Νέα

Στούντιο Oriental Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    φυλής
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποια ειναι η ωραιοτερη κοπελα του studio?

• Αλίκη

Ψήφοι: 31 8,5%
  • Αναστασία

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Άντζελα

Ψήφοι: 69 19,0%
  • Αντριάνα

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Βανέσα

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Βέρα

Ψήφοι: 24 6,6%
  • Δέσποινα

Ψήφοι: 43 11,8%
  • Κέλλυ

Ψήφοι: 87 24,0%
  • Μπέτυ

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Νεφέλη

Ψήφοι: 17 4,7%
  • Πάολα

Ψήφοι: 48 13,2%
  • Πωλίνα

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Τζούλι

Ψήφοι: 34 9,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    363

Missa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ο sarouman είναι κορυφή στις περιγραφές του και (μας) βοηθάει τους λάτρεις του είδους να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το συγκεκριμένο (απαιτητικό) πρόγραμμα...
αλλα μην αδικούμε και τον male τσουλί ο οποιος γραφει και αυτός ανάλογα με sarouman τις εμπειρίες του.
και πάνω που πήγα να πω οτι έχει χαθεί τελευταία, βλέπω πόσταρε, άντε περιμένουμε και από αυτόν να μας περιγράψει φρέσκιες ιστορίες ....

Τώρα για την Αντζελα δεν έχω λόγια,
επειδή δε μου αρέσει να νιώθω ότι με κοροϊδεύουν είχα αποκλιση πλέον κάθε επίσκεψη σε ανάλογα studio και "μαγαζιά" ο λόγος είναι γνωστός πιστεύω σε όλους, όσους δε θέλουν να νιώθουν ότι τους κοροϊδεύουν και πετάνε τα λεφτά τους, φεύγοντας απογοητευμένοι (ανεξαιρέτως προγράμματος) μετά από μια επίσκεψη σε ένα studio η κόκκινο σπιτάκι.
και αν το κάναμε όλοι αυτό (δηλαδή αποχη) θα σεβόντουσαν περισσότερο , σκεφτόμενοι ότι ο πελάτης αν δε συμμορφωθούν (σεβασμο στο πελατι, αποδοση-τιμη-ξεπετα κ.λ.π) δεν θα ξαναπατήσει το πόδι του ποτε εκεί αλλα και δεν θα το συστήσει σε κάποιο φίλο/γνωστό.
Η Αντζελα είναι ίσος η εξαίρεση στο κανόνα και μονο από το ενδιαφέρον και την αμεσότητα που προσφέρει στον κάθε ένα από εμάς, η θετική ενέργεια ξεχειλίζει και είναι το μονο studio για να μιλήσω προσωπικά, που δεν έχω πλέον τοσο την αγωνια για το αν νιώσω ηλίθιος μετά που θα έχω δώσει τα λεφτάκια μου. (σηγουρα πουθενα δε βρισκεις το τελιο, δεν γινετε αλοστε,  αλλα καλη προθεση υπαρχει και αποδοση) 
Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και αλλα αξια studio μακάρι, αλλα έχω γίνει απαιτητικός που δύσκολα θα δώσω αλλου έστω  και 10 euro θα πρέπει να το έχω ψάξει καλά πρώτα....

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ο sarouman ειναι αυτο που ειναι και καλα κανει και σε οποιον αρεσει το παιδι ειναι ειλικρινησ και το κανει να βοηθησει αυτουσ που τουσ αρεσει το αυταρχικο σε οποιον δεν αρεσει καλα θα κανει να μην διαβαζει και μετα βγαζει και χολη!!!!!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Επειδή δε μου αρέσει να νιώθω ότι με κοροϊδεύουν είχα αποκλιση πλέον κάθε επίσκεψη σε ανάλογα studio και "μαγαζιά". Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και αλλα αξια studio μακάρι, αλλα έχω γίνει απαιτητικός που δύσκολα θα δώσω αλλου έστω  και 10 euro θα πρέπει να το έχω ψάξει καλά πρώτα....

Εντάξει αν το ψάξει κανείς δεν είναι & τόσο απελπιστικά τα πράγματα, τα δίνεις κι αλλού τα λεφτά σου αλλά η εμπειρία που θα αποκομίσεις δε θα συγκρίνεται με τίποτα με αυτή του 104... Όχι τόσο γιατί γυναίκες σαν του 104 δεν υπάρχουν αλλού, αλλά ο χώρος, η καθαριότητα, η περιποίηση & η προσωπική ενασχόληση με τον πελάτη που συναντάει κάποιος στο 104 δεν τα βρίσκει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ αλλού...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
ο sarouman ειναι αυτο που ειναι και καλα κανει και σε οποιον αρεσει το παιδι ειναι ειλικρινησ και το κανει να βοηθησει αυτουσ που τουσ αρεσει το αυταρχικο σε οποιον δεν αρεσει καλα θα κανει να μην διαβαζει και μετα βγαζει και χολη!!!!!!!

Ρε δεν υπάρχει το παλικάρι... Εδώ έχω καβλώσει εγώ με ορισμένες κριτικές του που μόνο φίλος του αυταρχικού δεν είμαι :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εντάξει αν το ψάξει κανείς δεν είναι & τόσο απελπιστικά τα πράγματα, τα δίνεις κι αλλού τα λεφτά σου αλλά η εμπειρία που θα αποκομίσεις δε θα συγκρίνεται με τίποτα με αυτή του 104... Όχι τόσο γιατί γυναίκες σαν του 104 δεν υπάρχουν αλλού, αλλά ο χώρος, η καθαριότητα, η περιποίηση & η προσωπική ενασχόληση με τον πελάτη που συναντάει κάποιος στο 104 δεν τα βρίσκει ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΙΑ αλλού...

Ζήτα αύξηση τώρα!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
ο kaviros69 ντκας καλο παιδι ειναι μωρε, απλα ειναι λιγο μαλακας.οπως ολοι μας σε κάποιο βαθμο!

Επισκέπτης
Σε λυπάμαι…
Μάλλον θα γεμίζεις τις ανιαρές ώρες των γηρατειών σου χαζεύοντας ένα ένα τα post του καθένα στα threads και σπάζοντας το κεφάλι σου τι να γράψεις ώστε να προκαλέσεις και να εντυπωσιάσεις. Πριν πνιγείς από τη χολή που σε ξεχειλίζει, επένδυσε τα λεφτά σου κάτω από το στρώμα σου, μιας και δε βλέπω να το εξασκείς το άθλημα για να τα δώσεις εκεί όπως οι υπόλοιποι.
Ίσως δε σου δίνει αυτοπεποίθηση ο ταλαιπωρημένος προστάτης σου ή τα αντικαταθλιπτικά που παίρνεις είναι πολύ αντικούκου…
Όπως και να’χει τα τέρατα δε χρειάζεται να τα φοβάσαι… μάλλον να προσέχεις κάτι ξεδοντιασμένες πεντάμορφες (-ους).
Συγνώμη από την Άντζελα και τους υπόλοιπους για το  :offtopic:

Ο Σάρουμαν μέ στολή νυφούλας, καθοδηγείται περιφερόμενος από Ρουμανογύφτισες θεραπαινίδες επί τής κακοφήμου οδού Φυλής.Συνωθούμενοι τρωγλοδύτες λαθρομετανάστες χαίρουν μέ τό απρόσμενο θέαμα.Ουδείς ψόγος.
Οπτικό ποίημα.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Μπηκε ενας που δεν ειναι αγαπουλης και του την επεσε το λομπι  :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
στο lobby εκανε γαμω τα παρτυ η trancemedia  :rockon:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
To απόγευμα 17:00 με 23:00 στο studio η Αλίκη :smitten:

Φοβερή η Αλίκη! Πριν από λίγο γύρισα από το Φ104...
Τρομερές υπηρεσίες, φοβερή όρεξη... απίστευτο σώμα!
Μιλάμε για ανερχόμενο αστέρι!

Αντζελα, ποιο είναι το τραγουδάκι από το βίντεο?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
εσυ ΄η πολλα λεφτά έχεις ή μας δουλευεις

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

σαρουμαν  κριτικη γραψε...μας μπριζωσες...

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8

ενα remix ειναι του lollipop του lil wayne ;)

Missa

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Εχω μεγάλη περιέργεια να διαβάσω κριτική σου sarouman με την Αλίκη.
Ο λόγος για την περιέργεια μου (εκτος από την Αντζελα που είναι εκτος συναγωνισμού), είναι να δω αν μια ελληνίδα μπορεί να είναι καλή σε ιδιαιτερα προγράμματα....(εχει ενδιαφερον)

anexelektos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
207
Πόντοι
286

καλα εσυ πας μερα παρα μερα ναπουμε στο στουντιο και σκας απο ενα κατοσταρικο και σου αρεσουνε και ολες και ειναι ολα τελεια και τους κανειςκαι τις δουλειεςτου σπιτιου και σφουγκαριζης και τα πατωματα και τους κανεις και τη μπουγαδα και μετα ερχεσε και τα γραφεις εδω λες και ειναι κανα παραμυθι σε βιβλιο και ολο μπραβο και ζητω εισαι. χαλαρωσε μεγαλε γιατι με τοση διαφημιση θα νομιζουμε οτι εισαι και βαλτος στο τελος ουτε μια φορα δηλαδη δε ηπαρχει που να μη περασες τελεια? δε λεω αν περασες ασκημα αλλα να περνας παντα με ολα τα κοριτσια τελεια  και να εισαι ολο ζητω και μπραβο καπου φενετε παραξενο, ετσι λεω εγω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom