Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φίλε μου θα προσπαθήσω να στο πω όσο γίνεται απλά και «ομαλά».

Η δική σου περίπτωση-περιπέτεια δεν είναι ότι έκανες κάτι λάθος. Απλά κατά μια έννοια ... την πάτησες (με την καλή έννοια)

Η Άντζελα, έτσι όπως σου απάντησε προσπάθησε να διαχειριστεί την κατάσταση (σου) ακροβατώντας ανάμεσα στην ανθρώπινη και στην επαγγελματική διάσταση

Πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά έτυχε, και απλώς ο χώρος ήταν τόσο λάθος για κάτι τέτοιο, που δεν είχα ίδεα πως να το διαχειριστώ.

Ρε παιδιά, ένα καληνύχτα δε δικαιούμαι και γω; Εντάξει η Ελένη, το αποδέχομαι να με μισεί, Κέλλυ, Taftaar, κάποιος; Αν δε μου πει ένας δεν αποχωρώ, δε βαριέστε να με κρατήσετε εδώ;  :P

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πιθανόν να είναι έτσι όπως τα λες. Απλά έτυχε, και απλώς ο χώρος ήταν τόσο λάθος για κάτι τέτοιο, που δεν είχα ίδεα πως να το διαχειριστώ.

Ρε παιδιά, ένα καληνύχτα δε δικαιούμαι και γω; Εντάξει η Ελένη, το αποδέχομαι να με μισεί, Κέλλυ, Taftaar, κάποιος; Αν δε μου πει ένας δεν αποχωρώ, δε βαριέστε να με κρατήσετε εδώ;  :P

Βρε Ορεστη δεν πας για υπνο!!!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

τι καληνυκτα θες ρε... δεν απαντησες σε κανενα απο αυτα που σου εγραψα....θες και καληνυκτα?

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

Καληνυχτα ρε παιχτη,μικρος εισαι θα μαθεις  :rockon:

harry86

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2008
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
6
Εφοσον ειμαστε εξω απο το χορο η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να υποστηριξουμε κανεναν, το σωστο ειναι να κρατησουμε μια ουδετερη σταση γιατι προφανως θα υπαρχουν πραγματα στην ολη ιστορια που δεν τα ξερουμε, οποτε μην κατηγορουμε κανεναν. Φιλε Ορεστη το λαθος σου για μενα (συμφωνα με αυτα που διαβασαμε παντα) ειναι οτι πηρες αρκετα σοβαρα μια ιστορια που εκ των πραγματων δεν θα επρεπε (λογω της δουλειας που κανει η κοπελα). Απο'κει και περα οτι εγινε, εγινε ξεχνα το και προχωρα στη ζωη σου. Κοπελες υπαρχουν πολλες. Καλη σου νυχτα.

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Εφοσον ειμαστε εξω απο το χορο η αποψη μου ειναι οτι δεν πρεπει να υποστηριξουμε κανεναν, το σωστο ειναι να κρατησουμε μια ουδετερη σταση γιατι προφανως θα υπαρχουν πραγματα στην ολη ιστορια που δεν τα ξερουμε, οποτε μην κατηγορουμε κανεναν. Φιλε Ορεστη το λαθος σου για μενα (συμφωνα με αυτα που διαβασαμε παντα) ειναι οτι πηρες αρκετα σοβαρα μια ιστορια που εκ των πραγματων δεν θα επρεπε (λογω της δουλειας που κανει η κοπελα). Απο'κει και περα οτι εγινε, εγινε ξεχνα το και προχωρα στη ζωη σου. Κοπελες υπαρχουν πολλες. Καλη σου νυχτα.
Εισαι τυπος  :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καληνυχτιζω την παρεα και τα κοριτσια που δουλευουν αποψε.

Πολλα φιλακια..............παντου στην αγαπημενη μου Ελενη!  :grin: :grin:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

ΥΓ. Αυριο το μαστιγωμα!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
τι καληνυκτα θες ρε... δεν απαντησες σε κανενα απο αυτα που σου εγραψα....θες και καληνυκτα?

Κέλλυ νομίζω σου απάντησα εμμέσως, συμφωνώντας με το σχόλιο της Ελένης. Έγραψα πολλά, οκ, μακάρι να μην είχα την ανάγκη να τα γράψω. Αν δεν έγραφα, μπορεί να μην είχα τσακωθεί ποτέ με την Ελένη και να μιλάγαμε ακόμα. Δίκιο έχεις λοιπόν, αυτό δεν ήθελες να ακούσεις;

Καληνύχτα Κέλλυ...  :-*

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

μια απιστευτη φωναρα

αφιερομενο σε ολους

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
ευχαριστουμε ...
αντε παω και εγω σιγα σιγα για υπνο...
καληνυχτα σε ολες και ολους...
μοναδικοτητα καληνυχτα ....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom