και από μένα πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* αγάπη μου γλυκό
Ολα καλα ???
Εγω στην δουλεια !!!
και από μένα πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* αγάπη μου γλυκό
Σκατά είμαι ευχαριστώ ! έχεις εξαφανισθεί εντελώς απο την κυκλοφορία μωρό μου , μήπως το κάνεις επίτηδες για να σεΚαλισπερα σε όλους !τι κάνετε αγόρια πως ισέτε όλη καλά. :-* :-* :-* :-* :-*
Εισαι manager ??? ;) ;) ;)Σκατά είμαι ευχαριστώ ! έχεις εξαφανισθεί εντελώς απο την κυκλοφορία μωρό μου , μήπως το κάνεις επίτηδες για να σε
"επιθυμήσουμε "περισσότερο ?
τι εξής αγάπη μου εσύ που δεν είσαι καλά ,,εγώ έτσι είμαι τώρα με βλέπεις και μετά εξαφανίσουμε κουμάντο στον αφτομου κάνω εγώΣκατά είμαι ευχαριστώ ! έχεις εξαφανισθεί εντελώς απο την κυκλοφορία μωρό μου , μήπως το κάνεις επίτηδες για να σε
"επιθυμήσουμε "περισσότερο ?
καλή διουλειά μωρό μου. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ολα καλα ???
Εγω στην δουλεια !!!
καλησπέρα μωρό μου εσύ τι κανεις καλά θα βρεθούμε και εμείς και θα το πούμε με την ισικιαμας.. :-* :-* :-* :-* :-* :-*Γεια σου Νεφέλη κουκλάρα... Δεν έχουμε "βρεθεί" ακόμα, αλλά όσες φορές σε έχω δει είναι μια θεά!!
Ευχαριστω !!!καλή διουλειά μωρό μου. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καληνυχτα, φιλε μου !!!καληνυχτα σε ολες και ολους ;)
καληνύχτα ομορφο αγόρι και καλο ύπνοκαληνυχτα σε ολες και ολους ;)
Εσυ μωρο μου, πως και ξενυχτας ???καληνύχτα ομορφο αγόρι και καλο ύπνο
Δέν καταλαβαίνω ? τι εννοείς ?Εισαι manager ??? ;) ;) ;)
Και τωρα, τι θα κανω μονος μου ???καληνύχτα και από μένα σε όλους παο για νάνι φιλια σε όλους πολλά..
Δέν καταλαβαίνω ? τι εννοείς ?
Καληνύχτα καί απο μένα καί βέβαια δικαίωμα σου να κάνεις εσύ κουμάντο στον εαυτό σου όπως λες αλλά πρός τι ή παρεξήγηση ? πειράζει που σε ρωτάω γιατί σ'έχουμε χάσει ? δεν το καταλαβαίνω αλλά δεν πειράζει εσύ να'σαι καλά.καληνύχτα και από μένα σε όλους παο για νάνι φιλια σε όλους πολλά..
Εντάξει καλή καρδιά !Πλακα εκανα !!!
Μεταξυ μας, ΜΕΤΑΞΑ !!!Εντάξει καλή καρδιά !
Επίσης φιλαράκο καλό Σαββατοκύριακο να' χουμε ! παρεπιμπτόντως δέν είμαι τόσο του μπράντυ προτιμώ ουίσκι καί ειδικότερα το Canadian Club ! καί πάνω απ΄ όλα ούζο Βαρβαγιάννη !! την υγειά μας να 'χουμε !Μεταξυ μας, ΜΕΤΑΞΑ !!!
Να'σαι καλα και καλο ξημερωμα !!!