DON GIOVANNI
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καληνύχτα φιλαράκο.Τα λεμε φιλαρακια !!!
Βγηκε βλαβη, καλη σας νυχτα !!!
:-* :-* :-* :-* :-* ,στα κοριτσια της βαρδιας !!!
Καληνύχτα φιλαράκο.Τα λεμε φιλαρακια !!!
Βγηκε βλαβη, καλη σας νυχτα !!!
:-* :-* :-* :-* :-* ,στα κοριτσια της βαρδιας !!!
Καλημερα και απο εμενα !!!
Φιλε αργησες !!!Γεια σου Αλικη ολα οκ?Και εγω σου στελνω δυο τραγουδακια.......
Συγγνώμη που θα αναφέρω κάτι τέτοιο δημοσίως, αλλά έτσι κι αλλιώς η διακριτικότητα λείπει από αυτό το χώρο.
Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από το μαγαζί όμως τώρα τελευταία νιώθω ανεπιθύμητος εκεί από συγκεκριμένα άτομα και εφόσον η παρουσία μου, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ενοχλεί και δεν τις αφήνει να δουλέψουν, αποχωρώ από το "στέκι" μου για να τις διευκολύνω.
Είναι λυπηρό πραγματικά ότι κάποιοι παίρνουν κάποια πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ζητάς από εκείνες είναι ο σεβασμός (να μη σου φέρονται σαν σκουπίδι, σαν ανεπιθύμητο) και όχι αγάπες και λουλούδια.
Χαιρετώ λοιπόν όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες (περιττό να τους αναφέρω ονομαστικά, ξέρουν ποιοι είναι) και ελπίζω να επανέλθω κάτω από καλύτερες συνθήκες.
Αντίο σας
θΑ ΚΛΑΨΩ ΤΩΡΑΣυγγνώμη που θα αναφέρω κάτι τέτοιο δημοσίως, αλλά έτσι κι αλλιώς η διακριτικότητα λείπει από αυτό το χώρο.
Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο από το μαγαζί όμως τώρα τελευταία νιώθω ανεπιθύμητος εκεί από συγκεκριμένα άτομα και εφόσον η παρουσία μου, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ενοχλεί και δεν τις αφήνει να δουλέψουν, αποχωρώ από το "στέκι" μου για να τις διευκολύνω.
Είναι λυπηρό πραγματικά ότι κάποιοι παίρνουν κάποια πράγματα πιο σοβαρά από ότι είναι και δεν αντιλαμβάνονται ότι αυτό που ζητάς από εκείνες είναι ο σεβασμός (να μη σου φέρονται σαν σκουπίδι, σαν ανεπιθύμητο) και όχι αγάπες και λουλούδια.
Χαιρετώ λοιπόν όλους τους αγαπητούς φίλους και φίλες (περιττό να τους αναφέρω ονομαστικά, ξέρουν ποιοι είναι) και ελπίζω να επανέλθω κάτω από καλύτερες συνθήκες.
Αντίο σας
Γιόρταζες χτες; Χρόνια πολλά.
kalispera olus....
Το φτιάξατε το ιντερνετ βλέπω .... ;)kalispera olus....
τι εγινε βρε στειλε πμ αμα θελεις ;)Συγγνώμη που θα αναφέρω κάτι τέτοιο δημοσίως, αλλά έτσι κι αλλιώς η διακριτικότητα λείπει από αυτό το χώρο.
Αντίο σας
καλησπερα τα σεβη μουτην καλησπερα μου στις κυριες και τους φιλους του Φ104.
Καλο ΠΣΚ να εχουμε.
που εισαι αρχοντα καλησπεραΚαλησπερα παντου
kala ime agapimu :-* :-* :-* :-* :-* :-* esi ti kanis pos iose???Καλησπεραααα μωρο μουυυ,τι κανεις?? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
ne moromu epitelus :-*Το φτιάξατε το ιντερνετ βλέπω .... ;)