You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 3.067
απ το στομα σου....και στης μπετυς το αυτι!!!!καλη διασκεδαση!
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλησπερα κουκλα,Καλησπερα στα παιδια! Εχετε ορεξουλα βλεπω! Κωστα σ'ευχαριστω για το σχολιο..!
παντα εχουμε ορεξουλα... εσυ ?
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αντζελα καλημερα και απο εμενα.δεν εχω περασει μεσα στο δωματιο με καμια απο τις κοπελες σας, παρολο που εχω ερθει βολτουλα 2-3 φορες.ο κυριοτερος λογος ειναι οτι εχετε ακομα σχετικα ψηλα τις τιμες σας.ολοι λιγο-πολυ ψιλοριχνουν τις τιμες.εσεις εχετε ακομα, για παραδειγμα, το ελευθερο στοματικο στα 90!!εκτος απο 2-3 studio που ακομα εχουν αυτη την τιμη (που σιγουρα και εκεινα θα υποχρεωθουν να τα ριξουν κι αλλο γιατι βαρανε μυγες), ολα τα υπολοιπα τα εχουν απο 70-80.γενικοτερα πιστευω οτι πρεπει να ξανασκεφτειτε την τιμολογιακη σας πολιτικη.και αν ακομα εχετε πολυ κοσμο (που σε πιστευω) σιγα-σιγα θα εχετε και εσεις καποια αναποφευκτη πτωση.
δεν ξερω μωρο μου γιαυτο που λες αλλα εγω οσες φορες εχω κατσει και εχω συγκρινει τις τιμες μας σε διαφορα προγραμματα πχ 69, αυταρχικο, φουλ σε σχεση με διαφορα studio ειμαστε πιο φτηνα ;)
Πολύ σωστή παρατήρηση. Οι τιμές είναι υψηλές και μάλιστα για τη συγκεκριμένη περιοχή όταν ακριβώς πιο πάνω ή πιο κάτω μπορεί κάποιος να βρει και δυο κοπέλες ακόμα με τιμή λιγότερη και από 50ευρώ. Αν πληρώνεις κάτι παραπάνω είναι για τον πολυτελέστατο χωρο και, αν είσαι υποτακτικής νοοτροπίας, για τον εξευτελισμό και το κατούρημα από τη Μπέττυ.
πολλες φορες διπλα απο ενα ακριβο και καλο εστιατοριο θα δεις και ενα σουβλατζιδικο
και τα 2 σερβιρουν φαγητο και τα 2 εχουν τον κοσμο τους
το θεμα ειναι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που απλα τρως για να χορτασεις και να βγαλεις την φυσικη σου ανανγκη?
ή τρως για την γευση και για να ικανοποιησεις τον ουρανισκο σου?
Τελικά, όμως, δεν απάντησες αν στην τιμή των 100€ περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις ή παραπάνω χρόνος . .. . . . .
Γιατί, αν τελικά παραμένει ο χρόνος αλλά και η εκτόνωση το ίδιο, τότε τα 10-15 λεπτά που θα κάτσει η κοπέλα στο δωμάτιο δεν θα χάσει τίποτα.
Το παράδειγμα με το τραπέζι είναι λίγο διαφορετικό: γιατί κάποιος θα κάτσει εκεί 30 λεπτά έως 6 ώρες, χωρίς να έχεις το δικαίωμα να τον σηκώσεις/διώξεις.
Σε εσάς υπάρχει χρονοδιακόπτης, άρα πελάτες δεν χάνονται άν είναι απασχολημένες και οι δύο κοπέλες για 10-15 λεπτά! Μην τρελαθούμε και όλας. Δηλαδή όταν δουλεύει μαι κοπέλα στο μαγαζί σας, στο σαλόνι δεν περιμένουν συναγωνιστές? Φεύγουν γιατί δεν μπορούν να περιμένουν ? ? ?
Με την ίδια λογική, να μην δουλεύει καθόλου η κοπέλα αλλά να βγαινω-μπαίνει στο σαλόνι μόνο . . . . . . .
ρε συ amadeus ειλικρινα τωρα.........
γιατι σπαταλας στο χρονο σου και τον δικο μου μαζι?
αφου ουτε εχεις ερθει ουτε και προκειτε να ερθεις ποτε στο studio.....
τι το κουραζεις?
δικαιωμα σου και 1000 μπραβο σου που την βρισκεις με τα απλα κανονικα μπουρδελα και εισαι και χαρουμενος και ικανοποιημενος
απο εκει και περα προς τι ολο αυτο το κατεβατο??????
ειναι σαν να κατσω εγω που κανω τις διακοπες μου παντα σε ξενοδοχειο να ασχολειθω με εναν ιδιοκτητη camping και να του τι λεω γιατι το ενα ειναι ετσι και γιατι το αλλο ειναι αλλιως
παραλογο δεν ειναι??????
οσο για τα εστιατορια που λες........
εχω υποψην μου τουλαχιστον 5-10 εστιατορια που αν πας εκει με σκοπο να κατσεις 6ωρο στο 3ωρο 4ωρο επανω θα ερθει ο σερβιτορος και θα σου πει ευγενικα "συγνωμη αλλα πρεπει να φυγετε το τραπεζι ειναι κλεισμενο σε 1 ωρα"
Είσαι σοφός!!!!
Σίγουρα οι τιμές θα πρέπει να είναι κατα πολύ χαμηλότερες.
Στην εποχή μας 40-50 για μια ριξιά είναι πααααααάρα πολλά!!!
Με τους μισθούς των 400 που επίκεινται τα στούντιος θα πρέπει να απευθύνονται στα golden boys των Σευχελών, και μάλλον να μετακομίσουν εκεί!!! ;)
τι να σου πω μωρο
εν μερη εχεις δικιο
απο την αλλη εγω σημερα εκανα μια εκδρομη στη χαλκιδα και τραπεζι σε καφετερια και ψαροταβερνα δεν εβρισκες ουτε με μεσον :-
απο την αλλη συγουρα υπαρχει κριση και ο καθενας ξεχωριστα καλο ειναι να κανει τον προγραμματισμο του που ξοδευει και που οχι και παλι θα ζει αξιοπρεπεστατα
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα καθορισει το ποσο θα πληρωθει μια επαγγελματιας
στη τελικη για το ποσο θα ξαπλωνει μια κοπελα ειναι αποφαση δικη της και κανονος πελατη της ;)
:o :o :o :oΚαλά η κυρία στουντιάρχης είναι και η πρώτη στην προβολή www.adoos.gr/post/19971691/sexy_koritsia_gia_ola_ta_gousta]Sexy koritsia gia ola ta gousta [/url]πέραν των άλλων!!!
ελα ρε συ μπραβο
δεν τοχω ανοιξει εγω παντως
αφου αν ειμουν εγω θα εβαζα τις νεες φωτος της μαρινας και δεν θα εβαζα καθολου τη νικολ που εχει φυγει απο το μαγαζι εδω και 5 μηνες
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νομιζω οτι αν το δουμε καθαρα σε ορους αγορας, εχεις δικιο...δεν ξερω μωρο μου γιαυτο που λες αλλα εγω οσες φορες εχω κατσει και εχω συγκρινει τις τιμες μας σε διαφορα προγραμματα πχ 69, αυταρχικο, φουλ σε σχεση με διαφορα studio ειμαστε πιο φτηνα ;)
πολλες φορες διπλα απο ενα ακριβο και καλο εστιατοριο θα δεις και ενα σουβλατζιδικο
και τα 2 σερβιρουν φαγητο και τα 2 εχουν τον κοσμο τους
το θεμα ειναι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που απλα τρως για να χορτασεις και να βγαλεις την φυσικη σου ανανγκη?
ή τρως για την γευση και για να ικανοποιησεις τον ουρανισκο σου?
τι το κουραζεις?
δικαιωμα σου και 1000 μπραβο σου που την βρισκεις με τα απλα κανονικα μπουρδελα και εισαι και χαρουμενος και ικανοποιημενος
ειναι σαν να κατσω εγω που κανω τις διακοπες μου παντα σε ξενοδοχειο να ασχολειθω με εναν ιδιοκτητη camping και να του τι λεω γιατι το ενα ειναι ετσι και γιατι το αλλο ειναι αλλιως
παραλογο δεν ειναι??????
εχω υποψην μου τουλαχιστον 5-10 εστιατορια που αν πας εκει με σκοπο να κατσεις 6ωρο στο 3ωρο 4ωρο επανω θα ερθει ο σερβιτορος και θα σου πει ευγενικα "συγνωμη αλλα πρεπει να φυγετε το τραπεζι ειναι κλεισμενο σε 1 ωρα"
τι να σου πω μωρο
εν μερη εχεις δικιο
απο την αλλη εγω σημερα εκανα μια εκδρομη στη χαλκιδα και τραπεζι σε καφετερια και ψαροταβερνα δεν εβρισκες ουτε με μεσον :-
απο την αλλη συγουρα υπαρχει κριση και ο καθενας ξεχωριστα καλο ειναι να κανει τον προγραμματισμο του που ξοδευει και που οχι και παλι θα ζει αξιοπρεπεστατα
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα καθορισει το ποσο θα πληρωθει μια επαγγελματιας
στη τελικη για το ποσο θα ξαπλωνει μια κοπελα ειναι αποφαση δικη της και κανονος πελατη της ;)
μπορεις να χρεωνεις οσο θελεις (ειτε πολυ ειτε λιγο)
αν αρχισεις να βαρας μυγες θα ριξεις τιμες, αν η ουρα φτανει στην αχαρνων θα ανεβασεις...
αγορα υπαρχει... δε πουλας νερο στην ερημο...
αν σου δουλευει το μιγμα υπηρεσιες-τιμη, το κρατας
:o :o :o :o
ελα ρε συ μπραβο
δεν τοχω ανοιξει εγω παντως
αφου αν ειμουν εγω θα εβαζα τις νεες φωτος της μαρινας και δεν θα εβαζα καθολου τη νικολ που εχει φυγει απο το μαγαζι εδω και 5 μηνες
Εδώ όμως δεν παίζεσαι!!!
www.kanonitv.gr/2011/04/blog-post_16.html]Συνέντευξη Αντζελα: Δεν υπάρχει κάτι στο σεξ που να μην είμαι εξπερ! [/url]
Τελικά αδικείσαι ώς στουντιοάρχις...
JVC
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στο μεταξουργειο υπαρχουν μπουρδελακια με 15 ευρω αλλα ειναι λιγο ρισκο η κατασταση και οι γκομενες δεν αξιζουν,μερικες δεν παιρνουν και μετρα ασφαλειας,αν σου επιτρεψει σεξ χωρις καποτα αυτο σου φερνει ερωτηματικα,ακουσα και για μαυρες που ειναι φορεις HIV γι αυτο προσοχη.......τα στουντιο ειναι πιο ακριβα απο τα μπουρδελα,τι να κανουμε??? το θεμα ειναι να πιασουν τοπο τα λεφτα μας...
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
τι το κουραζεις?
παραλογο δεν ειναι??????
Συγνώμη κ. Άντζελα,
Δεν ήθελα να σας χαλάσω τον πολύτιμο χρόνο σας. Καί πολύ περισσότερο δεν ήθελα να σπαταλήσω τον χώρο σας στο νήμα αυτό.
(Βέβαια, αν 6 γραμμές τις θεωρείς "κατεβατό" έχεις πρόβλημα αντίληψης του χώρου/ποσότητας ή πρόβλημα έκφρασης.)
Βλέπετε, νόμιζα ότι σε αυτό τον διαδικτυακό χώρο αλλά καί στο νήμα αυτό μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι.
Αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους, όπως τόσο καλά καταφέρνεις εσύ.
Ειλικρινά, δεν γνώριζα ότι ήταν μόνο για πελάτες και θαυμαστές σου. Εκτός από "Συγχαρητήρια" δεν δέχεσαι τίποτα άλλο ? ? ?
Συγνώμη, δεν θα ξανακάνω αντίλογο μαζί σου, μην με μαλώσεις. . . . . .
Αλλά αντί να είσαι τόσο δυσκοίλια, μπορείς να απαντήσεις, όχι σε μένα αλλά στον Συνάδελφο που ρώτησε ακριβώς τα ίδια χωρίς να πάρει απάντηση.
Είναι ένα εύλογο ερώτημα, που μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.
Όσο για το ΠΟΥ θα γράφω αλλά και ΠΟΥ θα προσφέρω το υστέρημα μου, είσαι η τελευταία που θα ρωτήσω. με το συμπάθιο δηλαδή.
Στο κάτω-κάτω με γνωρίζεις προσωπικά για να ξέρεις άν έχω έρθει στο μαγαζί σου ή αν πηγαίνω και σε άλλα στούντιο ? ??
Με αυτό το κριτήριο απαντάς/ασχολείσαι με τα μέλη/επισκέπτες της ιστοσελίδας ? ? ?
Σχετικά με την απάντηση σου ότι γνωρίζεις 5-10 εστιατόρια, μπροστά στα 500 που υπάρχουν στην Αττική δεν μου λέει κάτι.
Γιαυτό, άσε τα εστιατόρια και απάντα στο προκείμενο.
Αν θές, φυσικά. Δεν σε βιάζει κανένας.
Περαστικά σου
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Συγνώμη κ. Άντζελα,
Δεν ήθελα να σας χαλάσω τον πολύτιμο χρόνο σας. Καί πολύ περισσότερο δεν ήθελα να σπαταλήσω τον χώρο σας στο νήμα αυτό.
(Βέβαια, αν 6 γραμμές τις θεωρείς "κατεβατό" έχεις πρόβλημα αντίληψης του χώρου/ποσότητας ή πρόβλημα έκφρασης.)
Βλέπετε, νόμιζα ότι σε αυτό τον διαδικτυακό χώρο αλλά καί στο νήμα αυτό μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι.
Αρκεί να μην προσβάλουμε τους άλλους, όπως τόσο καλά καταφέρνεις εσύ.
Ειλικρινά, δεν γνώριζα ότι ήταν μόνο για πελάτες και θαυμαστές σου. Εκτός από "Συγχαρητήρια" δεν δέχεσαι τίποτα άλλο ? ? ?
Συγνώμη, δεν θα ξανακάνω αντίλογο μαζί σου, μην με μαλώσεις. . . . . .
Αλλά αντί να είσαι τόσο δυσκοίλια, μπορείς να απαντήσεις, όχι σε μένα αλλά στον Συνάδελφο που ρώτησε ακριβώς τα ίδια χωρίς να πάρει απάντηση.
Είναι ένα εύλογο ερώτημα, που μπορεί να ενδιαφέρει και άλλους.
Όσο για το ΠΟΥ θα γράφω αλλά και ΠΟΥ θα προσφέρω το υστέρημα μου, είσαι η τελευταία που θα ρωτήσω. με το συμπάθιο δηλαδή.
Στο κάτω-κάτω με γνωρίζεις προσωπικά για να ξέρεις άν έχω έρθει στο μαγαζί σου ή αν πηγαίνω και σε άλλα στούντιο ? ??
Με αυτό το κριτήριο απαντάς/ασχολείσαι με τα μέλη/επισκέπτες της ιστοσελίδας ? ? ?
Σχετικά με την απάντηση σου ότι γνωρίζεις 5-10 εστιατόρια, μπροστά στα 500 που υπάρχουν στην Αττική δεν μου λέει κάτι.
Γιαυτό, άσε τα εστιατόρια και απάντα στο προκείμενο.
Αν θές, φυσικά. Δεν σε βιάζει κανένας.
Περαστικά σου
νομιζω σου απαντησα πιο πριν πολυ πιο ευγενικα
μου εισαι τελειος αδιαφορος κουραστικος και περιττος
ποσο περισσοτερο πιστευεις οτι θα ασχολειθω μαζι σου?
Τωρα στο studio Ελενη + Μαρινα
www.imagerous.com/] [/URL]
Κιτρινιάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Άντζελα μου καλή σου μέρα,
την επόμενη βδομάδα θα έχεις καμιά βάρδια μιας και θα ανέβω Αθήνα να δω κι από κοντά αυτές τις εκπληκτικές αλλαγές που έχεις κάνει? :-*
την επόμενη βδομάδα θα έχεις καμιά βάρδια μιας και θα ανέβω Αθήνα να δω κι από κοντά αυτές τις εκπληκτικές αλλαγές που έχεις κάνει? :-*
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Άντζελα μου καλή σου μέρα,
γειασου μωρο μου
την επομενη εβδομαδα μαλλον οχι δεν θα δουλευω :-
Καλημερα και Καλη Μ.Βδομαδα στα ομορφες του Οριενταλ
λογω της Νηστειας της Μ.ΒΔΟΜΑΔΑΣ : δεν θα περασω απο το μαγαζι που ειπαμε στο ΠΜ !
θα σκασω μουρη το 3μερο ΠΣΚ της Πρωτομαγιας {του Θωμα} !!!
Ευχομαι σε ολες καλη Μ.Βδομαδα και Καλο Πασχα
καλημερα μωρο μου
καλυτερα βρε αφου νυστευεις κοιτα να αποτοξινωθεις απο τα παντα ;)
τι τριημερο μαναρι......
κυριακη πεφτει φετος η αργια :-
Το απογευμα στο studio Aλεξανδρα Αλίκη
amadeus_gr
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 101
- Like
- 2.078
- Πόντοι
- 8.175
νομιζω σου απαντησα πιο πριν πολυ πιο ευγενικα
μου εισαι τελειος αδιαφορος κουραστικος και περιττος
ποσο περισσοτερο πιστευεις οτι θα ασχολειθω μαζι σου?
Αγαπητή κόμισσα,
Θα ασχοληθείς μαζί μου όσο σου επιβάλει ο επαγγελματισμός σου, άν έχεις.
Γιατί από χαρακτήρα σε βλέπω τι είσαι από το ύφος που απαντάς.
Λυπάμαι που είμαι λίγο χαζός, αλλά την ευγένειά σου δεν την κατάλαβα μετά το κατεβατό μου, που σου σπαταλά το χρόνο με παράλογες ερωτήσεις.
Όσο για το άν οι εν λόγω απορίες είναι αδιάφορες και περιττές για σένα και σου είναι πολύ δύσκολο να τις ξεκαθαρίσεις με ένα ναι ή όχι, τότε ειλικρινά σε λυπάμαι.
Μπορεί σαν επιχειρηματικό μυαλό να σκίζεις και να παρέχεις υπηρεσίες δυσεύρετες (αν και τα καλά σχόλια κατά κόρον είναι για τις κοπέλες σου και ΌΧΙ για σένα), από επαγγελματισμό και χαρακτήρα είσαι για . . . . . . . . . .
Δεν πειράζει, κάτι τέτοιοι σαν και εσένα έχετε το ακαταλόγιστο.
Είμεθα μεγαλόκαρδοι!
Au revoir ! ! !
εγώ νομίζω οτι το θέμα με τις τιμές το έχουμε σκίσει και δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να γράφουμε εδώ αντί για το άλλο τόπικ που υπάρχει στο φόρουμ σχετικά με τις στουντιοτιμές. Στην τελική δεν ευθύνεται η Αντζελα για την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο ούτε καθορίζει τις τιμές η ίδια, ούτε είναι αναγκασμένη να ξαναλέει τα ίδια και τα ίδια ανα μερικούς μήνες. Δεν μιλάω φυσικά εκ μέρους της (δεν είμαι ο δικηγόρος της) αλλα ως αναγνώστης του τόπικ κουράζομαι να διαβάζω πόστς που ανακυκλώνουν τα ίδια πράγματα.
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
Καλησπερα μωρο μου μετα απο νηστεια και απο το πολυ αρνι και ολα τα εδεσματα πρεπει να χασουμε τα κιλα που θα βαλουμε με το τρεις μερες για αυτο το ειπα 3μερο..καλημερα μωρο μου
καλυτερα βρε αφου νυστευεις κοιτα να αποτοξινωθεις απο τα παντα ;)
τι τριημερο μαναρι......
κυριακη πεφτει φετος η αργια :-
τριημερο αποτοξινωσης με επρεπε να στο λεγα ...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αγαπητή κόμισσα,
Θα ασχοληθείς μαζί μου όσο σου επιβάλει ο επαγγελματισμός σου, άν έχεις.
Γιατί από χαρακτήρα σε βλέπω τι είσαι από το ύφος που απαντάς.
Λυπάμαι που είμαι λίγο χαζός, αλλά την ευγένειά σου δεν την κατάλαβα μετά το κατεβατό μου, που σου σπαταλά το χρόνο με παράλογες ερωτήσεις.
Όσο για το άν οι εν λόγω απορίες είναι αδιάφορες και περιττές για σένα και σου είναι πολύ δύσκολο να τις ξεκαθαρίσεις με ένα ναι ή όχι, τότε ειλικρινά σε λυπάμαι.
Μπορεί σαν επιχειρηματικό μυαλό να σκίζεις και να παρέχεις υπηρεσίες δυσεύρετες (αν και τα καλά σχόλια κατά κόρον είναι για τις κοπέλες σου και ΌΧΙ για σένα), από επαγγελματισμό και χαρακτήρα είσαι για . . . . . . . . . .
Δεν πειράζει, κάτι τέτοιοι σαν και εσένα έχετε το ακαταλόγιστο.
Είμεθα μεγαλόκαρδοι!
Au revoir ! ! !
για ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεσαι?
σε φτυνουν δεν βρεχει
οποτε μην κολας γιατι ετσι κανουν οι γυναικουλες
οσο γιαυτο
το ξερω οτι σαρεσει και το κρυβεις πισω απο τα κομπλεξ σου
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
kalispera se olous pistevo na min nistevoun oli i antres giati tha minoun oles i ginekes agamites mia evdhomadha einai poli kai den tha anteksoume pola filia pedhia :-* :-* :-*
osie.0909
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 66
Γειά σου όμορφη!
τώρα εγώ που απορίες δεν έχω, έχω πρόβλημα;
να κοιταχτώ που καταλαβαίνω πως τις τιμές τις διαμορφώνει μόνο η αγορά;
να κάνω κάτι που πιστεύω ότι η Άντζελα προσφέρει αυτό το προϊόν, σε αυτό το χώρο, σε αυτή τη τιμή αλλά δεν αναγκάζει κανέναν να γίνει πελάτης;
Πιστεύεις ότι η τιμή είναι δυσανάλογη με το προϊόν; Δεν πας! Δεν έχεις φράγκα για εκεί; Δεν πας!
Απ΄την άλλη αν έχω 10 φράγκα στη τσέπη μου και το ταξίδι με αεροπλάνο κοστίζει 15, θα πάω με λεωφορείο.
έχω ξαναπεί και παλιότερα πως βλεφαριάζω ένα EVO αλλά δεν μου βγαίνουν τα χρήματα, τι να κάνω να συμβιβαστώ με το NISSAN που έχω (και δεν χρησιμοποιώ αφού κυκλοφορώ με μηχανή) ή να πω στη MITSUBISHI να ρίξει τις τιμές; ένα απλό αμάξι με 4 ρόδες είναι γμτ, λες να έχει διαφορά από τα άλλα;
τώρα εγώ που απορίες δεν έχω, έχω πρόβλημα;
να κοιταχτώ που καταλαβαίνω πως τις τιμές τις διαμορφώνει μόνο η αγορά;
να κάνω κάτι που πιστεύω ότι η Άντζελα προσφέρει αυτό το προϊόν, σε αυτό το χώρο, σε αυτή τη τιμή αλλά δεν αναγκάζει κανέναν να γίνει πελάτης;
Πιστεύεις ότι η τιμή είναι δυσανάλογη με το προϊόν; Δεν πας! Δεν έχεις φράγκα για εκεί; Δεν πας!
Απ΄την άλλη αν έχω 10 φράγκα στη τσέπη μου και το ταξίδι με αεροπλάνο κοστίζει 15, θα πάω με λεωφορείο.
έχω ξαναπεί και παλιότερα πως βλεφαριάζω ένα EVO αλλά δεν μου βγαίνουν τα χρήματα, τι να κάνω να συμβιβαστώ με το NISSAN που έχω (και δεν χρησιμοποιώ αφού κυκλοφορώ με μηχανή) ή να πω στη MITSUBISHI να ρίξει τις τιμές; ένα απλό αμάξι με 4 ρόδες είναι γμτ, λες να έχει διαφορά από τα άλλα;