Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 18,9%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,8%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 23,8%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 41 11,2%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    365

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
No ουνο......................  Αλικη
Δευτερη......................  Νεφελη!  :grin: :grin:

Κοίτα αν μιλάς για κώλους ωραίους έχουν αυτές που λες αλλά για 'μένα το top είναι της Τζένης ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. Όσον αφορά τώρα κωλάρες, top για 'μένα είναι της Μαρίνας & ακολουθεί της Μπέτυς.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπου τώρα που θα εχεις δύο κοπέλες ανα βάρδυα σκευτικές μήπως επαναφέρεις την Λίζα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Μπου-Μπου τώρα που θα εχεις δύο κοπέλες ανα βάρδυα σκευτικές μήπως επαναφέρεις την Λίζα;

ΜΕΓΑΛΕ Dawn είσαι ΘΕΟΣ!!! "Ο" ΚΩΛΟΣ!!! Το υπόλοιπο δε με ενθουσίαζε αλλά μόνο & μόνο ο κώλος της ήταν τρέλα...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
ΜΕΓΑΛΕ Dawn είσαι ΘΕΟΣ!!! "Ο" ΚΩΛΟΣ!!! Το υπόλοιπο δε με ενθουσίαζε αλλά μόνο & μόνο ο κώλος της ήταν τρέλα...

γειά σου κυρία μου.

και εσύ  Womanaholic κάνεις συζήτηση του κώλου! :kissass2:

keep κωλάζειν :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Κοίτα αν μιλάς για κώλους ωραίους έχουν αυτές που λες αλλά για 'μένα το top είναι της Τζένης ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ. Όσον αφορά τώρα κωλάρες, top για 'μένα είναι της Μαρίνας & ακολουθεί της Μπέτυς.

Μιλαμε για σωμα!  :grin: Το σερβις τελειως υποκειμενικο!! ;)

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
156
Πόντοι
6
Αν και εχω δοκιμασει μονο 4 κοπελες του Στουντιο ,θα ελεγα Νο 1 στου κωλους ειναι της Μαρινας ,χωρις παρεξηγηση απο τις υπολοιπες ,αλλα γουστα ειναι αυτα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Αν και εχω δοκιμασει μονο 4 κοπελες του Στουντιο ,θα ελεγα Νο 1 στου κωλους ειναι της Μαρινας ,χωρις παρεξηγηση απο τις υπολοιπες ,αλλα γουστα ειναι αυτα.

Μπερδεύτηκες φίλε... Της Μαρίνας δεν είναι κώλος, αλλά ΚΩΛΑΡΑ, έχει μεγάλη διαφορά... Άλλο κωλαράκι, άλλο κώλος & άλλο κωλάρα, είναι διαφορετικές κατηγορίες :)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Για μένα, το καλύτερο σώμα εκεί μέσα το έχουν Μαρίνα - Αντζελα.
Φοβερά οπίσθια έχει η Μαρίνα αλλά και η Μπέτυ.
Αλλά γούστα είναι αυτά...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Για μένα, το καλύτερο σώμα εκεί μέσα το έχουν Μαρίνα - Αντζελα.
Φοβερά οπίσθια έχει η Μαρίνα αλλά και η Μπέτυ.
Αλλά γούστα είναι αυτά...

Έτσι, οι κωλάρες που λέγαμε... Και οι δυο τους είναι Κ-Ω-ΛΑΣΗ αν & την Μπέτυ δεν την έχω πάρει ποτέ, κρίνω μόνο από φωτογραφίες κι από κανα δυο φορές που την έχω δει στο σαλόνι του 104... Όσο για τα καλύτερα σώματα που λες ρε συ Sarouman μας μπέρδεψες, Μαρίνα & Άντζελα είναι τελείως διαφορετικές... Άλλη σωματοδομή η μία, άλλη η άλλη. Αντικειμενικά πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν οι γυναίκες - τούμπανα, κοινώς νταρντάνες, σίγουρα ξεχωρίζει τη Μαρίνα... Αλλιώς αν μιλάμε για γυμνασμένα σώματα με άψογες αναλογίες κι εγώ νομίζω ότι η Άντζελα έχει μακράν το καλύτερο.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Σαυτό έχεις ένα δίκιο.
Εχουν διαφορετική σωματοδομή...
Οταν είχα πρωτοδεί τη Μαρίνα να κατεβαίνει τη σκάλα..έπαθα την πλάκα μου! είναι ο ορισμος του τουμπανου!
Από την άλλη η Αντζελα έχει τρομερά γυμνασμένο σώμα (δείτε τετρακέφαλους και θα καταλάβετε)
Αλλά και από φώτο κρίνοντας...σαν σώμα (επειδή δεν την έχω συναντήσει) η τζένη ήταν απίστευτη.

Ομως νομίζω πως έχει ανέβει πολύ το επίπεδο φέτος σε σχέση με πέρυσι (δηλ Μπέτυ, Κέλλυ, Βίβιαν - α! και αλίκη βέβαια -  κλπ έχουν καλύτερα σώματα από Εύα, Νικόλ, Αλίσια).
Η γνώμη μου πάντα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Σαυτό έχεις ένα δίκιο.
Εχουν διαφορετική σωματοδομή...
Οταν είχα πρωτοδεί τη Μαρίνα να κατεβαίνει τη σκάλα..έπαθα την πλάκα μου! είναι ο ορισμος του τουμπανου!
Από την άλλη η Αντζελα έχει τρομερά γυμνασμένο σώμα (δείτε τετρακέφαλους και θα καταλάβετε)
Αλλά και από φώτο κρίνοντας...σαν σώμα (επειδή δεν την έχω συναντήσει) η τζένη ήταν απίστευτη.

Εντάξει η Μαρίνα είναι τρελό τούμπανο όντως, προσωπικά της βρίσκω αρκετά ψεγάδια (στήθος πειραγμένο, σχεδόν καθόλου προκαταρκτικά & λίγο ψυχρή) αλλά όλα αυτά φαίνονται δευτερεύοντα μόνο & μόνο εξ' αιτίας της εμφάνισής της... Η Άντζελα αν με ρωτούσες πριν ενάμιση χρόνο περίπου που είχε κάποια κιλά παραπάνω & δεν ήταν τόσο γυμνασμένη θα σου έλεγα ότι έχει το καλύτερο σώμα στο studio, όταν είχα πρωτογνωρίσει το 104 & έβλεπα φωτογραφίες απ' τις τότε κοπέλες είχα πάθει την πλάκα μου με την Άντζελα... Τώρα που είναι φέτες σε πολλούς αρέσει περισσότερο, εμένα όμως τα πολύ γυμνασμένα σώματα στις γυναίκες δε μου αρέσουν. Όσο για Τζένη είναι απλά μια φοβερή γκόμενα χωρίς να εντάσσεται σε καμία απ' τις προηγούμενες κατηγορίες, απίστευτο πρόσωπο, στήθος, πόδια, κώλο & φοβερό tattoo χαμηλά στην πλάτη συν τοις άλλοις...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.232
Πόντοι
5.015
Ομως νομίζω πως έχει ανέβει πολύ το επίπεδο φέτος σε σχέση με πέρυσι (δηλ Μπέτυ, Κέλλυ, Βίβιαν - α! και αλίκη βέβαια -  κλπ έχουν καλύτερα σώματα από Εύα, Νικόλ, Αλίσια).
Η γνώμη μου πάντα...

Εντάξει μωρέ, πάνω κάτω τα ίδια είναι... Και πέρσι είχαν περάσει για λίγο βέβαια κοπέλες - αστέρια ασχέτως αν δε μονιμοποιήθηκαν όπως η Αμάντα η ξανθιά... Η Εύα ήταν πολύ καλό τούμπανο, ήταν πολύ βολική σε διάφορα βίτσια & έκανε σουξέ γιατί ήταν η κοπέλα της διπλανής πόρτας, όσοι την είχαν πάρει τότε που με ένα 50άρικο έκανες στο 104 μέχρι & πρωκτικό ήταν τυχεροί... Η Νικόλ ήταν μέτρια σε εμφάνιση αλλά η ΚΩΛΑΡΑ της ανέσταινε & νεκρούς, όσο για την Αλίσια δεν τη θυμάμαι καν πώς ήταν εμφανισιακά άρα μάλλον δε θα μου είχε κάνει εντύπωση...

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Τιμές για τα duo ξέρουμε???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom