You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Στούντιο Βριλησσού 42
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 248K
- Tagged users Καμία
Ρε πού τα βρισκετε ολα τα τουμπανα στο 42????
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για αν αβλω λοιπον τα πραγματα στην θεση τουςΝομιζω αυτη η παρατηρηση αδικει τη Ρεγγίνα. Ετσι όπως το θέτεις είναι σαν η Ρεγγίνα να είναι άσκημη ή η διαφορά με τη Μαργκώ να είναι τεράστια, που δεν είναι......
Για μένα η Ρεγγίνα είναι πιο ωραία αλλά μια που οι πολλοί ψηφίζουν Μαργκώ .........
Θα ήταν πιο σωστό (κατα την γνωμη μου πάντα) να ρωτήσεις: Θέλεις την πιο όμορφη στο μαγαζί ή μια πολύ όμορφη γυναικα αλλά με καλύτερες υπηρεσίες?
Σε καμία περιπτωση δεν θελησα να υπονοησω οτι η Ρεγγινα ειναι ασχημη γυναίκα. Το αντιθετο μάλιστα.
Ειναι όμορφη και πολυ επιθυμητη και σεξουαλικη γυναικα.
Η Μαργκω ομως θεωρω οτι ειναι ομορφοτερη σαν παρουσια, με κατωτερες υπηρεσιες απο την Ρεγγινα, χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι οι υπηρεσιες της ειναι κακές.
Εχω περασει και με τις δυο κοπελες. Αν μου ελεγες με ποια θα ηθελα αν ξαναπερασω, πορσωπικα θα επελεγα Ρεγγινα.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.110
- Πόντοι
- 4.130
Το κάνει πολύ καιρό φίλε μου και είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σε αυτό!!!Ρε πού τα βρισκετε ολα τα τουμπανα στο 42????
Τωρα πια πάνε "τα τουμπανα" σε αυτην δεν τα ψάχνει.......
Glikoula respect!!
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
καλέ μου φίλε, αν η Γκαμπριέλα κάτσει καιρό στο Β42 θα κάνει "μεγάλη" καριέρα...έχει όλα τα (εμφανισιακά αρχικά)φόντα..Το κάνει πολύ καιρό φίλε μου και είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σε αυτό!!!
Glikoula respect!!
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.110
- Πόντοι
- 4.130
Δεν τρελάθηκα εμφανησιακά. χωρις να είναι κακή, αλλά δεν είναι Ρεγγίνα .....(εντάξει το έχουμε καταλάβει..ξεκόλα!!), αλλά κατι μου λέει οτι μέσα θα είναι πολύ καλή. Και επειδή λένε δείξε μου τη φίλη σου να σου πω πια είσαι .....καλέ μου φίλε, αν η Γκαμπριέλα κάτσει καιρό στο Β42 θα κάνει "μεγάλη" καριέρα...έχει όλα τα (εμφανισιακά αρχικά)φόντα..
:-* :-* :-* :-* :-*Το κάνει πολύ καιρό φίλε μου και είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ σε αυτό!!!
Glikoula respect!!
να σινιχιστι λιγο να τησ μαθει η φιλη τησ η Σαμανθα λιγο ...Δεν τρελάθηκα εμφανησιακά. χωρις να είναι κακή, αλλά δεν είναι Ρεγγίνα .....(εντάξει το έχουμε καταλάβει..ξεκόλα!!), αλλά κατι μου λέει οτι μέσα θα είναι πολύ καλή. Και επειδή λένε δείξε μου τη φίλη σου να σου πω πια είσαι .....
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.110
- Πόντοι
- 4.130
OK.....ειπαμε και ποια είναι η φίλη της, και επειδή η Σαμ είναι πολύ εντάξει παιδί, εγω .... μέσα!!!να σινιχιστι λιγο να τησ μαθει η φιλη τησ η Σαμανθα λιγο ...
Τωρα που λείπει η άλλη .... να εξηγουμαστε!!
Γκαμπριέλα και Αλέσια κλείδωσαν!
911-Toninno
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.086
- Πόντοι
- 5.845
Εκεινη τη βοτκα θα την πιουμε; Θα χαλασει τοσο καιρο στο ραφι......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 16K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 13