Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δεν καταλαβαίνω … γιατί να γίνονται τόσο σοβαρά τα πράγματα  ….να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις και να βασανίζονται  οι άνθρωποι έτσι....  :-

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τί έγινε ρε παίδες, πουτανο-έρωτες?..

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαίνω … γιατί να γίνονται τόσο σοβαρά τα πράγματα  ….να δημιουργούνται τέτοιες καταστάσεις και να βασανίζονται  οι άνθρωποι έτσι....  :-
Οταν υπαρχουν, αισθηματα απο την μια πλευρα και οχι απο τις δυο, αυτα θα συμβαινουν !!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Οταν υπαρχουν, αισθηματα απο την μια πλευρα και οχι απο τις δυο, αυτα θα συμβαινουν !!!
Άμα πραγματικά νιώθει κάτι ένα άτομο δεν κάνει τέτοια πράγματα …το θεωρώ άκρως εγωιστικό αυτό που γίνεται…

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
είναι (πολύ) δύσκολο να υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα σε μπουρδέλο. οι κοπέλες έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν, ακόμα και άκρως ερωτικά, χωρίς συναίσθημα γιατί κάτι άλλο θα δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά τους. αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι η πραγματικότητα νομίζω..

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Καθε περσι και καλυτερα !!!  ;) ;) ;)

Δεν ξέρω για σας άλλά έγώ πάντως το πήρα απόφαση, θα γίνω λαμόγιο του κερατά..........
Kάθε είδους χοντροθύελλα δέν σε κάνει δυνατό, σέ κάνει φοβισμένο.
Ε, ή μόνη λύση είναι ή μετάλλαξη !!!!!!!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
είναι (πολύ) δύσκολο να υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα σε μπουρδέλο. οι κοπέλες έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν, ακόμα και άκρως ερωτικά, χωρίς συναίσθημα γιατί κάτι άλλο θα δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά τους. αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι η πραγματικότητα νομίζω..
Πολύ σωστό αυτό ....

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
οταν βρε Ορεστη την εστηνες εξω απο το στουντιο και περιμενες ποτε θα σχολασει η Ελενη για να την ακολουθησεις,μιλησεις,κυνηγησεις,παρακολουθησεις δεν ξερω και εγω τι αλλο τοτε η Ελενη ηταν καλη?

οταν βρε Ορεστη ηθελες σωνει και καλα να την βγαλεις εξω τοτε παλι η Ελενη ηταν καλη?

οταν πηγαινες στις βαρδιες της και καθοσουν με τις ωρες στο σαλονι παλι και τοτε ηταν καλη η Ελενη?

οταν ζητουσες το τηλ της τοτε φανταζομαι ηταν παλι καλη ε?

και τωρα γιατι δεν ειναι?
επειδη δεν σου εκατσε σαν γκομενα και επειδη ειπε και στις αλλες να σε προσεξουν γιατι εισαι ολιγον τι "πεφτακιας" ?

μωρο μου μπερδευεις βασικα πραγματα...............
στους οικους ανοχης ερχεσαι για να αγορασεις κατι ΠΟΛΥ συγκεκριμενο και να φυγεις.........
δεν ερχεσαι για γνωριμιες με σκοπο τον αμοιβαιο ερωτα

και να εισαι συγουρος οτι οταν μια κοπελα που κανει μια δουλεια και τιποτα παραπανω, σχολαει......
το τελευταιο πραγμα που θελει να δει........
ειναι τον καθε Ορεστη στημενο στη γωνια της να την περιμενει :-

υγ. αν ειμαι καπου λαθος δωσε στην Ελενη το οκ να ανεβασει τα προσωπικα μυνηματα που τις εχεις στηλει

α ρε μωρο μου
δεν καις απλα καρδιες  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:
τις τσουρουφλας κιολας
εισαι και κουκλαρα παναθεμα σε ;)

Δίνω κάθε άδεια να ανεβάσει όλα τα μηνύματα που της έχω στείλει, δεν έχω να φοβηθώ κάτι.

Και σε αυτά που σου είπε απαντώ σε ένα-ένα:

-Δεν την περίμενα ποτέ έξω από το στούντιο, μια φορά μόνο την ώρα που σχόλαγε βγήκα μαζί της έξω κατόπιν παρότρυνσης της Μαρίνας, να τη ρωτήσω γιατί έχει σταματήσει να μου μιλάει.

-Ότι ήθελα να ΞΑΝΑβγούμε το παραδέχομαι, αλλά δε νομίζω ότι ήμουνα και τόσο πιεστικός.

-Από τη μέρα που τσακωθήκαμε δεν έχω κάτσει ποτέ σε βάρδια της, είναι μεγάλο ΨΕΜΑ. Ποτέ όμως, και σε προκαλώ να ρωτήσεις όποιον θες. Στη γιορτή μου μόνο έκατσα μισή ώρα, γιατί περίμενα ότι ίσως είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να μου πει χρόνια πολλά. Δεν την είχε και τσακωθήκαμε και της είπα ότι δε θα ξαναπάω σε βάρδια της για να μην της δημιουργώ πρόβλημα.

-Το τηλ της εκείνη μου το πρόσφερε χωρίς να το ζητήσω, συγγνώμη που στο λέω.

-Και τώρα γιατί δεν είναι; Γιατί δε μου έκατσε σαν γκόμενα, μου ζήτησε να είμαστε μόνο φίλοι και να μην πηγαίνω στο δωμάτιο μαζί της και τελικά, μόνο φιλικά δε μου φέρθηκε. Και πεφτάκιας δεν είμαι, απλώς αγαπησιάρης και χαδιάρης στο κρεβάτι, αλλά ποτέ δεν την έχω πέσει σε καμιά κοπέλα και σου είπα να τις ρωτήσεις να στο επιβεβαίωσουν. Η Ελένη με συμπάθησε και ήθελε να μιλάμε, αλλά αν ήξερα ότι θα την έχανα σαν κρεβάτι και χωρίς να είμαστε φίλοι, γιατί να μπω στη διαδικασία;

Κι αν λοιπόν εγώ μπερδεύω τον αγοραίο έρωτα με τον αμοιβαίο, τότε γιατί δεν μπορώ να μπω σαν πελάτης μαζί της στο δωμάτιο; Λεπρός είμαι; και δε μιλάω τώρα που λογικό είναι να έχει νεύρα μαζί μου, αλλά πριν. Γιατί να πρέπει εγώ να μπω σε μια διαδικασία πελάτης ή φίλος και να τρώω πόρτα τώρα ως πελάτης; Αν η κοπέλα προσφέρει την ομορφιά της λοιπόν και τις υπηρεσίες της, ας μου το λεγε.

Μπορεί να δίνω την εντύπωση ενός άσχημα κολλημένου ανθρώπου και να είμαι κιόλας, όμως παρότι είχα τη δυνατότητα να της στέλνω μνμ και να την παίρνω τηλ, να πηγαίνω σε κάθε βάρδια της να την περιμένω, ποτέ δεν το έκανα. Απλά περίμενα να μου λύσει επιτέλους την απορία: πελάτης ή φίλος; Αντί αυτού, πάει και λέει ότι είμαι σιχαμένος και να μην πάει καμιά μαζί μου στο δωμάτιο.

Ναι είναι πανέμορφη, και γω την καμαρώνω, αλλά όταν μιλάει με μίσος ασχημαίνει και γίνεται αντιπαθητική. Τέλος πάντων, αν είναι επαγγελματίας λοιπόν, εγώ την προκαλώ να ξαναπάει μαζί μου, κι ας μη μου πει κουβέντα, ας μου βάλει και κουκούλα αν θέλει. Θα της δώσω και 200 ευρώ και όχι τα ψωρο-50αρικά που της έδινα. Έτσι, για να κάνω το γούστο μου, και εκείνη τη δουλειά της. Και την προκαλώ επίσης αν ποτέ την πάρω ξανά τηλ ή της στείλω μνμ ή κάτσω έξω από το στούντιο να την περιμένω (που όπως είπα ποτέ δεν έγινε), να καλέσει την αστυνομία.

Φυσικά και δεν πιστεύω ότι θα το κάνει... Καταλαβαίνω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα σου κορίτσια και καλά κάνεις που την υπερασπίζεσαι. Σας εύχομαι λοιπόν καλές δουλειές και λιγότερο απαιτητικούς (στην ευγένεια) πελάτες.

Καλό βράδυ

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
είναι (πολύ) δύσκολο να υπάρχουν αμοιβαία αισθήματα σε μπουρδέλο. οι κοπέλες έχουν εκπαιδευτεί να λειτουργούν, ακόμα και άκρως ερωτικά, χωρίς συναίσθημα γιατί[glow=red,2,300] κάτι άλλο θα δημιουργούσε πρόβλημα στη δουλειά τους[/glow]. αυτό δεν είναι καλό ή κακό, είναι η πραγματικότητα νομίζω..
εδω μονο που βλεπουν εμενα τον καυλιαρη αντρα με τα χιλια δυο προστοντα του δημιουργω προμπλεμ

:cheesy:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Σωστοτατος !!!  ;) ;) ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δίνω κάθε άδεια να ανεβάσει όλα τα μηνύματα που της έχω στείλει, δεν έχω να φοβηθώ κάτι.

Και σε αυτά που σου είπε απαντώ σε ένα-ένα:

-Δεν την περίμενα ποτέ έξω από το στούντιο, μια φορά μόνο την ώρα που σχόλαγε βγήκα μαζί της έξω κατόπιν παρότρυνσης της Μαρίνας, να τη ρωτήσω γιατί έχει σταματήσει να μου μιλάει.

-Ότι ήθελα να ΞΑΝΑβγούμε το παραδέχομαι, αλλά δε νομίζω ότι ήμουνα και τόσο πιεστικός.

-Από τη μέρα που τσακωθήκαμε δεν έχω κάτσει ποτέ σε βάρδια της, είναι μεγάλο ΨΕΜΑ. Ποτέ όμως, και σε προκαλώ να ρωτήσεις όποιον θες. Στη γιορτή μου μόνο έκατσα μισή ώρα, γιατί περίμενα ότι ίσως είχε τη στοιχειώδη ευγένεια να μου πει χρόνια πολλά. Δεν την είχε και τσακωθήκαμε και της είπα ότι δε θα ξαναπάω σε βάρδια της για να μην της δημιουργώ πρόβλημα.

-Το τηλ της εκείνη μου το πρόσφερε χωρίς να το ζητήσω, συγγνώμη που στο λέω.

-Και τώρα γιατί δεν είναι; Γιατί δε μου έκατσε σαν γκόμενα, μου ζήτησε να είμαστε μόνο φίλοι και να μην πηγαίνω στο δωμάτιο μαζί της και τελικά, μόνο φιλικά δε μου φέρθηκε. Και πεφτάκιας δεν είμαι, απλώς αγαπησιάρης και χαδιάρης στο κρεβάτι, αλλά ποτέ δεν την έχω πέσει σε καμιά κοπέλα και σου είπα να τις ρωτήσεις να στο επιβεβαίωσουν. Η Ελένη με συμπάθησε και ήθελε να μιλάμε, αλλά αν ήξερα ότι θα την έχανα σαν κρεβάτι και χωρίς να είμαστε φίλοι, γιατί να μπω στη διαδικασία;

Κι αν λοιπόν εγώ μπερδεύω τον αγοραίο έρωτα με τον αμοιβαίο, τότε γιατί δεν μπορώ να μπω σαν πελάτης μαζί της στο δωμάτιο; Λεπρός είμαι; και δε μιλάω τώρα που λογικό είναι να έχει νεύρα μαζί μου, αλλά πριν. Γιατί να πρέπει εγώ να μπω σε μια διαδικασία πελάτης ή φίλος και να τρώω πόρτα τώρα ως πελάτης; Αν η κοπέλα προσφέρει την ομορφιά της λοιπόν και τις υπηρεσίες της, ας μου το λεγε.

Μπορεί να δίνω την εντύπωση ενός άσχημα κολλημένου ανθρώπου και να είμαι κιόλας, όμως παρότι είχα τη δυνατότητα να της στέλνω μνμ και να την παίρνω τηλ, να πηγαίνω σε κάθε βάρδια της να την περιμένω, ποτέ δεν το έκανα. Απλά περίμενα να μου λύσει επιτέλους την απορία: πελάτης ή φίλος; Αντί αυτού, πάει και λέει ότι είμαι σιχαμένος και να μην πάει καμιά μαζί μου στο δωμάτιο.

Ναι είναι πανέμορφη, και γω την καμαρώνω, αλλά όταν μιλάει με μίσος ασχημαίνει και γίνεται αντιπαθητική. Τέλος πάντων, αν είναι επαγγελματίας λοιπόν, εγώ την προκαλώ να ξαναπάει μαζί μου, κι ας μη μου πει κουβέντα, ας μου βάλει και κουκούλα αν θέλει. Θα της δώσω και 200 ευρώ και όχι τα ψωρο-50αρικά που της έδινα. Έτσι, για να κάνω το γούστο μου, και εκείνη τη δουλειά της. Και την προκαλώ επίσης αν ποτέ την πάρω ξανά τηλ ή της στείλω μνμ ή κάτσω έξω από το στούντιο να την περιμένω (που όπως είπα ποτέ δεν έγινε), να καλέσει την αστυνομία.

Φυσικά και δεν πιστεύω ότι θα το κάνει... Καταλαβαίνω ότι είναι ένα από τα αγαπημένα σου κορίτσια και καλά κάνεις που την υπερασπίζεσαι. Σας εύχομαι λοιπόν καλές δουλειές και λιγότερο απαιτητικούς (στην ευγένεια) πελάτες.

Καλό βράδυ

Τωρα μαλιστα !!!

Εισαι παλικαρι !!!

Μπραβο σου !!!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εδω μονο που βλεπουν εμενα τον καυλιαρη αντρα με τα χιλια δυο προστοντα του δημιουργω προμπλεμ

:cheesy:
:cheesy:  :cheesy:

υ.γ. καλά εγώ μιλάω για εμάς τους υπόλοιπους (λιγότερο) καυ(β)λιάρηδες... :cheesy:  :cheesy:  :cheesy:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δεν ξέρω για σας άλλά έγώ πάντως το πήρα απόφαση, θα γίνω λαμόγιο του κερατά..........
Kάθε είδους χοντροθύελλα δέν σε κάνει δυνατό, σέ κάνει φοβισμένο.
Ε, ή μόνη λύση είναι ή μετάλλαξη !!!!!!!!
Το μονο σιγουρο ειναι, οτι δεν γεννηθηκαμε λαμογια, οι καταστασεις μας κανουν !!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom