farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
Και εμείς σε ευχαριστούμε Κελλυ. Είσαι πολύ σωστό άτομο! ;)καληνυκτα λεονταρακο μου....ευχαριστουμε για την παρεα σου :-* :-* :-*
Και εμείς σε ευχαριστούμε Κελλυ. Είσαι πολύ σωστό άτομο! ;)καληνυκτα λεονταρακο μου....ευχαριστουμε για την παρεα σου :-* :-* :-*
θα ειμαι και με το παραπανο ιδικα αυριο
Φίλε μου θα προσπαθήσω να στο πω όσο γίνεται απλά και «ομαλά».
Η δική σου περίπτωση-περιπέτεια δεν είναι ότι έκανες κάτι λάθος. Απλά κατά μια έννοια ... την πάτησες (με την καλή έννοια)
Η Άντζελα, έτσι όπως σου απάντησε προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση (σου) ακροβατώντας ανάμεσα στην ανθρώπινη και στην επαγγελματική διάσταση
Πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά έτυχε, και απλώς ο χώρος ήταν τόσο λάθος για κάτι τέτοιο, που δεν είχα ίδεα πως να το διαχειριστώ.
Ρε παιδιά, ένα καληνύχτα δε δικαιούμαι και γω; Εντάξει η Ελένη, το αποδέχομαι να με μισεί, Κέλλυ, Taftaar, κάποιος; Αν δε μου πει ένας δεν αποχωρώ, δε βαριέστε να με κρατήσετε εδώ;
Πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά έτυχε, και απλώς ο χώρος ήταν τόσο λάθος για κάτι τέτοιο, που δεν είχα ίδεα πως να το διαχειριστώ.
Ρε παιδιά, ένα καληνύχτα δε δικαιούμαι και γω; Εντάξει η Ελένη, το αποδέχομαι να με μισεί, Κέλλυ, Taftaar, κάποιος; Αν δε μου πει ένας δεν αποχωρώ, δε βαριέστε να με κρατήσετε εδώ;
Καληνυχτα ρε παιχτη,μικρος εισαι θα μαθειςΠιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά έτυχε, και απλώς ο χώρος ήταν τόσο λάθος για κάτι τέτοιο, που δεν είχα ίδεα πως να το διαχειριστώ.
Εισαι τυποςΕφοσον ειμαστε εξω απο το χορο η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να υποστηριξουμε κανεναν, το σωστο ειναι να κρατησουμε μια ουδετερη σταση γιατι προφανως θα υπαρχουν πραγματα στην ολη ιστορια που δεν τα ξερουμε, οποτε μην κατηγορουμε κανεναν. Φιλε Ορεστη το λαθος σου για μενα (συμφωνα με αυτα που διαβασαμε παντα) ειναι οτι πηρες αρκετα σοβαρα μια ιστορια που εκ των πραγματων δεν θα επρεπε (λογω της δουλειας που κανει η κοπελα). Απο'κει και περα οτι εγινε, εγινε ξεχνα το και προχωρα στη ζωη σου. Κοπελες υπαρχουν πολλες. Καλη σου νυχτα.
Και εμείς σε ευχαριστούμε Κελλυ. Είσαι πολύ σωστό άτομο! ;)
τι καληνυκτα θες ρε... δεν απαντησες σε κανενα απο αυτα που σου εγραψα....θες και καληνυκτα?