παιδια ανοιγω αυτο το θενα κ με συγχωρειται αν ειναι χαζο...αλλα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση κοπελα που δουλευει σε στουντιο να δεχθει να βρεθειτε κ εκτος απο εκει?με το αναλογο τιμημα.σε κανα δυο που το χω απλα θιξει δεν εκατσε...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στουντιοκοριτσα που παιζουν κ σαν cg?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα athensgr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
γιατι να θες να κανεις τα ευκολα δυσκολα
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Για το συγκεκριμένο θέμα έχω γράψει και παλιότερα. Όχι ειδικά για στουντιοκόριτσα, αλλά γενικά για εκδιδόμενες γυναίκες.
Από προσωπική εμπειρία, έχω καταφέρει να πάρω δυο σε ξενοδοχείο, από μπουρδέλο. Βασικές προυποθέσεις για κάτι τέτοιο είναι η κοπέλα να μην έχει νταβά, να είσαι συχνός σχετικά πελάτης και να μην κωλώνεις να ρωτήσεις. Όταν λέμε να ρωτήσεις δεν εννοούμε την τσατσά, αλλά απευθείας την κοπέλα, την ώρα που έχεις τελειώσει την "πράξη" και έχεις πιάσει χαλαρη κουβέντα. Αν είσαι τυχερός τότε κάθεται.
Τώρα ειδικά για στούντιο είναι δύσκολο να τη βγάλεις σε ξενοδοχείο, γιατί ήδη καθαρίζουν πολλά στο στούντιο, οπότε δεν σκέφτονται για "εξτραδάκια".
Από προσωπική εμπειρία, έχω καταφέρει να πάρω δυο σε ξενοδοχείο, από μπουρδέλο. Βασικές προυποθέσεις για κάτι τέτοιο είναι η κοπέλα να μην έχει νταβά, να είσαι συχνός σχετικά πελάτης και να μην κωλώνεις να ρωτήσεις. Όταν λέμε να ρωτήσεις δεν εννοούμε την τσατσά, αλλά απευθείας την κοπέλα, την ώρα που έχεις τελειώσει την "πράξη" και έχεις πιάσει χαλαρη κουβέντα. Αν είσαι τυχερός τότε κάθεται.
Τώρα ειδικά για στούντιο είναι δύσκολο να τη βγάλεις σε ξενοδοχείο, γιατί ήδη καθαρίζουν πολλά στο στούντιο, οπότε δεν σκέφτονται για "εξτραδάκια".
πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο. αν το κάνει η κοπέλα και την πάρουν είδηση από το μαγαζί, στην καλύτερη των περιπτώσεων την έχουν διώξει, στη χειρότερη θα έχει μπλεξίματα με τους μαστροπούς της (μπορεί να σου πουλήσουν κι εσένα τρομοκρατία αν σε καταλάβουν).παιδια ανοιγω αυτο το θενα κ με συγχωρειται αν ειναι χαζο...αλλα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση κοπελα που δουλευει σε στουντιο να δεχθει να βρεθειτε κ εκτος απο εκει?με το αναλογο τιμημα.σε κανα δυο που το χω απλα θιξει δεν εκατσε...
η μοναδική ελπίδα που έχεις είναι βεβαίως να μην το κάνεις επίσημα (να μη ρωτήσεις την υπηρεσία δλδ), αλλά αφού έχεις συναντηθεί με το κορίτσι μερικές φορές να το ρωτήσεις απευθείας αν θα μπορούσατε να συναντηθείτε εκτός του μαγαζιού.
γνώμη-συμβουλή μου, από μακριά κι αγαπημένοι γιατί δεν ξέρεις ποτέ ποιοι και πόσοι κρύβονται πίσω από την κάθε κοπέλα.
παιδια ανοιγω αυτο το θενα κ με συγχωρειται αν ειναι χαζο...αλλα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση κοπελα που δουλευει σε στουντιο να δεχθει να βρεθειτε κ εκτος απο εκει?με το αναλογο τιμημα.σε κανα δυο που το χω απλα θιξει δεν εκατσε...
Πουτανοκαψουρακος δικε μου???
Πρεπει να εχεις χωσει χοντρο μαρουλι ε?
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.873
- Πόντοι
- 3.715
είχα τυχερά στο παρελθόν με 2 κορίτσια από τον ταβερνιάρη...ακριβώς με προσέγγιση πως συναντιόμαστε εκτός; Εννοείται είχα δώσει τα τιπς μου για την εξαίρετη υπηρεσία, επομένως τα διαπιστευτήρια υπήρχαν.
Μετά αλλάξανε στέκια, τηλέφωνα, εξαφανιστήκαν κι έτσι δεν.
Συνήθως ρωτάω τις καλές εμπειρίες μου αν προσφέρουν κι υπηρεσίες εκτός. Οι περισσότερες λένε όχι.
Μετά αλλάξανε στέκια, τηλέφωνα, εξαφανιστήκαν κι έτσι δεν.
Συνήθως ρωτάω τις καλές εμπειρίες μου αν προσφέρουν κι υπηρεσίες εκτός. Οι περισσότερες λένε όχι.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
ΔΕΝ το λες στην τσατσα! Το λες κατευθειαν στην κοπελλα. Μυστικα εννοειται βεβαια.Εγώ είχα ρωτήσει μια τσατσά στο μετάξι αν γίνεται να συναντήσω την κοπέλα σε ξενοδοχείο και μου το απέκλεισε.
Καποιες το κανουν αυτο αλλα δεν ειναι αναγκη να το μαθει ολος ο κοσμος...
καλημερα παιδες,ευχαριστω για τις απαντησεις.εννοειται πως ειχα ρωτησει μεσα στο δωματιο κ οχι δτην υπηρεσια...απλα σαν θεμα το φανταζομαι καλυτερο σε κανενα ξενοδοχειο μονοι κ οχι να περιμρνουν αλλοι απεξω η να σου χτυπανε τη πορτα πως αργεις.κ οχι δεν εχω χχωσει μαρουλακια αρκετα απλα κανα δυο θα μαρεσε να τα παιρνα σε αλλη φαση
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.873
- Πόντοι
- 3.715
δύσκολα
γιατί παίζει κόμπλα με το ότι μέσα στο στούντιο/ ντέλο ο πελάτης τα δίνει στο ''σπίτι'', επομένως όταν η κυρία συμφωνήσει για εκτός, το ''σπίτι'' παίρνει τα αρχίδια του κι η κυρία ανταγωνίζεται το ''σπίτι''. Ασυμβατο.
γιατί παίζει κόμπλα με το ότι μέσα στο στούντιο/ ντέλο ο πελάτης τα δίνει στο ''σπίτι'', επομένως όταν η κυρία συμφωνήσει για εκτός, το ''σπίτι'' παίρνει τα αρχίδια του κι η κυρία ανταγωνίζεται το ''σπίτι''. Ασυμβατο.
καλο ειναι να μην μπλεκεις.μπορει να σου δαγκωσουν κι εσενα το χερακιΚαλημερα σε ολο τον κοσμο!!! Αν ειναι να παρεις μια και να πατε στο hotelι γιατι να παρεις απο studiaki παρε ενα cg να κανεις την δουλεια σου και χωρις να εχεις φοβο απο νταβαδες!!!!!
kamarianosg
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ετσι ακριβώς είναι.δύσκολα
Το λες μόνο στην κοπέλλα και μπορεί να σου κάτσει.
Τώρα που έχει πέσει και η δουλεία είναι πιο εύκολο πιστεύω.
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.873
- Πόντοι
- 3.715
Ετσι ακριβώς είναι.
Το λες μόνο στην κοπέλλα και μπορεί να σου κάτσει.
Τώρα που έχει πέσει και η δουλεία είναι πιο εύκολο πιστεύω.
;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 39