Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
Μπερδεύτηκες φίλε... Της Μαρίνας δεν είναι κώλος, αλλά ΚΩΛΑΡΑ, έχει μεγάλη διαφορά... Άλλο κωλαράκι, άλλο κώλος & άλλο κωλάρα, είναι διαφορετικές κατηγορίες :)

Και εγω λατρης της κωλαρας ειμαι και για την ηλικια της παιρνει αριστα  ,ετσι ειναι οι ελληνες ,τα μικρα κωλαρακια ειναι για το εξωτερικο

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Τιμές για τα duo ξέρουμε???

200ε ειναι μωρο και για τις 2 κοπέλες μαζι ειτε για φουλ προγραμμα και απο τις 2 ειτε για special αυταρχικο ;)

Μέχρι τις 23:00 στο studio η Αλίκη και η Κέλλυ  :smitten: :smitten:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έτσι, οι κωλάρες που λέγαμε... Και οι δυο τους είναι Κ-Ω-ΛΑΣΗ αν & την Μπέτυ δεν την έχω πάρει ποτέ, κρίνω μόνο από φωτογραφίες κι από κανα δυο φορές που την έχω δει στο σαλόνι του 104... Όσο για τα καλύτερα σώματα που λες ρε συ Sarouman μας μπέρδεψες, Μαρίνα & Άντζελα είναι τελείως διαφορετικές... Άλλη σωματοδομή η μία, άλλη η άλλη. Αντικειμενικά πιστεύω ότι σε όποιον αρέσουν οι γυναίκες - τούμπανα, κοινώς νταρντάνες, σίγουρα ξεχωρίζει τη Μαρίνα... Αλλιώς αν μιλάμε για γυμνασμένα σώματα με άψογες αναλογίες κι εγώ νομίζω ότι η Άντζελα έχει μακράν το καλύτερο.

Η Μπέτουλα δυστηχώς είναι απο τα άτομα που στις φωτογραφίες φαινόνται πιο μεγαλώσομα από όσο είναι. Δυστηχώς δεν βγαίνει καλά στις φώτο και όποιος την δεί απο κοντα θα το καταλάβει γιατι είναι κουκλάρα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Η Μπέτουλα δυστηχώς είναι απο τα άτομα που στις φωτογραφίες φαινόνται πιο μεγαλώσομα από όσο είναι. Δυστηχώς δεν βγαίνει καλά στις φώτο και όποιος την δεί απο κοντα θα το καταλάβει γιατι είναι κουκλάρα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Η Μπέτυ έχει φοβερά χαρακτηριστικά προσωπου, και φυσικά πανέμορφα ματια...Στρογυυλό πρόσωπο, με ασιατικα χαρακτηριστικά, ρωσο-ασιατικά..
Συμφωνώ πως είναι πολύ πιο όμορφη απ'ότι βγαίνει στις φωτογραφίες.
Προσωπικά... (επαναλαμβάνω προσωπικά).. είναι ότι πιο ολοκληρωμένο έχω γνωρίσει στον αγοραίο έρωτα από πλευράς υπηρεσιών-εμφάνισης...
(είμαι τρελαμένος μαζί της)

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
αντζελα με τοσο διαφημιση που κανουν για το μαγαζι σου αυτη οι δυο,κερνα τους απο ενα γαμησι με οποια κοπελα θελουν. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε ρε μαλακες βγητε απο το σπιτι σας και πατε να πιετε κανενα ποτο να δειτε καμια γκομενα στην πραγματικοτητα.

καλες οι πουτανες,αλλα καηκατε εντελως ρε.
το κανατε το θεμα λες και ειναι αυτοκινητα οι πουτανες, και μας τις κανετε και συγκριτικα τεστ.

αιντε ξεκολατε,αυτο που κανετε ειμαι σιγουρος οτι δεν αρεσει και στα ιδια τα κοριτσια.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αντζελα με τοσο διαφημιση που κανουν για το μαγαζι σου αυτη οι δυο,κερνα τους απο ενα γαμησι με οποια κοπελα θελουν. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αντε ρε μαλακες βγητε απο το σπιτι σας και πατε να πιετε κανενα ποτο να δειτε καμια γκομενα στην πραγματικοτητα.

καλες οι πουτανες,αλλα καηκατε εντελως ρε.
το κανατε το θεμα λες και ειναι αυτοκινητα οι πουτανες, και μας τις κανετε και συγκριτικα τεστ.

αιντε ξεκολατε,αυτο που κανετε ειμαι σιγουρος οτι δεν αρεσει και στα ιδια τα κοριτσια.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Είναι μερικοί που μπαίνετε εδώ μέσα...που μόνο "μισογύνηδες" μπορείτε να χαρακτηριστείτε... (αν και οι χαρακτηρισμοί είναι δική σας ειδικότητα)
Το site είναι σχετικά με ΠΟΥΤΑΝΕΣ, με μπουρδέλα, με στουντιο..κλπ κλπ και οι εντυπώσεις από αυτά.

Αν είναι να γράφαμε Αρλεκιν.
Εχω βαρεθεί να με χαρακτηρίζουν από τότε που ποστάρω πιο πολύ. Και το ήξερα πως θα γίνει αυτό και ας είμαι χρόνια μέλος...
Οι περισσότεροι που ποστάρουν εδώ, δεν έχουν ιδέα από αγοραίο έρωτα...και από έρωτα γενικότερα.
Και ποιος σου είπε ρε φίλε πως δεν έχουμε προσωπική ζωή? Επειδή γαμάμε πουτάνες?
Και γιατί δηλ χαλιέσαι? Πρέπει να μιλούσαμε απαξιωτικά γιαυτές για να είμαστε σωστοί? Βέβαια το κορμί τους προσφέρουν και τις υπηρεσίες τους...αυτά σχολιάζουμε.
Κάποιες μας επηρεάζουν περισσότερο γιατί μιλάμε για ανθρώπους! Δε βρίσκω που είναι το λάθος?

Νομίζω πως εσείς που μπαίνετε απλά για να χαρακτηρίσετε και να κρίνετε...έχετε συνδεδεμένα το ποντίκι, τη χούφτα, και το γεννητικό σας όργανο. Και οπωσδήποτε από το άλλο σας χέρι έναν ορό με χολή μέσα...
Και ζήτημα αν γαμάτε ή σας γαμάνε...
(συγνώμη για το  :offtopic:

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος ο λόγος να τσιμπήσεις και ν'ασχοληθείς; :think:

Επισκέπτης
Επειδή καταλαβαίνω ότι κάποιοι από σας δεν καταλαβαίνετε το λεξιλόγιό μου, θα σας εξηγήσω εν συντομία τους όρους που χρησιμοποιώ:
1) Η λέξη ριγκάκια προέρχεται από την Αγγλική λέξη rings, στην οποία έχω προσθέσει την κατάληξη υποκοριστικού.
2) Γύπας: Η κοπέλα, η οποία μου έχει χαρίσει τα κοσμήματά της, για να τα χρησιμοποιώ στις στουντιότσαρκές μου.
3) Κρίση ηλιθιότητας: Ακατάπαυστο, μη-ελεγχόμενο, νευρικό γέλιο διάρκειας μεγαλύτερης ή ίσης των δυο λεπτών.
4) Α-καπέλο: Μια γυναίκα σύμφωνα με τα γούστα μου.
5) Bic-Bic: Επιδερμικό άγγιγμα ή τρίψιμο στο χέρι μιας "Α-καπέλο". Αυτό γίνεται κυρίως στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα σε ώρες αιχμής.
6) Stamp: Προέρχεται από την Αγγλική λέξη stamp, που σημαίνει σφραγίζω. Προκαλεί μεγαλύτερη ηδονή από το bic-bic και μικρότερη ηδονή από το sandwitch.
7) Sαndwitch: Χειραψία με μια "Α-καπέλο" διάρκειας άνω των 30 second, με ιδιαίτερη έμφαση στο τρίψιμο των κοσμημάτων.
Άλλη απορία;
Τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίο ταξιδεύω μόνος μου για Λάρνακα. Θα επιστρέψω την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου. Όλα τα ερωτικά νέα που θα προκύψουν, θα αναγραφούν στην επόμενη κριτική.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
ta koritsia kanou duo kai an nai poso kostizi

ναι κανουν
κοιταξε ματια μου το ολο θεμα ειναι καπως καινουργιο για εμας και κατακαποιο τροπο αλλαζει το συστημα μας ακομα θελουμε ενα χρονο προσαρμογης στο να καταληξουμε σε φιξ τιμες γιαυτο που λες
τα 2 κοριτσια που δουλευαν χθες μαζι (Αλικη + Κελλυ) και ειναι και τωρα το πρωι εμπαιναν χθες στα δωματια μαζι οτι προγραμμα διαλεγε καποιος απλα επι 2 δηλ 50+50=100, 60+60=120 κτλ
τωρα για τα επομενα ζευγαρια που θα εχουν ακομη βαρδια τις επομενες μερες δεν θελω ακομα να δεσμευτω οτι θα ειναι ετσι γιατι λιγο να παει κατι στραβα και τα κοριτσια να θελουν περισσοτερα χρηματα θα βγω εγω εκτεθιμενη οποτε εχε στο νου σου το χειροτερο σεναριο οτι και οι 2 κοπέλες μπαινουν μαζι στο δωματιο με 200ε (ειτε δηλ φουλ προγραμμα και απο τις 2 ειτε special αυταρχικο και απο τις 2)
πιστευω οτι απλα θα γινουν ολα επι2 οπως με τις Αλικη + Κελλυ αλλα αν δεν τρεξει το θεμα και δεν τα βρουνε πρωτα μαζι τους οι κοπέλες ακομα θελοντας και μη ειναι καπου στο φλου η κατασταση ;) :cheesy:

Επισκέπτης
ναι κανουν
κοιταξε ματια μου το ολο θεμα ειναι καπως καινουργιο για εμας και κατακαποιο τροπο αλλαζει το συστημα μας ακομα θελουμε ενα χρονο προσαρμογης στο να καταληξουμε σε φιξ τιμες γιαυτο που λες
τα 2 κοριτσια που δουλευαν χθες μαζι (Αλικη + Κελλυ) και ειναι και τωρα το πρωι εμπαιναν χθες στα δωματια μαζι οτι προγραμμα διαλεγε καποιος απλα επι 2 δηλ 50+50=100, 60+60=120 κτλ
τωρα για τα επομενα ζευγαρια που θα εχουν ακομη βαρδια τις επομενες μερες δεν θελω ακομα να δεσμευτω οτι θα ειναι ετσι γιατι λιγο να παει κατι στραβα και τα κοριτσια να θελουν περισσοτερα χρηματα θα βγω εγω εκτεθιμενη οποτε εχε στο νου σου το χειροτερο σεναριο οτι και οι 2 κοπέλες μπαινουν μαζι στο δωματιο με 200ε (ειτε δηλ φουλ προγραμμα και απο τις 2 ειτε special αυταρχικο και απο τις 2)
πιστευω οτι απλα θα γινουν ολα επι2 οπως με τις Αλικη + Κελλυ αλλα αν δεν τρεξει το θεμα και δεν τα βρουνε πρωτα μαζι τους οι κοπέλες ακομα θελοντας και μη ειναι καπου στο φλου η κατασταση ;) :cheesy:
κοιταχτε, μιλω σε σας για το θεμα μιας και ειστε παρουσα... και μιλω γενικα!

δε νομιζετε οτι εχει παραγινει το κακο με τις χρεωσεις? Παρατηρω μια εμφυτη ταση υπερτιμολογησης καθε επιπλεον απαιτησης του πελατη ακομη και αν αυτο σημαινει λιγοτερη δουλεια για την κοπελα! Μη μου πειτε οτι σε περιπτωση duo οι κοπελες "κουραζονται" περισσοτερο απο το να εξυπηρετουσε τον πελατη η καθε μια ξεχωριστα! Απλα προσπαθω να καταλαβω με βαση ποια λογικη γινονται αυτες οι τιμολογησεις! Μεχρι στιγμης εχω την εντυπωση πως προκειται για ακκουσιο αντανακλαστικο.....δηλαδη  πιστευω πως ακομη και αν ο πελατης ζητησει να πιασει η κοπελα τα μαλλια της κοτσιδακια καποιες θα το χρεωσεουν ως εξτρα!  και ειναι λιγο ενοχλητικο αυτο ξερετε...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

δε νομιζετε οτι εχει παραγινει το κακο με τις χρεωσεις? Παρατηρω μια εμφυτη ταση υπερτιμολογησης καθε επιπλεον απαιτησης του πελατη ακομη και αν αυτο σημαινει λιγοτερη δουλεια για την κοπελα! Μη μου πειτε οτι σε περιπτωση duo οι κοπελες "κουραζονται" περισσοτερο απο το να εξυπηρετουσε τον πελατη η καθε μια ξεχωριστα! Απλα προσπαθω να καταλαβω με βαση ποια λογικη γινονται αυτες οι τιμολογησεις! Μεχρι στιγμης εχω την εντυπωση πως προκειται για ακκουσιο αντανακλαστικο.....δηλαδη  πιστευω πως ακομη και αν ο πελατης ζητησει να πιασει η κοπελα τα μαλλια της κοτσιδακια καποιες θα το χρεωσεουν ως εξτρα!  και ειναι λιγο ενοχλητικο αυτο ξερετε...

φίλε το θέμα με τις τιμολογίσεις έχει συζητηθεί πολλές φορές και σε άλλα τόπικς του φόρουμ. Καλύτερα να κάνεις εκεί το σχόλιο.  :booty: Παρόλα αυτά άκου μια φιλική γνώμη: η αγορά είναι ελέυθερη και ο καθένας χρεώνει όσο θέλει και με βάση τα δικά του κριτήρια. Άν η τάδε κοπέλα (γενικά μιλάω) θεωρεί οτι για να την αγγίξεις πρέπει να τις σκάσεις 250€ γιατι είναι η σούπερ θεα, ας το κάνει, δικαίωμα της είναι. Απο 'κεί και ύστερα ώς πελάτης μπορώ να συγκρίνω την σχέση απόδοσης/τιμής και να την απορρίψω αν θεωρώ οτι ζητάει υπερβολικά πολλά σε σχέση με αυτά που δίνει.  :think: Όπως έχω ξαναγράψει, αντι να γκρινιάζουμε για τις τιμές καλύτερα να σχολιάσουμε τι προσφέρει το κάθε στούντιο σε συναρτιση με το τι χρεώνει και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.  :rockon:

Υ.Γ: πάντως σε όσα στούντιο έχω πάει και φυσικά και στο Φ104, οι κοπέλες δεν ζητησαν λευτά για να πιάσουν κότσο τα μαλλακια τους ή να βγάλουν πχ τα πεδιλάκια.  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
φίλε το θέμα με τις τιμολογίσεις έχει συζητηθεί πολλές φορές και σε άλλα τόπικς του φόρουμ. Καλύτερα να κάνεις εκεί το σχόλιο.  :booty: Παρόλα αυτά άκου μια φιλική γνώμη: η αγορά είναι ελέυθερη και ο καθένας χρεώνει όσο θέλει και με βάση τα δικά του κριτήρια. Άν η τάδε κοπέλα (γενικά μιλάω) θεωρεί οτι για να την αγγίξεις πρέπει να τις σκάσεις 250€ γιατι είναι η σούπερ θεα, ας το κάνει, δικαίωμα της είναι. Απο 'κεί και ύστερα ώς πελάτης μπορώ να συγκρίνω την σχέση απόδοσης/τιμής και να την απορρίψω αν θεωρώ οτι ζητάει υπερβολικά πολλά σε σχέση με αυτά που δίνει.  :think: Όπως έχω ξαναγράψει, αντι να γκρινιάζουμε για τις τιμές καλύτερα να σχολιάσουμε τι προσφέρει το κάθε στούντιο σε συναρτιση με το τι χρεώνει και να βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.  :rockon:

Υ.Γ: πάντως σε όσα στούντιο έχω πάει και φυσικά και στο Φ104, οι κοπέλες δεν ζητησαν λευτά για να πιάσουν κότσο τα μαλλακια τους ή να βγάλουν πχ τα πεδιλάκια.  :rockon: :rockon: :rockon:
φιλε μου νομιζω πως ξεκαθαρισα οτι δεν κανω επιθεση στην συμπαθεστατη και αξιολογη επιχειρηματια κ.Αντζελα! Ερωτηση εκανα! μιας και ειναι η μονη αληθινη απ'οτι φαινεται εδω μεσα απο την οποια μπορουμε να μαθουμε απο πρωτο χερι μερικα πραγματα!

Υ.Γ. ε ενταξει, η υπερβολη ειχε σκοπο να καταδειξει πιο γλαφυρα την κατασταση, μην αρπαζεστε και σεις απο μια λεξη!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
φιλε μου νομιζω πως ξεκαθαρισα οτι δεν κανω επιθεση στην συμπαθεστατη και αξιολογη επιχειρηματια κ.Αντζελα! Ερωτηση εκανα! μιας και ειναι η μονη αληθινη απ'οτι φαινεται εδω μεσα απο την οποια μπορουμε να μαθουμε απο πρωτο χερι μερικα πραγματα!

Υ.Γ. ε ενταξει, η υπερβολη ειχε σκοπο να καταδειξει πιο γλαφυρα την κατασταση, μην αρπαζεστε και σεις απο μια λεξη!

όχι, όχι δεν αρπάχτηκα  :booty: :booty:. Πλάκα κάνουμε! Απλά κάθε τρείς και λίγο βλέπω ενα ακόμα θέμα για την τιμολόγιση των στούντιο. Οκ θα μου πείς "μήν ασχολείσαι" αλλα δεν μπορώ με τσιγκλάει!  :boobies: :boobies: :boobies:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ματια μου ουτε με ενδιαφερει ουτε με νοιαζει ουτε και προκειτε να απολογηθω για οποια στραβα ή καλα υπαρχουν γενικα στον κλάδο μας
ο καθε επαγελματιας οπως στρωνει κοιμαται κιολας
για το studio μας ομως μπορω να σου πω τα παντα
δεν ξερω αν κουραζονται περισσοτερο ή λιγοτερο οι κοπέλες μαζι σε διπλό προγραμμα
αυτο που ξερω ειναι οτι εγω δεν ειμαι ο τυπος της ιδιοκτητριας οικου ανοχης που θα πει στις κοπέλες της "αυτο ειναι και αν σας αρεσει, αν δεν σας αρεσει τα πραγματα σας και εξω απο εδω" οποτε προσπαθω να βρω μια φορμουλα να ειναι ευχαρηστιμενες οι κοπέλες ετσι ωστε να φευγουν ευχαρηστημενοι και οι πελατες

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom