Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
kalispera se olous pistevo na min nistevoun oli i antres giati tha minoun oles i ginekes agamites mia evdhomadha einai poli kai den tha anteksoume pola filia pedhia :-* :-* :-* :smitten: :grouphug: :smitten:

αν δεν αντέχεις φώναξε με!
το δωράκι μου είναι ένα τσουρέκι, ένα πασχαλινό αυγό και προσφέρω 2 εκτονώσεις ανά ώρα.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
σε μερικους εδω εχει δημιουργηθει η εντυπωση,λανθασμενα κατα την γνωμη μου,οτι η αντζελα εχει το καλυτερο και πλεον επαγγελαμτικο στουντιο στην πολη.

ομολογω οτι εχει κανει μερικα πολυ καλα βηματα.

ο τροπος ομως με τον οποιο βλεπω οτι αντιμετωπιζει τον αμαντεους,εντελως απαξιωτικα,μου θυμιζει τσατσα που σε βριζει επειδη δεν περασες με την πουτανα που δουλευει στο μαγαζι της.

δεν νομιζω οτι εισαι πελατης οποτε αντε γαμησου και μην γραφεις και πολλα γιατι μου χαλας το ομοεφο θρεντ που εχουν φτιαξει οι αγαπουληδες,τσουπ και ο osie, που ερχονται στο μπουρδελο μου.

επαγγελματισμος για τον πουτσο δλδ.

παλι καλα που δεν τον αρχισες και στα καλιαρντα.

δωσε  αμαντεους γιατι εγω βαριεμαι.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
συμφωνω οι χαρακτηρισμοι σε μελη του φορουμ δεν ενδεικνυνται .  κυροως για λογυς επαγγελματικης συμπεριφορας

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
kalispera se olous pistevo na min nistevoun oli i antres giati tha minoun oles i ginekes agamites mia evdhomadha einai poli kai den tha anteksoume pola filia pedhia :-* :-* :-* :smitten: :grouphug: :smitten:
Αχ κουκλιτσα μου! :smitten:
Διάβασε τις γραφές  άνω κάτω σου.
Αν βάλεις και νηστίσιμες τιμές , με πλουσιοπάροχη ποικιλία, όπως οι μέρες το καλούν θα έλθουμε να το εορτάσουμε!!! :pipa2: :zfuck: :fuck1: :pipa1: :fuck2:
Αλλοιώς?
Αλί και τρισαλί!!! Σε κόβω να γυρίζεις πάλι στο παλάτι του Τουταγχαμών παρέα με τις μούμιες, και ας το Μαζωνάκη είναι ακριβός!!!  :2funny:
:think:Τι λές?

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
για ποσο ακομα θα ξεφτιλιζεσαι?
σε φτυνουν δεν βρεχει
οποτε μην κολας γιατι ετσι κανουν οι γυναικουλες
οσο γιαυτο  :birdman:
το ξερω οτι σαρεσει και το κρυβεις πισω απο τα κομπλεξ σου

Μάλιστα,

Είπες τις μαλακίες σου, το γνωστό ποιηματάκι δηλαδή, και ξελάφρωσες.

Πραγματικά με στεναχώρησαν αυτά που είπες και έβαλα το καναρίνι μου να κλάψει! Ήταν πράγματι πολύ δύσκολα αλλά . . . . . .

Δεν θα το συνεχίσω, γιατί σου δίνω και αξία.
Οπότε σαν άντρας που είμαι και με τα αρχίδια ακλάδευτα (το αντίθετο με σένα) θα φερθώ σαν πραγματικός gentleman και δεν θα πέσω τόσο χαμηλά όσο εσύ και να λερωθώ από τον σκατο-χαρακτήρα σου.

Το αντίθετο, λόγω των Ημερών και μιας που το επαγγέλλεσαι κιόλας θα σου ευχηθώ ολόψυχα : Άντε σύρε και γαμήσου!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γιατι έχω την εντύπωση οτι εδώ υπάρχουν προσωπικά προηγούμενα;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σε μερικους εδω εχει δημιουργηθει η εντυπωση,λανθασμενα κατα την γνωμη μου,οτι η αντζελα εχει το καλυτερο και πλεον επαγγελαμτικο στουντιο στην πολη.

ομολογω οτι εχει κανει μερικα πολυ καλα βηματα.

ο τροπος ομως με τον οποιο βλεπω οτι αντιμετωπιζει τον αμαντεους,εντελως απαξιωτικα,μου θυμιζει τσατσα που σε βριζει επειδη δεν περασες με την πουτανα που δουλευει στο μαγαζι της.

δεν νομιζω οτι εισαι πελατης οποτε αντε γαμησου και μην γραφεις και πολλα γιατι μου χαλας το ομοεφο θρεντ που εχουν φτιαξει οι αγαπουληδες,τσουπ και ο osie, που ερχονται στο μπουρδελο μου.

επαγγελματισμος για τον πουτσο δλδ.

παλι καλα που δεν τον αρχισες και στα καλιαρντα.

δωσε  αμαντεους γιατι εγω βαριεμαι.

αν διαβάζεις επιλεκτικά τότε έχεις δίκηο, η Άντζελα τον βρίζει (όντως το κάνει και συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε αλλά αυτό έχει προκύψει από μία αλληλουχία ερωτοααπαντήσεων εκ των οποίων η 1η απαντήθηκε και μετά απλά η ερώτηση επαναλαμβάνεται) Βαριέσαι να δεις τι έχει γίνει και βιάστηκες να κάνεις μόνο τσουπ.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
αν διαβάζεις επιλεκτικά τότε έχεις δίκηο, η Άντζελα τον βρίζει (όντως το κάνει και συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε αλλά αυτό έχει προκύψει από μία αλληλουχία ερωτοααπαντήσεων εκ των οποίων η 1η απαντήθηκε και μετά απλά η ερώτηση επαναλαμβάνεται) Βαριέσαι να δεις τι έχει γίνει και βιάστηκες να κάνεις μόνο τσουπ.

Mr Osie,

Επειδή την απάντηση εγώ δεν την βρίσκω, μήπως μπορείς σε παρακαλώ να μου την κάνεις copy-paste?

Ευχαριστώ.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
γιατι έχω την εντύπωση οτι εδώ υπάρχουν προσωπικά προηγούμενα;

Προσωπικά δεν υπήρχαν, μέχρι που η μεγαλόχαρη άνοιξε τον οχετό τής.
Αν έτσι μιλάει σε έναν εν δυνάμι πελάτη της, τότε να την χαίρεστε. . . 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Προσωπικά δεν υπήρχαν, μέχρι που η μεγαλόχαρη άνοιξε τον οχετό τής.
Αν έτσι μιλάει σε έναν εν δυνάμι πελάτη της, τότε να την χαίρεστε. . . 

για κάποιο λόγο μου φαινεται περίεργο αυτό που λές. Παρακολουθω το τόπικ απο τότε που μπήκε για πρώτη φορά η Αντζελα και δεν επιτήθεται έτσι σε κάποιον εκτός και αν είναι εριστικος και εμπαθής. Τι να πω, εσείς ξερετε καλύτερα....

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
Αφήστε τους Φίλτατοι kokolongos & anal-hunter.

Δεν τους βλέπετε?
Πες μου τον φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι.

Αφού τρέχουν πίσω από την "γλυκύτατη" Άντζελα . ,. . . .
είναι άξιοι της μαλακίας τους .

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Αφήστε τους Φίλτατοι kokolongos & anal-hunter.

Δεν τους βλέπετε?
Πες μου τον φίλο σου να σου πώ ποιός είσαι.

Αφού τρέχουν πίσω από την "γλυκύτατη" Άντζελα . ,. . . .
είναι άξιοι της μαλακίας τους .

κάτσε ρε φίλε, ποιός τρέχει πίσω απο ποιόν; Εγώ είμαι παλιός πελάτης του στούντιο και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο το τι μου έχουν προσφέρει εκεί και οι κοπέλες αλλα και η Αντζελα σαν ιδιοκτήτρια. Δεν έχω κλάψει ούτε ένα € εκεί μεσα, οπότε γιατι να μήν τους υποστήριζω; Το τί θέματα υπάρχουν με τους υπολοίπους βέβαια δεν με αφορούν.

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
για κάποιο λόγο μου φαινεται περίεργο αυτό που λές. Παρακολουθω το τόπικ απο τότε που μπήκε για πρώτη φορά η Αντζελα και δεν επιτήθεται έτσι σε κάποιον εκτός και αν είναι εριστικος και εμπαθής. Τι να πω, εσείς ξερετε καλύτερα....

Τότε ανέτρεξε στην σελίδα 878, στο σχόλιο του kosamf & δες αν απάντησαν στον ίδιο (& σε μένα) και το ύφος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom