Λοιπόν, επειδή προκάλεσα ένα θεματάκι με αυτό που έστειλα το μεσημέρι, πράγμα που ήθελα βέβαια, αλλά για καλό σκοπό και όχι για να κάνω κακό στην κοπέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω εν τάχει κάποια πράγματα.
Το θέμα είναι καθαρά προσωπικό και δεν έχει να κάνει με το αν κάνει καλά τη δουλειά της ή όχι. Για αυτό και δεν πρόκειται να αναφέρω όνομα. Όσοι ξέρουν, ξέρουν και τέλος, δεν πρόκειται να ξαναναφερθώ εδώ. Το ανέφερα δημόσια επειδή παραλίγο να γίνω και δημόσια ρόμπα στο μαγαζί, αλλά λάθος μου.
Ο λόγος που έστειλα κάτι τέτοιο ήταν για να ταρακουνήσω την ίδια μήπως και αποφασίσει να μου ζητήσει σύγγνωμη για τη συμπεριφορά της, αλλά μάταια...
Να πω λοιπόν κλείνοντας ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από τις καλύτερες στο κρεβάτι και δεν επιθυμώ να χάσει τη δουλειά της ή κάτι τέτοιο. Αν τώρα δεν έχει τρόπους ή τους έχασε στην πορεία, πρόβλημα της, δεν αφορά τους πελάτες. Αφόρα εμένα που νόμιζα βλακωδώς ότι είμαστε φίλοι...
Αυτά από μένα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι τακτικός στο φόρουμ, οπότε θα αργήσετε να με ξαναδείτε. Μπορείτε όμως να διαβάζετε τις κριτικές μου...
Καλό βράδυ...