Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
ΠΑΝΑΘΕΜΑ! Λίγο έλειψα και γιόμισε ίντριγκα το τόπικ!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Χάνω τα καλύτερότερα!  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:  Έψαχνα ενα σκασμό σελίδες για να διαβάσω τι έγινε απο την αρχή αλλα και πάλι υπάρχουν πολλα αναπάντητα ερωτήματα! Παρόλα αυτά γνώμη μου είναι οτι ο φίλτατος Ορέστης ίσως παρεξήγησε κατι και ίσως παει να δημιουργήσει θέμα απο τό τίποτα, λές και το τόπικς ονομάζεται "Χτυποκάρδια στο Στούντιο Οριεντάλ Φυλής 104".  :S :S :S :S Πάντως εγώ κορίτσια σας έχω πεθυμήσει όλες και θα κοιτάξω να περάσω με την πρώτη ευκαιρία (επόμενος στόχος: Μαρίνα ή Θεία Μπέτυ!!)

αφιερομένο στα κοριτσάκια-ανάφτρες !!1

και ειδικά σε Κέλλυ, Μαρίνα, Ελένη, Νεφέλη και Θεία Μπέτυ!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

μια απιστευτη φωναρα

αφιερομενο σε ολους
Δεν μου κολλαγε υπνος και παρακολουθησα ολες τις συζητησεις στο συγκεκριμενο θρεντ!!!!Εισαι αξιολογο ατομο φαινεται απο πολλα αυτο και θα με αναγκασεις συντομα να κατεβω προς Φυλης μετα απο καιρο, ειδικα να εχω μια συναντηση με σενα!!!!...Ειμαι λατρης των γυναικων που συνδυαζουν τα παντα!!!!Και στην κατηγορια αυτη, σιγουρα ανηκεις.Καλο ξημερωμα σε ολα τα ατομα(συναγωνιστες και εργαζομενες) και φυσικα στον συμπαθη Ορεστη!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Δεν μου κολλαγε υπνος και παρακολουθησα ολες τις συζητησεις στο συγκεκριμενο θρεντ!!!!Εισαι αξιολογο ατομο φαινεται απο πολλα αυτο και θα με αναγκασεις συντομα να κατεβω προς Φυλης μετα απο καιρο, ειδικα να εχω μια συναντηση με σενα!!!!...Ειμαι λατρης των γυναικων που συνδυαζουν τα παντα!!!!Και στην κατηγορια αυτη, σιγουρα ανηκεις.Καλο ξημερωμα σε ολα τα ατομα(συναγωνιστες και εργαζομενες) και φυσικα στον συμπαθη Ορεστη!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
δεν ειναι τυχαιο που την ονομαζουμε αριστουργημα  ;) καληνυχτα και σε εσενα  ;)

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3

τιμη μου να τα λεει αυτα ενας ανθρωπος σαν εσενα....γιατι εχψ ακουσει τα καλυτερα λογια για σενα....

με κανεις και ντρεπομαι με ολα αυτα που διαβασα....

σε ευχαριστω πολυ

καλο βραδυ...

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
δεν ειναι τυχαιο που την ονομαζουμε αριστουργημα  ;) καληνυχτα και σε εσενα  ;)
Αντευχομαι! :)
τιμη μου να τα λεει αυτα ενας ανθρωπος σαν εσενα....γιατι εχψ ακουσει τα καλυτερα λογια για σενα....

με κανεις και ντρεπομαι με ολα αυτα που διαβασα....

σε ευχαριστω πολυ

καλο βραδυ...
Η τιμη ανηκει σε εσενα....εχεις το εξωτερικο καλλος που συμφωνα με τον Ομηρο ειναι η Υψιστη αρετη στην γυναικα...αλλα και η γραφη σου προσδιδει παιδεια και σωστη αγωγη!!!! :)

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
Αντευχομαι! :)Η τιμη ανηκει σε εσενα....εχεις το εξωτερικο καλλος που συμφωνα με τον Ομηρο ειναι η Υψιστη αρετη στην γυναικα...αλλα και η γραφη σου προσδιδει παιδεια και σωστη αγωγη!!!! :)

τωρα τι θες....να με κανεις να κλαψω με ολα αυτα?

φτανει....δεν μπορω τετοια...νιωθω αμιχανα....ντρεπομαι

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εγω ήδη κοιμάμαι ...

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
τωρα τι θες....να με κανεις να κλαψω με ολα αυτα?

φτανει....δεν μπορω τετοια...νιωθω αμιχανα....ντρεπομαι
χαχαχα....Καλη μου φιλη στο διαδικτυο, καμμια γυναικα δεν κλαιει οταν της λενε... το αυτονοητο οτι ειναι ομορφη ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!!!!..Γιατι η εξωτερικη εμφανιση(για να το διατυπωσω απλα) ειναι η υψιστη αρετη στην γυναικα!!!!.Απεναντιας θα ελεγα οτι κλαινε οι γυναικες που δεν την διαθετουν!!!!...Οσον αφορα για την Υψιστη αρετη που σου καθορισα...μου ηλθε στο νου ο Ομηρος,... οταν διαβασα απο κατω στο προφιλ σου, πως υπογραφεις(κατι που λες για 7000 αρετες)!!!!!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
εμαθες να βαζεις τραγουδια και ποιος σε πιανει τωρα   :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
χαχαχα....Καλη μου φιλη στο διαδικτυο, καμμια γυναικα δεν κλαιει οταν της λενε... το αυτονοητο οτι ειναι ομορφη ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ!!!!..Γιατι η εξωτερικη εμφανιση(για να το διατυπωσω απλα) ειναι η υψιστη αρετη στην γυναικα!!!!.Απεναντιας θα ελεγα οτι κλαινε οι γυναικες που δεν την διαθετουν!!!!...Οσον αφορα για την Υψιστη αρετη που σου καθορισα...μου ηλθε στο νου ο Ομηρος,... οταν διαβασα απο κατω στο προφιλ σου, πως υπογραφεις(κατι που λες για 7000 αρετες)!!!!!!

στο αφιερωνω....νομοιζω οτι σου ταιριαζει

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Παντως σημερα ολοι καληνύχτα λεμε και ξαναγράφουμε μετα   :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom