You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
αυτη η στελλα ειναι θανατος ή ειναι ιδεα μου???... πολύ κορμι μου φαινεται...
ειναι ομορφη κοπελα, στις φωτογραφιες της θα δηξει μαλλον και το προσωπο της οποτε θα την δειτε ολοκληρωμενα ;)
Καλημερα σε όλες τις κοπέλες του στούντιο .Αντζελα σαν φαν της Βιβιαν απαιτω νεες φωτο της άμεσααααααααα
Επίσης περιμενω ανυπομονα τις φωτο της νεας κοπελας.Απο τη μια που εχεις ανεβασει δειχνει τρελο μωρο
καλημερα μωρο μου
η Βιβιαν ματια μου αυριο ειναι να βγαλει φωτογραφιες με τις υπολοιπες κοπελες (Αλικη, Μπετυ, Ανστασια, Αλεξανδρα) ;)
Τωρα το πρωι στο studio Mαρίνα + Ελένη
www.imagerous.com/] [/URL]
aggelos234
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αντε ρε αντζελα βγαλε φωτο ρε μωρο
Επισκέπτης
Πάντως, εντελώς φιλικά το λέω, χάνετε πάρα πολύ πελατεία από ανθρώπους που γουστάρουν τρελά τις αυταρχικές φάσεις και τα σχετικά...αλλα δεν μπορούν να επισκεφτούνε με τίποτα τέτοιους χώρους. Μπορείτε έστω δοκιμαστικά για κάποιο μικρο χρονικό διάστημα να κανετε και "delivery" και αν δεν αυξηθούν τα έσοδα κατακόρυφα, το κόβετε, σιγά... τι έχετε να χάσετε. Η αν όχι delivery, έστω να μπορούμε να συναντάμε κάποια κοπέλα σε κάποιο stadar hotel, η στο κάτω κάτω αν γουστάρει κάποια κοπέλα και εκτός studio να μπορουμε να επικοινωνήσουμε κάπως μαζί της... Αυτά
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Πάντως, εντελώς φιλικά το λέω, χάνετε πάρα πολύ πελατεία από ανθρώπους που γουστάρουν τρελά τις αυταρχικές φάσεις και τα σχετικά...αλλα δεν μπορούν να επισκεφτούνε με τίποτα τέτοιους χώρους. Μπορείτε έστω δοκιμαστικά για κάποιο μικρο χρονικό διάστημα να κανετε και "delivery" και αν δεν αυξηθούν τα έσοδα κατακόρυφα, το κόβετε, σιγά... τι έχετε να χάσετε. Η αν όχι delivery, έστω να μπορούμε να συναντάμε κάποια κοπέλα σε κάποιο stadar hotel, η στο κάτω κάτω αν γουστάρει κάποια κοπέλα και εκτός studio να μπορουμε να επικοινωνήσουμε κάπως μαζί της... Αυτά
Γιατί αγαπητέ εσύ τί πρόβλημα έχεις να επισκεφτείς μια κοπέλα που κάνει τέτοια προγράμματα στο 104; Όσο για το άλλο που λες το 104 είναι studio, όχι γραφείο με CG...
Επισκέπτης
Απλά δεν μπορώ να μπω σε ένα τέτοιο χώρο. Τι να κάνουμε τώρα. Πως άλλοι δε τρώνε ψάρι με φέτα, ε... εγώ δε μπαίνω σε μπουρδέλα και στούντιο. Κακώς βέβαια, γιατί τα CG μαζί με το hotel ανεβάζουν τη τιμή πολύ παραπάνω, πράγμα που σημαίνει μικρότερη συχνότητα στην εξάσκηση του hobby μου.
VanPucerMan
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 6
ειναι ομορφη κοπελα, στις φωτογραφιες της θα δηξει μαλλον και το προσωπο της οποτε θα την δειτε ολοκληρωμενα ;)
καλημερα μωρο μου
η Βιβιαν ματια μου αυριο ειναι να βγαλει φωτογραφιες με τις υπολοιπες κοπελες (Αλικη, Μπετυ, Ανστασια, Αλεξανδρα) ;)
Τωρα το πρωι στο studio Mαρίνα + Ελένη
Συντομα οι νεες φωτογραφίες ολων των κοριτσιων του studio στη σελίδα μας
ενα μικρό δείγμα........
Νεφέλη-Μαρίνα-Στέλλα-Ελένη
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Απλά δεν μπορώ να μπω σε ένα τέτοιο χώρο. Τι να κάνουμε τώρα. Πως άλλοι δε τρώνε ψάρι με φέτα, ε... εγώ δε μπαίνω σε μπουρδέλα και στούντιο. Κακώς βέβαια, γιατί τα CG μαζί με το hotel ανεβάζουν τη τιμή πολύ παραπάνω, πράγμα που σημαίνει μικρότερη συχνότητα στην εξάσκηση του hobby μου.
Φίλε πρέπει να το ξεπεράσεις αυτό, ίσως πηγαίνοντας για πρώτη φορά με κάποιο φίλο σου που έχει εμπειρία από μπουρδέλα - studio. Στο λέω αυτό εγώ που πήγα σε ΠΟΛΥ μεγάλη ηλικία για πρώτη φορά σε ανάλογους χώρους ακριβώς επειδή κι εγώ είχα διάφορα κολλήματα. Και για να σε βοηθήσω θα σου πω πως το 104 μέσα μόνο μιζέρια δε βγάζει όπως άλλοι χώροι - ιδίως μπουρδέλα - στη Φυλής, είναι τόσο τέλειος μέσα ο χώρος που θα αισθανθείς απ' την πρώτη στιγμή άνετος και χαλαρωμένος. Όσο για καθαριότητα κ.τ.λπ. μην τα συζητάς, πραγματικά τζάμπα λεφτά δίνεις σε ξενοδοχεία αν το πρόβλημά σου είναι η καθαριότητα απ' τη στιγμή που υπάρχει ο χώρος του studio 104... Άκουσέ με και δε θα χάσεις, είμαι σίγουρος ότι θα με ευχαριστείς κιόλας μετά γιατί θα ασκείς το χόμπι σου σ' έναν υπέροχο χώρο, συχνότερα και θα είσαι και κερδισμένος οικονομικά!
petran21
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
ολα καλα αυτα που λεs αλλα οικονομικα οχι και κερδισμενοsΦίλε πρέπει να το ξεπεράσεις αυτό, ίσως πηγαίνοντας για πρώτη φορά με κάποιο φίλο σου που έχει εμπειρία από μπουρδέλα - studio. Στο λέω αυτό εγώ που πήγα σε ΠΟΛΥ μεγάλη ηλικία για πρώτη φορά σε ανάλογους χώρους ακριβώς επειδή κι εγώ είχα διάφορα κολλήματα. Και για να σε βοηθήσω θα σου πω πως το 104 μέσα μόνο μιζέρια δε βγάζει όπως άλλοι χώροι - ιδίως μπουρδέλα - στη Φυλής, είναι τόσο τέλειος μέσα ο χώρος που θα αισθανθείς απ' την πρώτη στιγμή άνετος και χαλαρωμένος. Όσο για καθαριότητα κ.τ.λπ. μην τα συζητάς, πραγματικά τζάμπα λεφτά δίνεις σε ξενοδοχεία αν το πρόβλημά σου είναι η καθαριότητα απ' τη στιγμή που υπάρχει ο χώρος του studio 104... Άκουσέ με και δε θα χάσεις, είμαι σίγουρος ότι θα με ευχαριστείς κιόλας μετά γιατί θα ασκείς το χόμπι σου σ' έναν υπέροχο χώρο, συχνότερα και θα είσαι και κερδισμένος οικονομικά!
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Μπορείς να πας 2-3 φορές, χωρίς να περάσεις στο δωμάτιο. Απλά για να εξοικειωθείς με τον χωρό. Και μετά αποφασίζεις.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
ολα καλα αυτα που λεs αλλα οικονομικα οχι και κερδισμενοs
Φυσικά κερδισμένος... CG & ξενοδοχείο μαζί σε αυταρχικό πρόγραμμα, θα του πηγαίνει ο κούκος αηδόνι...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Μπορείς να πας 2-3 φορές, χωρίς να περάσεις στο δωμάτιο. Απλά για να εξοικειωθείς με τον χωρό. Και μετά αποφασίζεις.
Είναι βέβαιο... Εδώ ακόμη κι εγώ που πηγαίνω και σε μπουρδέλα που και που, πολλές φορές που περνάω βράδυ από Φυλής μιζεριάζω απίστευτα... Και με το που μπαίνω στο 104 νιώθω σαν να μπαίνω σε άλλη διάσταση, τί να λέμε τώρα...
Επισκέπτης
Χα χα! Φίλε είσαι ερωτευμένος με το χώρο... από ότι φαίνεται. Και με κάποιο/α από τα κορίτσια να φανταστώ? Σίγουρα 70 ή 100 ευρώ είναι πολύ λιγότερα για την εκτόνωση σου από τα 180 και τα 200. Βλέπω να πηγαίνουμε μαζί, στείλε pm.
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
sexy-eleni
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2011
- Like
- 0
kalispera se olous pedia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
kalispera se olous pedia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
kouklakis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 72
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.096
καλησπερα Ελενακι δεν μας ειπες σε αρεσε η σοκολατα ??? η μηπως δεν τρως γλυκα ???kalispera se olous pedia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*