού.γαμιεται η ζανα
απο εδω και περα δεν θα εχειs αναγκη καμμια μασατζου.Αν συμβεί αυτό, δε θα προλάβεις να καρφώσεις τίποτα....![]()
![]()
![]()
![]()
απο εδω και περα δεν θα εχειs αναγκη καμμια μασατζου.θα σε σκισει το amateur. θα σε πηδαει αναποδα. εχει πολυ καιρο να γαμηθει.
Οποία έκπληξις..........παιδιώθεν αγαπητέ μουγαμιεται η ζανα
εγω οταν εκανα μασαζ για πρωτη φορα με την ζανα στο ζανοσπιτο περασα σε αλλη διασταση.....
δυστυχως ομως οταν βγηκα εξω μετα με τρακαρε μια νικολετα στη στουρναρη το θυμαμαι ακομη....
η λια φιλε πηγε λιγο πιο κατω στουρναρη 47μπας και ξερει κανενασ που πηγε το αγριο το σκυλι το μιλφιδιο η Λια που περασε το τελευταιο φεγγαρι απο δω? Μιλαμε για καλα κολπα για οποιον γουσταρει τα μιλφς με ωραιο σωμα.
εγω έχω πάει και δεν τρελάθηκα, όχι ότι βιαζόταν , απλά δεν τα δίνει και όλαΈχει πάρει κανείς την Έμυ την μικρούλα; Να ενημερώσει εάν γίνεται. Ευχαριστώ.