Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,7%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 88 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,6%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,1%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    366

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τι εγεινε ρε φιλε? τι επαθες? γιατι τοσα εσωψυχα?

Δεν είναι θέμα εσώψυχων. Η διακριτικότητά μου τόσο καιρό μόνο κακό έκανε. Αμέσως μόλις ανέβασα το σχόλιο μου, δέχτηκα pm από άγνωστο σε μένα άτομο που είχε παρόμοια εμπειρία. Μου ζήτησε να μην πω το όνομά του και όσα μου εκμυστηρεύτηκε κάτι το οποίο σέβομαι, αλλά θα ήταν καλό όσοι έχουν παρόμοιες εμπειρίες κάποια στιγμή να τις αναφέρουν, προς αποφυγή μελλοντικών "θυμάτων", εντός ή και εκτός εισαγωγικών.

Και για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, το παιδί απλώς μου ανέφερε ότι κάνανε παρέα με την Ελένη για μεγάλο διάστημα και ξαφνικά άλλαξε συμπεριφορά χωρίς λόγο. Δε λέω εγώ ή εκείνος(από ότι κατάλαβα) ότι η Ελένη βγαίνει με πελάτες για να τους τρώει λεφτά, αλλά αν θέλει απλώς να έχει μια λίστα μόνιμων καλών πελατών και όχι τον κάθε άσχετο (που αυτό έχω καταλάβει), ας μας το αναφέρει εξαρχής και να μην το παίζει φίλη. Ή τέλος πάντων, αν όντως κάνει φιλίες ή παρέα με πελάτες, ας έχει τη στοιχειώδη ευγένεια να το ξεκόβει με τρόπο και όχι να προκαλεί προβλήματα σε όποιον πελάτη της θέλει να ξεκόψει γιατί τον βαρέθηκε. Καμιά φορά το να πεις "βαρέθηκα, το σεξ και την παρέα σου" είναι πιο αποτελεσματικό (και σίγουρα πιο σωστό) από το να κάνεις την κινέζα και να φέρεσαι απότομα ώσπου να βαρεθεί ο άλλος ή ακόμα χειρότερα, να τον κάνεις να νιώθει ανεπιθύμητος στο μαγαζί, κουτσομπολεύοντας τον στις άλλες κοπέλες, ώστε να ξεκόψει μια ώρα αρχύτερα.

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
καλησπέρα παιδιά νατο και η sexy ελένη πάλι στη παρέα σας :-* :-*

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Καλημερα σε ολες και ολους  :rolleyes:
Τα σεβη μου  :sunglasses:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.133
Πόντοι
22.785
καλησπερίζω άπαντες !!!!!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Μπα; βρήκαμε τα κέφια μας πάλι; πώς και αποφάσισες να επιστρέψεις; εντολή της διεύθυνσης για να φτιάξεις τη φήμη σου που πήγα να καταστρέψω; Μιας και ήρθες, δεν απαντάς και στις κατηγορίες μου να δείξεις και στην παρέα ποιος είναι ο σωστος και ποιος ο λάθος;

Κοίτα Ελένη, εγώ ήμουνα πολύ ευθύς μαζί σου εξαρχής, τώρα αν κάποιοι σου μεταφέρουν άλλα, εγώ σου είπα πως με μένα θα μιλάς. Αν λοιπόν είπες ότι με σιχαίνεσαι, σου το επιστρέφω και εννοώ ό,τι άσχημο είπα για σένα, γιατί εγώ μόνο σιχαμένος δεν είμαι με τον τρόπο που σου φερόμουν. Αν δεν το πες, σύγγνωμη.

Εντάξει, κολλημένος, να το δεχτώ, για κάποιο διάστημα ναι, αλλά κατάλαβε επιτέλους ότι πρέπει να είσαι ευγενική και να απορρίπτεις τον άλλον χωρίς να τον εκθέτεις. Εμένα αυτό με πείραξε.

Στέλνεις στον ξένο φιλάκια και χαμόγελα, όπως εμένα στην αρχή, και για μένα επειδή δε με γουστάρεις πια με κάνεις ρόμπα. Άμα νιώθεις εσύ εντάξει, οκ... πάω πάσο... Αν δεν το έκανες και πάλι συγγνώμη, αλλά δε νομίζω...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

οταν βρε Ορεστη την εστηνες εξω απο το στουντιο και περιμενες ποτε θα σχολασει η Ελενη για να την ακολουθησεις,μιλησεις,κυνηγησεις,παρακολουθησεις δεν ξερω και εγω τι αλλο τοτε η Ελενη ηταν καλη?

οταν βρε Ορεστη ηθελες σωνει και καλα να την βγαλεις εξω τοτε παλι η Ελενη ηταν καλη?

οταν πηγαινες στις βαρδιες της και καθοσουν με τις ωρες στο σαλονι παλι και τοτε ηταν καλη η Ελενη?

οταν ζητουσες το τηλ της τοτε φανταζομαι ηταν παλι καλη ε?

και τωρα γιατι δεν ειναι?
επειδη δεν σου εκατσε σαν γκομενα και επειδη ειπε και στις αλλες να σε προσεξουν γιατι εισαι ολιγον τι "πεφτακιας" ?

μωρο μου μπερδευεις βασικα πραγματα...............
στους οικους ανοχης ερχεσαι για να αγορασεις κατι ΠΟΛΥ συγκεκριμενο και να φυγεις.........
δεν ερχεσαι για γνωριμιες με σκοπο τον αμοιβαιο ερωτα

και να εισαι συγουρος οτι οταν μια κοπελα που κανει μια δουλεια και τιποτα παραπανω, σχολαει......
το τελευταιο πραγμα που θελει να δει........
ειναι τον καθε Ορεστη στημενο στη γωνια της να την περιμενει :-

υγ. αν ειμαι καπου λαθος δωσε στην Ελενη το οκ να ανεβασει τα προσωπικα μυνηματα που τις εχεις στηλει

α ρε μωρο μου
δεν καις απλα καρδιες  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
τις τσουρουφλας κιολας
εισαι και κουκλαρα παναθεμα σε ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Εγώ πρέπει κάπου εδώ να καληνυχτίσω και να σας αφήσω με την αγαπημένη σας Ελένη που επέστρεψε ανανεωμένη. Μη χαλάω και το χαλαρό κλίμα.

Όφειλα να ενημερώσω για κάποια πράγματα, τώρα όσοι έχουνε ανοιχτά τα μάτια τους διαβάζουνε, όσοι κάνουν τους χαζούς, δικό τους πρόβλημα.

Φιλάκια sexy-eleni  :-* :-* Ξέρω ότι δε θα μου τα ανταποδώσεις, για αυτό σκέφτομαι από δευτέρα να μπαίνω με νέο όνομα σαν ξένος, μπας μου στείλεις κανένα φιλάκι.

Μπορεί και να κάνω πλαστική πρόσωπου ώστε να έρχομαι σαν άγνωστο πελάτης, και να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος να προσπαθήσω να σε γνωρίσω καλύτερα.

Καληνύχτα...

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εγώ πρέπει κάπου εδώ να καληνυχτίσω και να σας αφήσω με την αγαπημένη σας Ελένη που επέστρεψε ανανεωμένη. Μη χαλάω και το χαλαρό κλίμα.

Όφειλα να ενημερώσω για κάποια πράγματα, τώρα όσοι έχουνε ανοιχτά τα μάτια τους διαβάζουνε, όσοι κάνουν τους χαζούς, δικό τους πρόβλημα.

Φιλάκια sexy-eleni  :-* :-* Ξέρω ότι δε θα μου τα ανταποδώσεις, για αυτό σκέφτομαι από δευτέρα να μπαίνω με νέο όνομα σαν ξένος, μπας μου στείλεις κανένα φιλάκι.

Μπορεί και να κάνω πλαστική πρόσωπου ώστε να έρχομαι σαν άγνωστο πελάτης, και να μην ξανακάνω το ίδιο λάθος να προσπαθήσω να σε γνωρίσω καλύτερα.

Καληνύχτα...
Εμενα δεν με ενδιαφερει, αλλα απαντηση σε αυτα, που σου εγραψε η Αντζελα, δεν βλεπω !!!

Γιατι ???

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.133
Πόντοι
22.785

Καληνύχτα...

Αγαπητέ φίλε , στόν πολεμο δέν ύπάρχη νικητής !!!!!

Τά σέβη μου !!!!!!

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Νιώθω περίεργα  :S

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom