ε μωρο μου.................
οταν ο φωτογραφος ειναι ενας απο τους 2-3 καλυτερους στην Ελλαδα στο ειδος του
με εξωφυλλα σε nitro, max, playboy, penthouse, downtown , εξωφυλλα δισκων ,αφισες νυχτερινων κεντρων σε δουλειες του κτλ
οταν εχει φωτογραφησει Βισση, Βανδη, Παπαριζου, Μακρυπουλια, Στικουδη, Παπουτσακη κτλ
περιμενεις κατι λιγοτερο απο την τελειοτητα?
(αν και οι φωτογραφιες μου ειναι πολυ κοντινες και δεν υπηρχαν πολλα περιθωρια για επεξεργασια, οι πολλαπλοι εξωτερικοι φωτισμοι, το μοντελο και η αναλυση της cameras και η εμπειρια του φωτογραφου καναν τη διαφορα ;))
Και μην σταθεις μονο στο φωτοσοπ που λες.....
Μαζι με το φωτογραφο το team ειχε εναν απο τους καλυτερους μακιγιερ/κομμωτες της Ελλαδος για να με βαφει και να με χτενιζει επιτοπου
και μια στυλιστρια η οποια ειχε δεκαδες τσαντες με ρουχα και αξεσουαρ μαζι της με οτι πιο καινουργιο υπαρχει στις βιτρινες των καταστηματων για να φοραω ;)
Ειμαι συγουρη ομως οτι το αποτελεσμα που βγηκε απο το οποιο εχετε δει μονο το 1/3 (τις υπολοιπες φωτογραφιες θα της προωθησω σε αλλες σελιδες ;)) ειναι αν μη τι αλλο αριστο και ταιριαζει και με την αισθητικη της συντριπτικης πλειοψηφιας οσων το εχουν δει ;)
Απο εκει και περα (το βλεπεις και εσυ )το φωτοσοπ γενικα σε αυτον τον <<χωρο>> ειναι ψωμοτυρι....
εγω ομως δεν εχω δει καμια πραγματικη καλη δουλεια παρα ελαχιστες....
οι περισσοτερες φωτος παραμορφωνουν τα χαρακτηριστικα και το δερμα απο τις κοπελες.....
δειχνουν τα ρουχα θαμπα λες και ειναι παλια και χιλοπλυμενα.....
ενω αλιωνουν και τον χωρο του δωματιου......
θα μπορουσα να παω και εγω σε τετοιες λυσεις οι οποιες ειναι και σχεδον τζαμπα
για τον εαυτο μου ομως και για το studio που εχω δεν συμβιβαζομαι με το μετριο ή με το απλα καλο, αλλα με τιποτα λιγοτερο απο το τελειο ;)