You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Ειναι δυνατόν αυτό το απιδί δεξιά να έχει μόνο 23 ψήφους? Υπάρχουν φίλοι στο site με πρόβλημα όρασης?
Η Μπέτυ ανεβαίνει ....και πρέπει να την κρατήσουμε ψηλά γιατί έιναι πολύ πολύ καλή, αλλά ανεβαίνει και η "απόλυτη". Το αφεντικο!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
η ελενη ειναι μακραν
Το είπαμε, η Ελένη είναι απ' τις μεγαλύτερες κάβλες που έχουν έρθει ποτέ στο 104...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Τί θα γίνει μ' αυτό το studio, όλο κώλους και βυζιά είναι, ακόμη κι εγώ που πηγαίνω συχνά βλέπω ανάμεσα στις επισκέψεις μου τις φωτογραφίες και δεν την παλεύω
giorgosgiorgos23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 68
- Like
- 21
- Πόντοι
- 2.127
Που πήγε το κεφάλι της Αλεξάνδρας ?
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Πάλι κώλοι, δεν αντέχω... Εν τω μεταξύ τί καβλόφατσα έχει αυτή η Ελένη!
Αγαπητη Κυρια !!!
Κανε μια καλυτερη τιμη στα παιδια του SITE, για να ερθουν και να απολαυσουν, αυτο το διδυμο !!!
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αγαπητη Κυρια !!!
Κανε μια καλυτερη τιμη στα παιδια του SITE, για να ερθουν και να απολαυσουν, αυτο το διδυμο !!!
ποσο πιο χαμηλα βρε μωρο να το κανω απο τα 100ε για 2 κοπελες μαζι?
και αντε πες οτι το εριξα στα 80-70......
εισαι συγουρος οτι οι οποιεςδηποτε κοπελες θα σου δωσουν το 100% στο δωματιο?
γιατι εγω δεν ειμαι και δεν θελω να φευγει και κανενας δυσαρεστημενος :-
αυτο που μπορω να κανω και συχνα το κανω ειναι να σου αφησω την ιδια τιμη αλλα να επικοινωνησεις μαζι μου απο πριν ,να σου κλεισω ενα ραντεβου με δικια μου παρεμβαση και οταν πας στο studio τα κοριτσια να σου φερθουνε λες και εισαι ο πριγκιπας ουιλιαμ της αγγλιας που σε λιγες μερες παντρευεται και αυτες σου κανουν το batchelor ;)
Tωρα το απόγευμα στο studio Αλίκη - Νεφέλη
Kostas99
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.263
- Πόντοι
- 3.425
Η ψηφοφορια ειναι ακυρη,θα προτιμουσα να ειχε μονο μια επιλογη,τωρα ετσι οπως ειναι δε μπορεις να βγαλεις συμπερασματα......
Γιατι φιλαρακι ειναι ακυρη η ψηφοφορια?Καλυτερα να υπαρχει παραπανω επιλογη απο μια,γιατι οι περισσοτεροι απο εμας εχουμε αδυναμια σε παραπανω κοπελες του μαγαζιου και θα ηταν αδικο να μην ψηφισουμε αυτες.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
ποσο πιο χαμηλα βρε μωρο να το κανω απο τα 100ε για 2 κοπελες μαζι?
και αντε πες οτι το εριξα στα 80-70......
εισαι συγουρος οτι οι οποιεςδηποτε κοπελες θα σου δωσουν το 100% στο δωματιο?
γιατι εγω δεν ειμαι και δεν θελω να φευγει και κανενας δυσαρεστημενος :-
Αυτο που μπορω να κανω και συχνα το κανω ειναι να σου αφησω την ιδια τιμη αλλα να επικοινωνησεις μαζι μου απο πριν ,να σου κλεισω ενα ραντεβου με δικια μου παρεμβαση και οταν πας στο studio τα κοριτσια να σου φερθουνε λες και εισαι ο πριγκιπας ουιλιαμ της αγγλιας που σε λιγες μερες παντρευεται και αυτες σου κανουν το batchelor ;)
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Προσωπικά, και τις δύο φορές που πήγα δε μου σηκωνόταν με τίποτα. Χωρίς να κατηγορώ το εν λόγω στούντιο, κλαίω ακόμα τα λεφτά μου.
θα σε στεναχωρήσω αλλά δε νομίζω να πάρει κανείς στα σοβαρά αυτό σου το post... Καλά να έχεις παράπονα ή να μη σου άρεσαν οι κοπέλες, αλλά να μας λες ότι δε σου σηκωνόταν κιόλας πάει πολύ...