Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Κρίμα... Διάβαζα στις κριτικές του studio στην Κατεχάκη ότι η Ελένη έχει πολύ ωραίο κωλαράκι κι ότι παλιότερα το έδινε κιόλας... Γιατί όχι & τώρα;;;

swan

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
34
Πόντοι
1
ναι την θυμαμαι την εχω παρει στο ιακχου 7 οποιος θυμαται αυτο το στουντιο.παντως ειχα απογοητευτη παταγωδος.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κρίμα... Διάβαζα στις κριτικές του studio στην Κατεχάκη ότι η Ελένη έχει πολύ ωραίο κωλαράκι κι ότι παλιότερα το έδινε κιόλας... Γιατί όχι & τώρα;;;

ετέθη σε αγρανάπαυση.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αυτο τωρα που βλεπω 2 κοπέλες καθε φορα ειναι συμφωνα με την νεα νομοθεσια?  :think: :think: :think:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ναι την θυμαμαι την εχω παρει στο ιακχου 7 οποιος θυμαται αυτο το στουντιο.παντως ειχα απογοητευτη παταγωδος.

Μωρέ το μεγαλύτερο κομοδίνο να είναι & μόνο αυτό το κορμί με τα πιασίματα & τις βυζάρες φτάνει...

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το πρωκτικο εκτος απο σιχαμερο που ειναι ως πραξη εμπεριεχει και πολλους κινδυνους για την υγεια,τωρα να εχεις μπροστα σου ενα μοντελο και να της το δινεις απο κει αυτο θετει πολλα ερωτηματικα ως προς τη ψυχοσυνθεση σου,καλυτερα να ακολουθουμε την φυσιολογικη οδο.......τωρα οσο αναφορα την Ελενη,υπαρχουν φωτογραφιες στο αλλο site,εχει ωραιο σωμα,ομορφο προσωπακι,καλη ειναι.....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Το πρωκτικο εκτος απο σιχαμερο που ειναι ως πραξη εμπεριεχει και πολλους κινδυνους για την υγεια,τωρα να εχεις μπροστα σου ενα μοντελο και να της το δινεις απο κει αυτο θετει πολλα ερωτηματικα ως προς τη ψυχοσυνθεση σου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Missa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν και καθυστερημένα νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ σε κάτι που έζησα στο studio και με κέρδισε.
Ένας σημαντικός λόγος που απείχα από ανάλογα μαγαζιά (studio) ήταν και η ξεπετα, έλλειψη σεβασμού και κοροϊδία σε αυτό που υποτίθεται λένε ότι προσφέρουν.
Πριν τα χριστουγενα επισκέφτηκα το studio και μετά από διαφορες κριτικές που είχα διαβάσει επέλεξα για αυταρχικό την Μπέτυ. Η κοπέλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τα όλα της, και εξηγούμε.
Πρώτη πρωινή βάρδια και φτάνω στο studio τρία τέταρτα πριν τελειώσει η βάρδια της Μπέτυς (έχει σημασία που το αναφέρω) , πρώτη εντύπωση η υποδοχή , ευγενέστατη (δε το πίστευα) με κέρασε ουισκάκι μιλήσαμε για λίγο και περνάω στο δωμάτιο, μετά από λίγο έρχεται η Μπέτυ στο δωμάτιο και μετά από κάποια λεπτά της φωνάζει η γυναικα ότι έχει έρθει και άλλος πελάτης.
Εγώ εκείνη την ώρα επειδή έχω άσχημη εμπειρία από ανάλογα μαγαζιά και για αυτό το λόγο δεν πήγαινα μέχρι τώρα, άρχισα να χαλιέμαι στην ιδέα ότι περιμένει και άλλος , σκέφτηκα ότι έχει μείνει λίγος χρόνος για τη βάρδια της, έφτασε και άλλος πελάτης άρα θα αρχίσει η ξεπετα....και όμως γελάστηκα η κοπέλα ατάραχη σαν να υπήρχαμε μονο οι δυο μας συνέχισε χωρίς να νιώσω το παραμικρό υποτίθεται άγχος της για να ξεμπερδέψει γρήγορα μαζί μου.
Αφού τελειώσαμε και χωρίς να της πω τίποτα ενώ έκανα μπάνιο πήγε και έφερε και άλλη πετσέτα, εκεί με τη καρδια μου της έδωσα ένα δωράκι και η αντίδραση της ήταν να μου πει τι κανεις εκεί είναι δύσκολοι καιροί ήδη έχεις πληρώσει....(δε με νοιάζει αν το εννοούσε η όχι με νοιάζει ότι το σκέφτηκε)

Τέλος θέλω να επισημάνω 2 πράματα που προσωπικά τα θεωρώ σημαντικά και ας φαίνονται λεπτομέρειες πρώτον η υποδοχή και δεύτερον (αναφέρθηκε και πιο πάνω) με ξενερώνει το να ζητήσω κάτι ιδιαίτερο και να μου απαιτήσουν παραπάνω λεφτά για να γίνει, και κάτι τέτοιο στο φυλής104 δε συμβαίνει και για αυτό εχει τις υπηρεσίες και ο καθένας πληρώνει μια φορα ανάλογα το τι πρόγραμμα έχει επιλέξει χωρίς στη πορεία να του ζητήσουν και extra χρεώσεις.
Αντζελα συγχαρητήρια για όλο αυτό που έχεις φτιάξει και κοίταξε μη παρασυρθείς και το χαλάσεις αν και δε σε έχω για έτσι.
Επίσης να δόσεις τα φιλια μου στη Μπέτυ αν και δυστυχώς δεν θα με θυμάται.

Συγγνώμη για το κατεβατό που έγραψα αλλα πιστεύω ότι το καλο πρέπει να επιβραβεύεται.
Αυτες τις μερες θελω να κανω αλλη μια επίσκεψη αλλα προσπαθω να αποφασησω σε ποια κοπελα αυτη τη φορα.

Επισκέπτης
Αν και καθυστερημένα νιώθω την ανάγκη να αναφερθώ σε κάτι που έζησα στο studio και με κέρδισε.
Ένας σημαντικός λόγος που απείχα από ανάλογα μαγαζιά (studio) ήταν και η ξεπετα, έλλειψη σεβασμού και κοροϊδία σε αυτό που υποτίθεται λένε ότι προσφέρουν.
Πριν τα χριστουγενα επισκέφτηκα το studio και μετά από διαφορες κριτικές που είχα διαβάσει επέλεξα για αυταρχικό την Μπέτυ. Η κοπέλα είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ με τα όλα της, και εξηγούμε.
Πρώτη πρωινή βάρδια και φτάνω στο studio τρία τέταρτα πριν τελειώσει η βάρδια της Μπέτυς (έχει σημασία που το αναφέρω) , πρώτη εντύπωση η υποδοχή , ευγενέστατη (δε το πίστευα) με κέρασε ουισκάκι μιλήσαμε για λίγο και περνάω στο δωμάτιο, μετά από λίγο έρχεται η Μπέτυ στο δωμάτιο και μετά από κάποια λεπτά της φωνάζει η γυναικα ότι έχει έρθει και άλλος πελάτης.
Εγώ εκείνη την ώρα επειδή έχω άσχημη εμπειρία από ανάλογα μαγαζιά και για αυτό το λόγο δεν πήγαινα μέχρι τώρα, άρχισα να χαλιέμαι στην ιδέα ότι περιμένει και άλλος , σκέφτηκα ότι έχει μείνει λίγος χρόνος για τη βάρδια της, έφτασε και άλλος πελάτης άρα θα αρχίσει η ξεπετα....και όμως γελάστηκα η κοπέλα ατάραχη σαν να υπήρχαμε μονο οι δυο μας συνέχισε χωρίς να νιώσω το παραμικρό υποτίθεται άγχος της για να ξεμπερδέψει γρήγορα μαζί μου.
Αφού τελειώσαμε και χωρίς να της πω τίποτα ενώ έκανα μπάνιο πήγε και έφερε και άλλη πετσέτα, εκεί με τη καρδια μου της έδωσα ένα δωράκι και η αντίδραση της ήταν να μου πει τι κανεις εκεί είναι δύσκολοι καιροί ήδη έχεις πληρώσει....(δε με νοιάζει αν το εννοούσε η όχι με νοιάζει ότι το σκέφτηκε)

Τέλος θέλω να επισημάνω 2 πράματα που προσωπικά τα θεωρώ σημαντικά και ας φαίνονται λεπτομέρειες πρώτον η υποδοχή και δεύτερον (αναφέρθηκε και πιο πάνω) με ξενερώνει το να ζητήσω κάτι ιδιαίτερο και να μου απαιτήσουν παραπάνω λεφτά για να γίνει, και κάτι τέτοιο στο φυλής104 δε συμβαίνει και για αυτό εχει τις υπηρεσίες και ο καθένας πληρώνει μια φορα ανάλογα το τι πρόγραμμα έχει επιλέξει χωρίς στη πορεία να του ζητήσουν και extra χρεώσεις.
Αντζελα συγχαρητήρια για όλο αυτό που έχεις φτιάξει και κοίταξε μη παρασυρθείς και το χαλάσεις αν και δε σε έχω για έτσι.
Επίσης να δόσεις τα φιλια μου στη Μπέτυ αν και δυστυχώς δεν θα με θυμάται.

Συγγνώμη για το κατεβατό που έγραψα αλλα πιστεύω ότι το καλο πρέπει να επιβραβεύεται.
Αυτες τις μερες θελω να κανω αλλη μια επίσκεψη αλλα προσπαθω να αποφασησω σε ποια κοπελα αυτη τη φορα.

Ὁ ἱστότοπος κατώρθωσεν σχεδὸν τὴν ὑλοποίησιν ἑνὸς παναρχαίου πανανθρωπίνου ἰδανικοῦ: Τοῦ τῆς γενικῆς Ἀγἀπης καὶ Εὐτυχίας!!!!

"εκεί με τη καρδια μου της έδωσα ένα δωράκι" καὶ ἠρνήθη! Ζῶμεν ἱστορικὰς στιγμάς!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Γιατί εκλήσσεσθε κυριε παντοπώλα; Μερικές εξ αυτών έχουν σοσιαλιστικήν παιδείαν, σκέφτονται πρώτα τις συνεπειες της καπιταλιστικής κρίσης και κατόπιν το ίδιον όφελος!!! :2funny: :2funny: :2funny: 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Γιατί εκλήσσεσθε κυριε παντοπώλα; Μερικές εξ αυτών έχουν σοσιαλιστικήν παιδείαν, σκέφτονται πρώτα τις συνεπειες της καπιταλιστικής κρίσης και κατόπιν το ίδιον όφελος!!! :2funny: :2funny: :2funny: 

Μπα αυτές μας έχουν τελειώσει κάτι χρόνια τώρα... Πλέον αυτές που είναι στο επάγγελμα έχουν μεγαλώσει με Γκορμπατσώφ & Γέλτσιν & μόνο σοσιαλιστική παιδεία δεν έχουν...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Ο Missa πάντως & μόνο λόγω του ονόματός του έχει σίγουρα σοσιαλιστική παιδεία ;)

Συνημμένα

• asLibRecords-27812.misha.jpg
    asLibRecords-27812.misha.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 24

nikos02242

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FACESITTING ΤΟ 69 ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ? Η ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ΑΝΤΖΕΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ FACESITTING ΤΟ 69 ΚΑΙ Η ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ? Η ΕΛΕΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ

υπαρχει ματια μου το special αυταρχικο/ποδολαγνεια που τα συνδιαζει ολα αυτα ;)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom