Orestis_Kou
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 85
- Like
- 29
- Πόντοι
- 96
τι εγεινε ρε φιλε? τι επαθες? γιατι τοσα εσωψυχα?
Δεν είναι θέμα εσώψυχων. Η διακριτικότητά μου τόσο καιρό μόνο κακό έκανε. Αμέσως μόλις ανέβασα το σχόλιο μου, δέχτηκα pm από άγνωστο σε μένα άτομο που είχε παρόμοια εμπειρία. Μου ζήτησε να μην πω το όνομά του και όσα μου εκμυστηρεύτηκε κάτι το οποίο σέβομαι, αλλά θα ήταν καλό όσοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες κάποια στιγμή να τις αναφέρουν, προς αποφυγή μελλοντικών "θυμάτων", εντός ή και εκτός εισαγωγικών.
Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, το παιδί απλώς μου ανέφερε ότι κάνανε παρέα με την Ελένη για μεγάλο διάστημα και ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά χωρίς λόγο. Δε λέω εγώ ή εκείνος(από ότι κατάλαβα) ότι η Ελένη βγαίνει με πελάτες για να τους τρώει λεφτά, αλλά αν θέλει απλώς να έχει μια λίστα μόνιμων καλών πελατών και όχι τον κάθε άσχετο (που αυτό έχω καταλάβει), ας μας το αναφέρει εξαρχής και να μην το παίζει φίλη. Ή τέλος πάντων, αν όντως κάνει φιλίες ή παρέα με πελάτες, ας έχει τη στοιχειώδη ευγένεια να το ξεκόβει με τρόπο και όχι να προκαλεί προβλήματα σε όποιον πελάτη της θέλει να ξεκόψει γιατί τον βαρέθηκε. Καμιά φορά το να πεις "βαρέθηκα, το σεξ και την παρέα σου" είναι πιο αποτελεσματικό (και σίγουρα πιο σωστό) από το να κάνεις την κινέζα και να φέρεσαι απότομα ώσπου να βαρεθεί ο άλλος ή ακόμα χειρότερα, να τον κάνεις να νιώθει ανεπιθύμητος στο μαγαζί, κουτσομπολεύοντας τον στις άλλες κοπέλες, ώστε να ξεκόψει μια ώρα αρχύτερα.