Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Ρε μαγκες δε μ'αρεσει το πρωκτικο,τι να κανουμε τωρα? αηδια με πιανει.......γι αυτο ταιριαζω με τη Νεφελη,ζητω η Νεφελη ρε!!!

Φίλε πρέπει να κάνουμε παρέα εμείς οι δυο... Εσένα σ' αρέσουν οι petite γκόμενες που δε δίνουν κώλο, εμένα οι νταρντάνες που δίνουν, το βέβαιο είναι ότι αποκλείεται να τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Φίλε πρέπει να κάνουμε παρέα εμείς οι δυο... Εσένα σ' αρέσουν οι petite γκόμενες που δε δίνουν κώλο, εμένα οι νταρντάνες που δίνουν, το βέβαιο είναι ότι αποκλείεται να τσακωθούμε ποτέ για γυναίκα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μακάρι να 'ξερα που είναι αποκλεισμένες! Θα γινόμουν ακόμη και σκύλος του Αγίου Βερνάρδου για να πάω να τις βρω!!!  :cheesy:

Υ.Γ. Μόνο που αντί για κονιάκ, θα είχα κρεμασμένα στον λαιμό μου κουτάκια με προφυλακτικά!!!  :fuck1:

επειδή ξέρω οτι η Μπου-Μπου εχει αδυναμία στα σκυλιά θα εκανες την σωστή κινηση!!

URL]]

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
What's happened to your hotest girl, Sarouman?  :2funny: :2funny: Is she stranded too? And if so, where? Can anyone enlighten us, please?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

Τωρα το απόγευμα Ελένη + Νεφέλη  :smitten: :smitten:

Το βράδυ Κέλλυ + Ελένη  :smitten: :smitten: 

babis007

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ελεγα να επισκεφθώ το βράδυ το συγκεκριμένο στούντιο αλλά ήθελα να ρωτήσω αν και κατα πόσο μπορώ να πάω με την μια κοπέλα από τις δυο?
Εχω βαλει στο μάτι την Κελλυ και θα ήθελα να την τιμήσω!!!Αν ξέρεις κανείς πως είναι στο δωμάτιο ας απαντήσει...Τhankssss!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Ελεγα να επισκεφθώ το βράδυ το συγκεκριμένο στούντιο αλλά ήθελα να ρωτήσω αν και κατα πόσο μπορώ να πάω με την μια κοπέλα από τις δυο?

οτι θελεις κανεις μωρο μου ;)
μπορεις να πας να τις δεις απο κοντα να μην σου αρεσει καμια και να φυγεις :-
μπορει να σου αρεσει η μια και να περασεις μαζι της ;)
μπορει να σου αρεσουν και οι 2 και να διαλεξεις και τις 2 :cheesy:

babis007

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Ευχαριστώ για την απάντηση!!!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Μπου-Μπουκα πέρασα σήμερα και δεν ήξερα ποιά να διαλέξω! Η Μπέτυ είναι κορυφή απο μόνη της και δοκιμασμένη και εγγύηση αλλα και η Νεφέλη φαινόταν πολλά υποσχόμενη! Τελικά πήρα την Νεφέλη για να κάνω μια δοκιμή (αφού ήθελα να έρθω και χτες αλλα δεν μπόρεσα) και είναι πολύ ζουζούνα!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Προτείνεται σε όσους θέλουν μικρούλα με πονηρό πορσωπάκι!  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:Αντε να ξαναφτιάξουν τον ηλεκτρικό για να έρχομαι πιό συχνά!!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μπου-Μπουκα πέρασα σήμερα και δεν ήξερα ποιά να διαλέξω! Η Μπέτυ είναι κορυφή απο μόνη της και δοκιμασμένη και εγγύηση αλλα και η Νεφέλη φαινόταν πολλά υποσχόμενη! Τελικά πήρα την Νεφέλη για να κάνω μια δοκιμή (αφού ήθελα να έρθω και χτες αλλα δεν μπόρεσα) και είναι πολύ ζουζούνα!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: Προτείνεται σε όσους θέλουν μικρούλα με πονηρό πορσωπάκι!  :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:Αντε να ξαναφτιάξουν τον ηλεκτρικό για να έρχομαι πιό συχνά!!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

πως καταφερες βρε και αντισταθηκες στη Μπετυ :cheesy:
παντως η Νεφελη νομιζω πρεπει να πεφτει ακριβος στο γουστο σου ;)
δεν ξερω μωρε τι γινετε με τον ηλεκτρικο :-
απο το μετρο της Αττικης παντως ειμαστε ενα 10λεπτο με τα ποδια αλλα καμια σχεση με το σταθμο της victoriaς  :-

reoust

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1
Θα ανεβασετε στο σαιτ τιμοκαταλογο υπηρεσιων με 2 κοπελες ή οχι?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Θα ανεβασετε στο σαιτ τιμοκαταλογο υπηρεσιων με 2 κοπελες ή οχι?

κανονικα ναι πρεπει
μεχρι το βραδυ θα το εχουμε ανανεωσει-συμπληρωσει ;)
απλο ειναι οτι προγραμμα επιλεξεις με τις 2 κοπέλες γίνετε επι 2 ;)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
πως καταφερες βρε και αντισταθηκες στη Μπετυ :cheesy:
παντως η Νεφελη νομιζω πρεπει να πεφτει ακριβος στο γουστο σου ;)
δεν ξερω μωρε τι γινετε με τον ηλεκτρικο :-
απο το μετρο της Αττικης παντως ειμαστε ενα 10λεπτο με τα ποδια αλλα καμια σχεση με το σταθμο της victoriaς  :-

Κι από Ομόνοια με τα πόδια δεν είναι πάρα πολύ μακριά. Πάντως όσοι έχουν αμάξι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην πάνε μ' αυτό στο studio, εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί πολλοί παραπονιούνται για το parking στη Φυλής, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, γι' αυτό & σ' όλες τις κριτικές μου έχω 10άρι στο parking.

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
862
Πόντοι
86
Antzela pote doulevis?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom