M-pokerer21
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια χαρα μαγκες..Ψαχνω μια τζενη απο βριλλησου 42 ιταλιδα μου ειχε πει ετσι κοντουλα μελαχρινη..
Ξερει κανενας τπτ??
Ξερει κανενας τπτ??
Πέρασε και δεν ακούμπισε ........Πρέπει να έκανε δυο-τρεις βάρδυες μόνο!Γεια χαρα μαγκες..Ψαχνω μια τζενη απο βριλλησου 42 ιταλιδα μου ειχε πει ετσι κοντουλα μελαχρινη..
Ξερει κανενας τπτ??
προσ το παρον η Μαργκω δεν να παει σε αλλη βαρδια :-* καπια στιγμη μπορει :-* :-* :-*Εμείς που δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε μετά τα μεσάνυχτα, η Μαργκώ θα πάει κάποια στιγμή σε άλλη βάρδια;
εχει σταματιση απο μασ. που πηγε δεν ξερω :-* :-* :-*Γεια χαρα μαγκες..Ψαχνω μια τζενη απο βριλλησου 42 ιταλιδα μου ειχε πει ετσι κοντουλα μελαχρινη..
Ξερει κανενας τπτ??
Με βάζεις σε πειρασμό και είμαι και λογοδοσμένος με άλλη στο μαγαζί.....η Σασα :-* :-* :-*
Για να σε δω τι θα κανουμε σημερα....(βλεπε ανωθεν post Γλυκουλας)Με βάζεις σε πειρασμό και είμαι και λογοδοσμένος με άλλη στο μαγαζί.....
εξακολουθώ να μην βλέπω Laima στο πρόγραμμαΤεταρτη - Ρεγγινα. Σαμανθα + Φριντα. Σασα :-* :-* :-*
με γεύση φουντούκι έχεις;;;;Παρε ενα σοκολατακι ν' ανεβει το ζαχαρο σου να στανιαρεις.....
απο δευτερα :-* :-* :-*εξακολουθώ να μην βλέπω Laima στο πρόγραμμα
άιντε να δούμεαπο δευτερα :-* :-* :-*