Νέα

Στούντιο Βριλησσού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManEvent
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Ξεκινάω το θέμα γιατί το είχαμε στο παλιό και γιατί είναι μια οδός με 3 studio. Ελπίζω να μην συνεχίζουν τα ίδια χάλια.
Διάβασα κάτι σχετικές αναφορές σε άλλα topics για τα studio της Βριλησσού  αλλά είπα να τα έχουμε λίγο οργανωμένα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Έχω να ανεβω Βριλησού πάνω απο δίμηνο και ο λόγος είναι η μέτρια ποιότητα αλλά και η αγένεια των τσατσάδων. Ελπίζω να έχουν διορθωθεί τα πράγματα. Πάντως είναι φοβερό ότι κάποιες τσατσάδες θεωρούν ότι ντε και καλά πρέπει να περάσεις με την όποια μπάχλα και αν όχι σου λένε να μην ξαναπατήσεις. Ουστ ρε που θέτε να κάνετε και δουλειά έτσι

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
παλικαρια, βριλησσού 46 είναι απογεύματα μια πολύ καλή τσέχα, μαρίνα νομίζω

OP
OP
M

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παρασκευή απογευματάκι 5:30 (πριν την αλλαγή βάρδιας), πέτυχα την εν λόγο Τσέχα (Μαρίνα).
Παρόλο που άλλοι την σνόμπαραν, λόγο του παραπάνω post είπα να δοκιμάσω. Και έκανα καλά...
Η κοπέλα τα έχει τα χρονάκια της (εγώ την κόβω για 30+), το κορμί είναι στο 8/10 και η φάτσα 6/10. Αλλά είναι πολύ συνεργάσιμη στο κρεβάτι, κατά την διάρκεια της πίπας γλύφει αρχίδια και γενικά προσέχει το service αλλά το πολύ ωραίο είναι αν την βάλεις στα τέσσερα όπου αναδικνύεται ο κώλος της (έχει και ένα καυλωτικότατο άσπρο σημάδι από String για τους λάτρεις)...
Γενικά πέρασα πολύ ωραία και το συγκεκριμένο Studio (46) είναι πολύ αξιοπρεπές και η τσατσά ευγενικότατη.
Η Μαρίνα δεν έχει σταθερή βάρδια (την ρώτησα και μου το είπε) αλλά μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο μου είπε. Εγώ ξέχασα να πάρω το τηλ φεύγοντας... Απλά μου είπε αν πάρω τηλ να μην ρωτήσω πότε είναι η Μαρίνα αλλά να αφήσω να μου πει η τσατσά το πρόγραμμα. Φαίνεται ότι έχουν τα προβλήματα τους...

Υ.Γ. Στα μειον, βάλτε και το μικρό βυζί (1/2-2 max)

airwolfakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εκει  που πηγες να μας φτιαξεις.... μας τα χαλασες  με το ΥΓ

OP
OP
M

ManEvent

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Βριλησού 36, χθές βράδυ κατά τις 11.
Χαρά, 35 με 40+. Ωραία γυναίκα, μεγάλη βέβαια, καλοστεκούμενη, με καλό βυζί 3+ (ψιλοχαλαρό).
Μπήκα για τον κώλο και το όλο MILF αλλά δεν κάνει καλό...
Τελείως αμέτοχη και μουγκή.
Μόνο στην αρχμή με έφτιαξε με μια ελαφρά Ισπανική.
Δουλεύει Standard Πέμπτη βράδυ.
Θα έλεγα να πάτε για άλλα...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παρασκευή απογευματάκι 5:30 (πριν την αλλαγή βάρδιας), πέτυχα την εν λόγο Τσέχα (Μαρίνα).
Παρόλο που άλλοι την σνόμπαραν, λόγο του παραπάνω post είπα να δοκιμάσω. Και έκανα καλά...
Η κοπέλα τα έχει τα χρονάκια της (εγώ την κόβω για 30+), το κορμί είναι στο 8/10 και η φάτσα 6/10. Αλλά είναι πολύ συνεργάσιμη στο κρεβάτι, κατά την διάρκεια της πίπας γλύφει αρχίδια και γενικά προσέχει το service αλλά το πολύ ωραίο είναι αν την βάλεις στα τέσσερα όπου αναδικνύεται ο κώλος της (έχει και ένα καυλωτικότατο άσπρο σημάδι από String για τους λάτρεις)...
Γενικά πέρασα πολύ ωραία και το συγκεκριμένο Studio (46) είναι πολύ αξιοπρεπές και η τσατσά ευγενικότατη.
Η Μαρίνα δεν έχει σταθερή βάρδια (την ρώτησα και μου το είπε) αλλά μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο μου είπε. Εγώ ξέχασα να πάρω το τηλ φεύγοντας... Απλά μου είπε αν πάρω τηλ να μην ρωτήσω πότε είναι η Μαρίνα αλλά να αφήσω να μου πει η τσατσά το πρόγραμμα. Φαίνεται ότι έχουν τα προβλήματα τους...

Υ.Γ. Στα μειον, βάλτε και το μικρό βυζί (1/2-2 max)

να σ ακουσει ο kinky με το Υ.Γ. ............. :ak: :ak: :ak: :ak:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Θα ήθελα αν ξέρετε κάποια καλή στην Βριλησού και ώρες/μέρες που δουλεύει αν γίνεται.

Ευχαριστώ

bordelman

Επισκέπτης
βριλλησου 57!!αναλογα τα γουστα σου διαλεγεις!!ολες κανουν πολυ καλο γαμησι!!

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
στο 36 το κορινακι.....ελληνακι και super κολαρααααααααα

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.740
Πόντοι
11.020
τελικα η γιαννα η πολωνεζα ξερει κανεισ ποτε δουλευει στο 46?

asslover

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
46 μαρίνα τσέχα
πάρε 210 64******

Επισκέπτης
σημερα βραδυ Βριλησου 57 θα ειναι ηΕυα ξανθια και καλη στο κρεβατι.θα την τιμησω μετα τισ 11

dimi4u

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
11
Like
66
Πόντοι
11
Καλημέρα,
Στο 57 προχτες ήτανε η Έυα. Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει εάν είναι τρανς???

devil20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βριλησσου 57 alexia russian  φοβερο μουνι ξανθο ωραιο ισπανικο πολυ καλη πιπα και καλο γαμιση

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Η κορινα η ελληνιδα απο το 36 υπαρχει ακομα κι αν ναι ποιες μερες και ωρες

nmb

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ξεκινάω το θέμα γιατί το είχαμε στο παλιό και γιατί είναι μια οδός με 3 studio. Ελπίζω να μην συνεχίζουν τα ίδια χάλια.
Διάβασα κάτι σχετικές αναφορές σε άλλα topics για τα studio της Βριλησσού  αλλά είπα να τα έχουμε λίγο οργανωμένα.
το 06 ειχε 3 το 16 θα εχει 23 οπως παει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom