Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πολλα μωρα εχεις βρε Αλεξανδρα !!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ουτε πολυτεκνη να ησουνα........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχουμε κανει συμφωνια αγαπητε
Εκεινη εισπραττει το επιδομα πολυτεκνου
κι εμειs εισπραττουμε την ιδια :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Tωρα το απόγευμα στο studio οι Αναστασία + Μπέτυ + Ελένη  :smitten: :smitten: :smitten:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

To βράδυ 23:00 με 07:00  στο studio οι Αλίκη + Σάρα + Ελβίρα  :smitten: :smitten: :smitten:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ένα duo με Αλίκη και Σάρα θα ήταν ό,τι πρέπει...!!

Orestis_Kou

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2011
Κριτικές
85
Like
29
Πόντοι
96
Συγγνώμη που θα αναφέρω κάτι τέτοιο δημοσίως, αλλά έτσι κι αλλιώς η διακριτικότητα λείπει από αυτό το χώρο.

Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από το μαγαζί όμως τώρα τελευταία νιώθω ανεπιθύμητος εκεί από συγκεκριμένα άτομα και εφόσον η παρουσία μου, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ενοχλεί και δεν τις αφήνει να δουλέψουν, αποχωρώ από το "στέκι" μου για να τις διευκολύνω.

Είναι λυπηρό πραγματικά ότι κάποιοι παίρνουν κάποια πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ζητάς από εκείνες είναι ο σεβασμός (να μη σου φέρονται σαν σκουπίδι, σαν ανεπιθύμητο) και όχι αγάπες και λουλούδια.

Χαιρετώ λοιπόν όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες (περιττό να τους αναφέρω ονομαστικά, ξέρουν ποιοι είναι) και ελπίζω να επανέλθω κάτω από καλύτερες συνθήκες.

Αντίο σας

Εντάξει είμαι υπερβολικά "ευαισθητούλης" μερικές φορές αλλά η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα χθες, τέλος πάντων. Αν κάτι έχω μάθει στα 23 μου χρόνια είναι ότι αν παίρνεις τη ζωή πολύ στα σοβαρά εύκολα σε παίρνει από κάτω. Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν, αυτό άλλωστε μας πρότεινε και η εκλεκτή διεύθυνση του καταστήματος που πολύ την ευχαριστούμε.  ;)

Σήμερα το πρόγραμμα λέει Ελβίρα γιατί... πολύ απλά δεν πήρα δώρο χθες για τη γιορτή μου και νομίζω ήρθε η ώρα! Θα ανεβάσω κριτική αύριο παιδιά, ξέρετε...  ;)

Όσο για τα άτομα που έχουνε πρόβλημα μαζί μου, όταν υπάρχουν πολύ περισσότερα που δεν έχουν και έχουν τρέξει να με υποστηρίξουν αμέσως, θα ήμουνα αχάριστος να πω ότι το περιβάλλον του Φ104 έγινε ξαφνικά αφιλόξενο για μένα. Άλλωστε αυτό που έγινε δεν είναι και τόσο σοβαρό στ' αλήθεια (από ότι μου λέτε εσείς δηλαδή γιατί για μένα ήταν) και τηρώντας μια απόσταση για λίγο καιρό σεβόμενος το (σε ένα βαθμό δικαιολογημένο) θυμό, πιστεύω ότι τα πράγματα θα ξαναγίνουν όπως πρέπει. Αν όχι, ενδεχομένως ξαναποχωρήσω, ποιος ξέρει!  :P

Σας αφήνω τώρα να πάω να ετοιμαστώ, Ελβίρα σου ρχομαι!!!  ;)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Εντάξει είμαι υπερβολικά "ευαισθητούλης" μερικές φορές αλλά η αλήθεια είναι ότι στενοχωρήθηκα χθες, τέλος πάντων. Αν κάτι έχω μάθει στα 23 μου χρόνια είναι ότι αν παίρνεις τη ζωή πολύ στα σοβαρά εύκολα σε παίρνει από κάτω. Ας χαλαρώσουμε λίγο λοιπόν, αυτό άλλωστε μας πρότεινε και η εκλεκτή διεύθυνση του καταστήματος που πολύ την ευχαριστούμε.  ;)

Σήμερα το πρόγραμμα λέει Ελβίρα γιατί... πολύ απλά δεν πήρα δώρο χθες για τη γιορτή μου και νομίζω ήρθε η ώρα! Θα ανεβάσω κριτική αύριο παιδιά, ξέρετε...  ;)

Όσο για τα άτομα που έχουνε πρόβλημα μαζί μου, όταν υπάρχουν πολύ περισσότερα που δεν έχουν και έχουν τρέξει να με υποστηρίξουν αμέσως, θα ήμουνα αχάριστος να πω ότι το περιβάλλον του Φ104 έγινε ξαφνικά αφιλόξενο για μένα. Άλλωστε αυτό που έγινε δεν είναι και τόσο σοβαρό στ' αλήθεια (από ότι μου λέτε εσείς δηλαδή γιατί για μένα ήταν) και τηρώντας μια απόσταση για λίγο καιρό σεβόμενος το (σε ένα βαθμό δικαιολογημένο) θυμό, πιστεύω ότι τα πράγματα θα ξαναγίνουν όπως πρέπει. Αν όχι, ενδεχομένως ξαναποχωρήσω, ποιος ξέρει!  :P

Καλα  :fuck2: :fuck1: !!!

Χρονια πολλα !!!  ;) ;) ;)

ΝΕΦΕΛΑΚΙ

Ιερόδουλη
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Καλισπερα σε όλους !τι κάνετε αγόρια πως ισέτε όλη καλά. :-* :-* :-* :-* :-* :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Φίλε δέν ξέρω τι σε στεναχώρησε απλά  είσαι μόνο 23 χρονών για να παίρνεις κάποια πράματα πιο σοβαρά απ΄ όσο πρέπει , ευχαριστήσου τη ζωή σου καί τα νιάτα σου καί σβήσε τα κεράκια πάνω σ'αυτήν την σούπερ τούρτα που λέγεται Ελβίρα !

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom