Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
κάτσε ρε φίλε, ποιός τρέχει πίσω απο ποιόν; Εγώ είμαι παλιός πελάτης του στούντιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο το τι μου έχουν προσφέρει εκεί και οι κοπέλες αλλα και η Αντζελα σαν ιδιοκτήτρια. Δεν έχω κλάψει ούτε ένα € εκεί μεσα, οπότε γιατι να μήν τους υποστήριζω; Το τί θέματα υπάρχουν με τους υπολοίπους βέβαια δεν με αφορούν.

Δεν ήταν για σένα αυτό . .  . . . .

Αλλά δεν χρειάζεται η Άντζελα δικηγόρους.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Δεν ήταν για σένα αυτό . .  . . . .

Αλλά δεν χρειάζεται η Άντζελα δικηγόρους.

οκ σόρρυ τότε.
δεν είναι θεμα δικηγορίας αλλα προσωπικά εχω κουραστεί απο τέτοιες συζητήσεις. Κάθε δύο-τρείς μήνες μπάινει κάποιος και αρχίζει να σχολιάζει τις τιμές, οτι είναι ακριβά, ότι είναι κοροϊδία κ.α. και αμεσως η Αντζελα, απαντάει σχετικα προβάλλοντας επιχειρήματα γιατι δεν μπορούν να μειώσουν τις τιμες κ.α. Οκ δεν θέλω να κατσω να αναλύσω ποιός εχει δίκιο ή όχι (οι απόψεις μου περι του θέματος υπάρχουν στο ανάλογο τόπικ) αλλα το θεωρώ ανούσιο και κουράστικό, ειδικά όταν:

1. Υπάρχει ενα αναλογο τόπικ στο φόρουμ οπου μπορούμε να συζητήσουμε για το θέμα αυτό
2. εχει ξανασυζητηθεί δεκαδες φορές.

στην τελική όπως πολύ σωστα αναφέρθηκε και απο αλλους δεν είναι υποχρεωτικό να έρθει κάποιος, εφόσον νομίζει οτι η σχέση προσφερόμενης υπηρεσίας/τίμης είναι δυσανάλογη.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
δεν ξερω μωρο μου γιαυτο που λες αλλα εγω οσες φορες εχω κατσει και εχω συγκρινει τις τιμες μας σε διαφορα προγραμματα πχ 69, αυταρχικο, φουλ σε σχεση με διαφορα studio ειμαστε πιο φτηνα ;
δεν τα λες καλα...αν εξαιρεσω το 69, σε τι αλλο ειστε πιο φτηνοι????και σε σχεση με ποιο studio????

πολλες φορες διπλα απο ενα ακριβο και καλο εστιατοριο θα δεις και ενα σουβλατζιδικο
και τα 2 σερβιρουν φαγητο και τα 2 εχουν τον κοσμο τους
το θεμα ειναι εσυ εισαι απο τους ανθρωπους που απλα τρως για να χορτασεις και να βγαλεις την φυσικη σου ανανγκη?
ή τρως για την γευση και για να ικανοποιησεις τον ουρανισκο σου?

ρε συ amadeus ειλικρινα τωρα.........
γιατι σπαταλας στο χρονο σου και τον δικο μου μαζι? :think:
αφου ουτε εχεις ερθει ουτε και προκειτε να ερθεις ποτε στο studio.....
τι το κουραζεις?
δικαιωμα σου και 1000 μπραβο σου που την βρισκεις με τα απλα κανονικα μπουρδελα και εισαι και χαρουμενος και ικανοποιημενος
απο εκει και περα προς τι ολο αυτο το κατεβατο??????
ειναι σαν να κατσω εγω που κανω τις διακοπες μου παντα σε ξενοδοχειο να ασχολειθω με εναν ιδιοκτητη camping και να του τι λεω γιατι το ενα ειναι ετσι και γιατι το αλλο ειναι αλλιως
παραλογο δεν ειναι??????
οσο για τα εστιατορια που λες........
εχω υποψην μου τουλαχιστον 5-10 εστιατορια που αν πας εκει με σκοπο να κατσεις 6ωρο στο 3ωρο 4ωρο επανω θα ερθει ο σερβιτορος και θα σου πει ευγενικα "συγνωμη αλλα πρεπει να φυγετε το τραπεζι ειναι κλεισμενο σε 1 ωρα"

τι να σου πω μωρο
εν μερη εχεις δικιο
απο την αλλη εγω σημερα εκανα μια εκδρομη στη χαλκιδα και τραπεζι σε καφετερια και ψαροταβερνα δεν εβρισκες ουτε με μεσον :-
απο την αλλη συγουρα υπαρχει κριση και ο καθενας ξεχωριστα καλο ειναι να κανει τον προγραμματισμο του που ξοδευει και που οχι και παλι θα ζει αξιοπρεπεστατα
αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα καθορισει το ποσο θα πληρωθει μια επαγγελματιας
στη τελικη για το ποσο θα ξαπλωνει μια κοπελα ειναι αποφαση δικη της και κανονος πελατη της ;)
:o :o :o :o
:2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε συ μπραβο :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
δεν τοχω ανοιξει εγω παντως
αφου αν ειμουν εγω θα εβαζα τις νεες φωτος της μαρινας και δεν θα εβαζα καθολου τη νικολ που εχει φυγει απο το μαγαζι εδω και 5 μηνες

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Εγώ δεν ρώτησα/σχολίασα τις τιμές.

Αλλά ΤΙ περιλαμβάνει σε αυτές και κυρίως στο "duo".

Αυτά.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
δεν μας τα λες καλα...αν εξαιρεσω το 69, τι εχετε πιο κατω και σε σχεση με ποιο studio?μπορω να σου αναφερω αρκετα studio με σαφως χαμηλοτερες τιμες απο εσας!!εσυ μπορεις να μου αναφερεις πανω απο 5 studio που εχουν υψηλοτερες τιμες απο εσενα?δε νομιζω...
οσο για το αυταρχικο, δεν ειναι η πλειοψηφια που το προτιμουν, οποτε κακως το αναφερεις κατα την γνωμη μου.90 ευρω για ελευθερο στοματικο ειναι παρα πολλα...μονο 2-3 studio εχουν αυτες τις τιμες.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
άντε πάλι...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
διάβασα πράματα΄καί απόψεις  από μέλη πού είναι χρόνια στό σαιτ πού ειλικρινά δέν τά περίμενα από τά συγκεκριμένα μέλη..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΤΖΕΛΑ
τέλος πάντων άν καί μέ κάνατε νά τραβάω τά μαλιά μου τό μόνο πού θά γράψω είναι τό εξής...

ΤΟ ΦΥΛΗΣ 104 είναι ΦΤΗΝΟ  αναλογικά μέ αυτά πού προσφέρουν τά υπόλοιπα στούντιο πού χρεώνουν τά ίδια χρήματα
η άν θέλετε άλλη διατύπωση
τά άλλα στούντιο θάπρεπε νά χρεώνουν 30 μέ σαράντα ευρώ....
γιά όλους σχεδόν  τούς λόγους πού έχουν γραψει στην κριτική τους 10δες μέλη,
εγώ προσωπικά δέν έγραψα κριτική διότι είναι περιτή..
μέ καλύπτουν απόλυτα όλα σχεδόν τά καλά πούχουν γραφτεί ..

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
σε μερικους εδω εχει δημιουργηθει η εντυπωση,λανθασμενα κατα την γνωμη μου,οτι η αντζελα εχει το καλυτερο και πλεον επαγγελαμτικο στουντιο στην πολη.

ομολογω οτι εχει κανει μερικα πολυ καλα βηματα.

ο τροπος ομως με τον οποιο βλεπω οτι αντιμετωπιζει τον αμαντεους,εντελως απαξιωτικα,μου θυμιζει τσατσα που σε βριζει επειδη δεν περασες με την πουτανα που δουλευει στο μαγαζι της.

δεν νομιζω οτι εισαι πελατης οποτε αντε γαμησου και μην γραφεις και πολλα γιατι μου χαλας το ομοεφο θρεντ που εχουν φτιαξει οι αγαπουληδες,τσουπ και ο osie, που ερχονται στο μπουρδελο μου.

επαγγελματισμος για τον πουτσο δλδ.

παλι καλα που δεν τον αρχισες και στα καλιαρντα.

δωσε  αμαντεους γιατι εγω βαριεμαι.

oυτε εσυ kokologno μου εισουν ποτε πελατης του studio
και ειμουν και συγουρη οτι δεν θα γινεις και ποτε
μετα απο αυτο το ποστ σου ομως
και ξεροντας-βλεποντας-διαβαζοντας οτι εχεις το βιτσιο οπου φτυνεις να πηγαινεις μετα να γλυφεις (ή μαλλον να πληρωνεις)
ειμαι συγουρη οτι επιτελους θα ερθεις και σε μας σαν πελατης
καλα να περασεις ;)

οσο για το αν υπαρχει κοσμος που θεωρει το studio μας καλυτερο.....
υπαρχει και το ξυδι

μαθε πρωτα να ποσταρεις με το σωστο προφιλ και να μην τα κανεις θαλασσα εκθετοντας κοσμο που σε εμπιστευεται για μια δουλεια
και γελα μετα
εγω παντως ξεκαρδιστικα μολις το ειδα :2funny:
δες το πμ σου
ειδικα εσυ μην το συνεχιζεις...............

Μάλιστα,

Είπες τις μαλακίες σου, το γνωστό ποιηματάκι δηλαδή, και ξελάφρωσες.

Πραγματικά με στεναχώρησαν αυτά που είπες και έβαλα το καναρίνι μου να κλάψει! Ήταν πράγματι πολύ δύσκολα αλλά . . . . . .

Δεν θα το συνεχίσω, γιατί σου δίνω και αξία.
Οπότε σαν άντρας που είμαι και με τα αρχίδια ακλάδευτα (το αντίθετο με σένα) θα φερθώ σαν πραγματικός gentleman και δεν θα πέσω τόσο χαμηλά όσο εσύ και να λερωθώ από τον σκατο-χαρακτήρα σου.

Το αντίθετο, λόγω των Ημερών και μιας που το επαγγέλλεσαι κιόλας θα σου ευχηθώ ολόψυχα : Άντε σύρε και γαμήσου!

χανουμε την υπομονη μας και βριζουμε κυριε gentleman? :2funny:
τελικα βγαινεις πολυ ευκολα απο τα ρουχα σου ακριβος σαν τις γυναικουλες
μαλλον σου ταιριαζει και σενα να τα κλαδεψεις αφου ετσι κι αλλιως αχρειαστα σου ειναι
για να εχεις ομως τετοιο αποτελεσμα δεν στο εγγυουμαι
www.imagerous.com/] [/URL]

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Σου αρέσει και σένα το ….μαλλιοτράβηγμα …………………..ατιμούλικο!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
www.imagerous.com/] [/URL]

Ας ειναι καλα το Photoshop εγω σου κανω τον λιλα να μοιαζει George Clooney

εσυ τα κανεις ολα αυτα :o :o :o :o :o?????????
ε τοτε μη  το αφηνεις ετσι εχει πολυ ψωμι αυτη η τεχνη εδω στο bourdela
αρκει να εισαι επαγγελματιας και οχι αεριτζης (δεν παει για σενα αυτο ;))
οσο για μενα ελα να με δεις απο κοντα 
τους πελατες μου αλλωστε τους εχω κερδισει πολυ πριν το ιντερνετ ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι ασχολεισε ρε αντζελα.... πραγματικα... γελαω με ολα αυτα...

αυτη η εξυπναδα του ελληνδα δεν εχει τελος..

οπως ειχες πει ο χρονος σου ειναι πολυτιμος...

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
διάβασα πράματα΄καί απόψεις  από μέλη πού είναι χρόνια στό σαιτ πού ειλικρινά δέν τά περίμενα από τά συγκεκριμένα μέλη..ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΤΖΕΛΑ
τέλος πάντων άν καί μέ κάνατε νά τραβάω τά μαλιά μου τό μόνο πού θά γράψω είναι τό εξής...

ΤΟ ΦΥΛΗΣ 104 είναι ΦΤΗΝΟ  αναλογικά μέ αυτά πού προσφέρουν τά υπόλοιπα στούντιο πού χρεώνουν τά ίδια χρήματα
η άν θέλετε άλλη διατύπωση
τά άλλα στούντιο θάπρεπε νά χρεώνουν 30 μέ σαράντα ευρώ....
γιά όλους σχεδόν  τούς λόγους πού έχουν γραψει στην κριτική τους 10δες μέλη,
εγώ προσωπικά δέν έγραψα κριτική διότι είναι περιτή..
μέ καλύπτουν απόλυτα όλα σχεδόν τά καλά πούχουν γραφτεί ..
δηλαδη κατα την γνωμη σου, απο την στιγμη που τα αλλα studio εχουν αυτες τις τιμες και το Φ104 ειναι φτηνο κατα την γνωμη σου, τι τιμες θα επρεπε να εχει?το απλο να ξεκιναει απο 60-70 ευρω για παραδειγμα?το ελ. στοματικο στα 100?το 69 στα 80?για διευκρινησε μας τι τιμες θα μπορουσαν να βαλουν στο 104...?

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
γιατι το παιδευουν ορισμενοι σαν μικρα παιδια??το στουντιο ειναι επιχειρηση εχει μια πολιτικη στις τιμες και στις υπηρεσιες.σαρεσει??πας!δεν σαρεσει δεν πας!τοσο απλα.δηλ πρεπει ο καθε amadeus να επιβαλει κανονες σετην επίχειρηση του αλλου??και εν πασει περιπτωση μια υπενθυμιση στον καθε amadeus.η σελιδα δεν ασχολειται η συγκεκριμενη με τους τιμοκαταλογους οκ??πατε στα θεματα που αναφερονται στις τιμες και μην μας κουραζεται ολους τους αλλους εδω μεσα.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
γιατι το παιδευουν ορισμενοι σαν μικρα παιδια??το στουντιο ειναι επιχειρηση εχει μια πολιτικη στις τιμες και στις υπηρεσιες.σαρεσει??πας!δεν σαρεσει δεν πας!τοσο απλα.δηλ πρεπει ο καθε amadeus να επιβαλει κανονες σετην επίχειρηση του αλλου??και εν πασει περιπτωση μια υπενθυμιση στον καθε amadeus.η σελιδα δεν ασχολειται η συγκεκριμενη με τους τιμοκαταλογους οκ??πατε στα θεματα που αναφερονται στις τιμες και μην μας κουραζεται ολους τους αλλους εδω μεσα.
μπορει απλα ο καθε amadeus να θελει να σας ανοιξει τα ματια...το σκεφτηκες αυτο?μαλλον οχι...

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
μπορει απλα ο καθε amadeus να θελει να σας ανοιξει τα ματια...το σκεφτηκες αυτο?μαλλον οχι...
εξυπνε αυτα αλλου...ετσι δεν ειμαστε αβγαλτα μωρακια...ολοι εχουμε την πορεια μας στα κοκκινα φαναρια...ελεος δηλ περιμεναμε εσας να μας ανακαλυψετε τον τροχο!

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
χανουμε την υπομονη μας και βριζουμε κυριε gentleman? :2funny:
τελικα βγαινεις πολυ ευκολα απο τα ρουχα σου ακριβος σαν τις γυναικουλες
μαλλον σου ταιριαζει και σενα να τα κλαδεψεις αφου ετσι κι αλλιως αχρειαστα σου ειναι
για να εχεις ομως τετοιο αποτελεσμα δεν στο εγγυουμαι

Δυστυχώς για σένα: Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Απ'έξω κούκλα & από μέσα πανούκλα.
Απορώ γιατί χρησιμοποιείς τόσο συχνά την λέξη "γυναικούλα".
Μιλάς τόσο απαξιωτικά για την πραγματική σου φύση.
Πλέον και επίσημα είσαι γυναίκα και αντί να είσαι περήφανη γιαυτό, μιλάς με χολή & όξος (πνεύμα των ημερών) ........
Αν δεν έχεις εσύ η ίδια αυτοσεβασμό, κλαύτα Χαράλαμπε!

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
εξυπνε αυτα αλλου...ετσι δεν ειμαστε αβγαλτα μωρακια...ολοι εχουμε την πορεια μας στα κοκκινα φαναρια...ελεος δηλ περιμεναμε εσας να μας ανακαλυψετε τον τροχο!
και που ξερεις την δικη μου πορεια...εισαι πολυ μικρος ηλικιακα...αστο...??αστο, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.οποιος εχει μυαλο, σκεφτεται και κρινει...

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175

Αφού ακόμα δεν έχεις καταλάβει γιατί διαπληκτίζομαι με την Άντζελα, τι πετάγεσαι σαν τον κόκορα ?  ?

Από την στιγμή που αναφέρεσαι στο username μου, μάθε πρώτα τι παίζει. . . . .

Έλεος με τον κάθε δικηγορίσκο που δεν έχει διαβάσει 5 σελίδες πρίν, αλλά έχει άποψη.

Αμάν πια. . .

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom