Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επίσης  φιλαράκο καλό Σαββατοκύριακο να' χουμε ! παρεπιμπτόντως  δέν είμαι τόσο του μπράντυ  προτιμώ  ουίσκι καί ειδικότερα το Canadian Club ! καί πάνω απ΄ όλα ούζο Βαρβαγιάννη !! την υγειά μας να 'χουμε !
Το καλυτερο ΟΥΖΟ, ειναι του Βαρβαγιαννη !!!

Πλωμαρι !!!

Απο ουισκυ, οπαδος του τζοννυ !!!

Επεισης καλο Σ/Κυριακο, παντα με υγεια !!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Φίλε LEON13 μόλις επέστρεψα (εξαντλημένος) και λέω να αρχίσω να γράφω την κριτική μου για την Ελβίρα. Λίγη υπομονή...  ;)

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Λοιπόν, επειδή προκάλεσα ένα θεματάκι με αυτό που έστειλα το μεσημέρι, πράγμα που ήθελα βέβαια, αλλά για καλό σκοπό και όχι για να κάνω κακό στην κοπέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω εν τάχει κάποια πράγματα.

Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και δεν έχει να κάνει με το αν κάνει καλά τη δουλειά της ή όχι. Για αυτό και δεν πρόκειται να αναφέρω όνομα. Όσοι ξέρουν, ξέρουν και τέλος, δεν πρόκειται να ξαναναφερθώ εδώ. Το ανέφερα δημόσια επειδή παραλίγο να γίνω και δημόσια ρόμπα στο μαγαζί, αλλά λάθος μου.

Ο λόγος που έστειλα κάτι τέτοιο ήταν για να ταρακουνήσω την ίδια μήπως και αποφασίσει να μου ζητήσει σύγγνωμη για τη συμπεριφορά της, αλλά μάταια...

Να πω λοιπόν κλείνοντας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τις καλύτερες στο κρεβάτι και δεν επιθυμώ να χάσει τη δουλειά της ή κάτι τέτοιο. Αν τώρα δεν έχει τρόπους ή τους έχασε στην πορεία, πρόβλημα της, δεν αφορά τους πελάτες. Αφόρα εμένα που νόμιζα βλακωδώς ότι είμαστε φίλοι...

Αυτά από μένα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι τακτικός στο φόρουμ, οπότε θα αργήσετε να με ξαναδείτε. Μπορείτε όμως να διαβάζετε τις κριτικές μου...

Καλό βράδυ...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
καλημέρα σε όλους και όλες!!! τι κάνουν τα όμορφα κορίτσια??

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλημέρα  στην παρέα καί στα τρία πρωινά βέλη που τρυπάν καρδιές !

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Καλημέρα ;)

τωρα και μέχρι τις 17:00 Μπέτυ + Αλεξάνδρα + Αναστασία στο studio  :smitten: :smitten: :smitten:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
alitia ehi poli krio.........nomizo oti prepi na dis an ehi vardia i alikaki :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το απόγευμα το απόγευμα!!!! δηλαδή μου λες με λίγα λόγια να πάρω για τώρα αγκαλιά μια σόμπα λη ένα καλοριφέρ...εεε?? κρίμα...είσαι άκαρδη και σκληρή γυναίκα... :2funny: :2funny:

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
το απόγευμα το απόγευμα!!!! δηλαδή μου λες με λίγα λόγια να πάρω για τώρα αγκαλιά μια σόμπα λη ένα καλοριφέρ...εεε?? κρίμα...είσαι άκαρδη και σκληρή γυναίκα... :2funny: :2funny:
apo pote me paratises endelos ne :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
apo pote me paratises endelos ne :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μπορεί να μη σου δίνω το κορμί μου αλλά σου δίνω τη σκέψη μου και τη φροντίδα μου....αυτά είναι πιο δυνατά και ισχυρά!! το σεξ πόσο να διαρκέσει? 1-2 ώρες!!! ενω η αγάπη μου και η φροντίδα μου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
μπορεί να μη σου δίνω το κορμί μου αλλά σου δίνω τη σκέψη μου και τη φροντίδα μου....αυτά είναι πιο δυνατά και ισχυρά!! το σεξ πόσο να διαρκέσει? 1-2 ώρες!!! ενω η αγάπη μου και η φροντίδα μου ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
eti moromu se afto ehis dikio :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
eti moromu se afto ehis dikio :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
μετά από αυτόν τον πρόλογο...πες μου...θες να γίνεις η γυναίκα μου??? να ξυπνάμε μαζί, να κάνουμε σεξ μαζί, να πηγαίνουμε δουλειά μαζί, να κάνουμε σεξ και κει μαζί, να γυρνάμε σπίτι, να ξανακάνουμε σεξ, να τρώμε στην κουζίνα και μετά ξανά σεξ, να βλέπουμε μαζί τηλεόραση και να κάνουμε και πάλι σεξ?? :2funny: :2funny:

baby-alexandra

Ιερόδουλη
Εγγρ.
20 Μαΐ 2011
Like
0
μετά από αυτόν τον πρόλογο...πες μου...θες να γίνεις η γυναίκα μου??? να ξυπνάμε μαζί, να κάνουμε σεξ μαζί, να πηγαίνουμε δουλειά μαζί, να κάνουμε σεξ και κει μαζί, να γυρνάμε σπίτι, να ξανακάνουμε σεξ, να τρώμε στην κουζίνα και μετά ξανά σεξ, να βλέπουμε μαζί τηλεόραση και να κάνουμε και πάλι σεξ?? :2funny: :2funny:
se ola to desert ine to sex :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom