Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
>
εγω φταιω που σε πηρα με ενα βρακι μονο και σε εκανα βασίλισσα
Και σου ελεγα να παρεις κανενα τσιγκινο σωβρακο μαζι αλλα δεν με ακουγες!
>
>
Υπονοείς ότι σε πήρα μόνο για το κορμί σου >ειχα πολλα σεξυ εσωρουσα.....αλλιως δεν θα με επερνες >
που ξηλωσα τα αστερια του ουρανουΥπονοείς ότι σε πήρα μόνο για το κορμί σου >
εγω ? :o
που ξηλωσα τα αστερια του ουρανου και τα αφησα στα ποδια σου
Αχάριστη γυνή
και ποιος σου ειπε οτι σε αποφευγω.....εγω περιμενω την φαντασμαγορικη σου προταση....μια χαρα παιδι εισαι....
Χαιρετω ολη την κομπανια!!!!Δινω συγχαρητηρια στην Αντζελα γιατι εκτος, οτι διατηρει ενα απο τα αξιοπροσεκτα στουντιο απ' ολες τις αποψεις στο Λεκανοπεδιο της Αττικης,.... αντιμετωπιζει με πολιτισμο και παιδεια τους πελατες.Τι πιο ομορφο να εχει πελατες αγαπουληδες στο στουντιο της!!!....Δειχνει οικειοτητα και ζεστασια!!!!...Συγχαιρω και τον συναγωνιστη που εχει ωραια αισθηματα για την Ελενη!!!!!....Η Ελενη, αλλα και ολες οι κοπελλες που κανουν αυτο το λειτουργημα, το μονο σιγουρο ειναι...... οτι πρεπει να εχουν την κατανοηση μας!!!(περαν αυτης, τιποτε αλλο)!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.(πελατης απο το παρελθον, στο εν λογο σεβαστο στουντιο)!!!!
Ρε συ Ορεστη, γιατι ρωτας την Κελλυ ???Ρε συ Κέλλυ έμαθα σήμερα ότι καμία δε θέλει να ξαναπάει μαζί μου, εκτός από τη Μαρίνα και τη Γιασμίν. Γιατί ρε συ Κέλλυ;
που ξηλωσα τα αστερια του ουρανου
Αυτα κανεις και δεν εχουμε αστερια αποψε ???
Ο Ταφτααρ φταιει για ολαΡε συ Ορεστη, γιατι ρωτας την Κελλυ ???
Σημερα, ολο ερωτησεις εισαι !!!
Φτανει, ασε να κανουμε την πλακα μας !!!
το πιο καλο παιδι ειμαι εγω 0Ο Ταφτααρ φταιει για ολα
Ρε συ Κέλλυ έμαθα σήμερα ότι καμία δε θέλει να ξαναπάει μαζί μου, εκτός από τη Μαρίνα και τη Γιασμίν. Γιατί ρε συ Κέλλυ;
Που ειναι τα ποπ κορν, τα εφαγες ολα ???Ο Ταφτααρ φταιει για ολα
Ετσι το ειπα για να δω αν εισαι σε ετοιμοτητατο πιο καλο παιδι ειμαι εγω 0
Η μετριφροσυνη, σε μαρανε !!!το πιο καλο παιδι ειμαι εγω 0
Τα εφαγαΠου ειναι τα ποπ κορν, τα εφαγες ολα ???
Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΜΟΥΗ μετριφροσυνη, σε μαρανε !!!
λοιπον ορεστη....γραφεις τοσα πολλα που ο κοσμος βαριετε να σε διαβαζει.....εγω δεν εχω διαβασει κανενα σου μηνυμα ουτε στα πμ ουτε στο φορουμ....καταβαζεις ολοκληρες εκθεσεις.....
δεν γινετε αυτο αγορι μου.....δεν χρειαζετε τοσο πολλυ....ειμαι σιγουρη οτι ο κοσμος αρχιζει να διαβαζει και μετα τα παραταει.....