VAZO34
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 100
- Πόντοι
- 26
Η Λαιμα δουλεύει καθόλου 3η βάρδια;;;Παρασκευη - Παολα + Λαιμα. Σαμανθα + Αλεξια. Μαργκω + Λιλιαν. :-* :-* :-*
η Λιλιαν μασ :-* :-* :-*
Η Λαιμα δουλεύει καθόλου 3η βάρδια;;;Παρασκευη - Παολα + Λαιμα. Σαμανθα + Αλεξια. Μαργκω + Λιλιαν. :-* :-* :-*
η Λιλιαν μασ :-* :-* :-*
σπανια :-* :-* :-*Η Λαιμα δουλεύει καθόλου 3η βάρδια;;;
λεω να κάνω μια βόλτα απο εκεί εχω βάλει 2...3.. Καλά κομμάτια στο ματι σοφία μαργκο κ ρεγγινα που λετε να πέσει ο λαχνος ποια είναι καλύτερη ξέρει κανείς φίλος εεεεεΠαρασκευη - Φριντα + Παολα. Σαμανθα + Αλεσια. Μαργκω + Σασα :-* :-* :-*
Δαγκωτό Ρεγγίνα!!λεω να κάνω μια βόλτα απο εκεί εχω βάλει 2...3.. Καλά κομμάτια στο ματι σοφία μαργκο κ ρεγγινα που λετε να πέσει ο λαχνος ποια είναι καλύτερη ξέρει κανείς φίλος εεεεε
Η Σοφια οπως επε και ο px εχει φυγει απο το 42 εδω και πολυ καιρο και εργαζεται με αλλο ονομα σε αλλη αλυσιδα.λεω να κάνω μια βόλτα απο εκεί εχω βάλει 2...3.. Καλά κομμάτια στο ματι σοφία μαργκο κ ρεγγινα που λετε να πέσει ο λαχνος ποια είναι καλύτερη ξέρει κανείς φίλος εεεεε
Νομιζω αυτη η παρατηρηση αδικει τη Ρεγγίνα. Ετσι όπως το θέτεις είναι σαν η Ρεγγίνα να είναι άσκημη ή η διαφορά με τη Μαργκώ να είναι τεράστια, που δεν είναι......Η Σοφια οπως επε και ο px εχει φυγει απο το 42 εδω και πολυ καιρο και εργαζεται με αλλο ονομα σε αλλη αλυσιδα.
Εμφανησιακα η Μαργκω είναι πιο όμορφη απο την Ρεγγινα, ομως η Ρεγγινα ειναι καλυτερη σαν "παρουσια" στο δωματιο, τουλαχιστον συμφωνα με τις εμπειριες μου.
Εξαρταται τι ζητας.
Ομορφια ή υπηρεσιες ?
το ίδιο πράγμα λέτε βρε με τον ινδιάνο ουσιαστικά!Νομιζω αυτη η παρατηρηση αδικει τη Ρεγγίνα. Ετσι όπως το θέτεις είναι σαν η Ρεγγίνα να είναι άσκημη ή η διαφορά με τη Μαργκώ να είναι τεράστια, που δεν είναι......
Για μένα η Ρεγγίνα είναι πιο ωραία αλλά μια που οι πολλοί ψηφίζουν Μαργκώ .........
Θα ήταν πιο σωστό (κατα την γνωμη μου πάντα) να ρωτήσεις: Θέλεις την πιο όμορφη στο μαγαζί ή μια πολύ όμορφη γυναικα αλλά με καλύτερες υπηρεσίες?
Λαγέ μου, για βραδυνός τύπος νωρίς ξυπνησες και μπηκες στον ....αγώνα!!το ίδιο πράγμα λέτε βρε με τον ινδιάνο ουσιαστικά!
Καλημέρα τεντεν μου...δεν ξέρω αν σε ενημέρωσε ο τόνυ για μια αποστολή που θέλω να συνδράμεις....Λαγέ μου, για βραδυνός τύπος νωρίς ξυπνησες και μπηκες στον ....αγώνα!!
Απλά θέλω να βάλω τον πήχυ σωστά για την αγαπημένη μου!!
Καλή σου μέρα