Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96

Λοιπόν, για να το ελαφρύνω εντελώς, ο λόγος που δε με άντεξε άλλο η Ελένη είναι γιατί ειδικά όταν εκνευρίζομαι μιλάω πάρα πολύ. Το ίδιο και στο γραπτό μου φυσικά, πράγμα που την Ελένη την εκνευρίζει αφάνταστα και με το δίκιο της. Επειδή την έχω ακούσει να διαβάζει μεγάλα κείμενα, ξέρω πόσο δύσκολο της είναι, όλοι το φαντάζεστε.

Της δίνω ένα δίκιο λοιπόν και την αποχαιρετώ γλυκά με 2 φιλιά.  :-* :-*

ΥΣ: Ειλικρινά αν δεν είχαν ειπωθεί χοντράδες και από τις 2 πλευρές, ποτέ δε θα είχα κάνει όλο αυτό και θα μπορούσαμε να αντάλλαζουμε καμιά κουβέντα... Τέλος πάντων... Θα την κρατήσω σαν μια γλυκιά ανάμνηση, αφού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...  ;)

Καληνύχτα σε όλους

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ωρα για  :sleeping:!!!

Τα λεμε, πολλα  :-* :-* :-* :-* :-* σε ολους και σε ολες !!!

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: Καπου εχω μια φωτογραφεια του σταυρου αλλα δεν θυμαμαι που?  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
URL]]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Λοιπόν, μετά από το ευχάριστο δίωρο που μου αφιερώσατε όλοι και έβγαλα τα σωθικά μου, νομίζω ότι μπορώ να πάω πιο ήσυχος για ύπνο, πετυχαίνοντας τα περισσότερα από αυτά που ήθελα. Σας ευχαριστώ.

Η διεύθυνση, πολύ έξυπνα, για όσους δεν το κατάλαβαν, προσπάθησε να το μετατοπίσει το θέμα στα σημεία που δε συνέφεραν εμένα. Τη δικαιολογώ απόλυτα γιατί εγώ είμαι απλά ένας ήδη χαμένος πελάτης ενώ η Ελένη είναι ένα από τα 3 αστέρια του μαγαζιού.

Εμένα το θέμα μου ήταν γιατί ένα αποτυχημένο "φλερτ" να το πω έτσι, το οποίο ξεκίνησε από την άλλη πλευρά (για όσους ΑΚΟΜΑ κάνουν ότι δεν το καταλαβαίνουν) να με οδηγήσει εμένα να έχω πρόβλημα με όλες τις κοπέλες του μαγαζιού. Γιατί να χαρακτηριστώ "πεφτάκιας" και να προσπαθήσουν να με κάνουν να μην ξαναπάω, προκειμένου η κοπέλα που το ξεκίνησε να μην έχει να με "αντιμετωπίσει", εμένα και την κατά φαντασίαν ενόχληση που της κάνω.

Πολύ τεχνιέντως λοιπόν δεν απαντήθηκε πουθενά γιατί δε θέλει να πάει μαζί μου η Σάρα πχ που
δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα καν. Αλλά έπεσα και γω στην παγίδα να μείνω στο θέμα της Ελένης, το οποίο ρε παιδιά, έχει τελειώσει εδώ και εβδομάδες ως προς το αν υπάρχει κάτι μεταξύ μας ή όχι, και το μόνο που εγώ ήθελα ήταν μια ομαλοποίηση, δηλαδή να μην πηγαίνω και να μου φέρεται σαν πρώην γκόμενο, να το πω έτσι. Τέλος πάντων... Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν το τι παίχτηκε με τις άλλες κοπέλες και ποιος φταιει περισσότερο στο αρχικό θέμα...

Εγώ όπως είπα θα πάω στο κρεβάτι μου ήσυχος ότι είπα αυτά που έπρεπε να πω και τίποτα περισσότερο...

ΥΣ: Για όσους ακόμα να πειστούν, ας κοιτάξουν από πότε έχω να γράψω κριτική για την Ελένη. Αν θεωρείτε ότι κάνω σαματά ένα μήνα μετά επειδή τώρα μου τη βάρεσε να τη θέλω πίσω, τότε οκ...
Φίλε μου θα προσπαθήσω να στο πω όσο γίνεται απλά και «ομαλά».

Η δική σου περίπτωση-περιπέτεια δεν είναι ότι έκανες κάτι λάθος. Απλά κατά μια έννοια ... την πάτησες (με την καλή έννοια)

Η Άντζελα, έτσι όπως σου απάντησε προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση (σου) ακροβατώντας ανάμεσα στην ανθρώπινη και στην επαγγελματική διάσταση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom