Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Κρίμα... Διάβαζα στις κριτικές του studio στην Κατεχάκη ότι η Ελένη έχει πολύ ωραίο κωλαράκι κι ότι παλιότερα το έδινε κιόλας... Γιατί όχι & τώρα;;;

απο αυριο θα κανει κανονικα πρωκτικο προγραμμα η κοπέλα ;)

Αλίκη + Ελένη  :smitten: :smitten:
www.imagerous.com/] [/URL]

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

χαχα χαχ χαχ οτι να ναι,χαθηκε η μπαλα μετα απ'αυτο,για μενα τουλαχιστον ειναι απαγορευμενο,δεν υπαρχει σεξ με πρωκτικο,ειναι κατι ξεχωριστο,το σεξ ειναι μια πραξη που δεν προσφερει μονο απολαυση αλλα χρησιμοποιειται για την διαιωνιση του ειδους,μηπως ειδες καμια γυναικα να μενει εγκυος με πρωκτικο???? χαχ ;)

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Μπραβο Αντζελα που φερνεις κοπελες που δινουν κωλαρακι! Σκεφτεσαι να φερεις καμια καινουρια που να προσφερει αυτην την υπηρεσια? Παιζει να αρχισει καμια απο τις υπαρχουσες κοπελες πρωκτικο? Παντως απο οσες δοκιμασα κατα καιρους εμεινα πολυ ικανοποιημενος! :fuck2:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
χαχα χαχ χαχ οτι να ναι,χαθηκε η μπαλα μετα απ'αυτο,για μενα τουλαχιστον ειναι απαγορευμενο,δεν υπαρχει σεξ με πρωκτικο,ειναι κατι ξεχωριστο,το σεξ ειναι μια πραξη που δεν προσφερει μονο απολαυση αλλα χρησιμοποιειται για την διαιωνιση του ειδους,μηπως ειδες καμια γυναικα να μενει εγκυος με πρωκτικο???? χαχ ;)

Ελπίζω να κάνεις πλάκα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Μπραβο Αντζελα που φερνεις κοπελες που δινουν κωλαρακι! Σκεφτεσαι να φερεις καμια καινουρια που να προσφερει αυτην την υπηρεσια? Παιζει να αρχισει καμια απο τις υπαρχουσες κοπελες πρωκτικο? Παντως απο οσες δοκιμασα κατα καιρους εμεινα πολυ ικανοποιημενος! :fuck2:

Τί ρωτάς ρε παπάρα; Την Ελένη δεν έφερε ΜΟΛΙΣ;;;

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
:hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm: :hmm:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
:dunno: :dunno: :dunno: :dunno:
αν όμως ξαναπείς....... :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom: :bottom:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
εγώ παντως θα περάσω μια απο αυτές τις μέρες για να ελέγξω τις καινούριες.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
μονο τις καινουργιες θα βρεις μωρο
οι παλιες ειναι αποκλεισμενες :2funny:

Μπου-Μπου μήν το γελάς καθόλου! Εδώ εχει διαολόκαιρο με βροχές και ανέμους και κυκλοφορεί μαι γρίπη που θερίζει. Εγώ χτές συνήλθα και είμαι καλά ενώ σχεδόν μια βδομάδα είχα έντονο βήχα (σε σημείο να κανω εμετό) και φαντάσου οτι επειδή εχω γερό οργανισμό την πάλεψα καλά, γιατι άλλοι γνωστοί και συναδελφοι ανέβασαν πυρετούς και ήταν στο κρεβάτι για μέρες!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εσύ ομως βλέπω καλά περνας....

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπου μήν το γελάς καθόλου! Εδώ εχει διαολόκαιρο με βροχές και ανέμους και κυκλοφορεί μαι γρίπη που θερίζει. Εγώ χτές συνήλθα και είμαι καλά ενώ σχεδόν μια βδομάδα είχα έντονο βήχα (σε σημείο να κανω εμετό) και φαντάσου οτι επειδή εχω γερό οργανισμό την πάλεψα καλά, γιατι άλλοι γνωστοί και συναδελφοι ανέβασαν πυρετούς και ήταν στο κρεβάτι για μέρες!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

εσύ ομως βλέπω καλά περνας....

ελα βρε μωρο περαστικα :-
το ξερω εχει χαλια καιρο στην αθηνα :-
αλλα μωρε φλεβαρης μπηκε και τωρα επιτελους βλεπουμε χειμωνα :cheesy:

JVC

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μαγκες δε μ'αρεσει το πρωκτικο,τι να κανουμε τωρα? αηδια με πιανει.......γι αυτο ταιριαζω με τη Νεφελη,ζητω η Νεφελη ρε!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
μονο τις καινουργιες θα βρεις μωρο
[size=14pt]οι παλιες ειναι αποκλεισμενες[/size] :2funny:

Μακάρι να 'ξερα που είναι αποκλεισμένες! Θα γινόμουν ακόμη και σκύλος του Αγίου Βερνάρδου για να πάω να τις βρω!!!  :cheesy:

Υ.Γ. Μόνο που αντί για κονιάκ, θα είχα κρεμασμένα στον λαιμό μου κουτάκια με προφυλακτικά!!!  :fuck1:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ζήτω λοιπόν, η νεαρά Νεφέλη
που πούτσα στο κώλο της,...δεν θέλει !

:grin:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom