Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
παίδες, η όλη φάση με τα στούντιο και το ίντερνετ, τη γνωριμία με τους πελάτες κτλ. θα δημιουργεί τέτοια φαίνόμενα όσο υπάρχουν οι πιο επιρρεπείς..
τα μοντέλα αυτά δε στέκουν..εδώ δεν είμαστε γερμανία (ακόμα).. :cheesy:  :cheesy:
πιστεύω ότι όπως παλιότερα..όσο πιο απρόσωπα κ' ανώνυμα τόσο καλύτερα κ' πιο ευχαριστα..

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Δεν καταλαβαίνω … γιατί να γίνονται τόσο σοβαρά τα πράγματα  ….να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις και να βασανίζονται  οι άνθρωποι έτσι....  :-

Αυτό ακριβώς λέω και γω. Γιατί όταν τα ίδια τα κορίτσια μπλέκουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά, δεν μπορούν να το χειριστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται θέματα...

Εγώ ρε παιδιά δεν είμαι κανένας βλάμμενος που θα ζήταγα από κάποια κοπέλα να είναι με το ζόρι μαζί μου, αλλά γιατί εφόσον δε γουστάρει να βγούμε κλπ, γιατί να μου το πάει στο φιλικό, να με κάνει να νιώσω άσχημα να πηγαίνω σαν πελάτης και όταν ζητάω το στοιχείωδες, να μπορώ να πηγαίνω σαν πελάτης για άλλες κοπέλες χωρίς να εισπράττω την αίσθηση ότι είμαι ανεπιθύμητος, να γίνεται το έλα να δεις; Δηλαδή και που πήγα μια φορά στη βάρδια της μετά από ένα μήνα που είχα να πάω και τι έγινε; της μίλησα; όχι... γιατί ένιωσε ότι την ενοχλώ, ποτέ δεν το κατάλαβα... τεσπα.

Απάντησα σε ένα-ένα τα σημεία και μπορώ να γίνω και πιο αναλυτικός για όσους το επιθυμούν.

Αλλά θα μείνω στο σχόλιο του Taftaar, γιατί πρέπει να βασανίζονται άνθρωποι, γιατί δηλαδή εγώ δεν μπορώ να πάω στη βάρδια της Ελένης επειδή η φάτσα μου την ενοχλεί, αφού και εκείνη κάνει τη δουλειά της και εγώ τη δικιά μου... Ακόμα και να μπαίναμε στο δωμάτιο δηλαδή, και να είναι απλά τυπική. Και εκείνη παίρνει τα λεφτά της και γω ικανοποιώ την καύλα μου...  και όλοι θα ήμασταν καλά και δε θα χρειαζόταν να γράφω αυτά που γράφω τώρα...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς λέω και γω. Γιατί όταν τα ίδια τα κορίτσια μπλέκουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά, δεν μπορούν να το χειριστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται θέματα...

Εγώ ρε παιδιά δεν είμαι κανένας βλάμμενος που θα ζήταγα από κάποια κοπέλα να είναι με το ζόρι μαζί μου, αλλά γιατί εφόσον δε γουστάρει να βγούμε κλπ, γιατί να μου το πάει στο φιλικό, να με κάνει να νιώσω άσχημα να πηγαίνω σαν πελάτης και όταν ζητάω το στοιχείωδες, να μπορώ να πηγαίνω σαν πελάτης για άλλες κοπέλες χωρίς να εισπράττω την αίσθηση ότι είμαι ανεπιθύμητος, να γίνεται το έλα να δεις; Δηλαδή και που πήγα μια φορά στη βάρδια της μετά από ένα μήνα που είχα να πάω και τι έγινε; της μίλησα; όχι... γιατί ένιωσε ότι την ενοχλώ, ποτέ δεν το κατάλαβα... τεσπα.

Απάντησα σε ένα-ένα τα σημεία και μπορώ να γίνω και πιο αναλυτικός για όσους το επιθυμούν.

Αλλά θα μείνω στο σχόλιο του Taftaar, γιατί πρέπει να βασανίζονται άνθρωποι, γιατί δηλαδή εγώ δεν μπορώ να πάω στη βάρδια της Ελένης επειδή η φάτσα μου την ενοχλεί, αφού και εκείνη κάνει τη δουλειά της και εγώ τη δικιά μου... Ακόμα και να μπαίναμε στο δωμάτιο δηλαδή, και να είναι απλά τυπική. Και εκείνη παίρνει τα λεφτά της και γω ικανοποιώ την καύλα μου...  και όλοι θα ήμασταν καλά και δε θα χρειαζόταν να γράφω αυτά που γράφω τώρα...
Σου απαγορευσαν την εισοδο ???

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλησπέρα Leon , Amjik , Taftaar , bunga-bunga Berlusconi τέλος ! κλάμα τα εκεί "κορίτσια "!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ρε συ ορεστη
ξεκολα λιγο
ακομα και τωρα το βραδυ sms της στελνεις της κοπελας  :dunno:
ασε εμενα που απο χθες μουχεις στηλει 6πμ για την Ελενη και ενα μαιλ
αυτην την εχεις βορβαδισει εντελως
αστην ησυχη επιτελους
δεν θελει ουτε να σε βλεπει
δικαιωμα της παει και τελιωσε
εδω τωρα τι ψαχνεις?
απο εκει που ηθελες φιλιες, ερωτες και βολτες τωρα ξαναγινες πελατης της και θελεις να την θαψεις και στους αλλους πελατες της για να βρεις τι?
το δικιο σου?
να ανακουφιστεις?
να νιωσεις καλυτερα?
να παρεις την εκδικιση σου?
τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινει
γιατι και η Ελενη θα συνεχισει να κανει τη δουλεια της
και εσυ θα συνεχισεις να εχεις μια πικρα που ΕΣΥ την διμιουργησες στο εαυτο σου
οσο πιο γρυγορα την ξεπερασεις τοσο το καλυτερο για σενα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

οιαδήποτε προσέγγιση σε ένα μπουρδέλο γίνεται για να εξασφαλιστεί ο πελάτης (άρα) και το μεροκάματο.. κατά τα άλλα σε παραπέμπω στο παραπάνω μήνυμά μου.. το ''λάθος'' είναι κυρίως δικό σου..

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

δεν την ενοχλει η φατσα σου ....την ενοχλει που γινεσαι πιεστικος , ζητας πραγματα που δεν μπορει να σου δωσει και στην τελικη κανεις ζημια στην δουλεια της με αυτα που της κανεις... εισαι σιγουρος πως δεν θα τα ξανακανεις αυτα μπροστα της η ακομα χειροτερα στο δωματιο μεσα?

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Σου απαγορευσαν την εισοδο ???

Ναι. Μου έχει απαγορευτεί ρητά να πάω στο δωμάτιο με την Ελένη και τη μόνη φορά που πήγα στη βάρδια της την Πέμπτη, παραλίγο να με διώξουν με τις κλωτσίες.

Σήμερα έμαθα βέβαια ότι και οι άλλες κοπέλες δε θέλουν να πάνε στο δωμάτιο μαζί μου ξαφνικά, ότι με το που φτάνω η μία με πασάρει στην άλλη, πλην της Μαρίνας και της Γιασμίν, γιατί είμαι πεφτάκιας και καλά και γιατί καθυστερώ πολύ στο δωμάτιο. Όπως έγραψα και πριν πολλή ώρα, απορώ πως συνέβη αυτό, γιατί έχω πάει με όλες, αλλά πριν πολύ καιρό, καθώς πρόσφατα πήγαινα μόνο με την Ελένη και με άλλες 2-3 πρόσφατα που μόνο μία είχε παράπονο, αλλά δεν τόλμησε να μου το δείξει.

Αν αυτό το θεωρεί επαγγελματισμό η κυρία Ελβίρα, μεγαλοκοπέλα κιόλας, τότε είναι πρόβλημα της. Ακόμα κι αν δεν είχα κι άλλα 50 να δώσω για το 45λεπτο που την κράτησα, αν μου έλεγε κάτι, θα έδινα ό,τι είχα και θα της έδινα τα υπόλοιπα την επόμενη φορά. Αλλά μου έπαιξε πολύ άνετη όταν βγήκε "τι καλό παιδί, να ξανάρθεις" και έκανα και γω το βλάκα, γιατί να μην τον κάνω; Παρότι το είχα σκεφτεί να δώσω κάτι παραπάνω, και τελευταία στιγμή έκανα πίσω που την είδα άνετη. Και μαθαίνω  ότι σήμερα είπε ότι την κράτησα 1,5 ώρα με ένα 50αρικο και δεν πρόκειται να με ξαναπάρει. Τι να πω... Η συγκεκριμένη δε με απασχολεί, η ωριμότητα της ηλικίας της έπρεπε να την κάνει να συμπεριφέρεται αλλιώς. Παρόλα αυτά, θα πάω να της το δώσω ένα ακόμα 50αρικο γιατί ούτε γύφτος είμαι ούτε τσαμπατζής.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ναι. Μου έχει απαγορευτεί ρητά να πάω στο δωμάτιο με την Ελένη και τη μόνη φορά που πήγα στη βάρδια της την Πέμπτη, παραλίγο να με διώξουν με τις κλωτσίες.

Σήμερα έμαθα βέβαια ότι και οι άλλες κοπέλες δε θέλουν να πάνε στο δωμάτιο μαζί μου ξαφνικά, ότι με το που φτάνω η μία με πασάρει στην άλλη, πλην της Μαρίνας και της Γιασμίν, γιατί είμαι πεφτάκιας και καλά και γιατί καθυστερώ πολύ στο δωμάτιο. Όπως έγραψα και πριν πολλή ώρα, απορώ πως συνέβη αυτό, γιατί έχω πάει με όλες, αλλά πριν πολύ καιρό, καθώς πρόσφατα πήγαινα μόνο με την Ελένη και με άλλες 2-3 πρόσφατα που μόνο μία είχε παράπονο, αλλά δεν τόλμησε να μου το δείξει.

Αν αυτό το θεωρεί επαγγελματισμό η κυρία Ελβίρα, μεγαλοκοπέλα κιόλας, τότε είναι πρόβλημα της. Ακόμα κι αν δεν είχα κι άλλα 50 να δώσω για το 45λεπτο που την κράτησα, αν μου έλεγε κάτι, θα έδινα ό,τι είχα και θα της έδινα τα υπόλοιπα την επόμενη φορά. Αλλά μου έπαιξε πολύ άνετη όταν βγήκε "τι καλό παιδί, να ξανάρθεις" και έκανα και γω το βλάκα, γιατί να μην τον κάνω; Παρότι το είχα σκεφτεί να δώσω κάτι παραπάνω, και τελευταία στιγμή έκανα πίσω που την είδα άνετη. Και μαθαίνω  ότι σήμερα είπε ότι την κράτησα 1,5 ώρα με ένα 50αρικο και δεν πρόκειται να με ξαναπάρει. Τι να πω... Η συγκεκριμένη δε με απασχολεί, η ωριμότητα της ηλικίας της έπρεπε να την κάνει να συμπεριφέρεται αλλιώς. Παρόλα αυτά, θα πάω να της το δώσω ένα ακόμα 50αρικο γιατί ούτε γύφτος είμαι ούτε τσαμπατζής.

Τι να σου πω, ρε συ παλικαρι !!!

Σταματα να πηγαινεις, υπαρχουν και αλλα στουντιο !!!

Αλλα ξεκολα, απο την Ελενη και καθε Ελενη !!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
ρε συ ορεστη
ξεκολα λιγο
ακομα και τωρα το βραδυ sms της στελνεις της κοπελας  :dunno:
ασε εμενα που απο χθες μουχεις στηλει 6πμ για την Ελενη και ενα μαιλ
αυτην την εχεις βορβαδισει εντελως
αστην ησυχη επιτελους
δεν θελει ουτε να σε βλεπει
δικαιωμα της παει και τελιωσε
εδω τωρα τι ψαχνεις?
απο εκει που ηθελες φιλιες, ερωτες και βολτες τωρα ξαναγινες πελατης της και θελεις να την θαψεις και στους αλλους πελατες της για να βρεις τι?
το δικιο σου?
να ανακουφιστεις?
να νιωσεις καλυτερα?
να παρεις την εκδικιση σου?
τιποτα απο ολα αυτα δεν θα γινει
γιατι και η Ελενη θα συνεχισει να κανει τη δουλεια της
και εσυ θα συνεχισεις να εχεις μια πικρα που ΕΣΥ την διμιουργησες στο εαυτο σου
οσο πιο γρυγορα την ξεπερασεις τοσο το καλυτερο για σενα

πφ... εγώ μόνο τα γεγονότα παρέθεσα, ας τα κρίνει ο καθένας. Η συζήτηση όλη είναι θεωρητική (αφού έχω πει ότι δεν ξαναέρχομαι, όχι μόνο για την ίδια, αλλά για τις άλλες λόγω της συμπεριφοράς τους που είχαν σήμερα) και ναι την κάνω για να ξεσπάσω λίγο και τίποτα περισσότερο, το παραδέχομαι.

Ρε συ Άντζελα, οκ, 2 μέρες τώρα με έχει πάρει από κάτω και όντως έχω στείλει 6 μηνύματα σε σε σένα και 3 στην Ελένη (σιγά το βομβαρδισμό). Γιατί ενώ το έχω κλείσει το θέμα και έχω πει ότι δε θα ξαναπάω στη βάρδια της και να μην ξαναφερθεί σε μένα, πάει και λέει στο φίλο μου ότι είμαι σιχαμένος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μαθαίνω ότι έχει πει σε όλες ότι είμαι πεφτάκιας και πόσα άλλα. Δηλαδή πώς θα έπρεπε να αντιδράσω; να της πω μπράβο; να μην κάνω καμία κίνηση;

Και τόση ώρα γιατί δε μου σχολιάζεις το σημερινό με την Ελβίρα και τη Σάρα; Γιατί εγώ από κει ξεκίνησα την κουβέντα νομίζω και εκεί ήθελα να σταθώ. Και για αυτό έχω κάνει και όλο το χαμό σήμερα, γαμώτο δηλαδή! Θα μου πεις, γιατί θεωρώ ότι φταίει η Ελένη. Ε εντάξει, αν δε φταίει, τότε είμαι βλάκας και δεν ξέρω τι μου γίνεται, σόρυ κιόλας...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
πφ... εγώ μόνο τα γεγονότα παρέθεσα, ας τα κρίνει ο καθένας. Η συζήτηση όλη είναι θεωρητική (αφού έχω πει ότι δεν ξαναέρχομαι, όχι μόνο για την ίδια, αλλά για τις άλλες λόγω της συμπεριφοράς τους που είχαν σήμερα) και ναι την κάνω για να ξεσπάσω λίγο και τίποτα περισσότερο, το παραδέχομαι.

Ρε συ Άντζελα, οκ, 2 μέρες τώρα με έχει πάρει από κάτω και όντως έχω στείλει 6 μηνύματα σε σε σένα και 3 στην Ελένη (σιγά το βομβαρδισμό). Γιατί ενώ το έχω κλείσει το θέμα και έχω πει ότι δε θα ξαναπάω στη βάρδια της και να μην ξαναφερθεί σε μένα, πάει και λέει στο φίλο μου ότι είμαι σιχαμένος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, μαθαίνω ότι έχει πει σε όλες ότι είμαι πεφτάκιας και πόσα άλλα. Δηλαδή πώς θα έπρεπε να αντιδράσω; να της πω μπράβο; να μην κάνω καμία κίνηση;

Και τόση ώρα γιατί δε μου σχολιάζεις το σημερινό με την Ελβίρα και τη Σάρα; Γιατί εγώ από κει ξεκίνησα την κουβέντα νομίζω και εκεί ήθελα να σταθώ. Και για αυτό έχω κάνει και όλο το χαμό σήμερα, γαμώτο δηλαδή! Θα μου πεις, γιατί θεωρώ ότι φταίει η Ελένη. Ε εντάξει, αν δε φταίει, τότε είμαι βλάκας και δεν ξέρω τι μου γίνεται, σόρυ κιόλας...

Αστο ρε συ Οresti, δεν παει πουθενα το ολο θεμα !!!

Απλα, ξεχνα το !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom