ποσο πιο χαμηλα βρε μωρο να το κανω απο τα 100ε για 2 κοπελες μαζι?
και αντε πες οτι το εριξα στα 80-70......
εισαι συγουρος οτι οι οποιεςδηποτε κοπελες θα σου δωσουν το 100% στο δωματιο?
γιατι εγω δεν ειμαι και δεν θελω να φευγει και κανενας δυσαρεστημενος :-
αυτο που μπορω να κανω και συχνα το κανω ειναι να σου αφησω την ιδια τιμη αλλα να επικοινωνησεις μαζι μου απο πριν ,να σου κλεισω ενα ραντεβου με δικια μου παρεμβαση και οταν πας στο studio τα κοριτσια να σου φερθουνε λες και εισαι ο πριγκιπας ουιλιαμ της αγγλιας που σε λιγες μερες παντρευεται και αυτες σου κανουν το batchelor ;)
Tωρα το απόγευμα στο studio Αλίκη - Νεφέλη
Eνταξει, σωστο ειναι αυτο που λες
Καλυτερα ακριβες αλλα ΚΑΛΕΣ υπηρεσιες- κι οποιος μπορει ερχεται- παρα ντεμι καταστασεις, οπου ουτε εσυ θα μεινεις ικανοποιημενη,ουτε ο πελατης...
Ωστοσο, εγω εχω μια απορια εν προκειμενω...
Οταν ο πελατης παρει και τις 2 κοπελες πακετο, 1 φορα δεν θα τελειωσει?? Δηλαδη, ουσιαστικα, ο καθενας θα "αντεξει" οσο θα αντεχε και με τη μια κοπελα,μονο. Αρα,με ενα μονο "τελειωμα" θα δωσει 100.Και οι κοπελες χωρις να ιδρωσουν παρα πολυ και οι 2- θα τσιμπησουν απο 50, δηλαδη τα φραγκα που θα επαιρναν αν ειχαν τον πελατη εξ ολοκληρου επανω τους (προκαταρκτικα κλπ κλπ...). Ενω και το στουντιο μεσα στον ιδιο χρονο-10 λεπτα/15 λεπτα ή οσο κραταει μια επισκεψη τελοσπαντων- παιρνει 100 αντι για 50. (Δε νομιζω οτι σας τυχαινει και συνεχεια να ειναι και οι 2 κοπελες απασχολημενες συγχρονως,με διαφορετικους πελατες). Θελω να πω, οτι απο ολες τις αποψεις βλεπω περιθωρια μειωσης της τιμης,σε αυτη την περιπτωση. Και οι κοπελες δε φανταζομαι να ειχαν μεγαλο προβλημα.
Επισης,εγω που ποτε δεν εχω παρει duo λογω αφραγκίας, δεσμευομαι οτι θα το δοκιμαζα σιγουρα, με μια κατωτερη τιμη. Γιατι αλλο να ξερεις οτι δινεις 100 για ενα τελειωμα-που εν προκειμενω ερχεται και γρηγορα για μενα- κι αλλο να ξερεις οτι με τα ιδια λεφτα μπορεις να πληρωσεις 2 ξεχωριστες επισκεψεις, και να πηδηξεις επι 2, ακομα και την ιδια βραδια σε 2 ξεχριστα μαγαζια ας πουμε(αν θελετε να το παμε συγκριτικα).
ΥΓ Εαν αυτο που ξερω για την 1 εκτονωση στο duo δεν ισχυει τελικα,εννοειται πως παιρνω πισω ολο το παραπανω ποστ. Επισης, αν αλλαζει ο χρονος της επισκεψης στο duo, και παλι παιρνω πισω ο,τι εγραψα παραπανω! Ευχαριστω