sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
sou xriazete oposdipoteΈχεις το τηλέφωνο της γειτόνισσας;
sou xriazete oposdipoteΈχεις το τηλέφωνο της γειτόνισσας;
Πάντως, εντελώς φιλικά το λέω, χάνετε πάρα πολύ πελατεία από ανθρώπους που γουστάρουν τρελά τις αυταρχικές φάσεις και τα σχετικά...αλλα δεν μπορούν να επισκεφτούνε με τίποτα τέτοιους χώρους. Μπορείτε έστω δοκιμαστικά για κάποιο μικρο χρονικό διάστημα να κανετε και "delivery" και αν δεν αυξηθούν τα έσοδα κατακόρυφα, το κόβετε, σιγά... τι έχετε να χάσετε. Η αν όχι delivery, έστω να μπορούμε να συναντάμε κάποια κοπέλα σε κάποιο stadar hotel, η στο κάτω κάτω αν γουστάρει κάποια κοπέλα και εκτός studio να μπορουμε να επικοινωνήσουμε κάπως μαζί της... Αυτά
oxei pira to kormi tis gitonias kai to dhoulevo ego moro
Η απάντηση η δική σου και της Ελένης με εντυπωσίασαν. Γιατί δεν είχαν σκοπό να δικαιολογήσουν μια κατάσταση, αλλά να διορθώσουν το πρόβλημα αν υπάρχει.Δεν μπορω να σου πω τιποτα μαναρι
προφανος για να το λες καποιο δικιο θα εχεις
απλα αυτα καλο ειναι αυτα να γραφονται κατευθειαν γιατι μετα απο 10 μερες δεν μπορω να βρω και τι εγινε και να πω κατι συγκεκριμενο στη κοπέλα περα απο καποιες γενικοτητες να ειναι λιγο πιο προσεκτικη.
Ειναι δεδομενο αχετος πολυδιαφιμησης ή οχι οτι καποιο ποσοστο πελατων δεν θα περασει καλα ειτε σε εμας ειτε σε οποιαδηποτε αλλο μαγαζι απλα οσο μπορουμε κοιταμε αυτο το ποσοστο να τηνει προς το μηδεν.
Δεν μπορω σαν ανθρωπος να ειμαι συνεχεια στο studio να ελενγχω τα παντα εχω ομως ολη την καλη διαθεση σαν ανθρωπος για οποιονδηποτε θελει να επισκευτει το studio και με ενημερωσει απο πριν με ενα μυνημα εδω ή ενα mail να φροντισω απο πριν η καθε κοπελα πριν μπει στο ραντεβου της να ειναι πολυ πιο προσεκτικη.
Και καλο ειναι εφοσον εχουμε αυτην εδω την επικοινωνια οσο μπορειτε να το εκμεταλευτειτε αυτο αφου ειναι προς το καλο ολων μας ;)
Απλά επιθυμώ μια απάντηση σε παλιότερο post μου που δεν ήρθε ποτέ. Βασικά ούτε καν απάντηση, απλά μια τοποθέτηση.
Θα μας δείξετε καμμια καινούργια φωτογραφία, ή θα μας σκάσετε πρώτα?
Η απάντηση η δική σου και της Ελένης με εντυπωσίασαν. Γιατί δεν είχαν σκοπό να δικαιολογήσουν μια κατάσταση, αλλά να διορθώσουν το πρόβλημα αν υπάρχει.
Ήρθα στο χώρο σίγουρος για μια σωστή αντιμετώπισι και έφτασε να πιστέψω ότι μόνο αν έπαιρνα αυταρχικό θα πέρναγα καλά
Εν πάση περιπτώσει θα έρθω και σε μέρα που θα είναι η Ελένη. Θα εξηγήσω σ εκείνη ποιος είμαι
Πάντως ευχαριτώ και τις δυο σας
θα σου βαλω μια δικια μου μωρο ακυκλοφορητη ;)
www.imagerous.com/] [/URL]
Θα μας δείξετε καμμια καινούργια φωτογραφία, ή θα μας σκάσετε πρώτα?
στο εχω ξαναπει οτι είσαι γλωσσου αλλα δεν βάζεις μυαλό. > > > Μαλλον θα πρέπει να ερθω προσωπικά απο εκεί για να σε συνετίσω.
Οι κοπελες δεν ειναι ρομποτ να εχουνε την ιδια διαθεση καθε μερα,συμβαινουν αυτα....
Γειάάάάάάά :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Και για να χουμε καλό ρώτημα γιατί αυτή η φωτογραφία έμεινε ακυκλοφόρητη; Με ποιό δικαίωμα τη στέρησες από το φιλοθέαμο και λάτρη της τέχνης κοινό;
Να μην επαναληφθεί διαφορετικά
Πες τα!
τι κανεις μαναρακι μου?
ε δεν πρεπει λιγο να σας τυραννησω?
Womanaholic στην τελευταια φωτο η αριστερη κοπελα στυθηκε οτι πρεπει για σενα,πρεπει να ειναι η μπετυ,τι περιφερεια ειναι αυτη ρε????? τι θα κανεις μετα απ'αυτο??? θα το αφησεις να περασει ετσι????
Φυσικά και όχι! Αφού με ξέρεις ότι όταν βλέπω κώλο τρελαίνομαι, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ατιμώρητος, ήδη σήμερα το βράδυ τιμώρησα έναν ακόμα
Ποια ηταν η εκλεκτη???