Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
ma pos den ta einai den ta vro noumero soutien kai ta me barenoun poli
Γάμα το σουτιέν... Μωρό θα μας τρελάνεις μ' αυτά που γράφεις!
ma pos den ta einai den ta vro noumero soutien kai ta me barenoun poli
Αδερφέ....έλα....πες την αλήθεια. Δεν είσαι εσύ στο avatar σου.
Τι...οτί είναι αυτός ή ότι δεν είναι? Γιατί είναι διφορούμενο όπως το έγραψες
Καλημερα ομορφες του Οριενταλ τι βλεπω ... καινουργια που μοιαζει την Πετρουλα καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
kalimera moro den poaraksigeme kai toso efxola opote min anxoneseΚαλημερα ομορφες του Οριενταλ τι βλεπω ... καινουργια που μοιαζει την Πετρουλα καλοοοοοοοοοοοοοοοοο
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ. Ελενη εισαι το καλυτερο κοριτσι μετα την Αντζελα και την Μαρινα σε συμπαθω πολυ μην με παρεξηγης για το χτες δεν το ενοουσα (πλακα σου κανα) θα τα πουμε και απο κοντα πολλα φιλακια μωρο μου :-* :-* :-* :-*
να σε παντα καλα μωρο μουkalimera moro den poaraksigeme kai toso efxola opote min anxonese
panta eimai etimi gia ola moroκαλημερα ελενακι σε λιγο θα περασω μια βολτα απο κει ελπιζω να εισαι ετοιμη.
φιλακια
panta eimai etimi gia ola moro
Δεν ξέρω αν αυτό το πολυδιαφημισμένο μαγαζί έχει σαν μοναδικό ατου το αυταρχικό. Πήγα πριν από 10 μέρες περίπου θέλοντας να ξεφύγω από τα μασατζίδικα και πήρα Βίβιαν (πολυδιαφημισμένη) και απλό 50 ευρώ.
Η προσωποποίηση της ξεπέτας. Μη εδώ γιατί κάνει τόσο, μη εκεί γιατί κάνει αυτά. Στο τέλος έψαχνε να βρει στο προφυλακτικό άν έχω τελειώσει
Προσπαθώ να καταλάβω τι παίζει
Δεν μπορω να σου πω τιποτα μαναρι
προφανος για να το λες καποιο δικιο θα εχεις
απλα αυτα καλο ειναι αυτα να γραφονται κατευθειαν γιατι μετα απο 10 μερες δεν μπορω να βρω και τι εγινε και να πω κατι συγκεκριμενο στη κοπέλα περα απο καποιες γενικοτητες να ειναι λιγο πιο προσεκτικη.
Ειναι δεδομενο αχετος πολυδιαφιμησης ή οχι οτι καποιο ποσοστο πελατων δεν θα περασει καλα ειτε σε εμας ειτε σε οποιαδηποτε αλλο μαγαζι απλα οσο μπορουμε κοιταμε αυτο το ποσοστο να τηνει προς το μηδεν.
Δεν μπορω σαν ανθρωπος να ειμαι συνεχεια στο studio να ελενγχω τα παντα εχω ομως ολη την καλη διαθεση σαν ανθρωπος για οποιονδηποτε θελει να επισκευτει το studio και με ενημερωσει απο πριν με ενα μυνημα εδω ή ενα mail να φροντισω απο πριν η καθε κοπελα πριν μπει στο ραντεβου της να ειναι πολυ πιο προσεκτικη.
Και καλο ειναι εφοσον εχουμε αυτην εδω την επικοινωνια οσο μπορειτε να το εκμεταλευτειτε αυτο αφου ειναι προς το καλο ολων μας ;)
apogevma eleni stela kai vivian :-* :-* :-*
oxei pira to kormi tis gitonias kai to dhoulevo ego moroαυτο το κορμι δικο σου ειναι ελενη?