Νέα

Στουντιοκοριτσα που παιζουν κ σαν cg?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athensgr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
παιδια ανοιγω αυτο το θενα κ με συγχωρειται αν ειναι χαζο...αλλα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση κοπελα που δουλευει σε στουντιο να δεχθει να βρεθειτε κ εκτος απο εκει?με το αναλογο τιμημα.σε κανα δυο που το χω απλα θιξει δεν εκατσε...

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγώ είχα ρωτήσει μια τσατσά στο μετάξι αν γίνεται να συναντήσω την κοπέλα σε ξενοδοχείο και μου το απέκλεισε.

Επισκέπτης
γιατι να θες να κανεις τα ευκολα δυσκολα :think:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Ας πουμε στο 104 μπορεις να κλεισεις την κοπελα για 1 ωρα η΄κατι τετοιο με τα αναλογα λεφτα σαν cg....
Δεν ξερω αν το κανουν ακομα......

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Για το συγκεκριμένο θέμα έχω γράψει και παλιότερα. Όχι ειδικά για στουντιοκόριτσα, αλλά γενικά για εκδιδόμενες γυναίκες.

Από προσωπική εμπειρία, έχω καταφέρει να πάρω δυο σε ξενοδοχείο, από μπουρδέλο. Βασικές προυποθέσεις για κάτι τέτοιο είναι η κοπέλα να μην έχει νταβά, να είσαι συχνός σχετικά πελάτης και να μην κωλώνεις να ρωτήσεις. Όταν λέμε να ρωτήσεις δεν εννοούμε την τσατσά, αλλά απευθείας την κοπέλα, την ώρα που έχεις τελειώσει την "πράξη" και έχεις πιάσει χαλαρη κουβέντα. Αν είσαι τυχερός τότε κάθεται.

Τώρα ειδικά για στούντιο είναι δύσκολο να τη βγάλεις σε ξενοδοχείο, γιατί ήδη καθαρίζουν πολλά στο στούντιο, οπότε δεν σκέφτονται για "εξτραδάκια".

~ioannis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
0
παιδια ανοιγω αυτο το θενα κ με συγχωρειται αν ειναι χαζο...αλλα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση κοπελα που δουλευει σε στουντιο να δεχθει να βρεθειτε κ εκτος απο εκει?με το αναλογο τιμημα.σε κανα δυο που το χω απλα θιξει δεν εκατσε...
πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. αν το κάνει η κοπέλα και την πάρουν είδηση από το μαγαζί, στην καλύτερη των περιπτώσεων την έχουν διώξει, στη χειρότερη θα έχει μπλεξίματα με τους μαστροπούς της (μπορεί να σου πουλήσουν κι εσένα τρομοκρατία αν σε καταλάβουν).

η μοναδική ελπίδα που έχεις είναι βεβαίως να μην το κάνεις επίσημα (να μη ρωτήσεις την υπηρεσία δλδ), αλλά αφού έχεις συναντηθεί με το κορίτσι μερικές φορές να το ρωτήσεις απευθείας αν θα μπορούσατε να συναντηθείτε εκτός του μαγαζιού.

γνώμη-συμβουλή μου, από μακριά κι αγαπημένοι γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιοι και πόσοι κρύβονται πίσω από την κάθε κοπέλα.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Πουτανοκαψουρακος δικε μου???  :grin:

Πρεπει να εχεις χωσει χοντρο μαρουλι ε?  :tooth:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
είχα τυχερά στο παρελθόν με 2 κορίτσια από τον ταβερνιάρη...ακριβώς με προσέγγιση πως συναντιόμαστε εκτός; Εννοείται είχα δώσει τα τιπς μου για την εξαίρετη υπηρεσία, επομένως τα διαπιστευτήρια υπήρχαν.
Μετά αλλάξανε στέκια, τηλέφωνα, εξαφανιστήκαν κι έτσι δεν.
Συνήθως ρωτάω τις καλές εμπειρίες μου αν προσφέρουν κι υπηρεσίες εκτός. Οι περισσότερες λένε όχι.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Εγώ είχα ρωτήσει μια τσατσά στο μετάξι αν γίνεται να συναντήσω την κοπέλα σε ξενοδοχείο και μου το απέκλεισε.
ΔΕΝ το λες στην τσατσα! Το λες κατευθειαν στην κοπελλα. Μυστικα εννοειται βεβαια.
Καποιες το κανουν αυτο αλλα δεν ειναι αναγκη να το μαθει ολος ο κοσμος...

OP
OP
A

athensgr

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2010
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
1
καλημερα παιδες,ευχαριστω για τις απαντησεις.εννοειται πως ειχα ρωτησει μεσα στο δωματιο κ οχι δτην υπηρεσια...απλα σαν θεμα το φανταζομαι καλυτερο σε κανενα ξενοδοχειο μονοι κ οχι να περιμρνουν αλλοι απεξω η να σου χτυπανε τη πορτα πως αργεις.κ οχι δεν εχω χχωσει μαρουλακια αρκετα απλα κανα δυο θα μαρεσε να τα παιρνα σε αλλη φαση

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.873
Πόντοι
3.715
δύσκολα

γιατί παίζει κόμπλα με το ότι μέσα στο στούντιο/ ντέλο ο πελάτης τα δίνει στο ''σπίτι'', επομένως όταν η κυρία συμφωνήσει για εκτός, το ''σπίτι'' παίρνει τα αρχίδια του κι η κυρία ανταγωνίζεται το ''σπίτι''. Ασυμβατο.

xarispap

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε ολο τον κοσμο!!! Αν ειναι να παρεις μια και να πατε στο hotelι γιατι να παρεις απο studiaki παρε ενα  cg να κανεις την δουλεια σου και χωρις να εχεις φοβο απο νταβαδες!!!!! :lheel:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Καλημερα σε ολο τον κοσμο!!! Αν ειναι να παρεις μια και να πατε στο hotelι γιατι να παρεις απο studiaki παρε ενα  cg να κανεις την δουλεια σου και χωρις να εχεις φοβο απο νταβαδες!!!!! :lheel:
καλο ειναι να μην μπλεκεις.μπορει να σου δαγκωσουν κι εσενα το χερακι

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
δύσκολα

γιατί παίζει κόμπλα με το ότι μέσα στο στούντιο/ ντέλο ο πελάτης τα δίνει στο ''σπίτι'', επομένως όταν η κυρία συμφωνήσει για εκτός, το ''σπίτι'' παίρνει τα αρχίδια του κι η κυρία ανταγωνίζεται το ''σπίτι''. Ασυμβατο.
Ετσι ακριβώς είναι.
Το λες μόνο στην κοπέλλα και μπορεί να σου κάτσει.
Τώρα που έχει πέσει και η δουλεία είναι πιο εύκολο πιστεύω.

gg13

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μια κοπελα που δουλευει σε  στουντιο κ δουλευει οχι να βαραει μυγες, βγαζει πολυ περισσοτερα απο οτι σε hotel.Αρα το κινητρο της δεν μπορει να ειναι μονο οικονομικο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom