You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Αυριο το πρωι στο studio μαζι με την Νεφέλη και η www.filis104.com/el/component/content/article/4-nea/64-elenh]Ελένη[/url]
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
παντως αντζελα αν καταλαβα καλα και το διπλο ειναι στα 200 ειναι παρα πολλα τα λεφτα...Αυριο το πρωι στο studio μαζι με την Νεφέλη και η www.filis104.com/el/component/content/article/4-nea/64-elenh]Ελένη[/url]
και σε μια αγορα που δεν υπαρχει λογος να γινει...
το να ειναι η ταριφα δηλαδη...
το να θελει μια συγκεκριμενη αυτο το νουμερο κατ'επιλογην ενταξει...αλλα ταριφα ειναι πολλα τα λεφτα....
και χωρις (κατα την γνωμη μου ) να υπαρχει ουσιαστικος λογος μιας και στα υπολοιπα στουντια ειναι 80 με 100...
θελω να πω πως ειναι πολιτικη του μαγαζιου γιατι δεν μπορει ολες οι κοπελλες τυχαια του στουντιο να μην κανουν διπλο παρα μονο στα 200...
βεβαια εσυ κρατας το τιμονι αι εσυ οδηγας ;) ;) ;)
ολα αυτα αν εχω καταλαβει καλα και αν το διπλο ειναι στα 200
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
παντως αντζελα αν καταλαβα καλα και το διπλο ειναι στα 200 ειναι παρα πολλα τα λεφτα...
και σε μια αγορα που δεν υπαρχει λογος να γινει...
το να ειναι η ταριφα δηλαδη...
το να θελει μια συγκεκριμενη αυτο το νουμερο κατ'επιλογην ενταξει...αλλα ταριφα ειναι πολλα τα λεφτα....
και χωρις (κατα την γνωμη μου ) να υπαρχει ουσιαστικος λογος μιας και στα υπολοιπα στουντια ειναι 80 με 100...
θελω να πω πως ειναι πολιτικη του μαγαζιου γιατι δεν μπορει ολες οι κοπελλες τυχαια του στουντιο να μην κανουν διπλο παρα μονο στα 200...
βεβαια εσυ κρατας το τιμονι αι εσυ οδηγας ;) ;) ;)
ολα αυτα αν εχω καταλαβει καλα και αν το διπλο ειναι στα
το ξερω μωρο οτι ειναι πολλα τα 200 γιαυτο και θελω να ειναι απλα τα διπλο προγραμμα που θα διαλεγει ο καθε πελατης πχ 50+50=100 , 60+60=120, 70+70=140 κτλ
τωρα οι 2 κοπέλες που αρχισαν μαζι τις διπλες βαρδιες η Αλικη και η Κελλυ ετσι το κανανε
ελπιζω να το κανουν ετσι και οι υπολοιπες
μεχρι να γινει ομως πραξη εγω δεν μπορω να σου πω οτι ναι τοσο ειναι γιατι εσυ μπορει να πας με αυτο στο μυαλο να σου πουνε κατι αλλο και μετα να νομισεις οτι σε κοροιδευουμε κιολας
δωσε μας 1-2 εβδομαδες χρονο να δουλεψουν μαζι και να γνωριστουνε τα ζευγαρια και τοτε θα ειναι ολα στανταρ ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
200ε ειναι μωρο και για τις 2 κοπέλες μαζι ειτε για φουλ προγραμμα και απο τις 2 ειτε για special αυταρχικο ;)
Μπράβο ρε Άντζυ! Αυτό θα πει σύνεση! Απλά το διπλάσιο...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Είναι μερικοί που μπαίνετε εδώ μέσα...που μόνο "μισογύνηδες" μπορείτε να χαρακτηριστείτε... (αν και οι χαρακτηρισμοί είναι δική σας ειδικότητα)
Το site είναι σχετικά με ΠΟΥΤΑΝΕΣ, με μπουρδέλα, με στουντιο..κλπ κλπ και οι εντυπώσεις από αυτά.
Αν είναι να γράφαμε Αρλεκιν.
Εχω βαρεθεί να με χαρακτηρίζουν από τότε που ποστάρω πιο πολύ. Και το ήξερα πως θα γίνει αυτό και ας είμαι χρόνια μέλος...
Οι περισσότεροι που ποστάρουν εδώ, δεν έχουν ιδέα από αγοραίο έρωτα...και από έρωτα γενικότερα.
Και ποιος σου είπε ρε φίλε πως δεν έχουμε προσωπική ζωή? Επειδή γαμάμε πουτάνες?
Και γιατί δηλ χαλιέσαι? Πρέπει να μιλούσαμε απαξιωτικά γιαυτές για να είμαστε σωστοί? Βέβαια το κορμί τους προσφέρουν και τις υπηρεσίες τους...αυτά σχολιάζουμε.
Κάποιες μας επηρεάζουν περισσότερο γιατί μιλάμε για ανθρώπους! Δε βρίσκω που είναι το λάθος?
Νομίζω πως εσείς που μπαίνετε απλά για να χαρακτηρίσετε και να κρίνετε...έχετε συνδεδεμένα το ποντίκι, τη χούφτα, και το γεννητικό σας όργανο. Και οπωσδήποτε από το άλλο σας χέρι έναν ορό με χολή μέσα...
Και ζήτημα αν γαμάτε ή σας γαμάνε...
(συγνώμη για το
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
α.. οκ...ακυρο καταλαβα λαθος....ενταξει γιατι πραγματικα μου ακουστηκε ασχημα να ειναι πολιτικη του μαγαζιου....το ξερω μωρο οτι ειναι πολλα τα 200 γιαυτο και θελω να ειναι απλα τα διπλο προγραμμα που θα διαλεγει ο καθε πελατης πχ 50+50=100 , 60+60=120, 70+70=140 κτλ
τωρα οι 2 κοπέλες που αρχισαν μαζι τις διπλες βαρδιες η Αλικη και η Κελλυ ετσι το κανανε
ελπιζω να το κανουν ετσι και οι υπολοιπες
μεχρι να γινει ομως πραξη εγω δεν μπορω να σου πω οτι ναι τοσο ειναι γιατι εσυ μπορει να πας με αυτο στο μυαλο να σου πουνε κατι αλλο και μετα να νομισεις οτι σε κοροιδευουμε κιολας
δωσε μας 1-2 εβδομαδες χρονο να δουλεψουν μαζι και να γνωριστουνε τα ζευγαρια και τοτε θα ειναι ολα στανταρ ;)
απο εκει και περα αν καποια κοπελλα δεν γουσταρει διπλο ειναι δικαιωμα της...
πες οτι δεν το εγραψα ποτε το προηγουμενο ;) ;)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
ματια μου ουτε με ενδιαφερει ουτε με νοιαζει ουτε και προκειτε να απολογηθω για οποια στραβα ή καλα υπαρχουν γενικα στον κλάδο μας
ο καθε επαγελματιας οπως στρωνει κοιμαται κιολας
για το studio μας ομως μπορω να σου πω τα παντα
δεν ξερω αν κουραζονται περισσοτερο ή λιγοτερο οι κοπέλες μαζι σε διπλό προγραμμα
αυτο που ξερω ειναι οτι εγω δεν ειμαι ο τυπος της ιδιοκτητριας οικου ανοχης που θα πει στις κοπέλες της "αυτο ειναι και αν σας αρεσει, αν δεν σας αρεσει τα πραγματα σας και εξω απο εδω" οποτε προσπαθω να βρω μια φορμουλα να ειναι ευχαρηστιμενες οι κοπέλες ετσι ωστε να φευγουν ευχαρηστημενοι και οι πελατες
Σωστό αυτό Άντζυ αλλά εσύ με την εμπειρία που έχεις η οποία είναι ΚΑΙ επιχειρηματική πέραν απ' τη δεδομένη εμπειρία που έχεις ως ιερόδουλη μπορείς να τις συμβουλεύσεις; Να τις συνετίσεις; Να τις προσγειώσεις; Χρησιμοποίησε όποιο ρήμα θες... Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν ανέφερα κανένα με την αρνητική έννοια. Γιατί δεν είναι ψέμα ότι μερικές κοπέλες καβαλάνε το καλάμι.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Αυριο το πρωι στο studio μαζι με την Νεφέλη και η www.filis104.com/el/component/content/article/4-nea/64-elenh]Ελένη[/url]
ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! Το βλέπω να το τρώω το κόλλημά μου...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Άντζυ πες μας τις υπηρεσίες της Ελένης!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
Μπου-Μπου η Ελένη έχει ξανάρθει και πιο παλιά στο στούντιο ναι; νομίζω ότι δουλευε παλια στο στούντιο στην κατεχάκη (τις παλιες καλές εποχές που δουλευε και το μπισκοτάκι εκεί )
Πότε ρε είχε ξαναέρθει; Ψιλοθυμάμαι μια Ελένη αλλά όχι με τα χαρακτηριστικά της συγκεκριμένης...
Φυλης104
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2009
- Like
- 8
Άντζυ πες μας τις υπηρεσίες της Ελένης!!!
απλα δεν κανει πρωκτικο η κοπέλα ;)
Μπου-Μπου η Ελένη έχει ξανάρθει και πιο παλιά στο στούντιο ναι; :
οχι πρωτη της φορα ειναι σε μας ;)
αν είναι η ίδια τότε νομίζω πιο παλια πάντως μια Ελένη μισοαιγύπτια δούλευε στο Κατεχάκη με αρκετά καλές κριτικές. Πιθανών να είναι η ίδια...
η ιδια ειναι ;)
astra85
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 65
- Like
- 1.257
- Πόντοι
- 3.067
θα συμφονησω απολυτα.....ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! Το βλέπω να το τρώω το κόλλημά μου...
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
απλα δεν κανει πρωκτικο η κοπέλα ;)
Α ρε Άντζυ πώς με ξέρεις... Αμέσως "έπιασες" τί μ' ενδιέφερε όταν ρώτησα τί υπηρεσίες προσφέρει
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.232
- Πόντοι
- 5.015
θα συμφονησω απολυτα.....
Άσ' το φίλε.. Αρρώστησα!!!