Νέα

Ad Στουρνάρη 29 «Oasis- Κέντρο Φυσικής Ευεξίας»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.920
Πόντοι
6.495
ναι αλήθεια είναι... με μένα χθές  και από τότε έχω ξεχάσει το ονομά μου. Τις μισές επισκέψεις τις έχω κάνει με Ζάνα (περιττό να να αναφέρω και εγώ εντυπώσεις από δυνατό μασάζ, όλες τις παροχές και την υπερπλήρη κάλυψη του ωραρίου συνεύρευσης) και τις άλλες μισές με το λοιπό προσωπικό. Τελικά αυτή κρατάει το 50% (τουλάχιστον) του μαγαζιού.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Αν συμβεί αυτό, δε θα προλάβεις να καρφώσεις τίποτα.... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :bounce-glasses:
  απο εδω και περα  δεν θα εχειs αναγκη καμμια  μασατζου.    :2funny:    θα σε σκισει το amateur.  θα σε πηδαει αναποδα.    εχει πολυ καιρο να γαμηθει. 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εγω οταν εκανα μασαζ για πρωτη φορα με την ζανα στο ζανοσπιτο περασα σε αλλη διασταση.....
δυστυχως ομως οταν βγηκα εξω μετα με τρακαρε μια νικολετα στη στουρναρη το θυμαμαι ακομη....

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
   απο εδω και περα  δεν θα εχειs αναγκη καμμια  μασατζου.    :2funny:     θα σε σκισει το amateur.  θα σε πηδαει αναποδα.    εχει πολυ καιρο να γαμηθει.

Κρατάω πάντα μικρό καλάθι. (Και όταν επισκέπτομαι το ίδρυμα μία αγκαλιά φιλιά :grin:)

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Επίσκεψη σήμερα Παρασκευή (01/04) στο εν λόγω ίδρυμα  και συνεδρία με Κλαούντια που την είχα βάλει στο μάτι. Σήμερα όπως μου είπε και η Κλαούντια δούλευαν αυτή η Ζάνα και η Ελένη, βέβαια εγώ βγαίνοντας είδα και μία ακόμη μελαχροινή. Η Κλαούντια μου άρεσε πολύ. Μπορεί να μην μου έβγαλε αυτό το ''κάτι'' που μου έβγαλε η Σόνια, ή να μην τα δίνει όλα όπως η Ζάνα αλλά έχει την δική της αξία. Όμορφη μικρή (19 χρόνων) ζουμερή,πολύ εραίο σώμα, πω πω τι στήθια νεανικά και όμορφα, τα ευχαριστήθηκα πολύ (βέβαια πολύ ωραία στήθια έχει και η Σόνια), είναι υπομονετική δεν σου λέι μη και μη, βέβαια δεν σου ''δίνεται'' αλλά περνάς καλά. Στο μασάζ η Ζάνα έχει κάνει καλή δουλειά, για τέτοιου είδους ''ιδρύματα'' ήταν αρκετά καλό. Εγώ βγαίνοντας από το κτήριο αισθανόμουνα αεράτος και ανανεωμένος, αυτό δε θέλουμε;. Πίστεύω ότι αυτό είναι από τα καλύτερα του είδους. 

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Φίλε μου θα συμφωνήσω για Κλαούντια ! Απο εμφάνιση με φτιάν,...αλλά δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα (μάλλον τα χειρότερα θα έλεγα).

Για δώσε περισσότερες λεφτομέρειες,.... (πμ ίσως είναι καλύτερα)

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Συνάδελφε Τσιμπούκιε εντάξει η κοπέλα (Κλαούντια) δεν σου δίνεται αλλά από την άλλη δεν είναι και κρύα είναι μια μέση κατάσταση στο γαμ... Εγω στο γλυφομούνι που τις έκανα τελείωσε αλήθεια (μάλλον)ή ψέματα δεμ με απασχολεί. Εγώ πέρασα πάντως καλά. Βέβαια δεν μου βγάζει αυτά που μου βγάζει η Σόνια αλλά θέλουμε κι αλλαγή όχι τα ίδια και τα ίδια. Είναι λίγο κρύα αλλά έχει νιάτα (19 ετών) , ομορφιά, σώμα ωραίο,επδερμίδα πολύ καλή κι αν βάλεις τα συν και τα πλην επιβάλεται σίγουρα μια δοκιμή. Η Ζάνα κάνει καλή δουλειά στο ίδρυμα  εκπαιδεύει σωστά τις νέες και άπειρες. Εσύ αποφασίζεις.   

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΟΚ rdeliaris, έτσι είναι σε κάθε περίπτωση !
Αλλά...μάλλον(?) θα ψηθώ να δοκιμάσω !
Θενξ πάντως !

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Ο ένας βοηθάει τον άλλον. Νάσαι καλά.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
εγω οταν εκανα μασαζ για πρωτη φορα με την ζανα στο ζανοσπιτο περασα σε αλλη διασταση.....
δυστυχως ομως οταν βγηκα εξω μετα με τρακαρε μια νικολετα στη στουρναρη το θυμαμαι ακομη....

Είδες ζημιά που ...έπαθες με την Ζάνα?

rdeliaris

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2009
Κριτικές
29
Like
1.218
Πόντοι
3.910
Έχει πάρει κανείς την Έμυ την μικρούλα; Να ενημερώσει εάν γίνεται. Ευχαριστώ.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
μπας και ξερει κανενασ που πηγε το αγριο το σκυλι το μιλφιδιο η Λια που περασε το τελευταιο φεγγαρι απο δω? Μιλαμε για καλα κολπα για οποιον γουσταρει τα μιλφς με ωραιο σωμα.

fatsas30

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μπας και ξερει κανενασ που πηγε το αγριο το σκυλι το μιλφιδιο η Λια που περασε το τελευταιο φεγγαρι απο δω? Μιλαμε για καλα κολπα για οποιον γουσταρει τα μιλφς με ωραιο σωμα.
η λια φιλε πηγε λιγο πιο κατω στουρναρη 47

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδή επέστρεψε στα λημέρια της (ήταν στην Μπουμπουλίνας πριν) σωστα?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Έχει πάρει κανείς την Έμυ την μικρούλα; Να ενημερώσει εάν γίνεται. Ευχαριστώ.
εγω έχω πάει και δεν τρελάθηκα, όχι ότι βιαζόταν , απλά δεν τα δίνει και όλα  :pipa3:με την έννοια ότι κάθεται σαν κομοδίνο.Πάντως έχει άψογη εμφάνιση.Διίστανται οι απόψεις επί του θέματος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom