Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
στο 4 ειναι αντε ξεχνας
Αλζχαιμερς βλεπεις
στο 4 ειναι αντε ξεχνας
και ποιος σου ειπε οτι θελω να προσεχω???
στο 4 η στο 3 διαλεγισ και περνης
Ααααααα είσαι και προκλητικούλι ..............................και ποιος σου ειπε οτι θελω να προσεχω???
Καπου εχω μια φωτογραφεια του σταυρου αλλα δεν θυμαμαι που?
καλω υπνο λεον13 :-* :-* :-* :-*Ωρα για !!!
Τα λεμε, πολλα :-* :-* :-* :-* :-* σε ολους και σε ολες !!!
Ελα πες την αληθεια..πλακα μας κανεις..Ωρα για !!!
Φίλε μου θα προσπαθήσω να στο πω όσο γίνεται απλά και «ομαλά».Λοιπόν, μετά από το ευχάριστο δίωρο που μου αφιερώσατε όλοι και έβγαλα τα σωθικά μου, νομίζω ότι μπορώ να πάω πιο ήσυχος για ύπνο, πετυχαίνοντας τα περισσότερα από αυτά που ήθελα. Σας ευχαριστώ.
Η διεύθυνση, πολύ έξυπνα, για όσους δεν το κατάλαβαν, προσπάθησε να το μετατοπίσει το θέμα στα σημεία που δε συνέφεραν εμένα. Τη δικαιολογώ απόλυτα γιατί εγώ είμαι απλά ένας ήδη χαμένος πελάτης ενώ η Ελένη είναι ένα από τα 3 αστέρια του μαγαζιού.
Εμένα το θέμα μου ήταν γιατί ένα αποτυχημένο "φλερτ" να το πω έτσι, το οποίο ξεκίνησε από την άλλη πλευρά (για όσους ΑΚΟΜΑ κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν) να με οδηγήσει εμένα να έχω πρόβλημα με όλες τις κοπέλες του μαγαζιού. Γιατί να χαρακτηριστώ "πεφτάκιας" και να προσπαθήσουν να με κάνουν να μην ξαναπάω, προκειμένου η κοπέλα που το ξεκίνησε να μην έχει να με "αντιμετωπίσει", εμένα και την κατά φαντασίαν ενόχληση που της κάνω.
Πολύ τεχνιέντως λοιπόν δεν απαντήθηκε πουθενά γιατί δε θέλει να πάει μαζί μου η Σάρα πχ που
δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα καν. Αλλά έπεσα και γω στην παγίδα να μείνω στο θέμα της Ελένης, το οποίο ρε παιδιά, έχει τελειώσει εδώ και εβδομάδες ως προς το αν υπάρχει κάτι μεταξύ μας ή όχι, και το μόνο που εγώ ήθελα ήταν μια ομαλοποίηση, δηλαδή να μην πηγαίνω και να μου φέρεται σαν πρώην γκόμενο, να το πω έτσι. Τέλος πάντων... Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν το τι παίχτηκε με τις άλλες κοπέλες και ποιος φταιει περισσότερο στο αρχικό θέμα...
Εγώ όπως είπα θα πάω στο κρεβάτι μου ήσυχος ότι είπα αυτά που έπρεπε να πω και τίποτα περισσότερο...
ΥΣ: Για όσους ακόμα να πειστούν, ας κοιτάξουν από πότε έχω να γράψω κριτική για την Ελένη. Αν θεωρείτε ότι κάνω σαματά ένα μήνα μετά επειδή τώρα μου τη βάρεσε να τη θέλω πίσω, τότε οκ...
Καπου εχω μια φωτογραφια του σταυρου αλλα δεν θυμαμαι που?
http://[URL unfurl="true"]www.kulone.com/Thumb/Event/160x160/42d9d5d6-c807-45b5-86e1-91a50f0a488b.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αχαχαχαχαχα ..............................ομορφοπαιδο σαν τον Νεφελιμ!! :2funny: :2funny: :2funny:
Αχαχαχαχαχα ..............................ομορφοπαιδο σαν τον Νεφελιμ!!
ψαξε ψαξε δεν θα το βρις
Ωρα για !!!
Εχεις δικιο εσυ την γλυτωσες αποψε...................αυριο ομως δεν θα εισαι τοσο τυχερη!!