Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Επισκέπτης
Τι...οτί είναι αυτός ή ότι δεν είναι? Γιατί είναι διφορούμενο όπως το έγραψες  :)

kouklakis

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Κριτικές
72
Like
42
Πόντοι
1.096
Καλημερα ομορφες του Οριενταλ τι βλεπω  ... καινουργια που μοιαζει την Πετρουλα  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:καλοοοοοοοοοοοοοοοοο  :smitten: :grouphug: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ. Ελενη εισαι το καλυτερο κοριτσι μετα την Αντζελα και την Μαρινα σε συμπαθω πολυ μην με παρεξηγης για το χτες δεν το ενοουσα (πλακα σου κανα)  θα τα πουμε και απο κοντα πολλα φιλακια μωρο μου  :-* :-* :-* :-*

honda27

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε όλες τις κοπέλες του στούντιο.Την αγαπη μου στη Βίβιαν. :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:.Περιμένω ανυπομονα τις φωτο των νεων κοριτσιών.Η Στελλιτσα δειχνει πολυ τουρμπο  :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Καλημερα ομορφες του Οριενταλ τι βλεπω  ... καινουργια που μοιαζει την Πετρουλα  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:καλοοοοοοοοοοοοοοοοο  :smitten: :grouphug: :smitten: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ. Ελενη εισαι το καλυτερο κοριτσι μετα την Αντζελα και την Μαρινα σε συμπαθω πολυ μην με παρεξηγης για το χτες δεν το ενοουσα (πλακα σου κανα)  θα τα πουμε και απο κοντα πολλα φιλακια μωρο μου  :-* :-* :-* :-*
kalimera moro den poaraksigeme kai toso efxola opote min anxonese  :rockon: :rockon: :rockon:

serpico11

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα ελενακι σε λιγο θα περασω μια βολτα απο κει ελπιζω να εισαι ετοιμη.
φιλακια

sarka

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν αυτό το πολυδιαφημισμένο μαγαζί έχει σαν μοναδικό ατου το αυταρχικό. Πήγα πριν από 10 μέρες περίπου θέλοντας να ξεφύγω από τα μασατζίδικα και πήρα Βίβιαν (πολυδιαφημισμένη) και απλό 50 ευρώ.
Η προσωποποίηση της ξεπέτας. Μη εδώ γιατί κάνει τόσο, μη εκεί γιατί κάνει αυτά. Στο τέλος έψαχνε να βρει στο προφυλακτικό άν έχω τελειώσει
Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Δεν ξέρω αν αυτό το πολυδιαφημισμένο μαγαζί έχει σαν μοναδικό ατου το αυταρχικό. Πήγα πριν από 10 μέρες περίπου θέλοντας να ξεφύγω από τα μασατζίδικα και πήρα Βίβιαν (πολυδιαφημισμένη) και απλό 50 ευρώ.
Η προσωποποίηση της ξεπέτας. Μη εδώ γιατί κάνει τόσο, μη εκεί γιατί κάνει αυτά. Στο τέλος έψαχνε να βρει στο προφυλακτικό άν έχω τελειώσει
Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει

Δεν μπορω να σου πω τιποτα μαναρι
προφανος για να το λες καποιο δικιο θα εχεις
απλα αυτα καλο ειναι αυτα να γραφονται κατευθειαν γιατι μετα απο 10 μερες δεν μπορω να βρω και τι εγινε και να πω κατι συγκεκριμενο στη κοπέλα περα απο καποιες γενικοτητες να ειναι λιγο πιο προσεκτικη.
Ειναι δεδομενο αχετος πολυδιαφιμησης ή οχι οτι καποιο ποσοστο πελατων δεν θα περασει καλα ειτε σε εμας ειτε σε οποιαδηποτε αλλο μαγαζι απλα οσο μπορουμε κοιταμε αυτο το ποσοστο να τηνει προς το μηδεν.
Δεν μπορω σαν ανθρωπος να ειμαι συνεχεια στο studio να ελενγχω τα παντα εχω ομως ολη την καλη διαθεση σαν ανθρωπος για οποιονδηποτε θελει να επισκευτει το studio και με ενημερωσει απο πριν με ενα μυνημα εδω ή ενα mail να φροντισω απο πριν η καθε κοπελα πριν μπει στο ραντεβου της να ειναι πολυ πιο προσεκτικη.
Και καλο ειναι εφοσον εχουμε αυτην εδω την επικοινωνια οσο μπορειτε να το εκμεταλευτειτε αυτο αφου ειναι προς το καλο ολων μας ;)

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
Δεν μπορω να σου πω τιποτα μαναρι
προφανος για να το λες καποιο δικιο θα εχεις
απλα αυτα καλο ειναι αυτα να γραφονται κατευθειαν γιατι μετα απο 10 μερες δεν μπορω να βρω και τι εγινε και να πω κατι συγκεκριμενο στη κοπέλα περα απο καποιες γενικοτητες να ειναι λιγο πιο προσεκτικη.
Ειναι δεδομενο αχετος πολυδιαφιμησης ή οχι οτι καποιο ποσοστο πελατων δεν θα περασει καλα ειτε σε εμας ειτε σε οποιαδηποτε αλλο μαγαζι απλα οσο μπορουμε κοιταμε αυτο το ποσοστο να τηνει προς το μηδεν.
Δεν μπορω σαν ανθρωπος να ειμαι συνεχεια στο studio να ελενγχω τα παντα εχω ομως ολη την καλη διαθεση σαν ανθρωπος για οποιονδηποτε θελει να επισκευτει το studio και με ενημερωσει απο πριν με ενα μυνημα εδω ή ενα mail να φροντισω απο πριν η καθε κοπελα πριν μπει στο ραντεβου της να ειναι πολυ πιο προσεκτικη.
Και καλο ειναι εφοσον εχουμε αυτην εδω την επικοινωνια οσο μπορειτε να το εκμεταλευτειτε αυτο αφου ειναι προς το καλο ολων μας ;)

exei dikeo i antsela opote den kseri to ti egine kai den kseri pio itan to lathos opote tin epomeni mera pou ta ksanaritis tha perasis telia  :P :P :P :P :P :P :P :P :P

sexy-eleni

Ιερόδουλη
Εγγρ.
6 Φεβ 2011
Like
0
apogevma eleni stela kai vivian :-* :-* :-*

Συνημμένα

• 32420728624689923635[1].jpg
    32420728624689923635[1].jpg
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 59
  • 32420728624689923635[1].jpg
    32420728624689923635[1].jpg
    204,6 KB · Εμφανίσεις: 45
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom