Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δυστυχώς για σένα: Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.
Απ'έξω κούκλα & από μέσα πανούκλα.
Απορώ γιατί χρησιμοποιείς τόσο συχνά την λέξη "γυναικούλα".
Μιλάς τόσο απαξιωτικά για την πραγματική σου φύση.
Πλέον και επίσημα είσαι γυναίκα και αντί να είσαι περήφανη γιαυτό, μιλάς με χολή & όξος (πνεύμα των ημερών) ........
Αν δεν έχεις εσύ η ίδια αυτοσεβασμό, κλαύτα Χαράλαμπε!

Ως απλός παρατηρητής μιας και ούτε έχω σχέση με το συγκεκριμένο στούντιο, δεν το έχω επισκεφτεί ποτέ και καινούργιος είμαι στο σάιτ, τουλάχιστον ενεργά. Και δίκιο να είχες, μ'αυτά τα άθλια ποστς το έχεις ήδη χάσει.

Από 'κει και πέρα μοιράζεται τις ίδιες τιμές απ'ότι έχω δει με τα υπόλοιπα του χώρου και κατά γενική ομολογία προσφέρει πολύ καλύτερο ή έστω σωστό επίπεδο υπηρεσιών. Γιατί θα έπρεπε να είναι το συγκεκριμένο φθηνότερο;

Ούτως ή άλλως, ένας επαγγελματίας ξέρει πολύ καλά ότι έχει πέραν των πελατών του και ευθύνη προς τον κλάδο του, όποιος κι αν είναι αυτός. Όταν ισχύει μια γενικότερη αναλογική σε όλο το φάσμα, δεν αυθαιρετείς ρίχνοντας τις τιμές και γράφεις στ'αρχίδια σου όλον τον υπόλοιπο κλάδο. Αυτό θα έπρεπε να είναι πλέον προφανές.

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
και που ξερεις την δικη μου πορεια...εισαι πολυ μικρος ηλικιακα...αστο...??αστο, δεν θα ασχοληθω αλλο μαζι σου.οποιος εχει μυαλο, σκεφτεται και κρινει...
φυσικα και κρινει...οχι θα μας κανετε και υποδειξεις και θα μας μαθετε την ζωη...(φιλε amadeus αναφερθηκα γιατι εδω δεν ειναι για τις τιμες οκ?? εχει αλλες σελιδες για τις τιμες..)

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
φυσικα και κρινει...οχι θα μας κανετε και υποδειξεις και θα μας μαθετε την ζωη...(φιλε amadeus αναφερθηκα γιατι εδω δεν ειναι για τις τιμες οκ?? εχει αλλες σελιδες για τις τιμες..)

Γαμώ το κέρατό μου το τρίφορο,
θα το πω για τελευταία φορά:

Εγώ απλά επανέλαβα μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε ξεκάθαρα για το ΑΝ στο duo η τιμή περιλαμβάνει περισσότερο χρόνο ή διπλή εκτόνωση ! ! !

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν σχολίασα τιμές, δεν προκάλεσα, δεν προσέλαβα.

Τώρα, αν η "κόσμια" Άντζελα αντί να απαντά προτιμά να προσβάλει, της τα επιστρέφω. Δεν έχω κάτι να κερδίσω. Εκείνη όμως δείχνει τι χαρακτήρα και τι επαγγελματίας είναι (για όσους μπορούν να το διακρίνουν, φυσικά).

Δεν γράφω ελληνικά ? ?  ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ούτως ή άλλως, ένας επαγγελματίας ξέρει πολύ καλά ότι έχει πέραν των πελατών του και ευθύνη προς τον κλάδο του, όποιος κι αν είναι αυτός. Όταν ισχύει μια γενικότερη αναλογική σε όλο το φάσμα, δεν αυθαιρετείς ρίχνοντας τις τιμές και γράφεις στ'αρχίδια σου όλον τον υπόλοιπο κλάδο. Αυτό θα έπρεπε να είναι πλέον προφανές.

σωστός. Αλλωστε κανείς δεν εγγυάται μεγαλη αυξηση της πελατείας αν μειωθούν οι τιμές. Χώρια που λίγες κοπέλες θα κατσουν, αφου οι περισσότερες θα προτημίσουν να δουλέψουν σε αλλα στούντιο όπου θα αμοίβονται καλύτερα.  :huh: :huh:

DIMFUST

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Γαμώ το κέρατό μου το τρίφορο,
θα το πω για τελευταία φορά:

Εγώ απλά επανέλαβα μια ερώτηση που δεν απαντήθηκε ξεκάθαρα για το ΑΝ στο duo η τιμή περιλαμβάνει περισσότερο χρόνο ή διπλή εκτόνωση ! ! !

Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Δεν σχολίασα τιμές, δεν προκάλεσα, δεν προσέλαβα.

Τώρα, αν η "κόσμια" Άντζελα αντί να απαντά προτιμά να προσβάλει, της τα επιστρέφω. Δεν έχω κάτι να κερδίσω. Εκείνη όμως δείχνει τι χαρακτήρα και τι επαγγελματίας είναι (για όσους μπορούν να το διακρίνουν, φυσικά).

Δεν γράφω ελληνικά ? ?  ?
πιστευω προσωπικα οτι ημουν ευγενης...αν ψαχνεις να αρπαχτεις και να μαλωσεις εγω δεν θελω.καληνυχτα και ευχομαι να σταματησει το θεμα συντομα.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
πιστευω προσωπικα οτι ημουν ευγενης...αν ψαχνεις να αρπαχτεις και να μαλωσεις εγω δεν θελω.καληνυχτα και ευχομαι να σταματησει το θεμα συντομα.

Και εγώ κατατοπιστικός !

Καληνύχτα.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Να τολμήσω λοιπόν να απαντήσω εγώ, αν και δεν είμαι αρμόδιος. Η τιμή στο ντουέτο διπλασιάζεται, όπως έχει γραφτεί πολλές σελίδες πίσω, από τότε που ξεκίνησε να ισχύει το σύστημα. Που σημαίνει ότι ξεκινάμε από τα 100 ευρώ (50x2). Από τη στιγμή όμως που παίρνεις απλό πρόγραμμα η εκτόνωση θα είναι μόνο μία. Οι 2 κοπέλες πιθανώς βοηθούν στο να δημιουργηθεί διαφορετική ατμόσφαιρα. Συν το ότι, εάν διπλασιαζόταν κι ο χρόνος, στα μεγαλύτερα προγράμματα, κυρίως σ'αυτό που δίνει διάρκεια μίας ώρας, οι κοπέλες θα έπρεπε να μείνουν μέσα στο δωμάτιο, βάσει του προηγούμενου συλλογισμού, 2 ώρες. Από την άλλη βέβαια, δεν είμαι και υπεύθυνος επί τέτοιων θεμάτων για να σε κατατοπίσω, αλλά θεωρώ πως πρόκειται για μία μόνο εκτόνωση και μετά τέλος. Καλό θα ήταν βέβαια την απάντηση να την έπαιρνες από κάποιον πραγματικά αρμόδιο.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Να τολμήσω λοιπόν να απαντήσω εγώ, αν και δεν είμαι αρμόδιος. Η τιμή στο ντουέτο διπλασιάζεται, όπως έχει γραφτεί πολλές σελίδες πίσω, από τότε που ξεκίνησε να ισχύει το σύστημα. Που σημαίνει ότι ξεκινάμε από τα 100 ευρώ (50x2). Από τη στιγμή όμως που παίρνεις απλό πρόγραμμα η εκτόνωση θα είναι μόνο μία. Οι 2 κοπέλες πιθανώς βοηθούν στο να δημιουργηθεί διαφορετική ατμόσφαιρα. Συν το ότι, εάν διπλασιαζόταν κι ο χρόνος, στα μεγαλύτερα προγράμματα, κυρίως σ'αυτό που δίνει διάρκεια μίας ώρας, οι κοπέλες θα έπρεπε να μείνουν μέσα στο δωμάτιο, βάσει του προηγούμενου συλλογισμού, 2 ώρες. Από την άλλη βέβαια, δεν είμαι και υπεύθυνος επί τέτοιων θεμάτων για να σε κατατοπίσω, αλλά θεωρώ πως πρόκειται για μία μόνο εκτόνωση και μετά τέλος. Καλό θα ήταν βέβαια την απάντηση να την έπαιρνες από κάποιον πραγματικά αρμόδιο.

Αυτό περίμενα 7 σελίδες τώρα, αλλά δεν βλέπω φως (ιλαρόν).
Βλέπεις, η καθίν αρμόδια έχει τον δικό της τρόπο να "διαφωτίζει".

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό περίμενα 7 σελίδες τώρα, αλλά δεν βλέπω φως (ιλαρόν).
Βλέπεις, η καθίν αρμόδια έχει τον δικό της τρόπο να "διαφωτίζει".

Καλό θα είναι να δωθεί η απάντηση πιστεύω κι εγώ, το ότι το ρώτησες εσύ δε σημαίνει ότι και κάποιος πελάτης του μαγαζιού δεν έχει την ίδια απορία. Καλό θα είναι να διευκρινιστεί για να μη φύγει κάποιος δυσαρεστημένος από το πρόγραμμα (να περιμένει δηλαδή 2 εκτονώσεις και να έχει μόνο μία) όσο προφανές κι αν είναι αυτό, και μετά κάνει παράπονα για το μαγαζί εν μέρει δικαίως. Από την άλλη, μόλις άρχισα να γράφω το μήνυμα είδα 30 μέλη να το διαβάζουν. Αν αρχίσουμε να κράζουμε πάλι, όπου να'ναι θ'αβγατίσουν  :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny:

δεν μου εμεινε αντερο.

οταν σχολασεις απο τις σοβαρες ασχολιες σου κανε μια προσπαθεια .

δεν θα βρεις απαντηση αλλα κανε.

τι σου ήταν δυσνόητο; σου φαίνεται απίθανο να είχα σοβαρότερη δουλειά;
εκτός αν εσύ θεωρείς σοβαρό την απασχόληση μου με σένα, αυτό ούτε εσύ δεν θα το πίστευες.
η απάντηση είναι φανερή, αν μόνος σου δεν μπορείς να την βρεις λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.  

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Καλό θα είναι να δωθεί η απάντηση πιστεύω κι εγώ, το ότι το ρώτησες εσύ δε σημαίνει ότι και κάποιος πελάτης του μαγαζιού δεν έχει την ίδια απορία. Καλό θα είναι να διευκρινιστεί για να μη φύγει κάποιος δυσαρεστημένος από το πρόγραμμα (να περιμένει δηλαδή 2 εκτονώσεις και να έχει μόνο μία) όσο προφανές κι αν είναι αυτό, και μετά κάνει παράπονα για το μαγαζί εν μέρει δικαίως. Από την άλλη, μόλις άρχισα να γράφω το μήνυμα είδα 30 μέλη να το διαβάζουν. Αν αρχίσουμε να κράζουμε πάλι, όπου να'ναι θ'αβγατίσουν  :grin:

Συγνώμη, εσύ από ποιόν πλανήτη είσαι ???/

Εδώ προσπαθώ να γίνω κατανοητός σε Άντζελα και θαυμαστές της και κανείς δεν καταλαβαίνει την ερώτηση (και την αξία της), παρά μόνο ειρωνείες και προσβολές.

Από περιττός, κουραστικός, γυναικούλα περιμένεις να την γλιτώσεις ? ?  ?

Ακούς εκεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει την ίδια απορία. . . . .
Τα θέλει και σένα ο κώλος σου, εεεεε ? ?  ?

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
αντε πάλι...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Και εγώ κατατοπιστικός !

Καληνύχτα.

ίσως αν η ερώτηση είχε τεθεί με άλλη μορφή π.χ με την μια κοπέλα η εκτόνωση είναι 50€, αν πας και με την άλλη (+ 1εκτόνωση) άλλα 50€, ποιο το κέρδος του να πας και με τις 2 κοπέλες με μία εκτόνωση πλην της διαφορετικής ατμόσφαιρας (που δεν γνωρίζω πως κοστολογείται); ίσως η απάντηση να ήταν πιο ξεκάθαρη από αυτή με το παράδειγμα με τα τραπέζια που για μένα ήταν αρκετή.
καληνύχτα σας και παράκληση για όλους αν το συνεχίσετε  κάντε το χωρίς προσβολές.

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Συγνώμη, εσύ από ποιόν πλανήτη είσαι ???/

Εδώ προσπαθώ να γίνω κατανοητός σε Άντζελα και θαυμαστές της και κανείς δεν καταλαβαίνει την ερώτηση (και την αξία της), παρά μόνο ειρωνείες και προσβολές.

Από περιττός, κουραστικός, γυναικούλα περιμένεις να την γλιτώσεις ? ?  ?

Ακούς εκεί ότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει την ίδια απορία. . . . .
Τα θέλει και σένα ο κώλος σου, εεεεε ? ?  ?

Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση, αλλά τέλος πάντων. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Μεχρι τωρα, γιατι πριν λιγο φαινεται δεν ειχες.

Αν όντως η παράθεση σου ήταν σε αυτό: "όχι έχω σοβαρότερη δουλειά" , σου συνιστώ προσπάθεια για καλύτερη χρήση της ελληνικής γλώσσας.
Παρ΄ όλα αυτά, τι σου φαίνεται περίεργο;  

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
μαθε πρωτα να ποσταρεις με το σωστο προφιλ και να μην τα κανεις θαλασσα εκθετοντας κοσμο που σε εμπιστευεται για μια δουλεια
και γελα μετα
εγω παντως ξεκαρδιστικα μολις το ειδα :2funny:
δες το πμ σου
ειδικα εσυ μην το συνεχιζεις...............

γαμώ την καταπίεση μου και δεν το συνεχίζω.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Δεν μπορώ να καταλάβω την επίθεση, αλλά τέλος πάντων. Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια.

Καλοπροαίρετη ήταν.
Απλά αναρωτιόμουν πως γίνεται να είσαι ο μοναδικός που κατάλαβε την ερώτηση (και έδωσε την δική του απάντηση) και κανείς άλλος. Απορώ μήπως τελικά φταίω εγώ ή έιμαι από άλλο πλανήτη ? ? ?

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Καλοπροαίρετη ήταν.
Απλά αναρωτιόμουν πως γίνεται να είσαι ο μοναδικός που κατάλαβε την ερώτηση (και έδωσε την δική του απάντηση) και κανείς άλλος. Απορώ μήπως τελικά φταίω εγώ ή έιμαι από άλλο πλανήτη ? ? ?

Να πω την αλήθεια, ο κώλος ήταν που με μπέρδεψε :2funny: Για το 2ο δεν μπορώ να ξέρω. Καλό θα είναι πάντως οι απαντήσεις να δίνονται. Σ'ένα site όπου η πρόσβαση είναι ελεύθερη, θα πρέπει καλώς ή κακώς, για να κάνεις καλά τη δουλειά σου να τους ανεχτείς όλους θες δε θες, και αυτούς που θα σου δώσουν τα εύσημα και τους υπόλοιπους και σε ερωτήσεις που αφορούν τη δουλειά ν'απαντάς. Χωρίς να ξέρω εάν υπάρχει προηγούμενο (αν και θυμάμαι ένα περιστατικό πριν καιρό όπου ξαναϋπήρξε ένα θέμα) εμένα δε μου φάνηκες προκλητικός στο 1ο μήνυμα το διευκρινιστικό.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Παίδες σε όλα τα στούντιο στο duo έχει 1 εκτόνωση  ;)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
δηλαδη κατα την γνωμη σου, απο την στιγμη που τα αλλα studio εχουν αυτες τις τιμες και το Φ104 ειναι φτηνο κατα την γνωμη σου, τι τιμες θα επρεπε να εχει?το απλο να ξεκιναει απο 60-70 ευρω για παραδειγμα?το ελ. στοματικο στα 100?το 69 στα 80?για διευκρινησε μας τι τιμες θα μπορουσαν να βαλουν στο 104...?
μά αγοράκι μου αυτές τίς τιμές πού έχει πού είναι φτηνές πρέπει νά έχει....
επειδη ειναι φτηνο ΄βγάζεις το συμπέρασμα ότι  πιστεύω πρέπει νά ακριβίνει??
ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΝΙΝΟΥΝ....
αλλά εδώ στήν ελλάδιστάν δέν είμαστε μέ τίποτε ευχαριστημένοι...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom