Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Χαιρετω ολη την κομπανια!!!!Δινω συγχαρητηρια στην Αντζελα γιατι εκτος, οτι διατηρει ενα απο τα αξιοπροσεκτα στουντιο απ' ολες τις αποψεις στο Λεκανοπεδιο της Αττικης,.... αντιμετωπιζει με πολιτισμο και παιδεια τους πελατες.Τι πιο ομορφο να εχει πελατες αγαπουληδες στο στουντιο της!!!....Δειχνει οικειοτητα και ζεστασια!!!!...Συγχαιρω και τον συναγωνιστη που εχει ωραια αισθηματα για την Ελενη!!!!!....Η Ελενη, αλλα και ολες οι κοπελλες που κανουν αυτο το λειτουργημα, το μονο σιγουρο ειναι...... οτι πρεπει να εχουν την κατανοηση μας!!!(περαν αυτης, τιποτε αλλο)!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.(πελατης απο το παρελθον, στο εν λογο σεβαστο στουντιο)!!!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπόν, μετά από το ευχάριστο δίωρο που μου αφιερώσατε όλοι και έβγαλα τα σωθικά μου, νομίζω ότι μπορώ να πάω πιο ήσυχος για ύπνο, πετυχαίνοντας τα περισσότερα από αυτά που ήθελα. Σας ευχαριστώ.

Η διεύθυνση, πολύ έξυπνα, για όσους δεν το κατάλαβαν, προσπάθησε να το μετατοπίσει το θέμα στα σημεία που δε συνέφεραν εμένα. Τη δικαιολογώ απόλυτα γιατί εγώ είμαι απλά ένας ήδη χαμένος πελάτης ενώ η Ελένη είναι ένα από τα 3 αστέρια του μαγαζιού.

Εμένα το θέμα μου ήταν γιατί ένα αποτυχημένο "φλερτ" να το πω έτσι, το οποίο ξεκίνησε από την άλλη πλευρά (για όσους ΑΚΟΜΑ κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν) να με οδηγήσει εμένα να έχω πρόβλημα με όλες τις κοπέλες του μαγαζιού. Γιατί να χαρακτηριστώ "πεφτάκιας" και να προσπαθήσουν να με κάνουν να μην ξαναπάω, προκειμένου η κοπέλα που το ξεκίνησε να μην έχει να με "αντιμετωπίσει", εμένα και την κατά φαντασίαν ενόχληση που της κάνω.

Πολύ τεχνιέντως λοιπόν δεν απαντήθηκε πουθενά γιατί δε θέλει να πάει μαζί μου η Σάρα πχ που
δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα καν. Αλλά έπεσα και γω στην παγίδα να μείνω στο θέμα της Ελένης, το οποίο ρε παιδιά, έχει τελειώσει εδώ και εβδομάδες ως προς το αν υπάρχει κάτι μεταξύ μας ή όχι, και το μόνο που εγώ ήθελα ήταν μια ομαλοποίηση, δηλαδή να μην πηγαίνω και να μου φέρεται σαν πρώην γκόμενο, να το πω έτσι. Τέλος πάντων... Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν το τι παίχτηκε με τις άλλες κοπέλες και ποιος φταιει περισσότερο στο αρχικό θέμα...

Εγώ όπως είπα θα πάω στο κρεβάτι μου ήσυχος ότι είπα αυτά που έπρεπε να πω και τίποτα περισσότερο...

ΥΣ: Για όσους ακόμα να πειστούν, ας κοιτάξουν από πότε έχω να γράψω κριτική για την Ελένη. Αν θεωρείτε ότι κάνω σαματά ένα μήνα μετά επειδή τώρα μου τη βάρεσε να τη θέλω πίσω, τότε οκ...

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ειχα πολλα σεξυ εσωρουσα.....αλλιως δεν θα με επερνες >:(
Υπονοείς ότι σε πήρα μόνο για το κορμί σου  >:(
εγω ? :o
που ξηλωσα τα αστερια του ουρανου και τα αφησα στα ποδια σου  :sunglasses:
Αχάριστη  γυνή  :rolleyes:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Υπονοείς ότι σε πήρα μόνο για το κορμί σου   >:(
εγω ? :o
που ξηλωσα τα αστερια του ουρανου και τα αφησα στα ποδια σου  :sunglasses:
Αχάριστη  γυνή  :rolleyes:
που ξηλωσα τα αστερια του ουρανου

Αυτα κανεις και δεν εχουμε αστερια αποψε ???  :hammer: :hammer: :hammer:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
και ποιος σου ειπε οτι σε αποφευγω.....εγω περιμενω την φαντασμαγορικη σου προταση....μια χαρα παιδι εισαι....

Ρε συ Κέλλυ έμαθα σήμερα ότι καμία δε θέλει να ξαναπάει μαζί μου, εκτός από τη Μαρίνα και τη Γιασμίν. Γιατί ρε συ Κέλλυ;  :(

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Χαιρετω ολη την κομπανια!!!!Δινω συγχαρητηρια στην Αντζελα γιατι εκτος, οτι διατηρει ενα απο τα αξιοπροσεκτα στουντιο απ' ολες τις αποψεις στο Λεκανοπεδιο της Αττικης,.... αντιμετωπιζει με πολιτισμο και παιδεια τους πελατες.Τι πιο ομορφο να εχει πελατες αγαπουληδες στο στουντιο της!!!....Δειχνει οικειοτητα και ζεστασια!!!!...Συγχαιρω και τον συναγωνιστη που εχει ωραια αισθηματα για την Ελενη!!!!!....Η Ελενη, αλλα και ολες οι κοπελλες που κανουν αυτο το λειτουργημα, το μονο σιγουρο ειναι...... οτι πρεπει να εχουν την κατανοηση μας!!!(περαν αυτης, τιποτε αλλο)!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.(πελατης απο το παρελθον, στο εν λογο σεβαστο στουντιο)!!!!

εισαι ονομα και πραγμα....μπραβο σου αντρακλα μου :-* :-* :-* :-*

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θα ήθελα να παρακαλέσω και εγώ με τη σειρά μου να τελειώνει το θέμα διότι μόνο ζημιά γίνεται και κανένας δεν έχει να ωφεληθεί από την συνέχεια των αντεγκλήσεων.

Η Άντζελα κάνει σε πολύ «δύσκολη» εποχή μια επιχειρηματική προσπάθεια με παρά πολλά σημεία μοναδικότητας για τα Ελληνικά δεδομένα, και αν πτοηθεί, εξ αιτίας τέτοιων «περιστατικών» ,όλοι μας μόνο να χάσουμε έχουμε.
Κύριος παράγων στην ομαλή λειτουργία αυτού του χώρου είναι να γνωρίζουμε καλά τι ακριβώς νοικιάζουμε ,πρόσεχε τη διατύπωση νοικιάζουμε ΟΧΙ αγοράζουμε με τα ευρώ μας σε αυτό το χώρο.
Και εδώ νομίζω ότι κάποια λαθάκια τάκανες!
Το κλίμα που δημιουργήθηκε και το εισέπραξες, ήταν η φυσιολογική αντίδραση από τις εμπλεκόμενες στο θέμα.
Είχες κάτι να «παραπονεθείς» από μια κοπέλα, και διαβάζω ένα σωρό για σχεδόν όλες εκεί μέσα!
Ακόμα και για την ηλικία της μιας διάβασα ,και τα επιχειρήματα ήταν: μου είπαnε κλπ τέτοιες κατινιές που πραγματικά μας υποτιμούν όλους.
Δείξε αυτοσυγκράτηση, μείνε ψύχραιμος, κάνε την αυτοκριτική σου, και προσπάθησε να μη ξανακάνεις τα ίδια λάθη!
Θα είναι όλα καλλίτερα, και εκεί και αλλού, όταν θα ξέρεις τι ακριβώς μπορείς να  νοικιάσεις με τα 50 η 100 ευρώ!(επαναλαμβάνω το νοικιάσεις γιατί έχει σημασία και θέλω να το πιάσεις)
Θερμά σε παρακαλώ να το σταματήσεις εδώ γιατί σε πείραζει, και μας κουράζει………………….
Ευχαριστώ!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρε συ Κέλλυ έμαθα σήμερα ότι καμία δε θέλει να ξαναπάει μαζί μου, εκτός από τη Μαρίνα και τη Γιασμίν. Γιατί ρε συ Κέλλυ;  :(
Ρε συ Ορεστη, γιατι ρωτας την Κελλυ ???

Σημερα, ολο ερωτησεις εισαι !!!

Φτανει, ασε να κανουμε την πλακα μας !!!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

λοιπον ορεστη....γραφεις τοσα πολλα που ο κοσμος βαριετε να σε διαβαζει.....εγω δεν εχω διαβασει κανενα σου μηνυμα ουτε στα πμ ουτε στο φορουμ....καταβαζεις ολοκληρες εκθεσεις.....

δεν γινετε αυτο αγορι μου.....δεν χρειαζετε τοσο πολλυ....ειμαι σιγουρη οτι ο κοσμος αρχιζει να διαβαζει και μετα τα παραταει.....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Που ειναι τα ποπ κορν, τα εφαγες ολα ???  :2funny: :2funny: :2funny:
Τα εφαγα  :rolleyes:
Και συ σαν τον Ορεστη ολο για υπνο πας  :2funny:
Παντως τα σεντονια που γραφει ο Ορεστης δεν με κουραζουν καθολου  :rockon:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
λοιπον ορεστη....γραφεις τοσα πολλα που ο κοσμος βαριετε να σε διαβαζει.....εγω δεν εχω διαβασει κανενα σου μηνυμα ουτε στα πμ ουτε στο φορουμ....καταβαζεις ολοκληρες εκθεσεις.....

δεν γινετε αυτο αγορι μου.....δεν χρειαζετε τοσο πολλυ....ειμαι σιγουρη οτι ο κοσμος αρχιζει να διαβαζει και μετα τα παραταει.....

:cool2: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom