Ιερόδουλες ενωμένες ποτέ νικημένες από ότι φαίνεται. Τέλος πάντων, νομίζω ότι υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά στην Αθήνα και δεν είναι το μόνο. Δε θα κάτσω να σκάσω.
Αν λοιπόν το κατάστημα ανέχεται μια Ελένη και κάθε Ελένη να κακολογεί έναν πελάτη με τα χειρότερα λόγια και να τον κάνει να φύγει από το μαγαζί (για προσωπικούς της λόγους), είναι άξιο της μοίρας του.
Εντάξει λοιπόν κορίτσια, αφού με μισήσατε όλες ξαφνικά, πλην 2 από ότι κατάλαβα, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς, δε θα με ξαναδείτε. Ευχαριστημένες;
Δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζετε από αυτό, κι αν είχατε πρόβλημα μαζί μου ας είχατε τα κότσια να μου το πείτε και όχι να με κουτσομπολεύετε πίσω από την πλάτη μου.
Κυρία Ελβίρα, αν νιώθετε ότι σας χρωστάμε κάτι, πολύ ευχαρίστως να σας το δώσουμε. 1,5 ώρα σας ταλαιπωρήσαμε; Εμένα το ρολόι μου έλεγε 45 λεπτά. Περίεργο... Τέλος πάντων, σας χρωστάμε 300 ευρώ λοιπόν πλην τα 50, 250. Σωστά; Από Δευτέρα θα σας πληρώσουμε.
Δεσποινίς Σάρα, μια φορά έχουμε πάει μαζί σας πριν από πολύ καιρό (2 μήνες) και απορώ πως θυμάστε ότι σας είχα ταλαιπωρήσει. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι στο δωμάτιο καθίσατε 15 λεπτά γιατί το χω σημειώσει στο ημερολόγιο μου. Αν σας χρωστάω και σας κάτι πείτε μου.
Δεσποινίς Αναστασία, δε θέλω να τα βάλω μαζί σας γιατί είστε εξαιρετική δεσποινίδα. Την τελευταία φορά περάσαμε μαζί 25 λεπτά με το ρολόι. Με συγχωρείτε αν σας ταλαιπώρησα, νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει άλλη φορά, πείτε μου αν μπορώ να επανορθώσω.
Δεσποινίς Ελένη, ενορχηστρώτρια της επίθεσης εναντίον μου, ας κάνουμε και με σας ένα λογαριασμό: 20 λεπτά την 1η φορά πριν σας γνωρίσω, μου κάνατε δώρο ένα 69 αλλά ξέρω ότι αυτά τα κάνετε συχνά, και μιας και είναι δώρο δε νομίζω να έχετε την απαίτηση να σας το δώσω πίσω. 2η φορά που σας πέτυχα πάνω στα κέφια σας, αν βγάλουμε τη συζήτηση του ενός τετάρτου, κάναμε σεξ περίπου μισή ώρα με δική σας ευθύνη. Γλωσσόφιλα και 69 και πάλι δώρα ήτανε, τέλος πάντων, ας πούμε ότι σας όφειλα 100 αντί 50, σας χρωστάω 50 ως εδώ. Την 3η φορά μαζί σας κάτσαμε στο δωμάτιο 1 ώρα αντί να πίνετε τον καφέ σας όπως είπατε ("θα έπινα καφέ, δεν πειράζει") από τις 17.20 έως 18.20, με δική σας ευθύνη πάλι. Το σεξ δεν ξεπέρασε τη μισή ώρα (το υπόλοιπο ήταν κουβεντούλα), επομένως σας χρωστάω άλλα 50, 100 στο σύνολο ως εδώ. Την 4η φορά με ξεπετάξατε στα 10 λεπτά και με άσχημο τρόπο, για αυτό το κατάστημα μου πρόσφερε ένα δωρεάν απλό πρόγραμμα μαζί σας την επόμενη φορά. Εσείς όμως εκμεταλλευτήκατε την καλοσύνη μου και την επόμενη φορά, επειδή δεν είχατε κέφι και καλά, δεν κάνατε σεξ μαζί μου (το δεχτήκατε με υπερβολική ευκολία) παρά καθίσατε μισή ώρα στο δωμάτιο να μιλάμε, με δική σας πρωτοβουλία, και ενώ για μία ακόμη φορά σας τόνισα ότι δεν είναι σωστό να κάθεστε τόση ώρα. Μετά από την κουβέντα, καμιά ώρα αργότερα και ενώ ξαφνικά είχε ανέβει η πεσμένη διάθεση σας "ξαφνικά", σας ζήτησα να περάσουμε στο δωμάτιο για να κάνουμε σεξ αυτή τη φορά και να πληρώσω, αλλά δε δεχτήκατε. Αλλά τα 25 ευρώ από την κουβέντα μας τα πήρατε και νομίζω μου τα χρωστάτε, επομένως 100-25=75 ευρώ σας χρωστάω εγώ. Και επειδή με κεράσατε και ένα ποτό ένα βράδυ στο Γκάζι, 5 ευρώ, και ένα εισιτήριο του μετρό 1.40, το σύνολο μας είναι: 81.40 ευρώ. Σωστά;
Όποια άλλη (μιλημένη) τολμήσει να πει ότι την κράτησα πάνω από 20 λεπτά, ας έχει τα κότσια να μου στείλει πμ, αλλά είναι σίγουρα ψέματα γιατί για κακή σας τύχη κρατάω ημερολόγιο για όλες τις συνευρέσεις και έχω το κινητό να βλέπω την ώρα πάντα, για να μη σας καθυστερώ.
Ζητώ συγγνώμη από τη διεύθυνση για το ξεκατίνιασμα, αλλά είχα προειδοποιήσει χθες ότι δε θα ανεχτώ να δοθεί συνέχεια στην προσωπική κόντρα μου με τη δεσποινίδα Ελένη και ότι επεκτεινόταν στις υπόλοιπες κοπέλες δε θα ξαναπατούσα στο μαγαζί. Από όλα τα παραπάνω χρωστούμενα νιώθω ότι οφείλω όντως στην κυρία Ελβίρα 50 ευρώ και θα προσπαθήσω να της τα δώσω το συντομότερο. Τα υπόλοιπα, όποια έχει τα κότσια, ας έρθει να μου τα ζητήσει.
Ξαναχαιρετώ όσους φίλους εδώ μέσα με συμπάθησαν πραγματικά, όπως και τις κοπέλες που με συμπαθούσαν ειλικρινά. Κι αν το ένστικτο μου δεν κάνει λάθος, πρόκειται για τις: Μαρίνα, Γιασμίν και ενδεχομένως Κέλλυ (αν και δεν έχω περάσει ποτέ μαζί της στο δωμάτιο).
Αντίο σας (αυτή τη φορά για τα καλά νομίζω)