Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Οι νέες βάρδιες της επόμενης εβδομάδος.......
στη σελίδα του studio ;)
καλημερα....
τι εγινε???
μολις εφυγα το κανατε μπαχαλο εδω μεσα....
για μπητε σε ταξη ολοι σας
Πο ρε πουστη τελειωσε Πανω που εφερα τα ποπ κορν
Αυτό ακριβώς λέω και γω. Γιατί όταν τα ίδια τα κορίτσια μπλέκουν τα προσωπικά με τα επαγγελματικά, δεν μπορούν να το χειριστούν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται θέματα...
Εγώ ρε παιδιά δεν είμαι κανένας βλάμμενος που θα ζήταγα από κάποια κοπέλα να είναι με το ζόρι μαζί μου, αλλά γιατί εφόσον δε γουστάρει να βγούμε κλπ, γιατί να μου το πάει στο φιλικό, να με κάνει να νιώσω άσχημα να πηγαίνω σαν πελάτης και όταν ζητάω το στοιχείωδες, να μπορώ να πηγαίνω σαν πελάτης για άλλες κοπέλες χωρίς να εισπράττω την αίσθηση ότι είμαι ανεπιθύμητος, να γίνεται το έλα να δεις; Δηλαδή και που πήγα μια φορά στη βάρδια της μετά από ένα μήνα που είχα να πάω και τι έγινε; της μίλησα; όχι... γιατί ένιωσε ότι την ενοχλώ, ποτέ δεν το κατάλαβα... τεσπα.
Απάντησα σε ένα-ένα τα σημεία και μπορώ να γίνω και πιο αναλυτικός για όσους το επιθυμούν.
Αλλά θα μείνω στο σχόλιο του Taftaar, γιατί πρέπει να βασανίζονται άνθρωποι, γιατί δηλαδή εγώ δεν μπορώ να πάω στη βάρδια της Ελένης επειδή η φάτσα μου την ενοχλεί, αφού και εκείνη κάνει τη δουλειά της και εγώ τη δικιά μου... Ακόμα και να μπαίναμε στο δωμάτιο δηλαδή, και να είναι απλά τυπική. Και εκείνη παίρνει τα λεφτά της και γω ικανοποιώ την καύλα μου... και όλοι θα ήμασταν καλά και δε θα χρειαζόταν να γράφω αυτά που γράφω τώρα...
Σου βαστάει η καρδιά να βαρέσεις και εμένακαλημερα....
τι εγινε???
καλημερα....
τι εγινε???
:'(Αργησες, τι να σου κανω ???
μαρουλι θα σε παωΑμα φορεσεις τις μποτες και βγαλεις και τα στραπ ον..........................ματακια μου να δεις πως θα τρεχουμε!!
Σου βαστάει η καρδιά να βαρέσεις και εμένα
ΥΓ φατσα --------> :S
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* στο Αριστουργημα και καληνυχτα !!!
μαρουλι θα σε παω
Καλημέρα Κέλλυ
Δε μου λες, εσύ είσαι από αυτές που αποφεύγουν να μπουν με μένα στο δωμάτιο ή ανήκεις στη μειοψηφία που θα μπορούσαν να το υποστούν; Υποθετική είναι η ερώτηση...
>γεια σου φατσααααααααααα......μου βασταει....ναι
πολλες ερωτησεις μωρο μου !!!γεια σου φατσααααααααααα......μου βασταει....ναι
γειατι φευγεις λεονταρακο μου....που θα βρεις χειροτερα
και ποιος σου ειπε οτι σε αποφευγω.....εγω περιμενω την φαντασμαγορικη σου προταση....μια χαρα παιδι εισαι....
Τι βρακι φιλε μου, σκετο κορδονι ηταν !!!>
εγω φταιω που σε πηρα με ενα βρακι μονο και σε εκανα βασίλισσα