Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,3%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,9%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
ποσο πιο χαμηλα βρε μωρο να το κανω απο τα 100ε για 2 κοπελες μαζι?
και αντε πες οτι το εριξα στα 80-70......
εισαι συγουρος οτι οι οποιεςδηποτε κοπελες θα σου δωσουν το 100% στο δωματιο?
γιατι εγω δεν ειμαι και δεν θελω να φευγει και κανενας δυσαρεστημενος :-
αυτο που μπορω να κανω και συχνα το κανω ειναι να σου αφησω την ιδια τιμη αλλα να επικοινωνησεις μαζι μου απο πριν ,να σου κλεισω ενα ραντεβου με δικια μου παρεμβαση και οταν πας στο studio τα κοριτσια να σου φερθουνε λες και εισαι ο πριγκιπας ουιλιαμ της αγγλιας που σε λιγες μερες παντρευεται και αυτες σου κανουν το batchelor ;) :cheesy:

Tωρα το απόγευμα στο studio Αλίκη - Νεφέλη  :smitten: :smitten:

Eνταξει, σωστο ειναι αυτο που λες
Καλυτερα ακριβες αλλα ΚΑΛΕΣ υπηρεσιες- κι οποιος μπορει ερχεται- παρα ντεμι καταστασεις, οπου ουτε εσυ θα μεινεις ικανοποιημενη,ουτε ο πελατης...
Ωστοσο, εγω εχω μια απορια εν προκειμενω...
Οταν ο πελατης παρει και τις 2 κοπελες πακετο, 1 φορα δεν θα τελειωσει?? Δηλαδη, ουσιαστικα, ο καθενας θα "αντεξει" οσο θα αντεχε και με τη μια κοπελα,μονο. Αρα,με ενα μονο "τελειωμα" θα δωσει 100.Και οι κοπελες χωρις να ιδρωσουν παρα πολυ και οι 2- θα τσιμπησουν απο 50, δηλαδη τα φραγκα που θα επαιρναν αν ειχαν τον πελατη εξ ολοκληρου επανω τους (προκαταρκτικα κλπ κλπ...). Ενω και το στουντιο μεσα στον ιδιο χρονο-10 λεπτα/15 λεπτα ή οσο κραταει μια επισκεψη τελοσπαντων- παιρνει 100 αντι για 50. (Δε νομιζω οτι σας τυχαινει και συνεχεια να ειναι και οι 2 κοπελες απασχολημενες συγχρονως,με διαφορετικους πελατες). Θελω να πω, οτι απο ολες τις αποψεις βλεπω περιθωρια μειωσης της τιμης,σε αυτη την περιπτωση. Και οι κοπελες δε φανταζομαι να ειχαν μεγαλο προβλημα.

Επισης,εγω που ποτε δεν εχω παρει duo λογω αφραγκίας, δεσμευομαι οτι θα το δοκιμαζα σιγουρα, με μια κατωτερη τιμη. Γιατι αλλο να ξερεις οτι δινεις 100 για ενα τελειωμα-που εν προκειμενω ερχεται και γρηγορα για μενα- κι αλλο να ξερεις οτι με τα ιδια λεφτα μπορεις να πληρωσεις 2 ξεχωριστες επισκεψεις, και να πηδηξεις επι 2, ακομα και την ιδια βραδια σε 2 ξεχριστα μαγαζια ας πουμε(αν θελετε να το παμε συγκριτικα).

ΥΓ Εαν αυτο που ξερω για την 1 εκτονωση στο duo δεν ισχυει τελικα,εννοειται πως παιρνω πισω ολο το παραπανω ποστ. Επισης, αν αλλαζει ο χρονος της επισκεψης στο duo, και παλι παιρνω πισω ο,τι εγραψα παραπανω! Ευχαριστω

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Προσωπικά, και τις δύο φορές που πήγα δε μου σηκωνόταν με τίποτα. Χωρίς να κατηγορώ το εν λόγω στούντιο, κλαίω ακόμα τα λεφτά μου.

:think: :think: :think: :think:
μήπως να το έψαχνες όπως πρέπει;
καλημέρα κυρίες και κύριοι.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
ποσο πιο χαμηλα βρε μωρο να το κανω απο τα 100ε για 2 κοπελες μαζι?
και αντε πες οτι το εριξα στα 80-70......
εισαι συγουρος οτι οι οποιεςδηποτε κοπελες θα σου δωσουν το 100% στο δωματιο?
γιατι εγω δεν ειμαι και δεν θελω να φευγει και κανενας δυσαρεστημενος :-
αυτο που μπορω να κανω και συχνα το κανω ειναι να σου αφησω την ιδια τιμη αλλα να επικοινωνησεις μαζι μου απο πριν ,να σου κλεισω ενα ραντεβου με δικια μου παρεμβαση και οταν πας στο studio τα κοριτσια να σου φερθουνε λες και εισαι ο πριγκιπας ουιλιαμ της αγγλιας που σε λιγες μερες παντρευεται και αυτες σου κανουν το batchelor ;) :cheesy:

Tωρα το απόγευμα στο studio Αλίκη - Νεφέλη  :smitten: :smitten:

Δεκτο εστω και αυτο !!!

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
Προσωπικά, και τις δύο φορές που πήγα δε μου σηκωνόταν με τίποτα. Χωρίς να κατηγορώ το εν λόγω στούντιο, κλαίω ακόμα τα λεφτά μου.
την επομενη φορα κουμπωσε ενα βιαγκρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Απ'ότι βλέπω η κόντρα είναι μεγάλη :P :P.Εγώ ψήφισα Βίβιαν,Άντζελα,Ελένη :cum: :cum: :cum:.Και τις 3 μόλις τις βλέπω,το χέρι μου πάει αυτόματα στο εργαλείο μου :grin: :grin:.

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Eνταξει, σωστο ειναι αυτο που λες
Καλυτερα ακριβες αλλα ΚΑΛΕΣ υπηρεσιες- κι οποιος μπορει ερχεται- παρα ντεμι καταστασεις, οπου ουτε εσυ θα μεινεις ικανοποιημενη,ουτε ο πελατης...
Οταν ο πελατης παρει και τις 2 κοπελες πακετο, 1 φορα δεν θα τελειωσει?? Δηλαδη, ουσιαστικα, ο καθενας θα "αντεξει" οσο θα αντεχε και με τη μια κοπελα,μονο. Αρα,με ενα μονο "τελειωμα" θα δωσει 100.Και οι κοπελες χωρις να ιδρωσουν παρα πολυ και οι 2- θα τσιμπησουν απο 50, δηλαδη τα φραγκα που θα επαιρναν αν ειχαν τον πελατη εξ ολοκληρου επανω τους (προκαταρκτικα κλπ κλπ...). Ενω και το στουντιο μεσα στον ιδιο χρονο-10 λεπτα/15 λεπτα ή οσο κραταει μια επισκεψη τελοσπαντων- παιρνει 100 αντι για 50. (Δε νομιζω οτι σας τυχαινει και συνεχεια να ειναι και οι 2 κοπελες απασχολημενες συγχρονως,με διαφορετικους πελατες). Θελω να πω, οτι απο ολες τις αποψεις βλεπω περιθωρια μειωσης της τιμης,σε αυτη την περιπτωση. Και οι κοπελες δε φανταζομαι να ειχαν μεγαλο προβλημα.

Επισης,εγω που ποτε δεν εχω παρει duo λογω αφραγκίας, δεσμευομαι οτι θα το δοκιμαζα σιγουρα, με μια κατωτερη τιμη. Γιατι αλλο να ξερεις οτι δινεις 100 για ενα τελειωμα-που εν προκειμενω ερχεται και γρηγορα για μενα- κι αλλο να ξερεις οτι με τα ιδια λεφτα μπορεις να πληρωσεις 2 ξεχωριστες επισκεψεις, και να πηδηξεις επι 2, ακομα και την ιδια βραδια σε 2 ξεχριστα μαγαζια ας πουμε(αν θελετε να το παμε συγκριτικα).

ΥΓ Εαν αυτο που ξερω για την 1 εκτονωση στο duo δεν ισχυει τελικα,εννοειται πως παιρνω πισω ολο το παραπανω ποστ. Επισης, αν αλλαζει ο χρονος της επισκεψης στο duo, και παλι παιρνω πισω ο,τι εγραψα παραπανω! Ευχαριστω

το αναλυεις σε τελειος λαθος λογικη μωρο......
αν ειναι να πας πχ σε ενα καλο εστιατοριο (απο αυτα που ειναι συνεχεια γεματα κοσμο καλη ωρα σαν το studio μας) και κανεις κρατηση ενος τραπεζιου για 6 ατομα και στο τελος εσυ πας απλα και μονο με την κοπελα σου και τους πληρωσεις ας πουμε ενα λογαρισαμο 80-100ε στο τελος τους εχεις κανει μεγαλη ζημια γιατι τους δεσμευεσες ενα τραπεζι που θα μπορουσαν να το γεμισουν και να πληρωθουν με βαση τις 6 καρεκλες του
κατι αναλογο ειναι και αυτο που λες σε μας.....
ενα μαγαζι σαν το δικο μας δεν εχει κανενα συμφερον να δεσμευει 2 κοπελες του για ενα χαμηλο ποσο τι στιγμη που αυτες οι κοπελες θα μπορουσαν να δουλευαν πολυ καλυτερα ξεχωριστα ;)

καλημέρα κυρίες και κύριοι.

καλημερα μαναρακι ;) :-* :-* :-*

Μέχρι τις 17:00 στο studio Νεφέλη + Αναστασία  :smitten: :smitten:

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
αντζελα καλημερα και απο εμενα.δεν εχω περασει μεσα στο δωματιο με καμια απο τις κοπελες σας, παρολο που εχω ερθει βολτουλα 2-3 φορες.ο κυριοτερος λογος ειναι οτι εχετε ακομα σχετικα ψηλα τις τιμες σας.ολοι λιγο-πολυ ψιλοριχνουν τις τιμες.εσεις εχετε ακομα, για παραδειγμα, το ελευθερο στοματικο στα 90!!εκτος απο 2-3 studio που ακομα εχουν αυτη την τιμη (που σιγουρα και εκεινα θα υποχρεωθουν να τα ριξουν κι αλλο γιατι βαρανε μυγες), ολα τα υπολοιπα τα εχουν απο 70-80.γενικοτερα πιστευω οτι πρεπει να ξανασκεφτειτε την τιμολογιακη σας πολιτικη.και αν ακομα εχετε πολυ κοσμο (που σε πιστευω) σιγα-σιγα θα εχετε και εσεις καποια αναποφευκτη πτωση.

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Πολύ σωστή παρατήρηση. Οι τιμές είναι υψηλές και μάλιστα για τη συγκεκριμένη περιοχή όταν ακριβώς πιο πάνω ή πιο κάτω μπορεί κάποιος να βρει και δυο κοπέλες ακόμα με τιμή λιγότερη και από 50ευρώ. Αν πληρώνεις κάτι παραπάνω είναι για τον πολυτελέστατο χωρο και, αν είσαι υποτακτικής νοοτροπίας, για τον εξευτελισμό και το κατούρημα από τη Μπέττυ. 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
101
Like
2.078
Πόντοι
8.175
το αναλυεις σε τελειος λαθος λογικη μωρο......
αν ειναι να πας πχ σε ενα καλο εστιατοριο (απο αυτα που ειναι συνεχεια γεματα κοσμο καλη ωρα σαν το studio μας) και κανεις κρατηση ενος τραπεζιου για 6 ατομα και στο τελος εσυ πας απλα και μονο με την κοπελα σου και τους πληρωσεις ας πουμε ενα λογαρισαμο 80-100ε στο τελος τους εχεις κανει μεγαλη ζημια γιατι τους δεσμευεσες ενα τραπεζι που θα μπορουσαν να το γεμισουν και να πληρωθουν με βαση τις 6 καρεκλες του
κατι αναλογο ειναι και αυτο που λες σε μας.....
ενα μαγαζι σαν το δικο μας δεν εχει κανενα συμφερον να δεσμευει 2 κοπελες του για ενα χαμηλο ποσο τι στιγμη που αυτες οι κοπελες θα μπορουσαν να δουλευαν πολυ καλυτερα ξεχωριστα ;)

Τελικά, όμως, δεν απάντησες αν στην τιμή των 100€ περιλαμβάνει 2 εκτονώσεις ή παραπάνω χρόνος . .. .  . . .   :think:

Γιατί, αν τελικά παραμένει ο χρόνος αλλά και η εκτόνωση το ίδιο, τότε τα 10-15 λεπτά που θα κάτσει η κοπέλα στο δωμάτιο δεν θα χάσει τίποτα.
Το παράδειγμα με το τραπέζι είναι λίγο διαφορετικό: γιατί κάποιος θα κάτσει εκεί 30 λεπτά έως 6 ώρες, χωρίς να έχεις το δικαίωμα να τον σηκώσεις/διώξεις.
Σε εσάς υπάρχει χρονοδιακόπτης, άρα πελάτες δεν χάνονται άν είναι απασχολημένες και οι δύο κοπέλες για 10-15 λεπτά! Μην τρελαθούμε και όλας. Δηλαδή όταν δουλεύει μαι κοπέλα στο μαγαζί σας, στο σαλόνι δεν περιμένουν συναγωνιστές? Φεύγουν γιατί δεν μπορούν να περιμένουν ? ?  ?
Με την ίδια λογική, να μην δουλεύει καθόλου η κοπέλα αλλά να βγαινω-μπαίνει στο σαλόνι μόνο . . .  . . .  .  

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.690
Πόντοι
5.827
θα σε στεναχωρήσω αλλά δε νομίζω να πάρει κανείς στα σοβαρά αυτό σου το post... Καλά να έχεις παράπονα ή να μη σου άρεσαν οι κοπέλες, αλλά να μας λες ότι δε σου σηκωνόταν κιόλας πάει πολύ...
Κι όμως! Γιατί δε με πιστεύεις;

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Και εγω που ανοιξα την ψηφοφορια ψηφισα Ελενη,Αλικη,Βιβιαν,Μαρινα και Αλεξανδρα.Απο ολες αυτες εχω παει με τις 2 μονο,στο μελλον ομως θα  :fuck2: :fuck2: και τις αλλες γιατι ειναι στην λιστα μου ηδη απλα δυσκολοι οι καιροι οικονομικα και ακομα πιο δυσκολο να βρω χρονο να ερθω Αθηνα.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Eνταξει, ..............

..............
Είσαι σοφός!!!!
Σίγουρα οι τιμές θα πρέπει να είναι κατα πολύ χαμηλότερες.
Στην εποχή μας 40-50 για μια ριξιά είναι πααααααάρα πολλά!!!
Με τους μισθούς των 400 που επίκεινται τα στούντιος θα πρέπει να απευθύνονται στα golden boys των Σευχελών, και μάλλον να μετακομίσουν εκεί!!! ;)

Παρεμπιμπτόντως η τσεχα με το προρνονίκ Αλεξάνδρα, ξέρει κάποιος αν θα διαθέσει το πρωκτάντερο. Στο Μετάξι υπάρχουν πιπίνια που το δίνουν στα 15. :cheesy:

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Πολυ δυναμη η κωλαρα της Βιβιαν :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• viv18.jpg
    viv18.jpg
    240,7 KB · Εμφανίσεις: 39

Kostas99

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Κριτικές
32
Like
1.263
Πόντοι
3.425
Και της Αλικης ομως δεν παει πισω :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Συνημμένα

• img_2778.jpg
    img_2778.jpg
    295,3 KB · Εμφανίσεις: 64

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.218
Πόντοι
3.067
πλυθηκα ντηθηκα ξυριστικα(παντου) και βουρ για  :fuck1: :fuck1: :fuck1:με τη μπετουλα!!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom