δεν ξερω μωρο μου γιαυτο που λες αλλα εγω οσες φορες εχω κατσει και εχω συγκρινει τις τιμες μας σε διαφορα προγραμματα πχ 69, αυταρχικο, φουλ σε σχεση με διαφορα studio ειμαστε πιο φτηνα ;
δεν τα λες καλα...αν εξαιρεσω το 69, σε τι αλλο ειστε πιο φτηνοι????και σε σχεση με ποιο studio????
πολλες φορες διπλα απο ενα ακριβο και καλο εστιατοριο θα δεις και ενα σουβλατζιδικο
και τα 2 σερβιρουν φαγητο και τα 2 εχουν τον κοσμο τους
το θεμα ειναι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που απλα τρως για να χορτασεις και να βγαλεις την φυσικη σου ανανγκη?
ή τρως για την γευση και για να ικανοποιησεις τον ουρανισκο σου?
ρε συ amadeus ειλικρινα τωρα.........
γιατι σπαταλας στο χρονο σου και τον δικο μου μαζι?
αφου ουτε εχεις ερθει ουτε και προκειτε να ερθεις ποτε στο studio.....
τι το κουραζεις?
δικαιωμα σου και 1000 μπραβο σου που την βρισκεις με τα απλα κανονικα μπουρδελα και εισαι και χαρουμενος και ικανοποιημενος
απο εκει και περα προς τι ολο αυτο το κατεβατο??????
ειναι σαν να κατσω εγω που κανω τις διακοπες μου παντα σε ξενοδοχειο να ασχολειθω με εναν ιδιοκτητη camping και να του τι λεω γιατι το ενα ειναι ετσι και γιατι το αλλο ειναι αλλιως
παραλογο δεν ειναι??????
οσο για τα εστιατορια που λες........
εχω υποψην μου τουλαχιστον 5-10 εστιατορια που αν πας εκει με σκοπο να κατσεις 6ωρο στο 3ωρο 4ωρο επανω θα ερθει ο σερβιτορος και θα σου πει ευγενικα "συγνωμη αλλα πρεπει να φυγετε το τραπεζι ειναι κλεισμενο σε 1 ωρα"
τι να σου πω μωρο
εν μερη εχεις δικιο
απο την αλλη εγω σημερα εκανα μια εκδρομη στη χαλκιδα και τραπεζι σε καφετερια και ψαροταβερνα δεν εβρισκες ουτε με μεσον :-
απο την αλλη συγουρα υπαρχει κριση και ο καθενας ξεχωριστα καλο ειναι να κανει τον προγραμματισμο του που ξοδευει και που οχι και παλι θα ζει αξιοπρεπεστατα
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα καθορισει το ποσο θα πληρωθει μια επαγγελματιας
στη τελικη για το ποσο θα ξαπλωνει μια κοπελα ειναι αποφαση δικη της και κανονος πελατη της ;)
:o :o :o :o
ελα ρε συ μπραβο
δεν τοχω ανοιξει εγω παντως
αφου αν ειμουν εγω θα εβαζα τις νεες φωτος της μαρινας και δεν θα εβαζα καθολου τη νικολ που εχει φυγει απο το μαγαζι εδω και 5 μηνες